neděle 9. prosince 2018

10. den / Koník FUTU a dvě houpací prkna od Antonie & Emma

Sponzorem desátého dne Adventního kalendáře se stává Antonie & Emma.
originální české hračky stvořené pro generace
Antonie & Emma je český výrobce dřevěných hraček. Jejich hrdou vlajkovou lodí je dřevěná stavebnice Faber. Na blogu už jste se seznámili s koníkem Futu 3v1. Je to geniální sestava, která nás pořád moc baví! V létě si s ním děti užily spoustu zábavy na zahradě, přes zimu nám doma dělá společnost zejména houpací prkno, na kterém se houpeme nebo ho čas od času zakomponujeme do nějaké stavby. A právě o oblíbeného koníka a dvě houpací prkna si tu můžete dnes zasoutěžit. 

To je houpací koník, dřevěné odrážedlo a houpací prkno v jednom! A víte, že má koník pod sedlem schovanou i tajnou schránku, do které si můžou vaše děti schovat své nejcennější poklady? Koník je vhodný pro děti od narození (kdy můžete vystlat prkno polštářem a houpat na něm miminko) do osmi let. Houpat na prkně se ale můžete klidně až do dospělosti.
Houpací prkno je hit a každá správná rodina by jedno měla mít! Protože houpání je zdravé, zábavné a hlavně je to věc, která nikdy nezestárne. Zvládnou to i ti nejmenší. A prkno se dá navíc použít dalšími xy způsoby, ale to už nechte na fantazii a kreativitě vašich dětí.
Výherci:
KONÍK FUTU V SETU
HOUPACÍ PRKNO
GRATULUJI!

!POJĎ SI ZASOUTĚŽIT!
Prosím, přečti si následující text pozorně, i když přicházíš soutěžit třeba už poněkolikáté, v průběhu soutěže se může sem tam něco málo změnit a byla by škoda o výhru přijít!
  • Dej "To se mi líbí" stránce Můj fialový svět BLOG, ať Ti neutečou další soutěže a novinky z našeho světa
  • Dej "To se mi líbí" stránce Antonie&Emma jako poděkování za dárky do soutěže
  • Sledujte mujfialovysvet na instagramu
  • Do komentářů pod příspěvek zde na blogu napiš svůj mail a připiš, komu bys v případě výhry koníka nebo prkno věnoval? 
    Komentáře, které nebudou obsahovat e-mailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového. Stejně tak pokud výherce nebude na můj e-mail s výzvou k zaslání svých údajů reagovat (viz pravidla níže).
  • Soutěž je pro čtenáře s doručovací adresou v ČR i SK! Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)
  • Zapojit se můžete pouze dnes 9.12.2018 od 00:01 do 23:59, komentáře přidané později budou smazány a nebudou zařazeny do slosování!
  • Sdílej soutěž veřejně na facebooku a zvyš svou šanci na výhru! Do druhého komentáře však musíš přidat přímo odkaz na sdílený příspěvek nebo alespoň na svůj facebookový profil, kde půjde soutěž dohledat, ideálně v popisku označte i stránku mého blogu, aby se mi sdílený příspěvek lépe dohledával. Nezapomeň i zde připsat svůj email! Sdílení mi musíte napsat do dalšího (druhého) komentáře, jinak není v mých silách to započítávat.
  • Pokud budeš soutěž sdílet ve feedu (tzn. jako klasický příspěvek, ne v instastories) na instagramu (nezapomeň označit @mujfialovysvet a @apartmanygaleb a použij hashtag #mujfialovysvetkalendar), můžeš dnes přidat i třetí komentář, ve kterém uveď svou ig přezdívku! Účet však musí být aktivní déle než půl roku a alespoň do vyhlášení vítězů musí být veřejný. Fotku si pro tento účel můžeš stáhnout z blogu. 
!SOUTĚŽ O HLAVNÍ VÝHRU!
Chceš se zapojit i do soutěže o hlavní výhru - týdenní pobyt v Chorvatsku v Apartmánech Galeb pro celou rodinu? 
  • Splň vše uvedené výše u denní výhry 
  • Dej "To se mi líbí" stránce Apartmány Galeb
  • A přijď soutěžit zase zítra! Čím častěji se zúčastníš, tím větší šanci na výhru máš!
!HLAVNÍ VÝHRA
TÝDENNÍ POBYT v Chorvatsku v Apartmánech Galeb, apartmán č. 6  (2+1 dospělé osoby nebo max. 2+1+1 dítě do dvou let věku bez nároku na lůžko) v termínu dle výběru výherce a volných ubytovacích kapacit v období květen/červen 2019
Apartmánový dům se nachází v malém, klidném rybářském městečku Živogošće přímo u pláže. Všechny apartmány mají balkón/terasu s výhledem na moře, vlastní koupelnu a kuchyňský kout. U apartmánů je parkoviště s dostatečnou kapacitou pro všechny hosty. Hned pod domem je krásná široká oblázkovo-písčitá pláž. Termín v tomto období jsme vybrali záměrně. V květnu a červnu už bývá v této oblasti krásné slunné počasí a teplé moře, pro dovolenou s dětmi je to ideální období. A možná se tam i potkáme! 

Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓
 
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz. Každý den od 30.11. do 24.12.2018 se na blogu v 00:01 otevře okénko/publikuje článek s výhrou/ami pro daný den.  Jednotlivé výhry budou v článku představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem v článku se soutěží!). O každou z výher budete moci soutěžit pouze v ten daný den. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete. Každodenním soutěžením navíc zvýšíte i pravděpodobnost výhry hlavní ceny - týdenního pobytu v Chorvatsku v Apartmánech Galeb (apt.6). Výherce denní výhry budu losovat vždy co nejdříve po skončení soutěže a to náhodně ze všech platných komentářů (max. dva na osobu v případě veřejného sdílení soutěže na facebooku) prostřednictvím random.org. Jména výherců posléze doplním do článku s danou soutěží a výherce samotné neprodleně kontaktuji na uvedené mailové adresy. Pokud výherce mailovou adresu v komentáři neuvede, bude mít tři dny od vyhlášení na to se mi ozvat sám. V případě, že se výherce v daném čase o výhru nepřihlásí, budu losovat výherce nového. Stejně tak pokud mi výherce do tří dnů neodpoví na můj email a nepošle mi svou adresu, vylosuji po výzvě, kterou zveřejním na facebooku, náhradníka.  
Výherce hlavní výhry budu losovat tak, že 25.12.2018 nejdříve náhodně přes random.org vylosuji jeden ze soutěžních dní a následně pak z komentářů v daném dni i výherce hlavní výhry. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odesílat co nejdříve, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení všech výher do Štědrého dne. 
!HODNĚ ŠTĚSTÍ!

136 komentářů:

  1. Tohle je tak skvělý koncept. Víc takových hraček!
    Z koníka i z prkna by se rozhodně radovala naše Antonie. :)
    Terezabinovcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se libí mně a určite by z koníka či prkna měl radost můj vnouček Matyášek. Zatím je miminko,ale za chvíli...m.lysikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Rozhodně svému synkovi Filipovi. Koníka ani nic podobného nemá :) zasloužil by si to!
    Adriadamova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Z koníka by měl radost náš roční čertík.

    OdpovědětVymazat
  5. Teodor.hardee@seznam.cz
    Sdílím na fb jako Leonidas Leonidas

    OdpovědětVymazat
  6. Koníka máme pro syna a nenarozenou dcerku objednaného k Vánocům (hádej, kde jsem se inspirovala :) ) přesto se soutěže zúčastnuji, určitě bych pro něho našla ty správné dětské majitele :) lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Na IG sdílím jako @lenkataborikova
    lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Na FB sdílím https://m.facebook.com/lenka.peckova.7
    lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Koník by udělal radost synům (4 roky a 16 měsíců).Super nápad a to zavěšení na zeď ušetří místa a vypadá skvěle. Sdagmar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Koníka či prkno bych věnovala svým 3 dětem. Irena.myslikovjanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Tak ten je boží! A sobecky bysme si ho nechali pro Toma a Eli...až časem ho poslali dál po rodině :)

    @cernotovam
    diby@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Vyhru bych venovala svemu synovi k vanocum 😊 antaloval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Výhru bych nechala synovi. J.a.j.i.n.k.a@seznam.cz Pěkný den

