pondělí 24. října 2016

recenze: Eveline cosmetics

Měli jsme možnost otestovat tři produkty značky Eveline cosmetics: Men X-treme deeply moisturising cream 6in1; voděodolnou řasenku X-treme noir a Spa Professional Argan Vanilla Exclusive Body Butter.

Eveline Cosmetics Men X-treme deeply moisturising cream 6in1
Denní a noční pleťový krém, který bojuje proti zarudnutí po holení, testoval Kamil. Díky němu by se pánové měli vypořádat s pocitem suché pleti, podráždění pokožky, s pocitem drsné a napnuté pleti, se ztrátou pevnosti a nedostatkem hydratace. 
Krém se ihned vstřebá, ale zanechává dlouhodobý pocit hydratace a svěžesti. Připomíná klasický aftershave. Má lehkou příjemnou parfemaci. Nedráždí pokožku, jen pozor na aplikaci v oblasti očí, ty by vás z něj mohly pálit! Sám by prý neměl odvahu si ho pořídit, nerad experimentuje a zkouší nové věci, ale dárek ho potěšil. Je to prý skvělý tip na dárek pro muže. ;)

Voděodolnou řasenku jsem si vybrala záměrně, abych ji mohla otestovat během léta hlavně v Chorvatsku. Řasenka vypadala opravdu slibně. Kartáček má zúžený tvar, který usnadňuje aplikaci řasenky na řasy. Bohužel nevím, jestli jsem měla smůlu na špatný kus, ale řasenka byla vyschlá. Barva na kartáčku nebyla téměř žádná (kromě hrotu) a na řasy se nepřenesla už vůbec. Je pravda, že ta troška držela na řasách dost obstojně, ale je těžké takový produkt nějak hodnotit. Pokud je obsah každé řasenky totožný s tímhle, říkám rozhodně ne a raději opět investuji do o mnohem dražší, ale 100% spolehlivé. Je totiž dost nepříjemné, když odjíždíte na dovolenou s jednou voděodolnou řasenkou, která vás nakonec nechá totálně ve štychu.

Tak já to nebudu zdržovat - tohle je jedno z nejlepších tělových másel, které jsem kdy měla možnost vyzkoušet! Vlastně je za tu cenu naprosto bezkonkurenčí a také ho můžu vřele doporučit jako vánoční dárek např. pro maminku, sestru nebo jím rozmazlete sebe. (na lekarna.cz je teď navíc ještě v akci!). 
Je to opravdu luxusní zážitek! Máslo je vhodné pro všechny typy pokožky, efektivně regeneruje, obnovuje správnou vlhkost, pružnost a pevnost pokožky, kterou doopravdy hýčká. A navíc úplně božsky voní!!! 
Rychle se vstřebává, nezanechává lepivý pocit, ale kůže je po něm krásně hebká a vyživená. Čas od času ke mně přes den doputuje ta úžasná parfemace, voní jako luxusní parfém, ale nijak intenzivně a vtíravě, je opravdu moc příjemná! Nemůžu si ho vynachválit a jsem moc ráda, že jsem díky tomuhle testování měla možnost objevit takový poklad.

1 komentář:

Děkuji ♥