pátek 1. prosince 2017

1. den / 3x balíček kosmetiky ATTITUDE od babystart.cz

Jak lépe začít než se společností BABYSTART? ;)
Značka ATTITUDE je výjimečná tím, že její produkty obsahují pouze složky šetrné k lidskému zdraví a životnímu prostředí, přesto však mají krásnou vůni, která pochází výhradně z přírodních zdrojů, a schopnost pěnit. Všechny výrobky jsou přírodní, hypoalergenní, veganské a CO2neutrální. Mají jednoduše recyklovatelný obal, ECOLOGO certifikaci a jsou vyrobené v Kanadě, tudíž musí splňovat veškeré tamní kvalitativní a bezpečnostní standardy. Na první pohled vás zaujmou hravé obaly, které si jistě zamilujete vy i vaše děti. Rodinná distribuční společnost BABYSTART darovala do Adventního kalendáře hned tři voňavé balíčky včetně žhavé novinky - Super leaves. 

1/ Dětská kosmetika

Balíček č. 1 obsahuje:  

2/ Drogerie pro dětskou domácnost

Balíček č. 2 obsahuje:

3/ Novinka jedinečného konceptu Super leaves
Přírodní mýdla na ruce s detoxikačním účinkem vám poskytnou rovnováhu, pohodu a vitalitu.
Mýdla Super leaves obsahují výtažky z listů potočnice a lichořeřišnice, které jsou známé pro své regenerační schopnosti a bohatství minerálů, vitamínů a růstových faktorů, a výtažky ze semen moringy, která obsahují velké množství vitamínů, minerálů a proteinů. Úžasná aktivní složka těchto semen zamezuje vstřebávání škodlivin z ovzduší a dalších poškozujících vnějších vlivů. Detoxikuje pokožku.
Balíček č. 3 obsahuje:
- výtažek z listů z bílého čaje zpomaluje stárnutí pokožky
- chrání a detoxikuje
- zanechává pokožku vláčnou, nevysušuje
- obsahuje vitamin C = přírodní antioxidant (pomáhá bojovat s volnými radikály, které mají na pokožku negativní vliv)
- čistí, regeneruje a detoxikuje pokožku
- zanechává pokožku vláčnou, nevysušuje

Dnešními výherci jsou:
BALÍČEK 1

BALÍČEK 2


BALÍČEK 3


Milé dámy a pane, moc Vám gratuluji k výhře, budu vás všechny kontaktovat na Vámi uvedené mailové adresy!

SOUTĚŽÍME DÁL!
Chcete si zasoutěžit o zítřejší výhru?
Do komentářů pod tento článek zde na blogu napište svůj email, na který vás budu v případě výhry kontaktovat, a odpověď na soutěžní otázku: "Jak/jakou obuv vybíráte/ budete vybírat pro své děti a proč? Co je pro vás zásadní? A jak se liší vaše preference v souvislosti s ročním obdobím?"
Komentáře, které nebudou obsahovat emailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového.
Pozor! Soutěž je pouze pro čtenáře s doručovací adresou v ČR! Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)

Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓
 
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz každý den od 30.11. do 24.12.2017, každý den od 1.12. do 24.12. 2017 se na blogu budou otevírat okénka/články s výhrami, které v nich budou představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem!).
Soutěžící budou den předem přidávat soutěžní komentář pod článek, který se soutěže bude týkat a ve kterém k tomu budou vyzváni (první je článek/video: VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017). Následující den se na blogu objeví článek s výhrou a rovnou i se jménem/jmény výherce/ů. Soutěžící tedy dopředu neví, o co soutěží. Je zachovaný princip překvapení jako v klasickém Adventním kalendáři.
Všechny sponzory a výhry si však můžete dopředu prohlédnout v události na facebooku a v úvodním videu na youtube. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete, a zvýšíte tím tak i pravděpodobnost výhry jedné z hlavních cen. Výherce budu losovat náhodně ze všech platných komentářů přes random.org. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odeslat včas, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení do Štědrého dne.

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG
TIP: Nastavte si na facebooku ve sledování mé stránky, aby se vám moje příspěvky objevovaly jako první, neuteče vám tak žádná z adventních soutěží!

