pondělí 10. prosince 2018

11. den / Vilac Zahrádka z e-shopu Chytrá opička

Sponzorem jedenáctého dne Adventního kalendáře je Chytrá opička.
Na e-shopu Chytrá opička najdete hračky pro radost a rozvoj vašich dětí. Chytrá opička je specialista na kreativní a vzdělávací hračky. Veškeré zboží vybírá velmi pečlivě. V sortimentu najdete dokonce oceněné hračky, na které je Chytrá opička obzvlášť hrdá. Nedá dopustit na tradiční materiály, nabízí kvalitní dřevěné, ale i magnetické hračky, puzzle, společenské hry a dokonce zde nechybí ani skvělé inspirativní knihy.
Do Adventního kalendáře jsme pro vás s Chytrou opičkou vybrali Vilac Zahrádku. Je to dřevěná multifunkční motorická a didaktická hračka určená pro děti od 18 měsíců. Líbí se mi na ní ale zejména to, že zabaví i daleko větší děti, jelikož obsahuje i čísla, můžou si na ní trénovat jednoduché počty i předškoláci. Jednotlivé díly se dají nasazovat na tyč, otáčet, můžete také houpat ptáčka nebo krájet, otáčet prvky ve stromečku. Kostky v Zahrádce rozvíjí motoriku, fantazii, kreativitu, zručnost, trojrozměrnou představivost a logiku. Děti se se Zahrádkou naučí barvy, počty, krájení a nasazování.

Výhercem se stává:
GRATULUJI!

!POJĎ SI ZASOUTĚŽIT!
Prosím, přečti si následující text pozorně, i když přicházíš soutěžit třeba už poněkolikáté, v průběhu soutěže se může sem tam něco málo změnit a byla by škoda o výhru přijít!
  • Dej "To se mi líbí" stránce Můj fialový svět BLOG, ať Ti neutečou další soutěže a novinky z našeho světa
  • Dej "To se mi líbí" stránce Chytrá opička jako poděkování za dárek do soutěže
  • Do komentářů pod příspěvek zde na blogu napiš svůj mail a připiš, co dalšího Tě z nabídky e-shopu zaujalo, o co by sis rád/a zasoutěžil/a příště? Klidně vlož do komentáře konkrétní odkaz.
    Komentáře, které nebudou obsahovat e-mailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového. Stejně tak pokud výherce nebude na můj e-mail s výzvou k zaslání svých údajů reagovat (viz pravidla níže).
  • Soutěž je pro čtenáře s doručovací adresou v ČR i SK! Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)
  • Zapojit se můžete pouze dnes 10.12.2018 od 00:01 do 23:59, komentáře přidané později budou smazány a nebudou zařazeny do slosování!
  • Sdílej soutěž veřejně na facebooku a zvyš svou šanci na výhru! Do druhého komentáře však musíš přidat přímo odkaz na sdílený příspěvek nebo alespoň na svůj facebookový profil, kde půjde soutěž dohledat, ideálně v popisku označte i stránku mého blogu, aby se mi sdílený příspěvek lépe dohledával. Nezapomeň i zde připsat svůj email! Sdílení mi musíte napsat do dalšího (druhého) komentáře, jinak není v mých silách to započítávat.
  • A uděláte mi radost, když nás budete sledovat i na Instagramu, to není povinné, ale budete mít malé plus, prostřednictvím instastories s námi navíc můžete být v každodenním kontaktu ;)
!SOUTĚŽ O HLAVNÍ VÝHRU!
Chceš se zapojit i do soutěže o hlavní výhru - týdenní pobyt v Chorvatsku v Apartmánech Galeb pro celou rodinu? 
  • Splň vše uvedené výše u denní výhry 
  • Dej "To se mi líbí" stránce Apartmány Galeb
  • A přijď soutěžit zase zítra! Čím častěji se zúčastníš, tím větší šanci na výhru máš!
!HLAVNÍ VÝHRA
TÝDENNÍ POBYT v Chorvatsku v Apartmánech Galeb, apartmán č. 6  (2+1 dospělé osoby nebo max. 2+1+1 dítě do dvou let věku bez nároku na lůžko) v termínu dle výběru výherce a volných ubytovacích kapacit v období květen/červen 2019
Apartmánový dům se nachází v malém, klidném rybářském městečku Živogošće přímo u pláže. Všechny apartmány mají balkón/terasu s výhledem na moře, vlastní koupelnu a kuchyňský kout. U apartmánů je parkoviště s dostatečnou kapacitou pro všechny hosty. Hned pod domem je krásná široká oblázkovo-písčitá pláž. Termín v tomto období jsme vybrali záměrně. V květnu a červnu už bývá v této oblasti krásné slunné počasí a teplé moře, pro dovolenou s dětmi je to ideální období. A možná se tam i potkáme! 

Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓
 
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz. Každý den od 30.11. do 24.12.2018 se na blogu v 00:01 otevře okénko/publikuje článek s výhrou/ami pro daný den.  Jednotlivé výhry budou v článku představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem v článku se soutěží!). O každou z výher budete moci soutěžit pouze v ten daný den. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete. Každodenním soutěžením navíc zvýšíte i pravděpodobnost výhry hlavní ceny - týdenního pobytu v Chorvatsku v Apartmánech Galeb (apt.6). Výherce denní výhry budu losovat vždy co nejdříve po skončení soutěže a to náhodně ze všech platných komentářů (max. dva na osobu v případě veřejného sdílení soutěže na facebooku) prostřednictvím random.org. Jména výherců posléze doplním do článku s danou soutěží a výherce samotné neprodleně kontaktuji na uvedené mailové adresy. Pokud výherce mailovou adresu v komentáři neuvede, bude mít tři dny od vyhlášení na to se mi ozvat sám. V případě, že se výherce v daném čase o výhru nepřihlásí, budu losovat výherce nového. Stejně tak pokud mi výherce do tří dnů neodpoví na můj email a nepošle mi svou adresu, vylosuji po výzvě, kterou zveřejním na facebooku, náhradníka.  
Výherce hlavní výhry budu losovat tak, že 25.12.2018 nejdříve náhodně přes random.org vylosuji jeden ze soutěžních dní a následně pak z komentářů v daném dni i výherce hlavní výhry. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odesílat co nejdříve, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení všech výher do Štědrého dne. 
!HODNĚ ŠTĚSTÍ!

130 komentářů:

  1. Magnetická dřevěná kapela :) srpova.alena@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Jee na opičce je toho spoustu, co by dcerku bavilo, zrovna na tuto sadu už jsem taky pomýšlela;) a určitě by jí udělalo radost toto https://www.chytraopicka.cz/p/kreativni-sada-djeco-tvorime-s-modelinou
    Ladyhawke@email.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Protoze mam doma malou princeznu, urcite by se ji libila https://www.chytraopicka.cz/p/drevena-hostina-pro-princezny-djeco . Andrea.Kabelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Protože máme doma chlapečka kterého vše zajímá tak by ho opička velmi bavila.
    teodor.hardee@seznam.cz
    Sdílím jako Leonidas Leonidas

    OdpovědětVymazat
  5. Todle je nádhera: https://www.chytraopicka.cz/p/dreveny-narozeninovy-set-s-nadobim-djeco-veverka
    irena.myslikovjanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se mi líbí traktor se zvířátky https://www.chytraopicka.cz/p/drevena-motoricka-hracka-vilac-traktor-se-zviratky-nasazovani
    K.bedravova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. https://www.facebook.com/100001286145729/posts/2163944870325030/
    K.bedravova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Hostina pro princezny od Djeca!

    diby@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Líbí se mi hlavně ty hračky,které rozvíjejí dětskou motoriku. Být malá, přeju si psí salon krásy. m.lysikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Zaujalo me tohle pexeso https://www.chytraopicka.cz/p/pexeso-pro-deti-chytra-opicka-jedeme antaloval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Internetový obchod Chytrá opička jsem neznala a tak jsem ráda za inspiraci ;) mám ráda dřevěné hračky, které dítě rozvíjí ;) asi mě nejvíc zaujal traktor se zvířátky https://www.chytraopicka.cz/p/drevena-motoricka-hracka-vilac-traktor-se-zviratky-nasazovani
    lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Eva Suchomelová10. prosince 2018 v 6:44

    Líbí se mi https://www.chytraopicka.cz/p/pexeso-pro-deti-kamaradi-z-lesa Eva.dozbabova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eva Suchomelová10. prosince 2018 v 6:51

      https://m.facebook.com/profile.php?ref=bookmarks sdileno

      Vymazat
  13. MichaelaTomsu@seznam.cz
    Je toho spousta, co mě na chytré opicce pro našeho syna zaujalo - tahací hračky, odrážedla nebo tobogán - koule letí dolu.Opravdu nadherná hračky, škoda, že jsem o tomto webu nevěděla již drive.

