sobota 15. dubna 2017

vlog: Feedo seminář První pomoc dítěti

V dnešním videu vás s sebou vezmu na seminář První pomoc dítěti, který pořádá feedo.cz a vede ho pediatrička a blogerka Michala Knězková. Jak takový seminář probíhá, pro koho je vhodný a co se na něm dozvíte? Vše vám zodpovím ve videu a pokud ne, nestyďte se zeptat. ;)

2 komentáře:

  1. Ahoj Maruško, zajímal by mě tvůj názor na očkování. Jak máš očkovaneho Tobika a jak budeš nechávat očkovat miminko. Zda jsi na očkování po tomto semináři změnila názor. Mám tvoje videa moc ráda. Doma mám skoro tříletého syna a nově 6ti týdenní holčičku, tak je pro mě téma očkování aktuální. Děkuji za odpověď a přeju pohodový závěr těhotenství a hladký porod ;-) Pavlína

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Pavlíno,
    děkuji moc za komentář. Jsem rozhodně pro očkování, ale nechala jsem Tobíkovi dát jen to povinné a odložili jsme ho, co to šlo, protože se narodil hodně maličký.
    U druhého miminka budu také nechávat očkovat jen povinné. Uvidíme, jak velké se narodí a jak se budeme cítit, ale vzhledem k tomu, že se teď v ČR vyskytuje černý kašel, který nejde moc dobře rozeznat a může být pro miminka smrtelný a s Tobíkem se pohybujeme mezi dětmi často (plavání, hřiště, herny...), tak asi nebudeme otálet.

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