středa 15. června 2016

BABY BLOG: Baby outfit - Overal Crawler / SOUTĚŽ

Pamatujete si, jak jsem tu zhruba před půl rokem básnila o merino vlně a oblečení pro děti značky Crawler, kterou jsem objevila, při hledání té pravé zimní kukly pro Tobíska? Ani si neumíte představit, jak nadšená jsem byla, když jsem se dozvěděla, že Crawler tým pilně pracuje a připravuje Kolekci z letního merina (celá kolekce je ze 100% mulesing free merino vlny ve snížené, tzv. letní gramáži), Funkční oblečení s UV ochranou 50+ a Oblečení do vody a k vodě s UV ochranou 50+! K mání je nově také dámská a pánská kolekce z letního merina.
Při výběru jsem pak vůbec nemusela váhat. Hned jsem věděla, že největší službu nám v létě udělá právě overal. Dny bývají teplé, ale rána a večery jsou na jaře a zkraje léta ještě studené. Je proto důležité, aby dětské tělíčko prohřáté peřinou/sluníčkem zůstalo v teple i ráno po probuzení nebo večer, když sluníčko zajde. Jsem přesvědčená, že právě díky merinu nebyl Tobík přes zimu vůbec nemocný! 
V nabídce na e-shopu najdete overálek s krátkým rukávem, po domluvě však nemají v Crawleru problém ušít ho i s rukávem dlouhým a v jiné barevné kombinaci. Nás ale tyhle barvy naprosto uchvátily! Rozhodně se nebojte komunikovat, v Crawleru vám rádi poradí a vyjdou vstříc vašim představám a přáním. Díky plochým švům v kontrastní barvě se z pyžámka stal trendy módní kousek, ve kterém Tobík klíďo píďo vyráží i do ulic. ;)
Kromě overalu jsou součástí Dětské merino kolekce na jaro - léto 2016 i rostoucí bodýčka - tílka, s krátkým i dlouhým rukávem nebo s rukávem po loket; rostoucí legíny, capri legíny a kraťásky nebo třeba letní čepičky.
Na rozdíl od umělých materiálů dýchá každé vlákno vlny merino skrz svou vnitřní strukturu, i hustě tkaná látka je výborně prodyšná. Je tedy ideální volbou na cesty - do autosedaček i kočárků; velmi vhodná je i do šátků, nosítek a pro veškeré venkovní aktivity. Merino vlna se vyznačuje svou antibakteriální schopností, nezapáchá ani po opakovaném propocení. Je  velmi jemná, skoro až hedvábná na dotek, proto je vhodná pro lidi s citlivou pokožkou i pro děti trpící atopickým ekzémem.
Overálek (jako ostatně všechny oblečky od Crawleru) je opravdu kvalitně ušitý a skvěle sedí. Díky nápletům na rukávech a nohavicích drží, kde má a navíc se díky nim stává rostoucím - tzn. že jej budete moci miminku oblékat minimálně přes 2-3 konfekční velikosti. Zip je vypodložený a pod bradičkou je našitá krytka, která brání nechtěnému skřípnutí. Zip končí až v půlce nohavice, tudíž klidné dítě není problém přebalit. S Tobískem je to trošku složitější, protože je hodně aktivní a chvilku nepoleží, ale zatím jsme to vždycky zvládli bez nehody. :) Je na něm vidět, že je mu overálek příjemný a nosí ho rád!
Kromě kódu na 12% slevu na nákup na e-shopu crawler-shop.cz jsme pro vás s Crawlerem připravili soutěž o tři poukazy - každý v hodnotě 1.000,- (viz níže).

 

SOUTĚŽ o 3 x 1.000,-Kč poukaz na nákup na e-shopu crawler-shop.cz


PRAVIDLA (čtěte pozorně a ujistěte se, že jste splnili všechny kroky):
1. Dejte like FB stránkám Crawlershop a Můj fialový svět
2. Do komentáře pod článek mi napište, zda máte s merino oblečením nějakou zkušenost, co nejraději nosíte. A pokud zkušenost doposud nemáte, napište, proč byste ho chtěli vyzkoušet. Nezapomeňte také připsat svůj e-mail, abych vás v případě výhry mohla kontaktovat!  
3. Pokud budete soutěž veřejně sdílet na kterékoliv sociální síti (facebook, instagram), můžete napsat druhý komentář - ten však musí obsahovat přímý odkaz na stránku, kde jste příspěvek sdíleli, abychom si to případně mohli ověřit.
4. Soutěžit můžete do 30.6.2016 do 23:59. Na facebooku do týdne od ukončení soutěže vyhlásím tři výherce.

EDIT: Jména výherců, kteří byli vylosováni pomocí random.org v neděli 3.7.2016, naleznete na fb stránce

Děkuji moc Crawleru za spolupráci!

29 komentářů:

  1. Dobrý den,
    Merino oblečení bych chtěla vyzkoušet pro naší holčičku, protože má At.ekzém.
    R.Mahovska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jak už jsem psala na jiném blogu, tak věci od crawler jsou super. Na zimu máme doma dvě rostoucí body, dále tepláky na látkovou plínku a zimní kuklu. Teď jsem pořídila letní komplet body a kraťasy a musím říct, že si nemůžu vynachválit zimní ani letní merino. K letnímu jsem koupila ještě čepici od crawler, no prostě letní sezóna může začít :-). Já sama i manžel merino nosíme a jsme s tím spokojená. Ale pozor musí se jednat o 100% merino, bez příměsí. Vyšší ceny mi nevadí (reaguju na výše uvedený příspěvek), jelikož je to jediné oblečení, které se u nás nosí, takže za nic jiného neutratíme :-) Pokud bude crawler dělat pořád výrobky tak dobře, tak si je budu kupovat. Je s ní super domluva. Mám zálusk na dámskou a pánskou kolekci. Jinak 100% merino znamená - teplo, odvádí pot, takže mi není zima, nezapáchá ani po několika nošeních, rychle schne a je antibakteriální. pavla.valkova@post.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Zde posílám odkaz na sdílení: https://www.facebook.com/pavla.valkova.9

    OdpovědětVymazat
  4. Jee Maruško to je bezva a ráda bych pokusila štěstí :) Like na fb jsem dala pod jménem přítele Leoš Muller. Jak už víš, díky tobě máme Merino kuklu, která byla v zimě naprosto super, chránila tvářičky a byla oboustranná, takže kombinovat šla skvěle :) Koukala jsem na letní kolekci, kterou si postovala a jsem nadšená z těch overálků a také čepice s UV ochranou 50. Zrovna řeším v čem dát malou spát,jelikož s krátkým rukávem a nohvicemi nikde NIC nemají, pouze s krátkýma nohavicema a ještě to je tak pitomé, že má kolem stehýnek gumičky a hle Crawler MÁ! :) také v autě chudák v horku má celá záda spocená, takže Merino je určitě skvělá volba.
    vondrackova.jana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  5. FB sleduji jako Vendula Janků
    Ještě jsem neměla možnost vyzkoušet tak bych touhle cestou ráda vyzkoušela protože věci vypadají opravdu dobře a kvalitně
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ještě jsme nezkoušeli, ale rádi bychom :-) Syn má citlivou pokožku a zaléčený atopicky ekzém. klarkakrejcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10207806627136805&id=1028379066

    OdpovědětVymazat
  8. Zkušenost zatím nemáme, ale rádi vyzkoušíme. Syn je atopik, navíc se hodne nosí a v klasickém bavlnenem oblečení se hodne poti... stecovajana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Zkušenost s merinem mám, děti vlastní Manymonth a jsem spokojená. Já sama mám několik merin trik, značky nevím. Crawler doma nemáme, kámoška je ale hodně spokojená a ségra teď pořidila miminku zimní merino. Já bych ráda vyzkoušela to letní. Barvy jsou super. Jen mám trochu ostych dívat vlnu na atopický ekzem. Asi to budu mset vyzkoušet.Terka terinaj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Zkusenost nemame, ale jiz jsem na veci z merina koukala a zvazovala. Hodne je doporucuji maminky pro deti do satku nebo nositka. Bylo by super, pokud by se postestilo vyhrat.
    Marcela Nábělek (matan@email.cz)

    OdpovědětVymazat
  11. Sleduji FB- Petra Brázdová
    Zkušenost zatím nemám, ale chtěla bych vyzkoušet pro dceru, protože chci pro ni jen to nejlepší.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. S merino oblečením ještě zkušenosti nemám. Už v dřívější době mě však zaujala nabídka oblečení od Crawler a to právě díky tomuto blogu! Plánuji koupit a vyzkoušet některý z kousků pro miminko. Moc se mi totiž líbí vlastnosti merino vlny a navíc možnosti rostoucího oblečení a krásné vzory jsou dovedené do dokonalosti!
    (terezadrexler@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  13. Dnes poprvé má syn na sobě body, leginky a na míru šité ponožky. Nemůžeme si merino oblečení vynachválit, věčně měl ledové a opocené ruce a nohy a dneska vůbec :-) Barbora.kuncicka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, FB stránky sleduji jiz delší dobu - Marcela Holá Lívová :)
    Merino máme, díky tvé propagaci, Crawler zimní - pro syna body, kamase, kuklu, rukavicky, pro sebe triko kr rukáv, jsme spokojeni, kvalitní, příjemné a používala jsem celou zimu, rozhodně se vyplatí investovat, vydrží opravu hodně dlouho (myslím pro děti, pokud je správně zvolená velikost), když se to rozpocete na jednotlivé sezóny, tak úplně průměrné ceny normálních hadriku. V případě výhry, vyberu letní kousky, mám na ně jiz zálusk ;)
    Marcela, m.livova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, s Merinem jsem se setkala nedávno, přes bazárek jsem Edýmu pořídila overálek a gaťata a kuklu. Ráda bych mu ještě něco pořídila. Ještě jsem nikdy nic nevhrála, tak třeba se na nás usměje štěstí... Oba se bohužel hodně potíme...nosím ho v šátku i nosítku. Do autosedačky jsem mu pořídila vložku z Merina...ale chtělo by to ještě nějaký to oblečení...Na merinu se mi moc líbí jeho vlastnosti, že odvádí pot, že hřeje i studí, jak je potřeba a hlavně nezapáchá potem...Můj mail je: matonozka@seznam.cz Like jsem na výše zmíněné stránky dala.

    OdpovědětVymazat
  16. Soutěž jsem sdílela jsem svém FB https://www.facebook.com/helena.osmerova Moc rádi bychom vyzkoušeli letní MERINO...tak snad jsem splnila vše :) a snad se na nás usměje štěstí...

    OdpovědětVymazat
  17. Letní merino bych moc ráda vyzkoušela, protože máme dobré zkušenosti s tím zimním neboli klasickým, používáme na fotbal, lyže pro staršího syna. Pořídila bych oběma něco pohodlného a prodyšného na letní cestování.
    Iveta
    medif@email.cz

    OdpovědětVymazat
  18. sdíleno zde: https://www.facebook.com/iveta.daniel

    OdpovědětVymazat
  19. S merinem má dobrou zkušenost, nosím ho hlavně na běžky. Mám soupravu spodky+mikina od firmy Devold a musím říct, že i po asi 12 (možná i víc) letech pořád drží. Pak mám dvě trika jen tak na nošení do přírody či na sport. Dětem jsem ho zatím nedopřála, ale uvažuju o koupi... fejlkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. z merina má syn bodýčko na zimu,druhý syn s manželem tričko a spokojenost veliká. :) s.konecna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Z merina mám zkušenost jen s funkčními ponožkami a super... Můj brácha hodně běhá, v létě, zimě, a ten na merino nedá dopustit... Moc ráda bych vyzkoušela na zimu oblečení z merina pro našeho mimiňáka... kristi.capkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Z merina máme pouze čepičku a upletla jsem 2 vlňáčky,jsem ráda,že to našemu ekzematikovi vyhovuje,ráda by jsem vyzkoušela overal,ať do šátku, nebo na celodenní hovění,třeba by se pokožce zase trochu ulevilo.vicor@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. S merinem zatím zkušenosti nemáme, ale rozhodně to chceme napravit. Tak jako tak budu kupovat na léto prckovi pár kousků, ať se mi při nošení v šátku tolik nepotí. Takže poukaz by se hodil :-) katkazaoralova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Sdíleno: https://www.facebook.com/kacenka.zaoralova

    OdpovědětVymazat
  25. Mám zatim skvělou zkušenost s ponožkami z merina, díky nimž ma půlroční synek nozicky v teple a v suchu. Moc rada bych zkusila i letní merino body, protoze naše děti se hodne potí hlavne během spánku nebo samozřejmě pri cestě v auto sedačce.

    anicka.vaculova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Sdíleno na FB:
    https://m.facebook.com/anna.skrivankova?fref=nf

    OdpovědětVymazat
  27. já mám merino-mikinu už nějaký čas a jsem moc spokojená. dcera zatím nic z merina nemá, rozhoduji se jestli tolik investovat, když roste rychlostí blesku...třeba něco pořídíme na zimu
    :)hana.dloua125@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. A ještě jsem sdílela na mém fb profilu: https://www.facebook.com/kristyna.capkova.31

    kristi.capkova@gmail.com

    Děkuju za soutěž :-)

    OdpovědětVymazat
  29. S merino oblečením zatím žádnou zkušenost nemáme, ale určitě bychom rádi vyzkoušeli. Zatím slyšíme chválu ze všech stran a chodíme obdivovat na stránky, akorát jsme se zatím neodhodlali, co vyzkoušet první :) aegira@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