    OdpovědětVymazat
  14. elis.vesela5@gmail.com....nabídka na chytré opicce je tak bozi, že ať se bude soutěžit o cokoliv, vždy se ráda zapojim. Mají krásné puzzle, pexesa, ale nejvíce se mi líbí nabídka nadobicka do dětské kuchynky, to je opravdu rozkosne.

    OdpovědětVymazat
  15. Mne se moc libi hracky od Djeca a pexeso Jedeme. hm153@email.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Chtěla bych synovi pořídit duo pexeso od Djeca. J.a.j.i.n.k.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Zaujaly mě tyhle krásné muffinky https://www.chytraopicka.cz/p/dortiky-pro-princezny-djeco
    Sleduji na FB jako Adéla Vejvodová
    mail vejvodova.adela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. https://www.chytraopicka.cz/p/kovove-odrazedlo-historicke-zavodni-auto-vilac-kremove takové by se dcerce určitě líbilo. Jinak z Chytré opičky máme už několik hraček a her a jsme spokojeni. Krásný výběr.
    Sleduji Fb jako Kateřina Anna Muchka. horakol_volny.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Něco takového už dlouho hledám. Mají skvěle hry. https://www.chytraopicka.cz/p/vzdelavaci-motoricka-hra-djeco-mozaika-animo misu.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Nejvíce by potěšila soutěž o tuto hračku: https://www.chytraopicka.cz/p/drevena-motoricka-hra-vilac-dum-s-toboganem-a-kocickou
    ChudobovaPeta@seznam.cz
    https://m.facebook.com/Malipribinacek

    OdpovědětVymazat
  21. Tohle vypadá fajn :) https://www.chytraopicka.cz/p/pexeso-pro-deti-kamaradi-z-lesa nicifi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. mk.michaela@seznam.cz
    Spousta nádherných věci, syna by urvurč bavilo pexeso https://www.chytraopicka.cz/p/pexeso-pro-deti-chytra-opicka-jedeme

    OdpovědětVymazat
  23. Nabídka na eshopu je bohatá, zaujalo mě více věcí a soutěž o kteroukoliv z nich by mě potěšila. Například pexesa se mi líbí.
    anez.vesel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. bajaik@seznam.cz nabidka je opravdi široka a pestra a krasná my by jsme asi vybrali Dřevěné chrastící senzorické kostky - Vilac

    OdpovědětVymazat
  25. Ach jo, napsala jsem krasnej komentar a klekl mi telefon ���� takze zase znova, tentokrat ale bez odkazu... Mladsi 11. mesicni Lada miluje vkladaci kostky od Djeco. V planu ji mam k narozeninam dokoupit od stejne znacky vyskakovaci zviratka a hudebni hravky od stejne firmy. Pro starsi Annu pak urcite tetovacky Djeco, ktere fakt drzi a navic maji krasne motivy, nejvetsi radost by ji ale udelala kytara https://www.chytraopicka.cz/p/drevena-kytara-vilac-anne-marie ❤️
    mira.sobotkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Na e-shopu je spousta krásných hraček, vybírání by bylo na dlouho :) ale už dlouho mám v plánu pořídit například pexeso kamarádi z lesa. Maskova.D@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Už delší dobu pokukuju po https://www.chytraopicka.cz/p/magneticka-skladacka-s-optickym-klamem-kinoptik-djeco-priserky-25-dilu
    Díky za soutěž Pavla (rennfri@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  28. https://www.chytraopicka.cz/p/drevena-motoricka-hra-vilac-dum-s-toboganem-a-kocickou. Nám by se moc líbil tento dům. K.Leifertova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Mně zaujalz tyhle hudební zvířátka https://www.chytraopicka.cz/p/hudebni-zviratka-pro-nejmensi-petitcollage
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Napriklad tohle :)
    https://www.chytraopicka.cz/p/magneticka-skladacka-s-optickym-klamem-kinoptik-djeco-priserky-25-dilu

