čtvrtek 2. ledna 2020

my life: Náš rok 2019

Ahoj 2020! Sbohem 2019!
Když se řekne 2019 vidím nás šťastné spolu na pláži nebo v campu, zamazané děti se smějí a je nám jako nikdy dřív. Příroda je mocná čarodějka a tak chytře zařídila, aby nám v hlavě vždy jako první vyvstalo to hezké. Musím říct, že si z hlavy vůbec nedokážu vybavit nějaký vyloženě zlý moment. Rok 2019 k nám byl štědrý a pevně doufám, že rok 2020 bude stejně tak krásný a úspěšný!
Leden
Nový rok slavíme v garsonce a propadáme už trošku beznaději, že se někdy přesuneme do bytu, jehož rekonstrukce se z plánovaných pár měsíců protáhla na rok. Snažíme se stále co nejvíc času trávit venku, užíváme si každých pár sněhových vloček. Stala jsem se Linteo ambasadorkou. Hodně čtu.

Únor
Odjíždíme s partou přátel na hory. Sníh nás provází i domů. Konečně máme postavenou kuchyň. Stěhování se blíží. S Kamilem se vydáváme poprvé do Brna, kde jsem navštívila nakladatelství Host i zahrady vily Tugendhat. 

Březen
Tobík slaví čtvrté narozeniny! Dostala jsem pozvání od Vivantisu na Den s Ryorem, kde jsem měla možnost poznat spoustu úžasných lidí a zároveň i zákulisí výroby kosmetických produktů. Vydávám se do Prahy na MAMAFEST 2019.

Duben
Krásné počasí nás táhne do přírody a na výlety. Navštívili jsme například zámek Berchtold, plzeňskou zoo nebo Království železnic. Hodně času trávíme na zahradě. Velikonoce jsme prožili tradičně s pomlázkou v ruce obcházením našich sousedů a známých.

Květen
1. květen jsme tradičně strávili na Majálesu. Dolaďujeme detaily v našem budoucím domově. Vydávám se na jarní festival mini. Stellinka slaví druhé narozeniny! Povedla se nám opravdu nádherná oslava s našimi blízkými přáteli. Stále hodně čtu. 
Červen
Přestěhovali jsme se! Prostě jsme si jednoho dne řekli, že už máme vše nejnutnější hotové a nějak už to zvládneme. Během dvou dnů jsme odvozili většinu věcí do nového. Pak jsme ještě stihli rodinný festival Hravě zdravě a hurá do Chorvatska, kde jsem s dětmi strávila tři nádherné týdny. 

Červenec
Pár slunečných dní jsme strávili na Slapech. Konečně jsem si uvědomila, že jsme přestěhovaní a začali jsme se zabydlovat. Místo obýváku máme skladiště, ale ložnice, koupelna a kuchyň fungují a nic jiného zatím ani nepotřebujeme. Stella se odstavuje. Po necelých 26 měsících přestávám kojit!

Srpen
Odjíždíme na týden do chatičky do Campu Sedmihorky. Po roce v garsonce malý prostor zvládáme s přehledem, horší je to s hygienou. Každý den podnikáme výlety do okolí. Meggie si ošklivě zlomila nohu, nikdo neví, jak se jí to povedlo, nicméně není jisté, zda bude moci nohu ještě někdy plně používat. Naskytla se nám příležitost navštívit oboru s jeleny, ze které máme naprosto úchvatné zážitky.

Září
Tobísek nastupuje do státní Mateřské školy a zvládá to skvěle. Mění se nám před očima, má nové kamarády, rychle se zlepšuje v malování i ostatních činnostech. Po prázdninách nám začínají i kurzy plavání - Tobík plave sám, Stellinka se mnou. Tobík navíc nově navštěvuje gymnastickou přípravku. Na akci od Mary Kay se dozvídám, jak správně pečovat o pleť. Začínám pracovat v Městečku a totálně propadáme jeho kouzlu. 
Říjen
Plní se nám sen, vše klapne a letíme na dva týdny do Tuniska. Já a děti jsme poprvé v Africe. Milujeme to! Po návratu jsme pozvaní na otvíračku druhé pražské pobočky hračkářství Hugo chodí bos. Pořád hodně čtu, myslím, že jsem tolik knih za jediný rok snad nikdy nepřečetla... 

Listopad
V posledních měsících se Stella neskutečně rozmluvila, dělá fórky a jako vždy ve všem dohání Tobíka. Je přesvědčená, že zvládne to, co on. Jsme pozvaní na naprosto úžasnou cestu kolem světa od Lego Duplo. Máme domácí hřiště! Hodně času trávím v práci, kde se mnou většinou jsou i děti, takže se mi daří propojit příjemné s užitečným. 

Prosinec
Pořád trávím dost času v práci, ale vynahrazujeme si to parádním výletem do Špindlu těsně před Vánoci. Tobík zkouší lyže, Stella jezdí neohroženě na lopatě. Dolaďuji Vánoce. Letos jsem si nechala cukroví napéct a byla to ta nejlepší volba. První Vánoce v novém domově jsme si moc užili. Stejně tak i všechna povánoční setkání s blízkými. 

Pokud vás zajímá, jaká mám předsevzetí nebo spíš cíle, na čem bych chtěla zapracovat v roce 2020, podívejte se na instagram, kde jsem to u posledního příspěvku shrnula do pár bodů. 


A jaký byl váš rok 2019? 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji ♥