Hlavní výhry:
Apartmány Babyhouse, které jsou na seznamu Amazing Places v ČR, věnovaly VOUCHER NA UBYTOVÁNÍ NA 2NOCI V APARTMÁNU Č.3 KDYKOLIV V ROCE 2018 V TERMÍNU DLE VÝBĚRU VÝHERCE (kromě víkendů/prázdnin/svátků - nástupní dny pondělí, úterý nebo středa a dle volných kapacit)

Fotografka Anna Ulman věnovala VOUCHER NA JARNÍ FOCENÍ DĚTÍ, RODINNÉ FOCENÍ NEBO PORTRÉTNÍ FOCENÍ V EXTERIÉRU V PRAZE (termín jaro 2018, lokalita dle výběru fotografky, 1 hodina focení, 10 upravených fotografií)

Princip:
Letos máme v kalendáři i dvě hlavní výhry, jejichž výherci se budou losovat 24.12.2017. Nejprve se náhodně vylosuje v rámci Adventního kalendáře den a ze všech komentářů, které byly v tento den přidány, se posléze náhodně vylosuje jeden výherce. Stejným způsobem se bude losovat i výherce druhé hlavní výhry. Každá z hlavních výher bude mít jiného vítěze!

!PODMÍNKY PRO ZÍSKÁNÍ HLAVNÍ VÝHRY:
Sledujte instagramové profily apartmanybabyhouse a anna_ulman (pokud nejste na instagramu dejte "To se mi líbí" jejich facebookovým stránkám Babyhouse a Anna Ulman)

HODNĚ ŠTĚSTÍ!

89 komentářů:

  1. klarkakrejcova@seznam.cz
    Vybírám barefoot, případně kompromisní obuv, protože jsem přesvědčená, že je to pro moje děti to nejlepší... Spíš než o preferencích je u mě výběr ovlivněn dostupností vhodné obuvi :)

    OdpovědětVymazat
  2. le.bezdekova@gmail.com obuv vybirame lehkou a podle rocniho obdobi :)ted v zime hlavne kozenou obuv s berankem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Budeme vybirat hlavně kvalitní boty, ne jak vidím ve svém okolí z druhé ruky nebo od vietnamců. Jen se nemůžeme rozhodnout, jestli barefoot, pevné nebo kompromis, ale do jara máme jěště čas se rozhodnout.

    OdpovědětVymazat
  4. Já vybírám podle toho, aby byly co nejvhodnější za přijatelnou cenu. Některé botky, které se nenosí často i dědíme.
    Hana

    hana.dlouha125@seznam.cz
    sleduji youtube jako muckhana@gmail.com
    fb Kočička Hanička

    OdpovědětVymazat
  5. Boty, to byl oříšek. Snažím se kupovat kvalitní, vždy s certifikátem Žirafa. Roční období samozřejmě reflektujeme - v létě naboso nebo sandálky, v zimě pořádně naimpregnované sněhule, v mezidobí celoroční koženou obuv. liskahana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Barbora Hajduškova1. prosince 2017 v 17:06

    Zatím se na obuv nedívám jelikož malý nechodí, a určitě ještě půl roku nebude .Určitě budem kupovat nějaké kvalitní botky. A co bude u nás prioritní at botky nejsou promokave a at na nich nejde vidět každý kousek bahna.
    bajaik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já se snažím synovi kupovat barefoot nebo kompromis, myslím že je to pro nožičku ve vývoji super. No a v létě,to běhá nejraději bosý :)
    MK.Michaela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Sipplova.alena@gmail.com
    Boty na zimu vybiram podle toho, jak moc jsou teple, nepromokave a podle podrazky aby neklouzaly. Cenu v tomto pripade neresim....u letnich uz jsou moje pozadavky mensi...takze aby si je syn umel nasadit sam, barevne indiferentni a byly aspon trochu vhodne na detskou nohu...par kousku koupim i designovych, ale ty davam jen vyjimecne;)