    OdpovědětVymazat
  14. Výhru by som darovala malej sesternici, ktorá už pomaly bude v takom veku, kedy sa jej takéto veci začínajú páčiť :-) d.ludrovcova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Výhru bych věnovala svému synovi a dceři 😊 MK.Michaela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. To je boží výhra, na koníka koukám už dlouho ;) ladyhawke@email.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Výhru bych nechala synovi
    který by z ní měl určitě obrovskou radost email je k.bedravova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Tak toto by pro nás byla výhra snů. Už nějakou dobu po koníkovi i prknu pokukuju pro našeho syna. K.Leifertova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Výhru bych věnovala své dceři Andrejce.
    ChudobovaPeta@seznam.cz
    https://m.facebook.com/Malipribinacek

    OdpovědětVymazat
  20. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10214163638665162&id=1239656921. K.Leifertova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Sdílím https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2162674020452115&id=100001286145729
    K.bedravova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. ahoj, dárek bych věnovala někomu z rodiny :D
    hladkakaterina1995@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Koníka bych věnovala svým dvěma dětem.��
    sykorka.maru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Na FB sdílím https://www.facebook.com/maru.sykorova
    sykorka.maru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Po prknu už dlouho pošilhávám a syn by z něj jistě měl radost :)
    (na FB sleduji jako Verča Slovanská, mail info@veruce.cz).

    OdpovědětVymazat
  26. Výhru bych věnovala svým dětem jsou ve věku, kdy by to hodně ocenily. misu.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Vyhru bych venoval sve dceri, ktera se ma narodit na zacatku ledna jelikoz by se aspon nemusela hadat se svym bratrickem o tom kdo se bude na koniku hhoupat :-)
    Zatim ho nemame, ale popravde nas zaujal a jiz jsme jednoho objednali jako darek pro naseho syna k vanocum.

    A.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Bylo by to velké překvapení, ale putoval by hooodně daleko a udělal by určitě obrovskou radost. Velmi se mi líbí kombinace nápadu, materiálu a zpracování... taky bych chtěla být dítě. :-D julie.miklovicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Pokud by to byl koník, tak ten pro dceru, pokud prkno tak pro syna:-)kulhanovap@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. to je nádherná výhra :) pokud by se na mě usmálo štěstí, tak by dáreček dostal rozhodně náš syn (je mu 14 dní, tak by si počkal :) díky za super kalendář a možnost o takové nádherné ceny soutěžit!
    sleduji na IG jako CervenkaObecna, likuji na Fb jako Barbora Francová

    OdpovědětVymazat
  31. bajaik@seznam.cz
    Výhrou by jsme obdarovali Našeho Honzika ��

    OdpovědětVymazat
  32. Věnovala bych ho svým dětem,protože si ho podle mě zaslouží.Hlavně ta mladší Valentýnka by se s ním vyřádila .
    falipe@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Tak dnešní výhra by byl nejlepší dárek pro naše dvě zlaticka Zuzanku a Míše. Ivanaulreichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10212973409552302&id=1303369657 ivanaulreichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Máme doma už duhovou houpačku a je super. Tak by prkno asi taky zůstalo naší dceři :-) Maskova.D@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Zdeňka Jurečkova e:electromike@seznam.cz mam 5vnoucatek, tak bych si konika s prknem nechala u sebe aby se vsichni prostridaly, hlidam porad. :) sdilim a zkusim i na instagramu..je to pro nas starsi uz slozitejsi.

    OdpovědětVymazat
  37. nenulda@seznam.cz
    věnovala bych ho svým dcerám a pak by jsme ho věnovali dál pro jiné dětičky

    OdpovědětVymazat
  38. adriana.sedinova@seznam.cz My houpací prkno doma už máme, ale chtěla bych vyhrát pro svojí kmotřenku Zuzanku a její 2 brášky <3

    OdpovědětVymazat
  39. CHci vyhrát pro svojí kmotřenku :) adriana.sedinova@seznam.cz https://www.facebook.com/Adika.FCST

    OdpovědětVymazat
  40. byl by to dárek pro mého syna :)
    edita.drabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Urcite bych daraovala svemu synovi :) A like nemusim nikde davat jak na ig, tak stranky uz dlouuuuho sleduji :)

    Schejbalova12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. elis.vesela5@gmail.com.....tak tohle by byl úplně dokonalý dárek pro moje holčičky: Štěpánku 3roky a Johanku 1rok

