čtvrtek 24. listopadu 2016

III. tipy na vánoční dárky: Pro maminku, tatínka, babičku a dědečka

Za měsíc! Těším se a zároveň jsem malinko nervózní. No někdo má dárky vyřešené od léta, někdo se třeba ještě rád inspiruje. Já například doufám, že to Ježíšek letos zvládne beze mě, ale asi to neprojde. :)

Tahle akce se mi loni opravdu osvědčila. Kalendář jsem radši objednala jen jeden, ale pak jsem litovala. Kvalita tisku a provedení bylo opravdu profesionální. Líbí se mi, že nechají vyniknout fotky a data nejsou zbytečně velká a do fotek nezasahují. Fotografie si pak může obdarovaný třeba ještě vyjmout a zarámovat, protože se jedná o opravdu kvalitní tisk. Mrzí mě, že nemám žádnou fotku kalendáře z loňska. Letos ho asi nechám udělat zase. Za tu cenu to je vážně paráda!

Babičko, vyprávěj! Dědečku, vyprávěj!

Čím jsem starší, tím míň oceňuji takové ty rádoby vtipné dárky a nesmysly, co se člověku pak akorát válí doma, a vyhledávám dárky s trvalou hodnotou. Tohle je pro mě poklad! Kniha, do které bude vaše babička/váš dědeček zapisovat své paměti. Je to dárek nejen pro ně, protože je to určitě bude bavit, ale i pro vás, protože vám na ně zbyde krásná, osobní vzpomínka. Knihy se dají sehnat běžně v knihkupectví.
Osobně moc ráda obdarovávám své blízké knihami. Letos mě láká nová Aristokratka a knihy Okamžiky štěstí a Bez jablka.
Nově je na trhu k dostání i kniha Maminko, vyprávěj o vaření. 
Dál vím, že naše rodiče spolehlivě potěší něco dobrého na zub. Skvělý tip je například sušené ovoce, dobrá káva nebo čaj, lahev kvalitního vína, vysokoprocentní čokoláda nebo výběrové paštiky. Určitě víte, co má kdo rád, takže udělat balíček nebo dárkový koš na míru pro vaše blízké pro vás bude hračka! 

2 komentáře:

  1. To je hezký dárek a hlavně opravdu jeden z těch originálních. My chceme letos dávat jiné dárky než obvykle, takže budeme dávat potisknout trička, kde bude náš vlastní potisk, prostě fotky rodiny, tady: https://www.vyrobsitricko.cz/vytvorit-vlastni-tricko-s-potiskem/, k tomu kalendáře a asi přihodíme i nějakou tuhle knížku.

    OdpovědětVymazat
  2. krasny darek, mozna okopiruji ;) Ja babicce zatim mam tento krasny fotoramecek s rodinnou fotkou - https://www.elarte.cz/bydleni/bytove-doplnky/fotoramecky/fotoramecek-double-bily.html a toto opravdu super napad. Jdu kupovat ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