pátek 18. listopadu 2016

event: Křest Motherboxu / vlog

Na konci léta jsem vám na blogu představila Motherbox. Jedná se o krabičku plnou dárků pro nastávající a čerstvé maminky. A i Motherbox má svou maminku. Jmenuje se Martina a pozvala mě na křest svého děťátka do hotelu Sheraton Prague. Na křtu se objevilo plno celebrit, událost to byla opravdu velkolepá, tak jsem pro vás natočila krátké video, aby se kousek té slavnostní atmosféry dotkl i vás. 
photo credit yesphoto.cz

photo credit yesphoto.cz
photo credit yesphoto.cz
Mrzí mě, že vám vše poslední dobou zprostředkovávám s takovým zpožděním. Nemám moc volného času a ten, který mám, věnuji přípravám na Advent, kdy bude na blogu probíhat opravdu VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ! Šance na výhru budou pro mé pravidelné čtenáře opravdu veliké, tak si to nenechte ujít. ;)

4 komentáře:

  1. Povedená akce, moc pěkné detaily jak křtění z lahvičky. Maruško, budou nějaké tipy na dárky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Jani, dnes už v podstatě jsou. Udělala jsem výběr toho, co mě zaujalo na Dětském festivalu mini, který se koná příští víkend v Praze a kde si všechny věci můžou maminky omrknout. Všichni vystavovatelé mají ale web, takže není problém nakupovat i online, pokud by pro vás cesta do Prahy byla moc náročná. :) Snad se bude článek líbit! Ještě se chystám udělat Tobískův dopis pro Ježíška a možná i co si přeju já :) Zajímaly by Tě i tipy, co darovat tatínkům, dědečkům, babičkám a tak? :)

      Vymazat
    2. Jee bezva, mrknu na to. Sama už mam pro dceru vše od včera nakoupeno, ale strašně mně baví koukat co kupují jiní a můžu doufat že se nenecham unést :D tak krásné hračky pro děti a o oblečení nemluvím. Určitě tipy pro tatínky, dědečky, bráchy beru všemi deseti, jelikož pro ně nemám jediný dárek, táta kosmetiku nepoužívá a v podstatě si vystačí s jedním trikem a kalhotama, nesnáší nákupy. Typickej chlap...těším se, do konce listopadu chci mít vše nakoupené, dnes začínám balit a pak už jen pečení cukroví :) hezký víkend

      Vymazat
    3. To seš dobrá, já teprve se vším začínám, ale už to mám v hlavě vybrané ;) Do tipů se teda ještě s radostí pustím ;)

      Vymazat

Děkuji ♥