    OdpovědětVymazat
  43. Chci vyhrát po svojí kmotřenku a její 2 brášky adriana.sedinova@seznam.cz IG: obycejna_mama

    OdpovědětVymazat
  44. Karelkromer email karelkromer@seznam.cz konicka bych dal vnukovi za cca3mesice zacne sedet tak at se poradne pohoupe

    OdpovědětVymazat
  45. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10217770896962009&id=1168974438 ladyhawke@email.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Tomu rikam spolu s Morem Nadherna vyhra v kalendari..uz citim tu vuni dreva. Sdilim a like jejich strance pro Nikolaska 6mesicu..houpaciho doma nic nemame..milujeme drevene hracky/vyrobky .

    OdpovědětVymazat
  47. 1denca@seznam.cz
    Věnovala bych ho svým dvoum dětem, jsou to ďáblíci, takže by si to určitě užili :-)

    OdpovědětVymazat
  48. Rada bych vyhrála koníka pro dceru ��
    klarakocova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Eva Suchomelová9. prosince 2018 v 12:47

    Výhru bych chtěla pro svoje děti �� Eva.dozbabova@gmail.com IG: Evulineek sdílím na fb:Eva Suchomelová

    OdpovědětVymazat
  50. Mám tři děti, tak jednomu z nich. witlucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. https://m.facebook.com/lucie.witaskova?fref=NF sdíleno Lucie Chmielová witlucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Zapomněl jsem napsat instagram https://www.instagram.com/luciechmielova/

    OdpovědětVymazat
  53. Moje deti by z nich mely urcite velkou radost, ale mame jiz spoustu krasnych hracek, takze bych vybru rada darovala sve nejlepsi kamaradce, ktera je v ocekavani krasne holcicky ��
    martinkova.simi@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj!
    Koník je nádherný! Darovala bych ho mému 14 měsíčnímu synovci, který, ač přes veškerou péči, se ještě stále nedokáže postavit na nožičky a jenom lozí. Byla by to skvělá rehabilitační pomůcka, která by mu pomohla nadále se vyvíjet a tak trochu vše dohnat :) Jinak je to krásné usměvavé sluníčko :) Na houpacím prkně by se zase vyřádil můj lehce hyperaktivní 4-letý syn :D RadushV@email.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Sdílím na Fcb : ttps://www.facebook.com/radka.labudkova RadushV@email.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Svým dvena dcerám :)
    tereza.tauskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. Prkno nebo konik by udelal velikanskou radost memu synovi Filipkovi(4roky) a ted novorozenemu Adamkovi
    petpec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj, výhra by byla krásným dárkem pro mého syna.Email: jirsova.alena@gmail.com, FB: Alena Jirsová

    OdpovědětVymazat
  59. Z výhry by měl radost můj synáček Honzíček

    Katkasustrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Iwaneta@seznam.cz obě dnešní výhry jsou naprosto boží. Velikou radost by udělali celé naší rodině. Především synovi, který by dárek dostal k Vánocům. Ale hračky sdílíme s celou rodinou, takže šťastné by nakonec byly všechno děti. Jak už to tak děti mívají, po čase si s hračkami přestávají hrát, ale když je na nějakou dobu schováte a pak opět vytáhnete, rázem to jsou zase nejpoužívanější hračky. No a my to v rodině povýšili na novou úrověň. Nač hračky schovávat. Prostě se jednou za měsíc vyčlení krabice hraček, kterou si převezme švagrová, a od té zase dostaneme na měsíc krabici jejich hraček. A takto si vše sdílíme.

    OdpovědětVymazat
  61. Šárka Korousová9. prosince 2018 v 13:29

    Výhru bych darovala naší dceři. ��
    E-mail: korousovasarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Na FB sleduji jako Lenka Fořtová (Cichá)
    Na IG sleduji jako cichulak - Lenka F.
    Výhru by dostala dcerka a jistojistě bych se vyblbla i já sama :D:D:D
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Iwaneta@seznam.cz
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10215136216737473&id=1193665460

    OdpovědětVymazat
  64. jajda69@centrum.cz
    mým úžasným vnoučkům, to by bylo radosti

