středa 12. prosince 2018

13. den / Tři stavebnice od LEGO DUPLO

Sponzorem třináctého dne Adventního kalendáře se stává LEGO DUPLO.
Kdo by nemiloval Lego? Lego Duplo Moje první to jsou stavebnice určené malým ručičkám, děti od roku a půl už můžou s kostičkami trénovat motoriku, učí se poznávat tvary, barvy, zvířátka a čísla. Starší děti pak mohou popustit uzdu své fantazii a kreativitě při realizování rozličných projektů s Lego Duplo Město - stavění staveb, hraní rolí. Velmi povedená je i řada Lego Duplo Oblíbené postavy, se kterou se děti dostávají do světa svých oblíbených pohádkových hrdinů.


Lego Duplo mi pro vás do soutěže věnovalo tři stavebnice:
Hasiči a záchranáři jsou pro malé kluky často hrdinové a velké vzory. Ani u nás to není jinak. Parádní hasičské auto s výsuvným žebříkem a hadicí, která uhasí i ten největší plamen a spousta možností, jak auto přestavit a se vším si pohrát! Obdivovat hasiče můžou ale i holčičky, o tom žádná. 


A stejně tak neznamená, že když je něco růžové a roztomilé, že je to nutně jen pro holčičky. Konec konců, kdo by nechtěl narozeninovou oslavu ve velkém stylu s myškou Minnie? V malém růžovém autíčku už jsou naložené dárky, z dortu pomalu stéká lahodná poleva a kocour Figaro už se mlsně oblizuje a nemůže se dočkat, až to celé vypukne. 

Nakupování je kapitola sama o sobě. Někdo ho miluje, někdo bytostně nesnáší, ale jíst stejně musíme všichni. Co takhle vzít děti na Farmářský trh? Věřím, že to bude zážitek pro vás pro všechny! A navíc si nakoupíte samé zdravé a kvalitní potraviny. Děti si procvičí počty a pak se ještě pobavíte, až se budete vše snažit nacpat do malého žlutého autíčka podobně jako Mr. Bean. ;)

Výherci jsou:
HASIČI
MINNIE
TRH
GRATULUJI!

!POJĎ SI ZASOUTĚŽIT!
Prosím, přečti si následující text pozorně, i když přicházíš soutěžit třeba už poněkolikáté, v průběhu soutěže se může sem tam něco málo změnit a byla by škoda o výhru přijít!
  • Dej "To se mi líbí" stránce Můj fialový svět BLOG, ať Ti neutečou další soutěže a novinky z našeho světa
  • Dej "To se mi líbí" stránce Lego Duplo jako poděkování za dárek do soutěže
  • Do komentářů pod příspěvek zde na blogu napiš svůj mail a připiš, která ze stavebnic by Tě v případě výhry nejvíce potěšila? Já se pokusím k Tvému přání přihlédnout, ale vždy má přednost ten, koho vylosuji dříve a pak ceny přiděluji dle pořadí, ve kterém jsou uvedeny v článku.
    Komentáře, které nebudou obsahovat e-mailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového. Stejně tak pokud výherce nebude na můj e-mail s výzvou k zaslání svých údajů reagovat (viz pravidla níže).
  • Soutěž je pro čtenáře s doručovací adresou v ČR i SK! Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)
  • Zapojit se můžete pouze dnes 12.12.2018 od 00:01 do 23:59, komentáře přidané později budou smazány a nebudou zařazeny do slosování!
  • Sdílej soutěž veřejně na facebooku a zvyš svou šanci na výhru! Do druhého komentáře však musíš přidat přímo odkaz na sdílený příspěvek nebo alespoň na svůj facebookový profil, kde půjde soutěž dohledat, ideálně v popisku označte i stránku mého blogu, aby se mi sdílený příspěvek lépe dohledával. Nezapomeň i zde připsat svůj email! Sdílení mi musíte napsat do dalšího (druhého) komentáře, jinak není v mých silách to započítávat.
  • A uděláte mi radost, když nás budete sledovat i na Instagramu, to není povinné, ale budete mít malé plus, prostřednictvím instastories s námi navíc můžete být v každodenním kontaktu ;)
!SOUTĚŽ O HLAVNÍ VÝHRU!
Chceš se zapojit i do soutěže o hlavní výhru - týdenní pobyt v Chorvatsku v Apartmánech Galeb pro celou rodinu? 
  • Splň vše uvedené výše u denní výhry 
  • Dej "To se mi líbí" stránce Apartmány Galeb
  • A přijď soutěžit zase zítra! Čím častěji se zúčastníš, tím větší šanci na výhru máš!
!HLAVNÍ VÝHRA
TÝDENNÍ POBYT v Chorvatsku v Apartmánech Galeb, apartmán č. 6  (2+1 dospělé osoby nebo max. 2+1+1 dítě do dvou let věku bez nároku na lůžko) v termínu dle výběru výherce a volných ubytovacích kapacit v období květen/červen 2019
Apartmánový dům se nachází v malém, klidném rybářském městečku Živogošće přímo u pláže. Všechny apartmány mají balkón/terasu s výhledem na moře, vlastní koupelnu a kuchyňský kout. U apartmánů je parkoviště s dostatečnou kapacitou pro všechny hosty. Hned pod domem je krásná široká oblázkovo-písčitá pláž. Termín v tomto období jsme vybrali záměrně. V květnu a červnu už bývá v této oblasti krásné slunné počasí a teplé moře, pro dovolenou s dětmi je to ideální období. A možná se tam i potkáme! 

Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓
 
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz. Každý den od 30.11. do 24.12.2018 se na blogu v 00:01 otevře okénko/publikuje článek s výhrou/ami pro daný den.  Jednotlivé výhry budou v článku představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem v článku se soutěží!). O každou z výher budete moci soutěžit pouze v ten daný den. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete. Každodenním soutěžením navíc zvýšíte i pravděpodobnost výhry hlavní ceny - týdenního pobytu v Chorvatsku v Apartmánech Galeb (apt.6). Výherce denní výhry budu losovat vždy co nejdříve po skončení soutěže a to náhodně ze všech platných komentářů (max. dva na osobu v případě veřejného sdílení soutěže na facebooku) prostřednictvím random.org. Jména výherců posléze doplním do článku s danou soutěží a výherce samotné neprodleně kontaktuji na uvedené mailové adresy. Pokud výherce mailovou adresu v komentáři neuvede, bude mít tři dny od vyhlášení na to se mi ozvat sám. V případě, že se výherce v daném čase o výhru nepřihlásí, budu losovat výherce nového. Stejně tak pokud mi výherce do tří dnů neodpoví na můj email a nepošle mi svou adresu, vylosuji po výzvě, kterou zveřejním na facebooku, náhradníka.  
Výherce hlavní výhry budu losovat tak, že 25.12.2018 nejdříve náhodně přes random.org vylosuji jeden ze soutěžních dní a následně pak z komentářů v daném dni i výherce hlavní výhry. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odesílat co nejdříve, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení všech výher do Štědrého dne. 
!HODNĚ ŠTĚSTÍ!


167 komentářů:

  1. Snehotovap7@gmail.com
    Pro kluky bych byla ráda za stavebnici Farmářský trh a nebo Hasičské auto. Děkuji za úžasnou předvánoční soutěž :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jelikož máme chlapečka,hodila by se stavebnice hasičské auto nebo i farmářský trh! Děkuji a hezkou zasněženou středu! m.lysikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě doma využijeme jakkoliv,alesm holčičku, takže když vybrat tak růžovou 😍🙏
    zidkova.b1994@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Hasičské auto nebo farmářský trh;) lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. https://m.facebook.com/lenka.peckova.7
    lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Pro dcerku Minie a narozeninova oslava :-) Andrea.Kabelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Máme doma klučíka tak bychom si hodně vyhráli s farmařským trhem.

    teodor.hardee@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Máme doma kluky, tak by nás potěšili hasiči nebo farmarsky trh
    K.bedravova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. https://www.facebook.com/100001286145729/posts/2167084023344448/
    K.bedravova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Jakákoliv...máme hodně dětí k podělení :)

    diby@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Mame chlapecka tak bych si pro nej prala farmu ci hasicske auto, ale mam kamaradku co ma holcicku, takze i narozeniva oslava s Minnie by udelala radost 🙂 antaloval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Naše dcerka má Lego Duplo hodně oblíbené a protože si hraje neustále na nakupování, potěšil by nás farmářský trh. misu.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Lego je naše nejoblíbenější stavebnice. Máme už několik sad. Hasičské auto máme, tak bych si vybrala farmářský trh. Krásný den! Lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Nejvíce by mě asi potěšila stavebnice Farmářský trh.
    anez.vesel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Synovi by se nejvíce líbilo hasičské auto :) nicifi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Nějaká verze pro chlapečka :) luciievesela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. RadushV@email.cz ...Protože mám kluka, 4 roky mladého, jako většina rarachů miluje lego Duplo! Radost by mu udělalo hasičské auto, farmářský trh, ale klidně i narozeninová oslava! :D

