pondělí 3. srpna 2015

BABY BLOG: Tobískova letní výbava II.

Ano, to už tu jednou bylo. Ukazovala jsem vám, jak si užít léto i s těmi nejmenšími.
Dneska vám chci ukázat, co dalšího jsme pro Tobíka pořídili. V srpnu mají přijít zase tropy, chystáme se na krátkou dovču na Šumavu a v září pak do Chorvatska. Tobísek je po třetí dávce povinného očkování, takže teď musíme dávat hlavně pozor na to, aby se nepřehřál a nebo naopak při koupání neprochladl. Jsme na to ale vybavení. Bude si tak moci konečně užívat vodních radovánek naplno s námi! A napodzim začneme chodit na kojenecké plavání.
Pořídili jsme dětský neoprének Babywarma a žraločí člun, ve kterém může sedět (doufám, že v září už to půjde), zatímco my budeme plavat vedle něj, aby ve vodě zbytečně neprochladl.


A pro ještě větší bezpečí jsem se nakonec rozhodla koupit i Swimtrainer. Plavecký kruh i pro ty nejmenší plaváčky. Součástí kruhu jsou bezpečnostní popruhy, ze kterých miminko nevyklouzne. Přitom má nožičky volně ve vodě ve správném úhlu a tak se s nimi učí správně pohybovat. Kruh se prodává ve třech velikostech - červený pro nejmenší děti od zhruba 8kg do 18kg; oranžový pro 15-30kg a žlutý je až do 36kg. Já pevně doufám, že červený bude náš první a poslední. Určitě vám pak napíšu, jak jsme s ním spokojení. 

2 komentáře:

Děkuji ♥