    OdpovědětVymazat
  65. Výhru bych věnoval vnoučatům. b.j.sustek@gmail.cz

    OdpovědětVymazat
  66. sdíleno na ig: ivpilarova
    mail: Iwaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Darovala bych naší dcerce :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Výhru bych věnovala synovi a dceři byly by z toho celý PAF :-) avosicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Určitě mým detem, které se doma neustále houpaji na křesle, a po houpacich prknech koukám již dlouho suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Sdílím na FB zde https://www.facebook.com/1123077514/posts/10213651300133133/. Zuzana Křížová suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Koník by byl super dárek pod stromeček pro syna. marketa.krakova29@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  72. Sdílím na IG jako zuzanissima suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  73. vyhra by byla urcite pro me vnoucky, kteri mi delaji radost

    sach@cmail.cz

    OdpovědětVymazat
  74. sdilel jsem na mem profilu: https://www.facebook.com/profile.php?id=100012796756866
    sach@cmail.cz

    OdpovědětVymazat
  75. jé to je boží :D hana.dlouha125@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. nikyta159@seznam.cz
    Věnovala bych určitě svému synovi.

    OdpovědětVymazat
  77. Sdílím na fb jako Broněk Šustek

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj,
    koníka nebo prkno bych ráda věnovala svému malému synovi a určitě by ho podědilo mé ještě nenarozené miminko, aby nezahálel/o. Potom by samozřejmě putoval k dalším dětem, které se určitě do té doby v rodině narodí (jelikož je že dřeva, tak by určitě dělal/o radost dlouho). Snowdonia@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Dostala by ho neteřinka.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Radost bych udělala dceři. Jana Svobodová meskjana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě jsem zapomněla, že na IG jsem jako malicek.vypravuje

      Vymazat
  81. Sdílím na FB https://www.facebook.com/boruvka18 Jana S. meskjana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Každou mámu potěší, když vidí své děti šťastné. Proto bych tyto super hračky věnovala svým dvěma prckům. Oni už by si s nimi určitě věděli rady �� kabilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Radost z výhry bychom měli všichni! Ale největší můj syn který miluje koně a jeho máma věří že i houpací prkno bude milovat. Sice jsme jedno objednali k vánocům, ale čím víc prken tím víc srandy.
    Email: Vopinkova@gmail.com
    Ps: nějak mi to dneska nešlo soutěžit z mobilu kde jsem již 2 komentáře přidala. Neobjevily se ani po delší době a ani na jiném zařízení a prohlížeči. A tak dávám komentáře znovu a věřím že se nestane žádná duplicita. Kdyby snad přece, píšu proto tohle vysvětlení. Hodně štěstí všem ! :)

    OdpovědětVymazat
  84. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10217311923540572&id=1547328640
    Kača Nogolová Kabilová
    Kabilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. FB profil : https://www.facebook.com/mariejanasrnka
    Vopinkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  86. IG profil: Janajesrnka
    Vopinkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  87. IG profil kaca.nogol

    OdpovědětVymazat
  88. Sdílím
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10212117349920302&id=1572055766
    petpec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Sdílím pod svým jménem na fb. Já bych udělala radost vnoučkovi, má rád koníky, chodíme se za nimi dívat do ohrady a dokonce se už svezl i na poníkovi, byl by určitě nadšený a já ta nejšťastnější babička. Ráda vymýšlím zajímavé hračky pro děti a tyto moderní houpačky mě nadchly, děkuji za tip. redeba@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Darovala bych to svým dětem, protože ty by z toho určitě měly radost.
    Jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Toto by byl krasny darek pro meho maleho prdolku, bude mu rok a 3/4 a uz by si to umel uzit :-) hm153@email.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Po této krásné dřevěné hračce koukám už nějakou dobu. Určitě bych si hlavně koníka chtěla nechat pro mého syna 8mědíců, samozřejmě až trošku doroste.. Na návštěvu by určitě zavítal i můj o 20let mladší bráška který by si taky vyhrál.
    zemanovaalbi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Koník by byl pro me dvě dcerky. Je krasny! Kaca horakol_volny.cz

    OdpovědětVymazat
  94. V případě výhry bych ho určitě věnovala své dceři (18.měsíců) :-)
    https://www.facebook.com/eliska.svobodova.9

