pátek 30. listopadu 2018

1. den / Voucher v hodnotě 500,- od zkusnositko.cz

Sponzorem prvního dne letošního Adventního kalendáře se stává e-shop zkusnositko.cz.

*Platnost výherního voucheru až do 30.1.2019
Na e-shopu zkusnositko.cz si můžete nosítko nejen pořídit, ale hlavně půjčit! Tahle služba slouží všem, kteří ještě nenosili a rádi by si zkusili, jaké to je, než do nosítka zainvestují. Nebo těm, kteří už nosí, ale rádi by si vyzkoušeli i jinou značku nosítka. A nebo konečně těm, kteří si prostě jen chtějí vzít nosítko s sebou třeba na dovolenou, protože vědí, že ne všechny cesty bývají sjízdné kočárkem, a proto je lepší se takto pojistit. 


Voucher v hodnotě 500,- může výherce využít buď právě na úhradu půjčovného (pravidla půjčování nosítek si můžete přečíst zde) nebo si v e-shopu může vybrat cokoliv, co s nošením souvisí. Sortiment je opravdu široký. Kromě nosítek zde najdete kapsy na nosítka NIJE, nosící oblečení pro maminky i miminka, barefoot obuv a různé doplňky a dárky. Stránky Vám rozhodně doporučuji navštívit, je tam spousta zajímavých článků, recenzí nosítek i nosícího oblečení a hlavně se dozvíte, proč je dobré nosítko pořídit.

VÝHERCEM SE STÁVÁ:

!POJĎ SI ZASOUTĚŽIT!
Prosím, čtěte následující text pozorně, i když přicházíte soutěžit třeba už poněkolikáté, v průběhu soutěže se může sem tam něco málo změnit a byla by škoda o výhru přijít!
  • Dej "To se mi líbí" stránce Můj fialový svět BLOG, ať Ti neutečou další soutěže a novinky z našeho světa
  • Dej "To se mi líbí" stránce ZkusNosítko.cz jako poděkování za dárek do soutěže
  • Do komentářů pod příspěvek zde na blogu napište svůj mail, na který vás budu v případě výhry kontaktovat a připište, na co byste poukaz využili (půjčení nosítka, koupě nosícího oblečení, dárek...)
    Komentáře, které nebudou obsahovat e-mailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového. Stejně tak pokud výherce nebude na můj e-mail s výzvou k zaslání svých údajů reagovat (viz pravidla níže).
  • Soutěž je pro čtenáře s doručovací adresou v ČR i SK! Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)
  • Zapojit se můžete pouze dnes 30.11.2018 od 00:01 do 23:59, komentáře přidané později budou smazány a nebudou zařazeny do slosování!
  • Sdílejte soutěž veřejně na facebooku a zvyšte svou šanci na výhru! Do druhého komentáře však musíte přidat odkaz na sdílený příspěvek nebo alespoň na svůj facebookový profil, kde půjde soutěž dohledat, ideálně v popisku označte i stránku mého blogu, aby se mi sdílený příspěvek lépe dohledával.
  • A uděláte mi radost, když nás budete sledovat i na Instagramu, to není povinné, ale budete mít malé plus, prostřednictvím instastories s námi navíc můžete být v každodenním kontaktu ;)
!SOUTĚŽ O HLAVNÍ VÝHRU!
Chceš se zapojit i do soutěže o hlavní výhru - týdenní pobyt v Chorvatsku v Apartmánech Galeb pro celou rodinu? 
  • Splň vše uvedené výše u denní výhry 
  • Dej "To se mi líbí" stránce Apartmány Galeb
  • A přijď soutěžit zase zítra! Čím častěji se zúčastníš, tím větší šanci na výhru máš!
!HLAVNÍ VÝHRA
TÝDENNÍ POBYT v Chorvatsku v Apartmánech Galeb, apartmán č. 6  (2+1 dospělé osoby nebo max. 2+1+1 dítě do dvou let věku bez nároku na lůžko) v termínu dle výběru výherce a volných ubytovacích kapacit v období květen/červen 2019
Apartmánový dům se nachází v malém, klidném rybářském městečku Živogošće přímo u pláže. Všechny apartmány mají balkón/terasu s výhledem na moře, vlastní koupelnu a kuchyňský kout. U apartmánů je parkoviště s dostatečnou kapacitou pro všechny hosty. Hned pod domem je krásná široká oblázkovo-písčitá pláž. Termín v tomto období jsme vybrali záměrně. V květnu a červnu už bývá v této oblasti krásné slunné počasí a teplé moře, pro dovolenou s dětmi je to ideální období. A možná se tam i potkáme! 

Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓
 
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz. Každý den od 30.11. do 24.12.2018 se na blogu v 00:01 otevře okénko/publikuje článek s výhrou/ami pro daný den.  Jednotlivé výhry budou v článku představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem v článku se soutěží!). O každou z výher budete moci soutěžit pouze v ten daný den. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete. Každodenním soutěžením navíc zvýšíte i pravděpodobnost výhry hlavní ceny - týdenního pobytu v Chorvatsku v Apartmánech Galeb (apt.6). Výherce denní výhry budu losovat vždy co nejdříve po skončení soutěže a to náhodně ze všech platných komentářů (max. dva na osobu v případě veřejného sdílení soutěže na facebooku) prostřednictvím random.org. Jména výherců posléze doplním do článku s danou soutěží a výherce samotné neprodleně kontaktuji na uvedené mailové adresy. Pokud výherce mailovou adresu v komentáři neuvede, bude mít tři dny od vyhlášení na to se mi ozvat sám. V případě, že se výherce v daném čase o výhru nepřihlásí, budu losovat výherce nového. Stejně tak pokud mi výherce do tří dnů neodpoví na můj email a nepošle mi svou adresu, vylosuji po výzvě, kterou zveřejním na facebooku, náhradníka.  
Výherce hlavní výhry budu losovat tak, že 25.12.2018 nejdříve náhodně přes random.org vylosuji jeden ze soutěžních dní a následně pak z komentářů v daném dni i výherce hlavní výhry. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odesílat co nejdříve, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení všech výher do Štědrého dne. 
!HODNĚ ŠTĚSTÍ!

41 komentářů:

  1. Ahoj Maruško,
    díky za skvělou soutěž ❤
    Případnou výhru bych použila na nákup nosícího oblečení :)
    lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. https://m.facebook.com/lenka.peckova.7
    lenule683@seznam.cz
    Na IG Tě sleduji už dlouho ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, využila bych na koupi vsadky. l.witaskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Sdílenou z profilu https://m.facebook.com/lucie.witaskova?fref=NF l.witaskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Jako darek. helena.xxxxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych poukaz věnovala jako dárek pro mojí sestru, která má děti dvě, takže by ho 100% využila lépe, jako já, která je zatím bezdětná :-D
    cumanelka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den Maruško, výhru bych využila na koupi nosítka. Email: D.Lorkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Asi nějaké nosící oblečení ;)
    Ladyhawke@email.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Iwaneta@seznam.cz určitě bych pořídila nosicí oblečení. Malý má ustavičně studené nohy, přestože jsem mu nechala ušít parádní botky. Potřebujeme tedy bundu nebo kapsu, aby byl schovaný

    OdpovědětVymazat
  10. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10215069100979621&id=1193665460

    OdpovědětVymazat
  11. Nosítko už máme, takže nejspíš nosící oblečení.
    Jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Poukaz bych využila na nákup merino kukličky a rukaviček.
    ChudobovaPeta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Použila bych na softshellove rukavičky a capáčky. MK.Michaela@seznam.cz
    FB Michaela Kratochvílová

    OdpovědětVymazat
  14. Použila bych nejspíš na nákup oblečení.
    Silvous96@seznam.cz
    Sdílím fb Silvie Rujbic Ruibarová