    Schejbalova12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. kamilamakovcova@seznam.cz
    Líbila by se mi společenská hra pro děti slož za minutu
    Jinak všechny hračky jsou krásné a nápadité:)

    OdpovědětVymazat
  32. Líbí se mi magnetická skládačka.
    marketa.krakova29@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Me zaujaly hudebni zviratka :) Rmarci@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Kobalka@email.cz libila by se mi tato hra pro nase starsi syny :) https://www.chytraopicka.cz/p/logicka-hra-djeco-cubissimo

    OdpovědětVymazat
  35. Na FB sleduji jako Lenka Fořtová (Cichá)
    lenka.cicha@email.cz
    Na chytré opičce nakupuji, je to jeden z mých oblíbených eshopů:) a líbí se mi tam toho spooooustu, škoda, že až teď naskladnili úplně boží sety od Djeca, protože já už letos objednávku s dárky pod stromeček udělala a tohle by jistojistě v košíku skončilo taky, no škoda...takže příště bych ráda soutěžila např. od toto: https://www.chytraopicka.cz/p/kufrik-djeco-psi-salon
    https://www.chytraopicka.cz/p/drevena-hostina-pro-princezny-djeco nebo
    https://www.chytraopicka.cz/p/sada-na-smoothie-djeco

    OdpovědětVymazat
  36. Moc se mi líbí Dřevěná konstrukční stavebnice Batibloc - Vilac a pak pexeso pro děti – Kamarádi z lesa. kulhanovap@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. já jsem všeobecně ujetá na montessori hraky, ale teď preferuji hračky pro nejmenší prťata (mám doma čerstvé miminko) a moc se mi líbí ještě senzorické kostky :) https://www.chytraopicka.cz/p/drevene-chrastici-senzoricke-kostky-vilac cervenkova.barbora@seznam.cz, na Fb likuji jako Barbora Francová

    OdpovědětVymazat
  38. jajda69@centrum.cz
    Olík ted momentálně objevil kouzlo modelování a strašně ho to baví, u nás bych asi ted vybrala https://www.chytraopicka.cz/p/kreativni-sada-djeco-tvorime-s-modelinou

    OdpovědětVymazat
  39. Do oka mi padla tato puzzle autíčka: https://www.chytraopicka.cz/p/magneticke-puzzle-vilac-magneticka-nakladni-auta Verc27@email.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Momentálne so staršou dcérkou veľmi často hrávame pexeso a veľmi sa mi páči toto, ktoré majú v ponuke https://www.chytraopicka.cz/p/pexeso-pro-deti-chytra-opicka-jedeme .havr havranocka@gmail

    OdpovědětVymazat
  41. Zaujalo mě toto https://www.chytraopicka.cz/p/magneticka-skladacka-djeco-hrava-zviratka
    lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sdilela jsem na FB jako Lenka Červeňová
      https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158959625629616&id=790374615

      lenka.cervenova@seznam.cz

      Vymazat
  42. Na Chytrou opičku jsem nedávno narazila na instagramu, mají moc hezká pexesa. :) A nejvíc se mi líbí autodráha. :)
    sykorka.maru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. https://www.chytraopicka.cz/p/magneticka-skladacka-djeco-hrava-zviratka

    Edita.drabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. https://www.chytraopicka.cz/p/drevena-vkladaci-hracka-vilac-farma-se-zviratky
    gabrisova.maria@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. https://www.chytraopicka.cz/p/drevena-kytara-vilac-anne-marie

    nenulda@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. na eshopu se mě toho líbí spoustu, ale vybrala bych dárek pro celou rodinu, který by zabavil opravdu všechny a to nejen děti :-) puzzlový obraz ve tvaru lva https://www.chytraopicka.cz/p/puzzlovy-obraz-djeco-lev-150-dilu
    marketa.heinrichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Nejsem troškař, takže rovnou tato výhra by t mohla být příště :)
    https://www.chytraopicka.cz/p/drevena-kuchynka-pro-deti-vilac-modra
    katerinavitu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj, magnetická skládačka a dřevěné nádobí. :) lidu.milka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Iwaneta@seznam.cz hodně se mi líbí pexeso kamarádi z lesa. Ale i magnetické skladacky jsou super. Tam můžeme lépe zapojit fantazii. Ale na co mám určitě zálusk je dřevěné ovoce na krajeni

    OdpovědětVymazat
  50. Jéé moc pěkné věcičky, nějvíce mi padla do oka Kouzelnická sada - Djeco a Pexeso.

    Krisstynkac@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. https://www.chytraopicka.cz/p/kufrik-djeco-psi-salon - máme doma malou milovnici pejsků, to by bylo radosti ;-)
    paperilla@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Pexeso pro děti - Kamarádi z lesa witlucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Sdíleno https://m.facebook.com/lucie.witaskova

    OdpovědětVymazat
  54. https://www.chytraopicka.cz/p/hudebni-zviratka-pro-nejmensi-petitcollage jakekoliv hudebni hracky, treba tato je krasna! Iwuska.@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Líbila by se mi budˇMagnetická skládačka - Djeco - Karneval (https://www.chytraopicka.cz/p/magneticka-skladacka-djeco-karneval)
    nebo Dřevěná motorická hra - Vilac - Dům s tobogánem a kočičkou (https://www.chytraopicka.cz/p/drevena-motoricka-hra-vilac-dum-s-toboganem-a-kocickou)
    kubelkova.eliska@gmail.com
    https://www.facebook.com/eliska.svobodova.9

    OdpovědětVymazat
  56. Pro malé dětičky jsou to super puzzlíčky https://www.chytraopicka.cz/p/puzzle-pro-zacatecniky-petitcollage-domaci-zviratka-s-mladatkem
    petra.sebestova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. https://www.chytraopicka.cz/p/dreveny-narozeninovy-set-s-nadobim-djeco-veverka

    krystovamartina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. 1denca@seznam.cz
    Mě by se líbila Dřevěná pokladna pro děti - Vilac :-)

    OdpovědětVymazat
  59. Moc by se nám líbilo pexeso.
    Silvous96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Šárka Korousová10. prosince 2018 v 14:02

    Líbí se mi hodně věcí, ale příště bych si chtěla zasoutěžit třeba o puzzle pro začátečníky - safari zvířátka s mláďatky. ��
    E-mail: korousovasarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Magnetické dopravní prostředky https://www.chytraopicka.cz/p/drevena-magneticka-skladacka-vilac-doprava-80-dilu

    OdpovědětVymazat
  62. https://www.chytraopicka.cz/p/magneticka-kniha-plna-magnetu-janod-moduloform
    Mě se líbí tato kniha
    nikyta159@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Cenkovakaterina@seznam.cz, Kufrik psi salon :-)

    OdpovědětVymazat
  64. Moc se mi líbí motorická hra rybaření ;-) https://www.chytraopicka.cz/p/drevena-motoricka-hra-djeco-rybareni-morske-vily
    Verca91@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Jé, nám by se pro příště líbila Magnetická skládačka - Djeco - Hravá zvířátka :)

    Obchod vypadá super, asi něco objednáme synkovi :)


    Adriadamova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Zaujala ma riadne veľa vecí, ktoré by sa deťom mohli páčiť, ale najviac Kúzelnícka sada - https://www.chytraopicka.cz/p/kouzelnicka-sada-djeco
    d.ludrovcova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  67. Adriadamova@gmail.com

    Sdileno https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2234982253179566&id=100000034397341

    OdpovědětVymazat
  68. Sdílím
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10210242026847349&id=1840612529
    Verca91@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Protože máme rádi zvířátka, tak toto pexaso: https://www.chytraopicka.cz/p/pexeso-pro-deti-kamaradi-z-lesa

    Katkasustrova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Určitě pexeso:-) avosicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Uz dlouho mam políčeno na Magnetickou panenku Villac ��
    klarakocova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Spoustu krásných věci. Moc se mi líbí magnetické hracky nebo vecicky do kuchyněk. Příště bych chtěla soutěžit o https://www.chytraopicka.cz/p/dreveny-narozeninovy-set-s-nadobim-djeco-veverka

    můj e-mail karolinabruzkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  73. sdílím https://www.facebook.com/1414156824/posts/10213958519423126/