    OdpovědětVymazat
  9. Obuv, vždy vybíráme v specializovaných prodejnách, kde nám poradí. Zalíbila se nám obuv značky FARE a jsme s ní velice spokojeni. Nyní od nich máme zimní botičky, s teploučkým kožíškem a jsou moc příjemné. A samozřejmě na léto koupíme sandálky, případně na zahradě běháme naboso :) Přeji krásný den misu.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Nejspíš preferuji barefood. Celkem se mi líbí značka Naboso. Na zimu zo ale vidím na pořádné botky s zirafkou. Hlavně kvalita. Dítku se ploska formuje postupně, takže boty z druhé ruky nehrozí. Iwaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, já děti nemám :D.
    Můj mail: hladkakaterina1995@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Mária Kučerová1. prosince 2017 v 17:18

    gabrisova.maria@gmail.com
    Boticky budeme vybírat také, které jsou vhodné pro první krůčky, ale zatím je ještě čas, protože Marušče byli teprve 3 měsíce.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Maruško,
    kvalitní obuv je pro mě hodně důležitá a ještě důležitější pro nožky mého 10mes. syna. Momentálně nosí capáčky od Liliputi a do budoucna (z kraje příštího roku) chci boty s certifikátem žirafy. Bohužel, ještě jsem se nezabývala a nezkoumala od jaké firmy konkrétně. A preference? Aby byly pohodlné, prodyšné, nepromokavé..
    lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Určitě budu vybírat mezi barefoot značkami, aby byly botičky maximálně ohebné, měkké a prostorné😉a na první krůčky kožené capáčky 😉

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj vybírám hlavně lehkou obuv na zimu nepromokavou, na léto obuv co větrá. a aby byla klukum pohodlná mají vysoký nárt. vergr@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Výběr, co se týče barevnosti, už na mě bohužel nezáleží ale alespoň ovlivňuji značku. Takže hlavně kvalitní a dobře udržovatelné🙂
    tereza.sebestova89@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. PETRADVORAKOVA.D@seznam.cz
    Obuv vybíráme kvalitní na zimu aby hřály a nepromokly a přes leto lehké a větratelné ale nejradši by běhal bos ake to jde jen přes léto

    OdpovědětVymazat
  18. Kupuji dle mě kvalitní obuv,ve speciálních prodejnách :) Teď na zimu máme kožené s kožíškem,v létě sandálky.Vždy s pevnou patou a kotníčkové.A pro obě dcery nové,ať si je prošlápnou podle sebe a svých nožek :) Pavla H.
    Email: falipe@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Kupuji botky nové a doufám, že kvalitní. Máme oblíbenou značku Fare, jsme spokojeni s jejich backurkami, skandálky, celoročními i zimními botkami. Pro našeho chlapečka až to bude aktuální, budeme také asi pořizovat stejnou značku, ale to ještě uvidím. Zatím nechodí. Tereza.binkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  20. My zatím nechodime, jenom všude a pořád stojíme. Až budem pořizovat , tak barefoot nebo bosky!)
    Vopinkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, to jsou krásné výhry! Jsi šikovná! ;-) Botičky na Emmičku vybírám hlavně podle kvality. Hodně jsem se bavila s pediatričkou o dětských botičkách a doporučila mi střídat bosé nožky (na písek, zahradu...) s kvalitní obuví. Dle ní třeba není úplně vhodná barefoot obuv pro všechny terény, sama totiž bydlela v Austrálii odkud barefoot pochází a říkala, že i tam mají problémy s nohami/ páteří. Takže za mě určitě rozumně střídat a řídit se kvalitou a hlavně správnou velikostí. ;-) Zrovna teď se chystám pořídit sněhule, moc se mi líbí Crocs a ještě jiné s pravým beránkem. ;-)
    Email - telus.d@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Ve městě kousek od nás šije dětské botičky jeden pán na míru a za rozumnou cenu, jsou kožené, měkké, není co řešit. Žijeme v malé vísce a tak v létě chodí převážně bos a to i doma.
    sarka.jerabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Počuvam same chvaly od sestry na barefoot tak asi pojdem aj ja tymto smerom :)
    Gregorova.jaruska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Zatím ještě boty synek nepotřebuje, ale už jsem koukala po barefootech :) Až se bude blížit období chzení, budu to muset více "naštudovat" :D
    katerinavitu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Snazim se vybirat kompromis bf (ohebne,lehce,prostorne...),ale nejvíce uprednostnuji to,aby bota sedela,hlavne na sirku. Dcera ma sirokou nohu a je velky problem sehnat boty. Pres leto to jde,sandale jsou prostorne,ale celorocky,to je primo detektivní patrani :-/

