pondělí 29. srpna 2016

otevíráme: Motherbox + soutěž!

V dnešním videu vám odhalím tajemství krabičky Motherbox určené pro nastávající a čerstvé maminky.


Více informací o Motherboxu naleznete ZDE.
Projekt Motherbox se mi moc líbí a tak jsem oslovila Martinu, která mi pro vás do soutěže jeden Motherbox darovala. Podmínky k zařazení do slosování jsou následující:
  1. Dejte like facebookovým stránkám Můj fialový svět BLOG a Motherbox
  2. Do komentářů pod tímto článkem zde na blogu mi napište, jaký produkt a proč vás v Motherboxu nejvíce zaujal a komu, k jaké příležitosti byste Motherbox věnovali (čím originálnější nápad, tím lepší!) 
  3. Nezapomeňte uvést svůj e-mail, na který vás budu v případě výhry kontaktovat.
  4. Pokud budete soutěž veřejně sdílet na kterékoliv sociální síti (facebook, instagram), můžete napsat druhý komentář - ten však musí obsahovat přímý odkaz na stránku, kde jste příspěvek sdíleli, abychom si to případně mohli ověřit.
  5. Soutěž končí přesně za dva týdny 12. 9. 2016 ve 12:00, poté vyberu vítěze.
Ještě jednou děkuji moc Martině za výhru a spolupráci!

EDIT: Soutěž ukončena! Vítězkou se stává Petra.

9 komentářů:

  1. Nejvíc mě zaujala značka Beaming Baby, jejíž plenky jsou šetrné jak k dětské pokožce, tak i k přírodě, což je obojí velice důležité. Jinak Motherbox jako takový je úžasný nápad - krabička plná překvapení pro maminku i miminko. Velice mě zaujal, na první pohled krabička má krásný design a po otevření člověk zírá na produkty. Já bych asi nevěděla, který ych zkoumala a zkoušela dříve. Myslím že by potěšil každou maminku ať už novopečenou, či nastávající. Je to skvělý dárek, když člověk neví co by koupil a i mě jako mamince by udělal radost. :)
    silvous96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přidávám i odkaz na mou zeď, kde jsem příspěvek sdílela
      https://www.facebook.com/silvie.ruibarova :)
      Hezký den.

      Vymazat
  2. Jeeeej, tak tento box by urcite potesil moji jedinou sestru, ktera uz by mela kazdym dnem poprve rodit. Malemu synoveckovi by se urcite libilo a setra by se potesila takovym krasnym a uzitecnym boxem. Sdileno na mojem fb
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100011933177349&__nodl

    Nejvic me zaujala bio plenka a tasticka Klorane, protoze miluju bio a prirodni veci a kosmetiku.

    Marianadaska1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se líbí úplně všechno jsou to moc hezké věci pro maminky i miminka :) a hlavně užitečné.Já bych si box nechala protože budeme mít druhé mimčo. Ale jinak je to opravdu moc hezký dáreček pro maminky v očekávání :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Libi se mi lahvicka, jelikoz nebudu moct kvuli zdravotnim potizim plne kojit, tak po lahvickach pokukuji, Mam mam rada :-)

    Motherbox bych nadelila sobe, cekame treti mrne, vse se ted toci kolem vybavicky pro mrne, mych dvou deti ve skolce, manzela zavaleneho práci a ja jsem tak nejak na vedlejsi koleji, takze bych potesila sebe :-))

    Anezka.heryan@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Box me zaujal cely. Pokud se mi nepodari vyhrat, zrejme si ho predplatim. Darovala bych ho tedy sobe. Jsem v poslednim mesici tehotenstvi a kvuli vazne nemoci tatinka a kolotoci, ktery se kolem toho strhl, mi tehotenstvi nejak proplulo mezi prsty. Tedy nejake rozptyleni a trocha poteseni by neuskodila. Navic mam velmi malo prostoru hledat zajimave produkty pro miminko, tohle je tedy takove 2v1.
    Proste fajn napad :).
    Petra.psanska@garcon.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Překrásný dáreček pro maminky a jejich miminka. V boxu jsou praktické věci a milé dárečky. Sama bych ho věnovala svému miminku :-) Zaujala mě bio plenka, protože s těmi nemám vůbec žádnou zkušenost.
    Děkuji Marušce za představení boxu, už jsem po něm pokukovala, ale neměla odvahu ho objednat. Teď vím, že by to nebyly vyhozené peníze!
    telus.d@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