neděle 23. října 2016

II. tipy na vánoční dárky: Pohrátky audiokniha

Je to zhruba rok, co se na blogu v tipech na vánoční dárky objevila kniha Pohrátky aneb cesta pavoučka Vincka. Tobískovi ji loni nadělil Ježíšek. Je sice primárně určená starším dětem (od 3let), ale my už si v ní nějaký čas listujeme a prohlížíme si nádherné ilustrace. Poslední dobou už i čteme, Tobík sám mi knížku podává, když chodíme po obědě odpočívat. Líbí se mu.
Autorky Pohrátek v tomto roce opět nezahálely. Šly za svým snem a před pár dny tak spatřila světlo světa audiokniha Pohrátky aneb cesta pavoučka Vincka namluvená známými českými herci. Příběh pavoučka Vincka se tak ještě víc přiblíží právě nejmenším, pro které je knížka ještě moc velké sousto. Zároveň ale jistě potěší i ty, kteří si knížku oblíbili a rádi si jí poslechnou i na cestách nebo při odpočinku, když maminka zrovna nemůže číst.. :) 

Líbí se mi, že se holky snažily být opět nevšední a nechaly pro audioknihu vytvořit opravdu originální booklet (obal), který obsahuje kromě dvou CD s příběhy i CDiskovou hru.
Tobík dostane AUDIO POHRÁTKY už za necelé dva týdny k svátku, protože do Vánoc bysme čekat nevydrželi. Pokud tedy hledáte dárek, který děti potěší a vás zahřeje u srdce, můžu vám Pohrátky rozhodně doporučit - ať už si vyberete OČI (knihu) nebo UŠI (audioknihu). A navíc tím podpoříte dvě mladé, sympatické maminky. ;) 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji ♥