    OdpovědětVymazat
  18. oslejskova.marie@gmail.com
    Líbilo by se nám Lego Farmářský trh, ale když bude jiné nevadí-máme kluka i holku tak využijeme kterékoliv:-)

    OdpovědětVymazat
  19. Nejvíce by potěšila výhra hasičského auta.
    ChudobovaPeta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. mk.michaela@seznam.cz
    Libil by se mi farmářsky trh :)

    OdpovědětVymazat
  21. V případě výhry by mě potěšila stavebnice: LEGO DUPLO FARMÁŘSKÝ TRH 10867
    kubelkova.eliska@gmail.com
    https://www.facebook.com/eliska.svobodova.9

    OdpovědětVymazat
  22. kamilamakovcova@seznam.cz
    Mě se líbí všechny. Ani jedno nemáme takže by to bylo fajn.Maty ma rad hasiče, Minie by byla pro Gabi a farmář pro oba;-) necháme se překvapit Ježísšicí Hruškou:-D

    OdpovědětVymazat
  23. Kdyby se na nás usmálo štěstí, tak bychom určitě prosili Minie, dcera jí totiž aktuálně naprosto zbožňuje :) Maskova.D@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Moje dve dcery by si nejvic uzily staveni s Minnie a nebo s farmarskym trhem.
    mira.sobotkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. bajaik@seznam.cz Jenička by potěšilo hasičské auto.

    OdpovědětVymazat
  26. Eva Suchomelová12. prosince 2018 v 9:08

    Pro syna hasičské auto a kdyby bylo fuč tak pro dcerku Minnie �� eva.dozbabova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eva Suchomelová12. prosince 2018 v 9:10

      Sdileno na Fb Eva Suchomelová: https://m.facebook.com/profile.php?fref=nf

      Vymazat
  27. Deťom by sa najviac páčilo Minnie alebo farmársky trh :-)
    d.ludrovcova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Pro chlapečka by nás nejvíce potěšilo hasičské auto nebo farmářský trh. K.Leifertova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. U nás též hasiči nebo farmářský trh :)
    (sleduji jako Verča Slovanská, veronika@rybenska.cz)

    OdpovědětVymazat
  30. Mam chlapečka, takže top je hasičské auto, ale myslím že on by byl nadšen z čehokolo, v farmatrhu je taky auto a ač je Minie holčičí je to myš že �� cinda@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Sice mám doma 2 holky,ale myslím,že by je nejvíc potěšil Farmářský trh nebo Hasičské auto
    falipe@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  32. 1denca@seznam.cz
    Nám by se nejvíc líbilo Hasičské auto. :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Verc27@email.cz Mám tř kluky, takže top pro nás jsou určtě hasči. Tahle sada nám ve sbírce ještě chybí.

    OdpovědětVymazat
  34. Jee tak nám by obrovskou radost udělalo lego duplo farmářský trh 10867. Iwaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Hasicske auto asi nejvic ale radost by udelala kterakoliv :) kobalka@email.cz

    OdpovědětVymazat
  36. nejvetsi radost by u nas byla z minie ...ale i obchudek je krasny.... samozrejme i hasici by byly fajn ;-) haanyy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. LEGO DUPLO MINNIE A NAROZENINOVÁ OSLAVA 10873
    gabrisova.maria@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Největší radost by nám udělalo hasičské auto. To je parádní.
    dendrlinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Nejvíce by naši dcerku potěšila stavebnice LEGO DUPLO MINNIE A NAROZENINOVÁ OSLAVA 10873
    hegrovaeva@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. zase bombovní výhra :) mě by udělalo radost pro synka lego duplo hasiči nebo farma. sleduji na Fb jako Barbora francová. cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Na FB sleduji jako Lenka Fořtová (Cichá)
    Nejvíc by potěšila Minnie a narozeninová oslava:)
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Dcérky by určite najviac potešila Minnie a jej narodeninová oslava, ale viem si predstaviť, ako sa tešia aj z ineho Lega Duplo
    havranocka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Děti by potěšilo vše. Jelikož mám ke 2 holkám i chlapečka, tak asi hasičské auto nebo trh. Irena.myslikovjanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Popravde by nam vyhovovala asi kazda z variant, mame holcicku i kluka. Ale nejlepsi by byla asi Minie a pak Hasici :-)
    Martin.homola@post.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Všechny ceny jsou krásné! Nejvíc se mi líbí asi Minnie a narozeninová oslava, protože obě dcerky budou mít brzy narozeniny :)
    Veronika Šulcová, skyv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Jůůůůů, Lego, to je bezva dárek pro celou rodinu. Máme doma dva kluky, tak bychom v případě výhry rádi farmářský trh, případně hasiče.
    lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Sdílím i veřejně na FB jako Lenka Červeňová
    https://www.facebook.com/lenka.ditetova

