pátek 21. srpna 2015

BABY BLOG: baby outfit / Harémky

Tyhle harémky si zaslouží samostatný článek! A když už článek o oblékaní, tak outfit. A když už outfit, tak nová rubrika, kde vám budu představovat naše oblíbené kousky. (zatím tedy spíš moje, protože Tobík to ještě moc neřeší :))
Harémky šité na míru jsme si objednali od BeBirdie, která nabízí úžasné kousky z ještě úžasnějších látek. Jedná se o biobavlnu, která je opravdu extrajemná a příjemná. A ty vzory prostě nemají chybu!
harémka - BeBirdie; body - C&A; chobotnice - Lamaze; zavinovačka/hrací deka - Kašpárek baby
Tobísek už v nich procestoval kus naší krásné země. Ale jsou super i na doma - na hraní i na válení.
Chtěla bych vyzdvihnout především velice přátelský přístup autorky Vendulky. Velký výběr kousků najdete na jejím e-shopu, ale ráda vám vyjde vstříc, pokud si vyberete např. vzor, který není v dané velikosti v nabídce nebo byste radši např. bílé lemy. Neváhejte ji kontaktovat. Nám dokonce ochotně poupravila délku nohavic, aby nám kalhoty vydržely dýl. Sedí tak daleko lépe než ty z obchodů, Tobíska nikde netlačí, netáhnou, jsou dostatečně dlouhé a ani se nevyhrnují - lem okolo kotníků je drží krásně na místě, takže mu netáhne na nožičky. Výsledek stojí opravdu za to! Harémky nám chválí na každém rohu a já už pokukuju po dalších vzorech. Dejte si pozor, je to návyková záležitost!

1 komentář:

  1. naozaj zaujímavý kusok oblečenia pre bábätko, Presne ako píšeš tie vzory su také nezvyčajne.

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