    OdpovědětVymazat
  74. Líbí se mi magnetická skládačka https://www.chytraopicka.cz/p/magneticka-skladacka-djeco-hrava-zviratka liskahana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Opravdu hezké jsou edukační pomůcky,tak třeba o tu ;-) sdagmar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. https://www.facebook.com/dagmar.budisova

    OdpovědětVymazat
  77. Zdeňka Jurečkova e:electromike@seznam.cz krasna hracka,mame radi naucne a originalni,jeste se nam.libi farma https://www.chytraopicka.cz/p/drevena-vkladaci-hracka-vilac-farma-se-zviratky

    OdpovědětVymazat
  78. Dceru by aktuálně určitě zaujala Vyskakovací zvířátka a taky se chystáme na nějakou společenskou hru pro nejmenší, určitě bychom si vybrali. julie.miklovicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. https://www.chytraopicka.cz/p/dreveny-narozeninovy-set-s-nadobim-djeco-veverka
    purplekitten@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. U nás by mělo ještě úspěch pexeso pro menší a věci pro princezny(hostina,muffiny,...) pro starší
    falipe@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Líbilo by se mi např. https://www.chytraopicka.cz/p/pexeso-pro-deti-kamaradi-z-lesa :)

    Nikol Horáková
    slunicko1321@seznam.cz
    https://www.facebook.com/nikolthestrange

    OdpovědětVymazat
  82. https://www.chytraopicka.cz/p/magneticka-skladacka-djeco-hrava-zviratka. Třeba tohle se mi líbí, ale spousta dalších věcí
    Jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  83. https://www.chytraopicka.cz/p/pexeso-pro-deti-kamaradi-z-lesa
    sarka.jerabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Karel krömer email karelkromer@seznam.cz vyhru bych venoval vnucce Esterce. A libi se mi stavebnice https://www.chytraopicka.cz/drevene-stavebnice-1

    OdpovědětVymazat
  85. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10217782028120281&id=1168974438
    Ladyhawke@email.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Velkou radost by synovi udělalo nějaké velkoformátové/podlahové puzzle, nebo mix&match puzzle od Petit Monkey. tereza.binkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  87. sdíleno: https://www.facebook.com/tereza.binkova.7
    tereza.binkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Díval jsem se na hračky filtrované dle věku(konkrétně 2 roky) a nadchlo mě toto odrážedlo :) https://www.chytraopicka.cz/p/kovove-odrazedlo-historicke-zavodni-auto-vilac-modre
    a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  89. Líbí se mi spousta věcí. Třeba jejich pexesa
    https://www.chytraopicka.cz/p/pexeso-pro-deti-kamaradi-z-lesa nebo krásně vypadá tato hra
    https://www.chytraopicka.cz/p/drevena-motoricka-hra-vilac-hmatej-a-najdi
    Jana S. meskjana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Sdíleno na FB https://www.facebook.com/boruvka18
    Jana S. meskjana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Pexeso pro deti Kamarádi z lesa je opravdu krásné, mohlo by se o něj i soutěžit. Je moderní a více vydrží než klasické papírové. redeba@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Zdravím,
    ráda bych viděla v nabídce e-shopu opět Včelí úly od Plan Toys. V herničce, kam s děťátkem chodím, je to jedna z nej nej aktivit. Proto si myslím, že by tato hračka do soutěže oslovila mnoho rodičů. Má e-mailová adresa: Jana.lehy@gmail.com.
    Mějte krásný den!
    Jana :)

    OdpovědětVymazat
  93. Miluju hračky od Vilac a Djeco, takže cokoliv od této značky. :)
    luciievesela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Libi se mi tam drevene pernicky ke zdobeni :)
    betkast@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. Líbí se mi :
    https://m.facebook.com/commerce/products/1906256356124796/

    zemanovaalbi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  96. Moc by se mi líbila hra Hmatej a najdi: https://www.chytraopicka.cz/p/drevena-motoricka-hra-vilac-hmatej-a-najdi
    janaanna18@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. https://www.chytraopicka.cz/p/drevena-motoricka-hra-vilac-hmatej-a-najdi
    sdílím
    janaanna18@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  98. Ackoliv mam vnuka, tak nejvetsi zalibu ma ve vareni, hrani si na nalevani cajicku atd... takze bych volil toto.
    https://www.chytraopicka.cz/p/dreveny-narozeninovy-set-s-nadobim-djeco-veverka

    sach@cmail.cz

    OdpovědětVymazat
  99. sdilim na profilu: https://www.facebook.com/profile.php?id=100012796756866
    sach@cmail.cz

