sobota 1. srpna 2015

MEZINÁRODNÍ TÝDEN KOJENÍ

Právě dnes startuje Mezinárodní týden kojení, který každoročně vyhlašuje WABA (The World Alliance for Breastfeeding Action) - mezinárodní síť jednotlivců a organizací, které se zabývají ochranou, propagací a podporou kojení po celém světě. Od 1.8. do 7.8. 2015 budou tedy po celém světě probíhat akce, které by měly připomenout, jak je kojení důležité. A jelikož je problematika kojení celkem obsáhlá, je každý rok zaměřen na určité konkrétní téma. Rok 2015 se nese v duchu "Kojení a práce - ať to spolu funguje!" Cílem je především informovat maminky, na co mají v zaměstnání nárok.
Tobík 9dní po porodu :)
Do Mezinárodního týdne kojení se letos zapojilo i Feedo. Moc se mi tenhle nápad líbí, fandím této iniciativě a ráda je prostřednictvím blogu podpořím. Nenechali nic náhodě a zřídili speciální web věnovaný kojení - kojeni.feedo.cz
Pro maminky, které potřebují s něčím ohledně kojení poradit je zřízená speciální linka. Na čísle 778 750 915 je vám ode dneška k dispozici laktační poradkyně Ing. Adéla Přibylová. 
Pokud byste preferovali osobní kontakt, můžete se v pátek 7. 8. 2015 v 16hod dostavit do na laktační seminář. Počet míst je však omezený, proto neváhejte a v případě zájmu se co nejdříve registrujte se na mailu: tereza.cerhova@feedo.cz. Pravděpodobně se tam potkáme. ;)
Na Feedo blogu budou navíc každý den publikovány nové články zaměřené na kojení - o (ne)lehkých začátcích, o problémech a jak je řešit, speciál o odsávačkách.. Proběhne tam i velká soutěž, takže blog určitě sledujte. 
V neposlední řadě je Feedo plné slev! Ve slevách naleznete odsávačky, produkty na podporu kojení, kojenecké potřeby, kosmetiku, akční balíčky produktů od firmy Hartmann a např. i produkty značky Sensodyne a Paradontax. A ke koupi vybraných produktů dostanete dárek.

1 komentář:

Děkuji ♥