středa 5. dubna 2017

event: FOR KIDS 2017

Dnes tu pro vás mám pozvánku na veletrh For Kids, který se koná již tento týden od čtvrtka 6. do neděle 9. dubna v PVA EXPO PRAHA Letňany. 
Já se na For Kids chystám v pátek 7.4. a ráda bych se s vámi na veletrhu osobně setkala. Tímto moc děkuji společnosti Benlemi, která mi pro vás věnovala volné vstupenky na For Kids. Myslím, že jich bude dost pro všechny. Pojďme se tedy v pátek setkat právě u jejich stánku 3 - A22 přesně v pravé poledne. Můžeme se poznat, popovídat si, předat si užitečné rady a tipy.. Pokud mě nezastihnete tam, určitě se ke mně můžete přihlásit kdykoliv během dne kdekoliv mě potkáte. Budu moc ráda! 
Zároveň jsem se rozhodla dát vám rovnou pár svých tipů na to, co by vám na For Kids nemělo uniknout.
Kromě zmiňované české značky Benlemi, která vyrábí naprosto úchvatné domečkové postýlky by určitě vaší pozornosti neměl uniknout doprovodný program, o který se povětšinou stará web promaminky.cz. Mě zaujal workshop Dětská noha a její vývoj a Zdravé přebalování. U jejich stánku bude navíc k vyzkoušení houpačka pro miminka a malé děti Hojdavak.
Já bych se dále moc ráda stavila v Havlíkově přírodní apotéce, na jejich produkty jsem moc zvědavá, zatím jsem neměla tu čest. Zajímá mě, jaké produkty na For Kids přiveze mimmo.cz. A ráda bych se seznámila s medvídky s bílým šumem MyHummy. Doufám, že bude možnost porovnání s konkurenčním šumídkem Whisper Bear. Moc se těším i na kolokočárek, který snad bude příležitost nejen okouknout, ale i vyzkoušet. Je to novinka na trhu, která bude jistě pro spoustu aktivních maminek velice zajímavá. Potom mě zajímají veškeré stánky zaměřené na nošení dětí a látkové plenky jako např. Manduca, Caboo, babynositka.cz, Petit Lulu, Pop-in, Ella´s house pleny, ... A v neposlední řadě se těším na veselé, barevné ale hlavně Fair Trade oblečení Z-Afriky. Políčeno máme samozřejmě na něco s nosorožcem, tak snad budeme mít štěstí! :)
S kým se tedy na FOR KIDS v pátek potkám? A na co máte políčeno vy?

4 komentáře:

  1. Moc děkuji za odkaz na vstupenku. Přesně tohle jsem o víkendu hledala a nepovedlo se. Tak super ♥ Jestli tam budu s mrňousem na dvanáctou netuším, ale jestli jio. Zastavím se ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jsme to v pátek nezvládli, malej dostal horečku (ach ty zuby). Ale v sobotu jsme to tak roztočili i s tatínkem ♥ VLOG For Kids 2017

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevadí :) Hlavně, ať je malý fit! ;) Tedy pokud nebylo v sobotu moc lidí? Ten pátek byl fajn, až po poledni se to začalo zaplňovat, tak jsme se zdekovali. :)

      Vymazat

Děkuji ♥