    OdpovědětVymazat
  26. Na přírodních plochách volím barefoot obuv a do města kompromis! Synovi teď hrozně rychle roste noha, tak si musím dávat velký pozor na správnou velikost! Jarcca056@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Pro svou dcerku chci to nejlepsi, ale ne vzdy na to je... Takze tam, kde si myslim, ze toho stejne moc nenachodi, jako treba boty do vody, nebo backurky "za dvere", tam saham po levnejsich moznostech. Doposud nejlepsi botky mame zimni kozacky od Protetika. Andrea.Kabelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Co sa tyka obuvi v zime mame 3 pary, musia byt vyteplene ,nepremokave ,nemoze sa v nich potit nozicka, lahko obuvatelne a pohodlne...jar a jesen - dva pary a to kotnikove sportove tenisky a elegantne jemne vyteplene, cez leto slapky, tenisky, a slip on topanky elegantne...moj e-mail -teplanova@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, alespoň kompromisní botky. Měkké, ohebne... A dle ročních období. Preji hezky den, Štěpka
    Balkova.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Synovi je 11 měsíců, tak jsme zatím pořizovali jen bačkůrky na doma. Syn už sice, ale na venkovní běhání to ještě není. Chodíme na cvičení k dětské fyzioterapeutce a ta nám dle svých vlastních zkušeností doporučila obuv, která je u kotníčku pevná (alespoň do 3 let věku). Dle jejích slov přibývá v poslední době dětí, které k ní chodí s špatnou stabilitou kotníku a na to navazujícími problémy. Barefoot (bosá chůze) je jinak super věc,...doma na koberci,..venku v trávě, písku a na kamenenech...je to to nejlepší co pro své i dětské chodidlo můžeme udělat :-) Ale na pevném povrchu dlažba, beton, laminátová podlaha vždy pevná obuv. Jinak bačkůrky máme z dětské obuvi od české značky Jonap. J.a.j.i.n.k.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Kupujeme takové botičky, které sedí na synovu širokou nožičku. Taky se snažím vybírat takové botičky, které budou funkční a účelové. Na podzim / jaro do blátivého počasí kupujeme celokožené trekáčky, v létě běhá buď bosý nebo v sandálkách a v zimě je pro mě priorita to, aby měl nožičky v teple. V mezičase nějaké tenisky, botasky, vše tak, aby se v nich syn cítil pohodlně :)
    Kabilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Boty vybíráme kvalitní, nijak těžké a vzhledem k tomu, že syn už má svou hlavu, tak se mu také musí líbít :D :D
    lucecitka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Vybíráme barefoot, případně kompromisní obuv. Hlavně aby byla správně zvolená jak do délky, tak do šířky. V létě mě děti chodí ale převážně bosky
    l.silnicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Boticky synovi vybiram barefoot nebo kompromis, hlavne aby mu botka sedela.. botky kupijeme podle obdobi .
    petpec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Jitka Olszarová1. prosince 2017 v 19:20

    Dceři kupujeme jenom barefoot boty (Filly, Zeazoo, různé capáčky). Sami s mužem tenhle typ nosíme, popřípadě úplně boso.
    Z.Jituska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Všichni píší barefoot to by bylo super ale barefoot málo kdy dceři sednou má strašně úzkou a přitom dlouhou nozku...takže výběr je alchymii vyzkoušíme půl obchodů než ne o vybereme eva.dozbabova@gmail.com tj Eva Nějaká

    OdpovědětVymazat
  37. Vyhercům gratuluji! Botky jsem vybírala v létě poprvé, jelikož syn začal chodit kolem nábytku. V tu chvíli byly jasné kožené měkké capáčky na doma i na ven. Na podzim už chodil a tak měl na ven botky s pevnou podrážkou (také kožené) a teď na zimu jsem chtěla něco spíš do kočárku, že moc chodit nebude, ale přesvědčil mě o opaku, takže máme takové teplé "bufy". Určitě chci kvalitní obuv a vždy podle počasí / ročního období.
    Email pro případnou výhru je Macka0308@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. kubaskova@email.cz obuv vybírám dle šířky a délky boty - tím už výběr hodně zúžím. Letos vyzkouším české Béďa boty, které by měly sednout. Jinak mají capáčky, šité balerínky a v létě si dcera oblíbila kromě bosochodectví i huarache. Dále holkám sedí Vivo Reno, Zeazoo Yeti.

