neděle 20. ledna 2013

kosmetika roku 2012

leden je jedním z nejnabitějších měsíců v roce - zkouška střídá zkoušku. přesto jsem si konečně našla čas na vybrání, nafocení a zveřejnění mých top produktů za minulý rok ;-)
k výběru: vybrala jsem ty věci, které se mi 100% osvědčily a určitě si je pořídím (nebo už jsem si je dokonce pořídila) znovu! jde tedy opravdu o nejlepší z nejlepších v rámci toho, co jsem doposud vyzkoušela.
ještě bych chtěla upozornit, že se nejedná o recenze jednotlivých produktů, pouze o takové krátké shrnutí. na některé produkty jsem psala samostatné recenze, na které odkazuji pomocí fialových nadpisů u jednotlivých výrobků.

Dekorativní kosmetika

Rimmel London - Lasting finish by Kate lipsticks 
V odstínech (zleva) 02, 01, 12, 03. Za mě prostě nejlepší rtěnky za skvělou cenu! Mají nádherné syté barvy, úžasnou výdrž a nevysušují rty.

Bourjois Paris - Bio détox organic Perfecting powder
Teď v zimě ho používám denně a jsem z něj nadšená. Pro mě naprosto dostatečné krytí, matuje neuvěřitelně dlouho a navíc vypadá naprosto přirozeně!

Bourjois Paris - Volume fast & perfect Rotating mascara
Tahle řasenka se ještě dočká své samostatné velerecenze, protože je to prostě nejlepší řasenka na světě!!! :-) Díky kartáčku, který rotuje, řasy skvěle pročeše a zároveň natočí. Vydržela mi skoro rok, aniž by vyschla nebo zhrudkovatěla. Už si ale vážně musím pořídit novou.

Odličování - Micelární voda

Bourjois Paris - Micellar cleansing water
U mě porazila micelární vodu od Biodermy.


Péče o rty

Yves Rocher - Restorative lip balm with Shea butter
Tohle je už třetí balení. Za mě nejlepší balzám na rty. I když mi přijde, že se teď s obalem trošku změnila i kvalita...

essence - Kiss care love lip balm
V odstínu 02 purple berries. Z tohohle balzámku jsem nadšená nejen díky jeho barvě a úžasné vůni. On navíc rty jemně zbarví do stříbrna, což se mi neskutečně líbí. Rty nevysušuje, je moc příjemný a cena (cca 35,-) je taky bezkonkurenční. Trošku mě možná děsí, že je made in Poland.

Péče o ruce

Yves Rocher - Hydratační krém na ruce
Pro sušenky jako já naprostá nutnost hlavně teď v zimě! Tohle je moje třetí balení. Tedy předtím jsem měla 2v1 na ruce a nehty, ale řekla bych, že jsou hodně podobné. Oba obsahují výtažek z bio arniky a jsou bez parabenů.

Péče o vlasy

tohle je moje svatá trojice v péči o vlasy. pokud jen jeden jediný z produktů nahradím jiným, výsledek už není takový.

head & shoulders classic clean
Vyzkoušela jsem už opravdu hodně šampónů na vlasy, ale tenhle mi z každého souboje vždycky vyšel jako vítěz. Zachránil mi pokožku hlavy před lupy, když jsem ji měla v důsledku špatné péče přesušenou. Zároveň se mi díky němu vlasy nemastí.

Wonder Regenerační zábalový krém
Používám ho jako kondicionér. Po každém mytí ho vetřu do konečků, chviličku počkám a opláchnu. Vlasy jsou hebké, lesklé, necuchají se a neelektrizují! Tohle balení mám už skoro rok, takže za nějakých 150,- bezkonkurenční záležitost.

Schwarzkopf - 3 wetter taft
Trošku tužidla si dávám před fénováním - ne úplně ke kořínkům, ale ani ne ke konečkům (tím by vlasy ztěžky a objem by byl nulový). Tím si dopomůžu k většímu objemu a hlavně mi vlasy neelektrizují.

Speciální péče

Vichy - Normaderm Aktivní koncentrovaná péče na problematickou pleť
Tenhle zázrak jsem dostala loni k Vánocům. 15ml se může zdát málo, ale věřte, že jsem za ten rok vypotřebovala opravdu málo. Na každý pupínek stačí opravdu ťupnout a do rána je pryč.

16 komentářů:

  1. děkujeme ti za tvůj čas!:) zaujala mě péče o rty

    OdpovědětVymazat
  2. balzam od YR som si nedávno kúpila a je úžasný, určite si ho kupim znova. S ostatnými produktmi nemám nejaké extra skúsenosti, no niektoré vyzeraju zaujímavo. Po Vichy Normaderm sa popozerám. Diky za tipy.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  3. Wonder vypadá zajímavě, asi vyzkouším! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. za mě naprostá jednička! :-) dost váhám, jestli nemám vyzkoušet opěvovaný aussie... jen abych měla srovnání!

      Vymazat
  4. Začínám hodně přemýšlet o vyzkoušení micerálky do Bourjis :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě strašně mile překvapila, tak doufám, že i Tebe :-)

      Vymazat
  5. o té micelárce začínám vážně uvažovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pořádně to zvaž a pak dej případně vědět ;-)

      Vymazat
  6. tie rúže od Rimmel sú úžasné !! :-))

    OdpovědětVymazat
  7. Ty rtěnky od Kate Moss už budu muset konečně také vyzkoušet:) Skvělý výběr:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkus, já jsem s nima fakt moc spokojená :-) chci si pořídit ještě fialovou :-D

      Vymazat
  8. Ten pudr jsme chtěla vyzkoušet ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