    OdpovědětVymazat
  100. Moc se mi líbí toto dřevěné oboustranné puzzle den a noc, moc hezký nápad: https://www.chytraopicka.cz/p/oboustranne-drevene-puzzle-petitcollage-den-a-noc
    Lukis2s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  101. Sdílím: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=395097857893355&id=100021794328886
    Lukis2s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Moc se mi líbí hračky od firmy Djeco a Vilac.
    adosek@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Můj email je kralikovakaterina@seznam.cz. Moc by se mi dále líbila magnetická oblékací panenka Cloe. Sdílím na fb :)

    OdpovědětVymazat
  104. Příšte o https://www.chytraopicka.cz/p/pexeso-pro-deti-chytra-opicka-jedeme
    Petpec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10212125449962798&id=1572055766
    Sdilim petpec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. https://www.facebook.com/katerina.kralikova
    kralikovakaterina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  107. Moc se mi líbí puzzle pro nejmenší nebo dřevěné chrastící senzorické kostky :) smazena.hranolka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. O kuchynku https://www.chytraopicka.cz/p/drevena-kuchynka-pro-deti-vilac-modra helena.xxxxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Líbí se mi magnetická vkládačka. Dnešní soutěž je TOP petra.ferencikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. https://www.chytraopicka.cz/p/kovove-odrazedlo-historicke-zavodni-auto-vilac-cervene - to je prostě pecka, luxusní fáro :)

    jaaniickaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  111. https://www.chytraopicka.cz/p/drevena-motoricka-hra-vilac-dum-s-toboganem-a-kocickou tahle hračka je bezvadná! skyv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  112. Ahoj, zaujalo mě pexeso. Krásné věci. Laďka sunshine29@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  113. Díky za tip na obchod. Pro naše malého vědce by se mi líbila hra Malý zoolog - Stopování zvířat - Zvířátky, stopy, domečky a hovínka https://www.chytraopicka.cz/p/maly-zoolog-stopovani-zvirat-zviratky-stopy-domecky-a-hovinka
    charlotte.e@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  114. Výběr je neskutečný..líbilo by se nám asi vše..nejvíc mne ale zaujalo: https://www.chytraopicka.cz/p/hudebni-nastroje-djeco-destova-hulka-duhova-simply-white

    m.mrstikova22@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  115. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=578600062589257&id=100013178051417

    M.mrstikova22@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  116. kordula.01@seznam.cz
    https://www.chytraopicka.cz/p/hadrova-panenka-bigjigs-toys-emma

    OdpovědětVymazat
  117. https://www.chytraopicka.cz/p/dreveny-narozeninovy-set-s-nadobim-djeco-veverka ivanaulreichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  118. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10212982759866054&id=1303369657 ivanaulreichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Bubínek Djeco Animambo je krasa❤️ iva.gambova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  120. Libi se mi toto https://www.chytraopicka.cz/p/drevena-motoricka-hra-vilac-hmatej-a-najdi
    Lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  121. Ja bych si vybrala dřevěný klavír nebo dřevěná kuchyňka Vilac - hračky Vilac a Djeco jsem si moc oblíbila, jsou užitečné a nejsou to vyhozené peníze suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  122. Sdílím na FB Zuzana Křížová https://www.facebook.com/1123077514/posts/10213660200435635/ suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  123. Líbí se nám magnetické hračky :-) labajova.romana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  124. https://www.chytraopicka.cz/p/magneticka-skladacka-djeco-hrava-zviratka ale je jich tam krásných spousta! :-) jarcca056@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  125. Sdílím: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014539546327
    jarcca056@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  126. https://www.chytraopicka.cz/p/drevene-vkladaci-puzzle-djeco-mazlicci-ze-zoo-5-dilu to je moc krásné

    OdpovědětVymazat