pátek 21. září 2018

testujeme: BOOKO App / BOOKO víkend ZDARMA

Znáte BOOKO? Je to aplikace, ve které najdete desítky dětských knih s rozpohybovanými ilustracemi, audio-podobou, se zvýrazněním textu. Aplikace obsahuje i různé hry a aktivity pro rozvoj dětí a podporu porozumnění mluvenému slovu i psanému textu. A tento víkend (21.9.-23.9.2018) si můžete s dětmi celou knihovnu vyzkoušet ZDARMA! Stačí si appku stáhnout do chytrého telefonu nebo tabletu přes App Store nebo Google Play a můžete začít objevovat.


My v poslední době hodně cestujeme a co si budeme povídat, i když jsem byla proti používání tabletu, mobilu a snažím se to maximálně omezit, jsem za tenhle kvalitní obsah ráda! Za prvé je aplikace k dispozici i v offline režimu. Za druhé s sebou vozíme vždy jednu dvě knížky, ale je fakt hustý mít na dovolené nebo delších cestách s sebou celou knihovnu, aniž byste museli připlácet za těžký kufr. Za třetí je super, že se režim audio poslechu dá vypnout a můžete si knížku prostě společně přečíst a nebo naopak unavení po výletě jen tiše poslouchat příjemné předčítání napínavých příběhů. Knížky si lze v aplikaci vybírat v Knihovně nebo podle chytrého a zábavného Ukazatele věku, kdy vám automaticky naskočí knížky s aktivitami vhodnými pro věk vašeho dítěte.
Kvetu, když v čekárně u doktora všechny děti jen tupě zírají na pohádky na youtube nebo hrají hry. Čas od času to asi děláme všichni, taková je doba, ale zkuste to dělat s citem. Vybírejte pro děti opravdu vhodný obsah (youtube je v tomhle ohledu největší zlo už jen kvůli reklamám a hlavně je to jen pasivní čumění do displeje). Děti jsou jako houby, dokáží nasáknout spoustu informací, naučit se spoustu věcí a činností, potřebují k nim ale podněty.
Zajíc Booko to dobře ví, takže má pro děti připravené i zábavné aktivity a kvízy.
Zaujala vás aplikace Booko?
SLEDUJTE NÁS NA INSTAGRAMU , kde si brzy zasoutěžíme o předplatné! ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji ♥