úterý 9. června 2015

rubrika "TESTUJEME" a "KDO S KOHO"

Krásný den!
Ještě pár měsíců před porodem jsem neměla ani tušení kolik je značek dětské kosmetiky a kolik produktů tyto značky nabízí. Řeknu vám, vybrat jako prvorodička bez nulové zkušenosti zodpovědně něco pro miminko, které jsem ještě ani neměla tu čest vidět natož, abych tušila, co mu tak bude vyhovovat, je docela oříšek. 
Rozhodli jsme se pro vás - (nastávající) maminky - testovat dětskou kosmetiku. Budeme vám představovat různé značky, produkty, porovnávat výrobky různých firem, zkrátka se vám pokusíme ten výběr usnadnit! Chtěla bych podotknout, že ač se budeme s Tobíkem snažit hodnotit opravdu poctivě a svědomitě, to, co bude vyhovovat nám, nemusí vždy stoprocentně vyhovovat vám. Každé miminko je jiné a vyžaduje jinou péči. Ale myslím, že se nám aspoň podaří vytřídit ty úplné propadáky a naopak zbyde pár opravdu dobrých a kvalitních produktů, které se vyplatí zkusit! 
Rozhodla jsem se tedy založit novou rubriku "testujeme", pod kterou se na blogu budou objevovat recenze právě dětské kosmetiky. Často také budeme v rubrice "kdo s koho" porovnávat stejné produkty různých značek (vlhčené ubrousky, krémy proti opruzeninám...). Říká se, že vítěz může být jen jeden. Na tom bych ale tyhle testy nestavěla. Jde o to odhalit slabiny a zdůraznit silné stránky produktu, aby si podle toho každý mohl zvolit, co by právě jemu mohlo vyhovovat. 

Byla bych moc ráda, kdybyste se do tohohle našeho nového projektu zapojili. Pokud by vás zajímal náš názor na nějaký produkt, budu moc ráda, když nám napíšete a my se pokusíme ho do testování zařadit. Měla by to být zábava a zároveň by nám to všem mělo ušetřit nějakou tu kačku - ve smyslu, že třeba přijdeme na to, že "tohle se opravdu kupovat nevyplatí, protože je to téměř nepoužitelné, smrdí to, blablabla..." a nebo že "ten levný olejíček je stejně dobrý jako ten dražší". 
Jako první si proklepneme kosmetiku značky Bupi, pak porovnáme krémi proti opruzeninám a vlhčené ubrousky asi pěti značek a maminkám představíme pár značek prsních vložek a přípravků na podporu laktace.

2 komentáře:

  1. To je super. Já hodlám naší budoucí princezně koupit sadu od weleda a mandlovy olej od saloos. Pak se uvidí. Třeba se objeví i ve tvém testování:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