neděle 15. ledna 2012

new in - cosmetic products

ááá tak musela jsem se nějak motivovat a hlavně se odměnit :-D a taky se nedokážu pořád jen učit, baví mě připravovat pro vás články... :-)
přikoupila jsem si do sbírky další rtěnky Kate Moss pro Rimmel, zbyly na mě přesně ty odstíny, které jsem chtěla. jeden do oranžova (odstín 12) a druhý v nude (03) barvě. doma na ně čekala sytě růžová sestřička (odstín 02), kterou jste na mně mohli vidět třeba TADY. :-) taky na mě zbyl úplně poslední třpytivý pudr z Vampírské kolekce pro essence. jak málá, já vím! :-D byla tam i jedna tekutá tvářenka, kterou jsem chtěla vyzkoušet, protože o ní psala moc hezky Mia, bohužel byla napůl vypotřebovaná a opatlaná :-/ lidi, co tohle dělají vážně nepochopím!!! od essence jsem si pořídila ještě umělé řasy, které mám v plánu vyzkoušet na narozeninové oslavě příští sobotu a modrý třpytkový lak, ten už ale myslím znáte z jiných blogů. :-)
a omluvte mou úchylku fotit všechno večer, za špatného světla :-D 
pokud máte nějaký dotaz, využijte formspring nebo si mě přidejte na fb

Hezkou neděli!!! :-)

6 komentářů:

  1. odstín 12 se mi líbí nejvíc:-))

    BLOG

    OdpovědětVymazat
  2. já mám rtěnku odstín 09 (tmavě růžovočervená) a jsem s ní maximálně spokojená! :)

    Fashion&Chocolate

    Elle ღ

    OdpovědětVymazat
  3. Ta rtěnka od Kate je úžasná, mám ten odstín nude a jsem moc spokojená a ještě krásně voní. Teda aspoň mě. :D Chtěla bych z té kolekce, ještě nějaký jiný odstín, nějaký výrazný, ale nevím jaký by mi slušel...
    Ty umělé řasy od Essence používám a jsou super. A ten lak mám myslím taky. Fajn nákup! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta rtěnka číslo 12 mě také láká a hodně dlouho jenže já rtěnky nevyužiju takže si nechám zajít chuť. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo, ta 03 vypadá skvěle!! Asi se po ní mrknu. Nevysušuje??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nepoužívám je denodenně, takže nevím, jak se chovají při pravidelném nošení, ale myslím si, že v tom snad nebude rozdíl, takže ne, nevysušuje :-) v zimě si ale mažu hodně rty balzámem a většinou i pod rtěnku. :-) myslím, že tu růžovou jsem ale měla i bez balzámu :-) musím říct, že jsou to ty nejlepší rtěnky, jaký jsem kdy vyzkoušela!

      Vymazat

Děkuji ♥