středa 8. dubna 2015

recenze: Clinique 3 kroky

Ahoj!
Dneska tu pro vás mám pro změnu beauty recenzi. Ráda bych se s vámi podělila o svůj názor na 3 kroky od Clinique. 
Setík jsem kupovala v povánočních slevách v The Cosmetics Company Store ve Fashion aréně v Praze (více ZDE).


Vy víte, jaký jsem lajdák a že používat něco pravidelně je pro mě strašný boj, ale tomu je konec! Respektive hodně se to změnilo v těhotenství, začala jsem o sebe víc pečovat, nechtěla jsem být totiž strhaná matka, ale svěží, fit maminka s hydratovanou, bezchybnou pletí a svalnatýma nohama bez celulitidy (no na tom se tedy ještě musí zapracovat), ale obličej jako dětskou prdýlku už skoro mám! ;) A tušíte dobře, že většinu zásluh připisuji právě tomuhle setu, který obsahuje tekuté mýdlo - liquid facial soap, exfoliační vodu - clarifying lotion a hydratační gel - dramatically different moisturizing lotion.
KROK 1: Navlhčit obličej, nanést mýdlo, napěnit, opláchnout. Pleť je po něm opravdu svěží, příjemně vymydlená, nepne. Nedráždí oční okolí a očím se tedy snažím vyhnout, ale můžu potvrdit, že neštípe (jsem občas docela nešika :D)
KROK 2: Vodu naneste na vatový tampónek a ošetřete s ní problematické partie - především T-zónu. Tohle je úžasný produkt, myslím, že odvedl největší kus práce, ale momentálně mi pleť přesušuje, takže jsem krok 2 musela na nějaký čas vynechat. Příště si musím pořídit variantu pro sušší pleť. Na mastnou pleť musí být úplně skvělý! Z pleťové vody je alkohol (který přesušování mé momentálně už tak vysušené pleti způsobuje) i cítit. Mně to tedy nevadí, právě naopak - mám pak pocit lepšího ošetření, očištění a vydezinfikování pórů. Je ale opravdu potřeba vybrat si z asi 5 variant tu, která je pro vás opravdu vhodná, jinak budete mít stejný problém jako já!
KROK 3: Neméně důležitá je hydratace, takže namazat, co je třeba. Moc příjemný, chladivý gel, který pleť doslova napustí. Pleť je pak opravdu jemná a vláčná jak dětská prdelka! :) A je taková lepší, šťavnatější i na pohled.
V těhotenství mě vlivem hormonálních změn a bůhvípročještě trošku zlobilo akné a pleť jsem měla takovou všelijakou. Už po pár dnech pravidelného používání (jedenkrát denně!) 3 kroků od Clinique se pleť začala lepšit. Porodem se trošku přetrhla nit a pleť se trošku zhoršila (jenže porod je porod), ale teď už se zase snažím najet na starý režim. Za mě je to docela zázrak! Vzhledem k tomu, že jsem péči používala opravdu pravidelně téměř dva měsíce, věřím tomu, že za zlepšení mohou právě tyto produkty. Můžu je tedy vřele doporučit! A už se těším, až je vyplácám a zajdu si do Clinique pro nové přesně na míru.
Máte nějaké zkušenosti s péčí od Clinique? Jak vám vyhovuje?

5 komentářů:

  1. Trošku mě odrazuje cena (ještě studuji), ale velmi mě to láká :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chápu, to pro mě právě taky byla překážka.. jenže on pak člověk zjistí, že se mu vyplatí našetřit si na něco pořádného, než kupovat tisíc věcí, které nejsou tak dobré. teda já to tak aspoň mám :)

      Vymazat
  2. Tak to je super, že ti 3 kroky takhle pomohly :) Clinique má péči o pleť hodně vymakanou :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, neměla byste zájem vyzkoušet některé naše produkty, které prodáváme na Xantea.cz? Dovážíme anglické drogistické zboží. Dejte vědět na pavel@novaks.cz. Díky a těším se!

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