    OdpovědětVymazat
  15. Použila bych ho na zapůjčení a vyzkoušení nosítka,pokud bychom to stihli do konce toho ledna,popř. na koupi botek :)
    falipe@centrum.cz
    Pavla H.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, za poukaz bych nakoupila nosící oblečení z merina nebo uvažuji nad novým nosítkem, ale nemohu se rozhoupat. :)
    monana92@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Použila bych kupón jako dárek pro kamarádku, ktera čeká miminko a za par dní porodi.Urcite ho ocení:)
    kamilamakovcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Koupila bych si další větší nosítko, protože nošení milujeme oba ♡ vlastně všichni 3 i náš táta rád nosí :)
    katkasustrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. S největší pravděpodobností na nosící oblečení. Nosíme denně a já už zase pokukuju co nám ještě chybí :)) takže se nám něco novýho určitě teď na zimu bude hodit.
    veronika.havelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. hezký den :) díky za krásnou možnost soutěžit v kalendáři - první okénko a hned taková bomba! mám doma čerstvé týdenní miminko a nosit bych určitě chtěla, takže pokud by se na mě usmálo štěstí, vybrala bych si variantu půjčovného. na Fb likuji jako Barbora Francová. barbora.francova@post.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Poukaz bych využila jako dárek.:) sykorka.maru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Výhru bych použila na vsadku do bundy Belllyboo. Sleduji na FB i IG jako JanaJana. Email je: J.a.j.i.n.k.a@seznam.cz Hezký den přeji, S pozdravem Jana

    OdpovědětVymazat
  23. Pěkný den. Poukaz bych využila na nosící oblečení nebo kapsu NIJE. misu.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Zdeňka Jurečkova email Electromike@seznam.cz poukaz bych venovala dceri Eva Mackova at si neco vybere..sdilim a lajluju i Apartmany Galeb vzala bych vnuka od snachy Zanety Jureckove k mori. ��

    OdpovědětVymazat
  25. Poukaz z této skvělé soutěže bych pouzila na nákup ergo zavinovacky. Sdilim, sleduji insta, sleduji Apartmany Galeb. Ivanaulreichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Poukaz bych využila na nákup vsadky do bundy nebo nosící kapsy pro malou, aby jí nikdy nebyla zima :-) Verca91@seznam.cz, Veronika Skalská

    OdpovědětVymazat
  27. Koupila bych pro vnučku harémky a softshellové rukavičky, skvělé nejen do nosítka :-) janaanna18@seznam.cz, fb: Jana Anna

    OdpovědětVymazat
  28. Vybral bych softshellové rukavičky a taky bodyčka pro dcerku. Lukis2s@seznam.cz,facebookový profil: Lukáš Lukiss

    OdpovědětVymazat
  29. Ja uz maleho v nositku neudrzim, ale poukaz bych pripadne vyuzila jako darek pro kamaradku. hm153@email.cz

    OdpovědětVymazat
  30. lucie.frantisakova@gmail.com
    Já bych určitě teď koupila oblečení na nošení ��
    FB: Lucie Šošolíková

    OdpovědětVymazat
  31. Dobrý den,
    poukaz bych využil na nákup rukaviček. a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. https://www.facebook.com/ales.taborik a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Poukaz bych využila na nákup nosícího oblečení. meskjana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sdílela jsem i na FB https://www.facebook.com/boruvka18

      Vymazat
  34. tabiren@centrum.cz poukaz bych věnovala synovi aby ho mohl pouzit pro sve deti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. sdílela jsem na mem facebookovem profilu https://www.facebook.com/irena.taborikova

      Vymazat
  35. Predne díky za soutěž:-)
    Využila zřejmě na nosici oblečení k naší Tule.
    Janiej@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Email je nikyta159@seznam.cz
    Využila bych na nosící oblečení zřejmě.

    OdpovědětVymazat
  37. Nositko uz mam, takže bych vybrala jako dárek napr. kosmetiku. suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Bozi! Tady to napětí miluju �� asi bych si zapůjčila tuku všichni si ji chvali, manduca už mi nějak nesedí, ale hned investovat do něčeho jiného se mi nechce. Sdílím na fb:Eva Suchomelová a na Ig vas sleduju asi nejvíc ��

    OdpovědětVymazat