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeste jsem zapomněla na e-mail lenka.cervenova@seznam.cz

      Vymazat
  48. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10215157217982491&id=1193665460
    Iwaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Zdravim, puvodne jsem mela zalusk na dreveneho konika ale pekne nas napinas..:)ale Duplo to potesi kazde dite..u nas hodne aktualni..hasice mame a neda na nej dopustit..potesi cokoliv treba trziste,hlavne ze je tam auticko email zanetss@seznam.cz sdilim

    OdpovědětVymazat
  50. Nejvíce by se nám líbila Minnie. Sleduji na FB jako Adéla Vejvodová. Mail vejvodova.adela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Duplo potěší vždycky a jakékoli, nejvíc ale s Minnie. liskahana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Největší radost by měl z farmárškého trhu :) ale všechny jsou nádherné :) potěší každá výhra . Vendulkabv@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. jakoukoliv ale nejraději trh nebo Minnie ;) Hana.dlouha125@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Hasičské auto pro vnoučka, to by byla paráda. :) redeba@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. elis.vesela5@gmail.com...potěšila by nás jakákoliv sada 😘

    OdpovědětVymazat
  56. Zdenka Jureckova e:electromike@seznam.cz https://m.facebook.com/profile.php?id=100014502374616 , Minie Minie je jasna volba pro vnucky,miluji Mickey clubik. A lego maji radi.

    OdpovědětVymazat
  57. Karel Krömer profil n facebooku email karelkromer@seznam.cz duplo Mikymauska Minie pro Esterku 3,5r.

    OdpovědětVymazat
  58. Hasičské auto nebo farmářský trh prosím 😊
    Krisstynkac@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Lego Duplo Minnie máme, tak by potěšilo jakékoliv jiné :) ale ani za Minnie se zlobit nebudeme :)
    a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. Sdílím na FB: https://www.facebook.com/ales.taborik
    a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. Jelikož máme chlapečka,tak určitě by se hodilo hasičské auto nebo i farmářský trh. Děkuji a hezkou středu!
    katerinavitu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Šárka Korousová12. prosince 2018 v 14:13

    Nejvíce by mě potěšilo Lego Duplo farmářský trh nebo hasičské auto. ��
    E-mail: korousovasarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárka Korousová12. prosince 2018 v 14:13

      Soutěž sdílena na:
      https://m.facebook.com/sarka.korousova.7

      Vymazat
  63. Mě a hlavně syna by nejvíce potěšilo hasičské auto (nebo případně určitě i farmářský trh).Adresa:clairexyz@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. Nás by potěšila Minnie kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Vybrala bych pro dceru Minnie, protoze máme doma jen klucici Duplo suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Sdílím na FB jako Zuzana Křížová https://www.facebook.com/1123077514/posts/10213671126908790/ suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  67. pro chlapečka, nejlépe hasičské auto
    marketa.heinrichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Minnie a Mickey mouse teď frčí i u dospělých, takže určitě tuto ultra trendy stavebnici. :--))
    katerina.mejstrikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Potěšilo by mě kterékoliv lego. J.a.j.i.n.k.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Pokud by se na nas štěstí usmalo, tak by me syny potesilo hasicske auto..
    petpec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Syna by určitě potěšilo hasičské auto a mě vlastně taky, lego je super 😍😊
    kam.bob@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Nejvice by se malému líbilo asi hasicske auto, ale trh je taky fajn :)
    Nikol Horáková
    slunicko1321@seznam.cz
    https://www.facebook.com/nikolthestrange

    OdpovědětVymazat
  73. Sdílím na svém profilu https://www.facebook.com/nikolthestrange
    Nikol

