pátek 3. dubna 2020

BABY BLOG: Weleda Měsíčková řada / Rozmazlujme se!

Právě teď víc než kdy dřív máme dostatek času se rozmazlovat a věnovat velkou pozornost i těm nejobyčejnějším rituálům. Není kam spěchat! A tak si dopřáváme domácí spa a masáže. Děti jsou nadšené a ochotně pak péči vrací! To je důležité zvýraznit. :) Pro péči o dětskou pokožku používám od jejich narození nejraději Weledu. Tedy spíš od doby, kdy se mi Tobík jako miminko strašlivě oprudil a pomohl nám nakonec až Měsíčkový krém na opruzeniny od Weledy, který se pro své vlastnosti stal bestsellerem. Od té doby jsme vyzkoušeli spoustu dalších produktů a nikdy jsme se nezklamali, Měsíčková dětská péče s námi zůstává dodnes. 


Aktuálně u nás nejvíc frčí tyhle tři produkty.
Měsíčková koupel s bylinkami je příjemnou relaxací po náročném dni. Hlavně pro maminky, které do ní své děti naloží a mají aspoň chvíli klid. Nevím, jak u vás, ale u nás je "bazének" jednou z nejoblíbenějších částí dne jak pro děti tak pro mě. :) Koupel s měsíčkem zklidňuje, pečuje a uvolňuje. Krásně voní a jemnou pokožku dítěte zbytečně nedráždí a nezatěžuje
Měsíčkový dětský olej je pohlazením přírody. Je jemný jako hedvábí, voňavý a moc příjemný. Se Stellou se často masírujeme navzájem. Zatím to dělá ráda a dobrovolně, takže je třeba toho náležitě využít. :) Mažeme se pravidelně po koupání nebo si děláme takové speciální beauty chvilky. To určitě zkuste, děti v tomhle věku slyší na všechno. Doufám, že nám to vydrží a budeme se společně opečovávat i za deset let a nebudu jí s tím připadat trapná. :)
Celou zimu jsme marně čekali na sníh, který přišel v březnu. Do nepříznivého počasí je lepší jemnou dětskou pleť chránit. Měsíčkový ochranný balzám do zimy a větru pořizuji před každou zimou a vydrží nám vždy až do poloviny jara, než přejdou všechny večerní a ranní mrazíky a studený vítr vystřídá příjemný, teplý jarní vánek. 
Má vzhled i konzistenci podobnou spíš vazelíně než klasickému krému. Neuvěřitelně lehce se roztírá, což při boji s malými dětmi rozhodně oceníte. :) A příjemně voní. Nezanechává mastný pocit, krásně splyne s vaší pokožkou. Používám ho taky, takže vím, co píšu. :)
Máte rádi Weledu? Pokud ano, mohli byste si brzy zasoutěžit. :)

2 komentáře:

  1. Parádní recenze, Ty to Maruško prostě umíš 👍 My střídáme Weledu a Hristinu a jsme spokojeni s oběma značkama :) na soutěž se těším ❤️ Krásný den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juu, děkuji moc za komentář, Lenko! :) Vážím si ho o to víc, že jsem ještě článek ani nestihla nikde sdílet a i přesto si už našel k věrným čtenářům cestu. Děkuji! :)

      Vymazat

Děkuji ♥