úterý 26. února 2019

recenze: WELEDA Skin Food / Univerzální výživný krém a tělové máslo

Weleda je moje i vaše jednička, proto se tady bude letos objevovat o něco více weledích recenzí (a soutěží ;)). Ve spolupráci s Lekarna.cz jsem v lednu a únoru testovala novou řadu Weleda Skin Food.
Jedná se o řadu inspirovanou bestsellerem - multifunkčním výživným krémem Skin Food, který Weleda vyrábí už od roku 1926
Měla jsem možnost vyzkoušet hned dva produkty.

Musím říct, že vzít si tuhle dvojiku s sebou na hory nebylo vůbec od věci. Přes zimu moje pokožka trpí, objevují se mi sušší místa na obličeji okolo nosu, ale i ruce mám hodně namáhané, vysušené. Velmi ráda v tomhle období sáhnu po nějaké větší výživě. A tahle řada je na hrubší, suchou pokožku to pravé. Krém je úžasný. Nádherně voní. Poznávám v něm měsíček a heřmánek, díky kterým má krém zklidňující účinek a krásně pokožku zjemňuje. Kromě nich krém obsahuje ještě  výtažky z violky trojbarevné. Dohromady je to opravdu vonná symfonie. Dlouho mi žádný krém tak moc nevoněl. Z mazání se tak díky tomu stává příjemný návyk. Krém se skvěle roztírá a přitom je cítit, že je takový hutnější, pořádný, výživný. V zimě a mrazu moje ruce chrání a zároveň i hydratuje a regeneruje. Navíc ho díky jeho certifikovanému 100% přírodnímu složení můžou vesele používat i děti, které si taky získal svou příjemnou vůní a konzistencí. Pochvaloval si ho i Kamil a to je vždycky dobré znamení. 

Tohle je hutňák největší. Opravdu intenzivní mazání i pro tu nejsušší pokožku, moc doporučuji! Tělová másla jsem si před lety, kdy jsem trpěla na velmi suchou až šupinatou pokožku na nohách, velmi oblíbila. Ta hutná konzistence mě baví, protože mám pocit, že se opravdu mažu. Ač mi máslo nešlo pomalu vydolovat z kelímku, moc mile mě překvapilo, jak se na pokožce krásně a lehce rozmazává. Jak se v rukách a na kůži trošku zahřeje, je najednou takové krásně vláčné, jako našlehané. Vstřebává se rychle, nemusíte se bát žádného lepkavého nebo jinak nepříjemného pocitu. S krémem mají stejně krásnou vůni. Tento produkt navíc obsahuje zázračné bambucké a kakaové máslo. Mám vždycky nutkání ho ochutnat. Opravdu moc mě baví a baví i děti, které mi jím pravidelně mažou a masírují záda. Nemusím se bát, že by máslo vylili nebo ho nabraly moc, což se jim u normálních tělových krémů a mlék stalo už několikrát. Jejich malé prstíčky vydloubnou z kelímku tak akorát, aby se s tím chvíli zabavily a zároveň po sobě nezanechají žádnou paseku. Jedná se taktéž o certifikovaný 100% přírodní produkt vhodný i pro vegany. Rozhodně ho nemám naposledy. A před Kamilem si ho radši schovávám. 
 Co říkáte na řadu Skin Food? Chtěli byste si některý z produktů vyzkoušet na vlastní kůži?

1 komentář:

  1. Na mna je tato zelena rada prilis mastna. Na fialovu kosatcovu radu vsak naopak nedam dopustit.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