    OdpovědětVymazat
  74. Preji krasny advent. U nas by bodovali hasici nebo farmarsky trh. hm153@email.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Nám by se líbilo lego minnie 😊. D.Lorkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Nejvíce by asi u nás bodovalo Lego Duplo s Minnie :-) Verca91@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Sdíleno: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10210252622672238&id=1840612529
    Verca91@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Adriadamova@gmail.com

    Jů, nám by se líbil trh nebo hasičské auto! :)

    OdpovědětVymazat
  79. Libila by se nam jakakoliv sada,ale nejvic asi Minnie pro dcerku.
    m.mrstikova22@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Lego Duplo Hasičské auto, pro vnoučka Matyáška,to by byla radost veliká když tatínek je dobrovolný hasič.
    kordula.01@seznam.cz
    Krásné Vánoce 💖

    OdpovědětVymazat
  81. Duplo Minnie �� jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Farmářský trh by byl skvělý ;-)
    janaanna18@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=212993256272531&id=100026855749392 sdílím
    janaanna18@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Holky by ocenili Minnie a narodeninovu oslavu.
    E-mail s info o vyhre prosim zaslat na skraky@gmail.com 🥰❤️🤩🎄

    OdpovědětVymazat
  85. máme samé klučičí tak budu ráda za Minnie
    maru1983@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Nejvíce by se nám líbili Hasiči, příp. Farmářský trh, ale vlastně i Minnie je super :-)
    petra.sebestova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  87. Farmářský trh
    renatauhlirova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Lego u nás frčí, nejsme vybíraví, mám syna i dcery, takže jakékoliv bude super witlucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  89. Minnie pro naši slečnu, ale oceníme jakékoliv :-) Lukis2s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Zdravím,dvouleté dcerce by se líbilo Lego duplo Minnie a narozeninová oslava narozenin. Starší dceři bere lego Elves a ta se může zbláznit :) hezky večer Andrea.
    KinzlovaAndrea@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Sdilim
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10212135980226048&id=1572055766
    Petpec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. NRoteninova oslava. helena.xxxxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=396678321068642&id=100021794328886 - zde sdíleno
    Lukis2s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Sdíleno na https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10212981697072280&id=1087224185&fs=0&focus_composer=0 Lucie Chmielová witlucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  95. beelzebub@centrum.cz
    Nejradeji Farmarsky trh, ale lega u nas neni nikdy dost!

    OdpovědětVymazat
  96. Prosím hasičské auto. Nezna.motorkarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. beelzebub@centrum.cz
    Sdilim :-)
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10217425628063450&id=1557401791

    OdpovědětVymazat
  98. Nám byse líbilo lego pro naše dvojčátka hasičské auto.
    email: sashaibara@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  99. sdílím: Denys Kurničov (bratra fb)

    OdpovědětVymazat
  100. Radost by udelalo cokoliv ale nejvice hasicske auto :)


    Schebalova12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  101. https://m.facebook.com/mujfialovysvet/ sdileno Profil - Sarka Chadimova nezna.motorkarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Zdravím, každá ze stavebnic by udělala radost. Ale nejvíce možná Farmářský trh.

    Jana.lehy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  103. Hezký den, pro syna by bylo hasičské auto 🔝. Tereza.binkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  104. Nejvíce by dceři udělalo radost lego s Minnie. Velice si jí oblíbila.
    polackovadaniela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Sdíleno: https://m.facebook.com/tereza.binkova.7?ref=bookmarks
    Tereza.binkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  106. Všechny sady by byly fajn, ale budu ráda když to budou hasiči nebo trh, protože máme chlapečka.

    OdpovědětVymazat
  107. Hezký večer, nejvíce radosti by našim holcickam udělalo Lego s Minnie, obě dvě ji miluji 😍
    Jahnova.Pavla@seznam.cz
    Příspěvek jsem sdilela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.facebook.com/pavla.riegerova

      Jahnova.Pavla@seznam.cz

      Vymazat
  108. Ahoj, líbí se mi Minnie Lego. Laďka
    sunshine29@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Kosovamarketa01@seznam.cz lego duplo hasičské auto

    OdpovědětVymazat
  110. Nejvíce by se nám líbila sada s MInnie.
    Kvetahan@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. Nejvic by se mi libila Minnie avosicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  112. Hasičské auto :-)
    krechova.katka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  113. MichaelaTomsu@seznam.cz
    Hasičské auto nebo farmářský trh 👍

    OdpovědětVymazat
  114. Nejvíc se mi líbí hasičské auto. kulhanovap@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  115. sarka.jerabkova@seznam.cz
    Hasičské auto nebo farmářský trh

    OdpovědětVymazat
  116. Dcerce bych vybrala Farmarsky trh, ale klidne i jinou. betkast@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  117. damihanka@seznam.cz
    kdyby náhodou tak hasičské auto pro dětičky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. odkaz na fb
      https://www.facebook.com/hanka.machackova.98

      Vymazat
  118. Baniova@seznam.cz
    Hasiči, ale pokud nebudou, tak farmářský trh.

