pátek 2. prosince 2016

2. den / LEGO DUPLO, BINO Kuličková dráha, HAPE Tahací pejsek od pinkorblue.cz

Dnes tu pro vás mám hned tři hračky z eshopu pinkorblue.cz.
Hračky jsem pro vás z široké nabídky eshopu vybírala já sama podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Jak jistě víte, mám slabost hlavně pro dřevěné a multifunkční hračky. Tady je můj výběr:
HAPE Tahací pejsek je roztomilá, dřevěná hračka pro děti od 12měsíců! Je to věrný kamarád, který doprovází svého páníčka už od prvních krůčků. Za dětmi nejen běhá, ale umí se i: "Sedni!". A moc rád čmuchá hlavně, když je nablízku nějaká dobrota!
LEGO DUPLO Dárková sada vše v jednom je určená dětem od roku a půl, podporuje jejich kreativitu, fantazii a zlepšuje motoriku. Je to dokonalý tip na dárek! Kostičky různých tvarů a barev jsou zabalené ve velké LEGO krabici. Sada obsahuje i figurky pejska a kočičky.  
BINO Kuličková dráha obsahuje 33 dílů přírodních i barevných. Je určená pro děti od 3let. Kuličkové dráhy podporují u dětí kreativitu a učí je trpělivosti a logickému myšlení.

Dnešními výherci jsou:
Přihlédla jsem k uvedenému věku dětí a tak hračku 
HAPE Tahací pejsek získává
LEGO DUPLO Dárková sada vše v jednom
BINO Kuličková dráha
Holky, moc vám gratuluju a děkuju za vaší přízeň! Během dneška vám rozešlu emaily s dalšími informacemi ohledně výhry. Prosím, abyste odepsaly co nejdříve, aby vám dárečky stihly dorazit do Vánoc! ;)

SOUTĚŽÍME DÁL!
A vy ostatní můžete už teď zkusit štěstí a zasoutěžit si o zítřejší výhru. Sledujte můj blog a do komentářů pod článkem mi do dnešní půlnoci napište, zda se vám líbí spíše typicky klučičí/holčičí barvy (modrá, zelená/červená, růžová) a vzory nebo máte raději neutrální (černá, bílá, šedá, béžová)? Nezapomeňte připsat e-mail, abych vás v případě výhry mohla co nejrychleji kontaktovat a dáreček stihl dorazit do Štědrého dne! 
Zítřejší výhra potěší zejména nastávající a čerstvé maminky, tak se nezapomeňte přijít podívat, zda se na vás usmálo štěstí nebo si můžete zkusit zasoutěžit o další krásné dárky! 
HODNĚ ŠTĚSTÍ!

53 komentářů:

  1. Ja mam rada spise tmavsi barvy. Mam dva kluky, takze nevim, jestli bych nezmenila nazor, kdybychom meli hocicku. Navic ta tmava je i dost prakticka :) petrazach@email.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Mám doma chlapečka, ale jelikož modrá nepatří k mým nejoblíbenějším barvám, oblékám ho nejvíce do béžové/hnědé, šedé a bílé. Pokojíček mám v plánu mu ale udělat v typicky klučičích barvách. Takže záleží jak u čeho jsou barvy myšleny :) Kdybych měla holčičku, tak bych ale asi růžové barvě oblečení neodolala ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Jelikož čekám chlapečka, tak převážně nakupuju v modré barvě. Ale i pár kousků oblečení mám v neutrálních barvách-co kdyby to příště byla holčička?... ;) Rozhodně problém nemám s barvičkou ani vzorem ani neutrální barvou ;)
    lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ráda kombinaci modrá zelená(máme v takové kombinaci pokojík i ložnici), vzory no záleží jaké :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja jsem spise na klucici barvy, ale nebranim se i ostatnim barvam. U starsiho syna (6let) je in zelena a modra:-)
    matan@email.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ráda neutrální barvy, ale třeba i vzory. Když to není nijak přeplácané ☺ samalikova.veronika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Mám sice holčičku, ale nebaví mě všude růžová barva. Mám ráda spíše klučičí barvy modrá, zelená v kombinaci žlutá, oranžová.Vzory mám ráda jakékoliv. misu.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám radši klučičí. Hlavně modrou :)
    zakostelska.k@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Mám rada farebné veci pre deti-chlapci modrá, zelená, dievčatá ružova :-) adazary@icloud.com

    OdpovědětVymazat
  10. Mám holčičku, takže většinou vedou takové ty holčičí barvy, ale záleží jak na čem a jak jsou třeba kombinované i třeba se vzory. I neutrální barvy mají své kouzlo. Záleží i na příležitosti a jak se barvy sladí (třeba u oblečení apod.) :)
    Silvous96@seznam.cz :)

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkný den, šatník mé dcery je pestrobarevný :D od málo černe přes modrou, žlutou, červenou až po totální růžovou spoušť (osobně mám alergii na růžovou) :D pokojík má do fialové barvy <3 kolky7@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. U nás vedou klučičí barvy teď frčí zelená a modrý tyrkys :-) .preferuji spis jednobarevné kousky vzorované ch triček mají kluci v šatníku jen pár :-) srb.lucie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. No já mám holčičku, a co se týče barev, řekla bych: jak co. Některé barvičky jsou krásné, jiné na můj vkus přeplácané, miminka jsou nádherné v něžných barvičkách. Ale v základu myslím, že oblečení pro děti by mělo být veselé a hlavně by z něj měly mít radost děti! :-)
    Kateřina Tomíčková, tomickova.katerina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Krásný den, dokud jsme nevěděli pohlaví miminka tak jsem kupovala všechno v kombinaci bílá- béžová a hnědá ale pak se strhla modrá mánie :D Musím říct, že kdybychom čekali holčičku tak bych se do růžové asi moc nepouštěla. U nás hodně frčí tyrkysová a severský styl černo-bílá... Hezký den všem. Iva (ivusicce@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  15. Mám ráda neutrální barvičky :)

    pp.artep_seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Mám ráda barvičky, ale ještě víc miluju na dětech černou v kombinaci s veselými barvami😄 Babanova.j@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Mam radeji neutralni barvicky, prijdou mi vice prakticke. Vladenkaz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Mam holcicku,takze u nas frci spise ruzova a cervena,ale rada to kombinuju s bilou a tmave modrou.
    horakol@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Miluju ruzovou, ale drobec dava prednost modre😇
    Marianadaska1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Co se týče miminkovských věcí, tak jsem spíše za takové běžové, šedé, neutrální barvy :) Dcera samozřejmě ale vyhledává vše jen růžové, sem tam červené :D
    spacesusi.blog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Ono je to asi spíš podle nálady a příležitosti - mám ráda holčičí barvy,ovšem doplněné třeba právě tou černou :)
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Já má raději neutrální barvy :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Zdravím do Fialového světa! :-) Mám ráda růžovou a šedou barvu a celkem se to odráží v šatníku mé dcery. Ale určitě nemám problém ani s "klučičími" barvami. ;-)
    telus.d@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Záleží na samotném kousku oblečení, ale mám ráda všechny barvy. Tak proč dodržovat striktně modrá-chlapeček, růžová-holčička? zdeni20@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Pro holčičky mám raději typický holčičí barvy a spíše v tmavším odstínu (moje holky jsou věčně od něčeho umazané). Za pár týdnů přibude ještě chlapeček a když se podívám na jeho výbavičku, tak zatím jasně vede kombinace modré a zelené...

    sedlackova.kveta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Pro sebe mám ráda spíš tmavé barvy a nebo naopak zářivě žlutou a podobné výstřelky, pro syna zelenou a modrou a pro dcerku v bříšku jsem nějak ujela na růžové :-D

    OdpovědětVymazat
  27. Jé bezva, v dubnu budu podruhé maminka a barvy se mi líbí spíše jemné pastelové barvy, líbí se mi třeba jemně růžová s šedou či béžovou, či modrá. Nic řvavého, mam holčičku a béžová jde skvěle kombinovat a pro bráchu jsem zatím nenakupovala.
    vondrackova.jana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Dobrý den, já se těším, že holčičku budu oblíkat do typicky holčičích barev, které se ale právě skvěle kombinují s neutrálními barvami jako šedá a béžová, takže vlastně pořizujeme obojí. cllowie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Jak kdy, nejvíc se mi líbí kombinace legín, které vypadají jako džíny, případně černé legínky a vršek barevný, třeba tunika s obrázkem zvířátka, to je fajn. Akorát se teď dcera naučila sama chodit na nočník, tak tabu jsou určitě na nějakou dobu šaty :)
    1veronika.sevcikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Máme doma dva kluky. U našeho skoro 8 měsíčního syna převládá v šatníku modrá a šedá. U staršího už je těch barev víc, má hodně rád oranžovou a modrou. Baví mě kombinovat neutrální barvy s něčím výraznějším, veselejším, i v doplňcích. Holka v mluvících barvách asi nevadí, obráceně už asi tolik ne ;)
    lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Já mám raději ty typické barvy - pro chlapečka modrá, pro holčičku růžová. Ale kdyz něco nakupuji, tak vybírám i neutrální barvy, aby to mohli nosit oba.
    Jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Zdravím, mám holčičku, ale radši mám klučičí a neutrální barvy. Bohužel nás určitě čeká období, kdy se bez růžové neobejdeme i když ji osobně moc ráda nemám. Martina, makaface@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Pěkný den, mám ráda jak výrazné barvy, tak i neutrální. Na maličká miminka však mám raději barvy spíše neutralní a na větší dětičky cokoliv. Jen ne striktně růžovou pro holky a modrou pro kluky.
    Zdravím, Lenka
    l.ponikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Než se malý narodil,plánovala jsem, kupovat neutrální barvy: žlutou, oranžovou, šedou, béžovou... No a nějak se to zvrtlo, takže to ma většinu věci v klucicich barvickach :)
    Dagmar-knorova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Jelikož mám doma 3 chlapy, tak jedeme spíš v klučičích barvách a já sama se v typicky růžové taky nevyžívám :-D

    OdpovědětVymazat
  36. U prvního děťátka, holčičky, jsem si myslela, že k přeslazené růžové spíše nesklouznu. První 3 měsíce jsem jela ze zásob oblečení, které jsem nakoupila ještě těhotná a ještě s tímto názorem, ale postupem času došlo na růžovou hodně. Prostě ty holčičky jsou v tom tak sladké! Snažila jsem se to nepřehánět, ale mé těhotenské představy vzaly s narozením dcery za své. Nyní mi v bříšku roste chlapeček a už teď vím, že modré se bránit nebudu. Ale asi nijak zásadně nerozlišuji mezi holčičími a klučičími barvami - je pravda, že dcerka nosí i dost "klučičích" barev, jen nevím, jestli to budu takto praktikovat i u syna s "holčičími" barvami. Ale třeba hluboký kočárek budeme mít po naší holčičce červený a problém s tím nemám. Navíc manžel říká, že červená se k chlapskému vozidlu hodí, třeba takové Ferrari. Obecně ale u miminek preferuji jemné barvy a vzory, moc se mi nelíbí miminka oblečená do hodně tmavých barev. Ale s rostoucím věkem u nás tmavší barvy převažují - jsou totiž praktické! tereza.binkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Líbí se mi spíše typicky klučičí barvy (modrá, zelená). gabrisova.maria@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Líbí se mi barvy tyrkysová, béžová, světle růžová.
    babicka999@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Moje nejoblíbenější barva je žlutá, nyní v hořčicovém provedení. Myslím, že se hodí pro kluky i holky. katerina.mejstrikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Líbi se mi tmave modrá, šedá, bezova..
    pistáciova, staroruzova
    sucha.hakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Co se týče barev, tak asi volím v každé situaci jinak. Třeba u oblečení na syna volím jak klučičí, tak neutrální barvy. A hezky to vypadá i při kombinaci obojího :)
    aegira@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Mám ráda spíše neutrál, ale nemám problém klidně holčičku obléct zcela do klučičích barev, ale obráceně už by to bylo horší :-) jemey@email.cz

    OdpovědětVymazat
  43. U nás vede modrá a zelená, vzorů se nebojíme :) slunicko1321@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Neudrální s decentním vzorem. U miminek mám ráda spíše jemné pastelové barvy. witlucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Mám ráda holčičí. Miluju fialovou, ráda mám i červenou a růžovou. Vzory - jemné kytičky, srdíčky... zkrátka holčička na první pohled :) liskahana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Pro mě jsou všechny barvy neutrální ;)
    kubaskova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Já mám děsně ráda červenou a v mém šatníku i v dekoracích v bytě hraje jasný prim :) Na dceři se mi naopak líbí pastelová zelená a růžová :) Eva.dozbabova.gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Ja mam rada mix vsetkeho;) mrodakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