neděle 2. října 2016

SOUTĚŽ O LÁSKOGRAFIKU!

Ano, celou první polovinu října budeme soutěžit o Láskografiku
Mám z toho opravdu velkou radost, protože jsem se za poslední dobu nesetkala s tak krásným a originálním projektem, kterým můžete oslavit svůj vztah. Přesně před měsícem jste si na blogu mohli přečíst o naší zkušenosti s Láskografikou v tomto článku - najdete tam i fotky a popis toho, jak tvorba Láskografiky probíhá.


Ukázky Láskografiky:

Soutěžíme o tištěnou a zarámovanou Láskografiku v hodnotě 1790,-!
Podmínky soutěže:
2. Dejte like fb stránce Láskografika.cz
3. Napište mi do komentářů pod článek, komu a k jaké příležitosti byste vyhranou Láskografiku darovali? A v jakém stylu byste si jí nechali vytvořit? Inspirovat se můžete právě v tomto článku.
4. Nezapomeňte uvést svůj kontaktní e-mail!
5. Pokud budete soutěž veřejně sdílet na některé ze sociálních sítí (fb, ig,...) a vložíte odkaz stránky, na které jste soutěž sdíleli do dalšího komentáře, budete do slosování zařazeni dvakrát.
6. Soutěžit můžete až do neděle 16.10.2016 do 23:59hod, v následujích dnech vyberu vítěze (jmého se pak objeví tady na konci článku), kterého budu kontaktovat na uvedený e-mail. 

edit: Výherkyní Láskografiky se stává Danča_E!

6 komentářů:

  1. Ráda bych láskografiku věnovala svému příteli k Vánocům. Moc se mi líbí styl "Jak jde čas". Zařizujeme si nový byt, proto by se nám k zaplnění dosud prázdným zdí hodil i takový krásný obrázek dokumentující naši společnou cestu. kundeliusova@centrum.cz.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, úplně jste se mi trefila do noty. Už dlouho přemýšlím, čím podaruji přítele, se kterým oslavíme v lednu 2017 už 10. výročí, a protože je to mimořádná událost, dlouho jsem dumala nad tím, abych pro něj vymyslela něco speciálního. I po 10. letech je náš vztah úžasný a já vím, že jsem našla člověka, se kterým chci strávit celý zbytek života, proto si myslím, že tohle by mohlo být krásné vyznání. Co se týká nápadů, velmi se mi líbí styl "Strom lásky" a já už přesně vím, jak bych jej doplnila. Je to věc hodně osobní a plně ji mohou pochopit a "znovu prožít" jen ti dva vyvolení.
    Vaše láskografika je také úžasná a přeji Vám jen to nejlepší do budoucna. S pozdravem Martina
    e-mail: slancova.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Maruško,
    já bych ho věnovala mamce, máme s bráchou jen ji a už delší dobu přemýšlíme, jak jí nějak originálně poděkovat za to, jaké krásné dětství jsme díky ní i přes všechny překážky měli :) Styl by se mi líbil takový způsob toho, jak šel čas od našeho narození, přes všechny krásné zážitky až dodnes. A věnovali bychom jí to k narozeninám, které bude v zimě mít :)
    danca.eliasova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Láskografiku bych zachovala v rodině :D Věnovala bych ji přítelovi k narozeninám, které má na konci listopadu. Nejvíce se mi líbí ve stylu Strom lásky..záznamy o nás dvou a teď už i naší dcerky :) Krásný nápad a krásně by se vyjímala nad naší postelí v ložnici :) Sleduji na facebooku jako libuska.krizova a mailík je marcrazy@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  5. A vkládám další komentář se sdílením na facebooku jako libuska.krizova :) mail: marcrazy@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ráda bych svou Láskografiku věnovala sobě a svému snoubenci v den naší svatby. Je to skvělá možnost, jak zaznamenat nás, ale především náš vztah. :) Také by to byl první společný obraz do našeho bytu :D
    Nejvíce mě zaujal styl "jak jde čas".
    email: s.zdenca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