    OdpovědětVymazat
  119. Pro synka bych si přála vyhrát hasičské auto nebo farmářský trh :)
    andreajara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  120. a sdílím na fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=100016458135451

    OdpovědětVymazat
  121. Farmářský trh 🍎🌽
    lenka.punarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  122. nam by se nejvic libil LEGO DUPLO HASIČSKÉ AUTO 10592. email je: maggiolino@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  123. Mé dcerce by se moc líbila stavebnice s Minnie 😊 milovanejandilek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  124. Mým klukům by se moc líbilo hasičské auto, jsou z hasičů celí paf :-)
    lucie.tomiskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  125. Máme chlapečka, který by byl na duplo už zralý, ale nemáme jej, moc by nás tato překrásná hračka potěšila. Moc se mi líbí Farmářský trh. petra.ferencikova@seznam.cz + sdílím na FB https://www.facebook.com/profile.php?id=100010858023417

    OdpovědětVymazat
  126. Nás by potěšila jakákoliv, máme holku i kluka. makaface@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  127. Nám se líbí všechny,takže jedno,kterou😍iva.gambova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  128. LEGO DUPLO HASIČSKÉ AUTO 10592 nebo LEGO DUPLO FARMÁŘSKÝ TRH 10867, jaaniickaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  129. sdílím, https://www.facebook.com/jana.kiki.75
    jaaniickaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  130. Jelikož máme holčičku, tak Minnie nebo Farmářský trh :) smazena.hranolka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  131. Za mě nejlepší Minnie a narozeninová oslava :). Email: purplekitten@seznam.cz.
    A sdílím na fcb: https://www.facebook.com/jina.janoutova

    OdpovědětVymazat
  132. Nejvíc by nás potěšilo hasičské auto :-) díky za soutěž, Pavla (rennfri@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  133. Tak u nás je to jedno,berem jakekoliv:-)
    lt83@email.cz

    OdpovědětVymazat
  134. LEGO DUPLO MINNIE A NAROZENINOVÁ OSLAVA 10873 by udělala radost především dcerám Sabči a Verči :)

    OdpovědětVymazat
  135. sdilim i na facebooku pod profilem: https://www.facebook.com/profile.php?id=100012796756866
    sach@cmail.cz

    OdpovědětVymazat
  136. Ahoj, nejvíc by nás potěšil Farmářský trh. Email: lidu.milka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  137. Farmářský trh;) ladyhawke@email.cz

    OdpovědětVymazat
  138. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10217799228190272&id=1168974438 ladyhawke@email.cz

    OdpovědětVymazat
  139. Pro dceru pod stromeček by se mi nejvíc líbilo LEGO DUPLO MINNIE A NAROZENINOVÁ OSLAVA. Z toho by měla určitě obrovskou radost.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  140. Sdílím. https://m.facebook.com/daniela.polackova.9?ref=bookmarks
    polackovadaniela@seznam.cz
    Daniela Kováříková

    OdpovědětVymazat
  141. Ahoj, nejvíce by se mi, kdybych měla štěstí, líbilo Lego Duplo Farmářský trh. Mail: ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  142. Synovi donese Ježíšek Lego Duplo Vláček, takže sada s hasičskými auty by skvěle doplnila naši sestavu ;)
    Kabilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  143. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10217338173836813&id=1547328640
    Kabilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  144. Pro naši princeznu bych si přál farmářský trh. Děkuji
    jandapavel.pc@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  145. Farmářský trh. labajova.romana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  146. Pro našich pět vnoučků bych vybrala hasiče nebo farmářský trh. Lego je u dětí moc oblíbené. Jitka
    ditetova.jitka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  147. Syny by potěšil trh nebo hasiči ����
    george.cerven@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  148. Farmářský trh srpova.alena@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  149. Hasičské auto ivanaulreichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  150. Jakákoliv, mám více deticek :-)
    Janiej@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  151. Jana Svobodová (nahlásila na fb, že jí nejdou přidávat komentáře)

    OdpovědětVymazat