    OdpovědětVymazat
  95. Dcerce Sofince, udělal by velkou radost. liskahana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  96. pro neter dendak37@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Nechala bych ho pro své děti
    jaaniickaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  98. Na IG sdilim jako @alestaborik
    a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  99. Výhru bych chtěla dát do Mateřského centra v Přešticích. Ale protože nemám přímo svůj osobní účet na instagramu, sleduji vás alespoň z účtu 55.phroyalrangers (55. přední hlídka Royal Rangers).
    anez.vesel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  100. Na instagramu sdílím. Sleduji jako ivanaulreichova :-)
    Ivanaulreichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  101. veronika.havelkova@seznam.cz
    Určitě čistě nesobecky nejdřív synovi a časem by kdyžtak putoval/o dělat radost dál :)

    OdpovědětVymazat
  102. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2046110435428393&id=100000883684268
    Odkaz, ve kterém sdílím soutěž na facebooku.
    anez.vesel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  103. Věnovala bych koníka své milované neteři
    krystovamartina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  104. Tak radost by měli oba moji kluci 😍
    sarka.jerabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Radovala by se určitě moje děti..prkno mám na seznamu Must have na příští rok:-)
    Janiej@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. pro malého Kubíčka, ten by měl radost
    marketa.heinrichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  107. kamilamakovcova@seznam.cz
    Koníka nebo prkno by dostala naše milovaná Gábinka a podělila by se s bráškou:-)

    OdpovědětVymazat
  108. Výhru by si užil náš malý Martínek. Přeji rychlé uzdravení :) luciievesela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Na fb sdílím jako https://www.facebook.com/lucie.vesela.376
    luciievesela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Pro naši Terezku ❤
    Verca91@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10210238449557919&id=1840612529
    sdílím
    Verca91@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  112. IG: verca91
    Verca91@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  113. lidu.milka@gmail.com
    výhru bych darovala svojí dcerce Sárince :)

    OdpovědětVymazat
  114. Určitě bych dárek darovala naší malé dvouleté dcerce. hegrovaeva@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  115. Z konika by i prkna by mely radost nase deti ;-) haanyy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  116. Výhru bych věnovala mým dětem a nebo jejich mladší sestřence. makaface@seznam.cz, na fb sdílím jako Martina Skočovská

    OdpovědětVymazat
  117. Tohle jsou naprosto dokonale vyhry, uz po nich koukam dlouho, ale cenove jsou mimo muj rozpocet :( Mam dva synky, ti by byly nadseni :) na fb sdilim https://www.facebook.com/martina.ralisova Rmarci@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  118. Dala bych ho svému synkovi Kubikovi.
    katerinavitu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Syn Šimonek by si koníka i prkno určitě zamiloval :) nicifi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  120. Výhru bych věnovala svým synům 😊
    Krisstynkac@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  121. Super soutěž, jako vždy! :-)
    Výhru bych věnovala synkoi kamarádky Štěpánkovi.
    nikola.hradska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  122. Výhra by potěšila naše dva klučíky.
    lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  123. Sdílím na FB jako Lenka Červeňová
    lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  124. Koníka dceři a prkno neteri.
    gabrisova.maria@gmail.

    OdpovědětVymazat
  125. Koníka nebo prkno bych dala svým dcerám Sabince a Verunce. :)
    Silvous96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  126. redel@atlas.cz - darovala bych dcerce Viktorce (1,5 r.) - ráda se houpe a je "akční".

    OdpovědětVymazat
  127. Dárek bych věnovala svým dětem. EL sunshine29@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  128. Super soutěž! Mám dva syny, takže výhra by byla pro ně. lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Pro mou neteřinku,je právě ve věku,kdy by si hodně vyhrála.
    lt83@email.cz

    OdpovědětVymazat
  130. Myslím, že můj roční syn by si koníka fakt užil :) petra.ferencikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  131. Tereza Vykydalova9. prosince 2018 v 22:48

    Krásny koncept. Případnou výhru bych věnovala své mladší dcerce. Moc děkujeme za soutěž. MTera@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  132. Uzasna vec. Prkno by si velmi priala pre moje 3 male deticky. Dakujem

    OdpovědětVymazat
  133. Moc krásná soutěž ��
    Vyhru bych darovala dceři, která by z ni byla nadšena ❤️
    můj e-mail je karolinabruzkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat