sobota 22. dubna 2017

BABY BLOG: 35. týden těhotenství / svědění, mazání, hnízdění

Těhotenský deníček dlouho nebyl, protože mě trošku vyděsil můj zdravotní stav ve 33. týdnu těhotenství. Jak se daří miminku a jak zvládám osmý měsíc těhotenství se tedy dozvíte až v dnešním videu z 35. týdne těhotenství, ve kterém jsem nakousla i hodně intimní témata, tak snad vás moje upřímnost nepohorší. :)

4 komentáře:

  1. Moc drzim prsty, nech je to svedeni co najskor prec. Ja na kvasinky trpim jak minule tak aj toto tehu a moc dobre viem, ze to neni nic prijemneho!
    Akorat mi napada, ze Aniball myslim pri tychto problemoch nie je idealny. Pri kvasinkach je sliznica nachylna na porušenie a s Aniballom k tomu moze lahko dojst. Tak to skuste skonzultovat. Ja som sa kvoli tymto obavam nakoniec k cviceniu neodhodlala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! A ano, máte pravdu, nemělo by se s ním cvičit, pokud je nějaký zdrav. problém. Nicméně musím zaklepat, že jsem kvasinky snad přeléčila, tak ještě chvíli počkám a případně to zkusím. ;)

      Vymazat
  2. Ahoj, končím 31tt a zase řeším problém se svěděním kůže na břichu, takže si umím představit, jak takovéto svědění, ať je kdekoli, člověka rozhodí. Nechala jsem si bříško kvůli rozestupu zatejpovat, což bylo super, ale jen co se tejpy namočily, kůže se úplně zbláznila, musely hned dolů a od té doby se opakovaně osypávám a je to fakt děs :-( Vydržet musíme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no jsou to občas věci... Na bříško bych asi volila přírodní cestu - oleje od Weledy jsou moc fajn nebo klidně olivový olej, lanolin ;)

      Vymazat

Děkuji ♥