    OdpovědětVymazat
  39. Budeme vybirat hlavne kvalitni botky. V lete lehke a prodysne a v zime teple a nepromokave.
    cumplova.lenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Malé jsou teprve čtyři měsíce, takže máme vlastně dost času na řešení, ale jsem zastáncem hesla "Všeho s mírou."
    Jsem pro kompromis, ale samozdřejmě musí botka pořádně sedět. Rozhodně budu boty vybírat i podle ročního období. V létě je barefoot super, ale k zimě mi moc nejde :)
    ver2903@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Výběr botek pro našeho malého je pro mě celkem důležitý. Doma nosíme měkkoučké papučky nebo ponožky s protiskluzem. A ven se snažím vybírat měkké a ohebné botičky, aby byly lehké a malý v nich nechodil jako robot. Samozřejmě často kontrolujeme velikost, teď mu docela rychle roste nožička. Jinak teď na zimu jsem se zaměřila aby měly botky membránu, aby malý mohl řádit ve sněhu. lucierybova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Krásný večer :)
    Jako většina nade mnou, kupujeme i my barefoot. Já i muž na něho postupně přecházíme a synek v něm capá od začátku :) dívám se i mezi kompromisní a nebarefoot obuv v obchodech, ale prioritní je pro mě dostatečně široká špice a tu bohužel najdeme málokde... Kupujeme většinou kožené boty, teď na zimu má ovčí s ovčím kožíškem :)
    Katka.chromkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Obuv vybírám kvalitní aby malé byla spokojená.Myslím že na botách by se šetřit nemělo.Boty kupujeme dle ročního období
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Jsem pro kompromis mezi klasikou a barefoot.Dulezita je ohebnost,tvar a prostor ve spicce.Volim fukcni materialy v kombinaci s prirodnima.lt83@email.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Zatím můj chlapeček ještě pořádně neumí chodit, zatím jsem mu koupila papučky na doma ať si postupně zvyká. Myslím si,že na botech by se nemělo šetřit takže se rozhoduji mezi takovým kompromisem a nebo přímo barefoot. A určitě budeme kupovat boty dle ročního období. Můj e-mail: xxmisulkaxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. michaela.kankova@centrum.cz Vybírám široké, lehké boty, které jim sednou. A čím jsou starší, tím víc mi do toho kecaj. :-)

    OdpovědětVymazat
  47. Syn zatím nechodí a ještě dlouho nebude, tak jsem nad tim uplne nepřemýšlela, ale určitě jsou mi sympatické barefoot, vše se snažíme dělat přirozeně:) nicifi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. luciekucerov@gmail.com Nějak jsem nezaznamenala i blog, znám jen youtube (tam si pouštím pro relax asi od vánoc). Soutěž vypadá velmi lákavě. Botičky - první jsem řešila žirafkové... potom jsem se dozvěděla něco jako barefoot, výsledek je spíš co schválí děti a jedny kvalitní a druhé na parádu. Kvalitní jsou u nás na běžné nošení.

    OdpovědětVymazat
  49. Nozinova.p@seznam.cz
    Boty vybiram barefoot a taky podle recenzi kamaradek. Momentalne mame kozacky superfity a prvni boty byly capacky a befado.

    OdpovědětVymazat
  50. Ahojky....já mám zásadu, že každé dítě by mělo mít svou vlastní obuv-tedy novou. Měla by být prodyšná a pevná, v létě větrací-či naboso:-D a v zimě nejlépe goretex nepromokavá, rozhodně by neměla být v botě zima...botky impregnujeme, při sychravém počasí máme holínky-lidl i ty svítící-jsou námi oblíbené jinak by se obuv měla dítěti líbit,ale měla by být i pohodlná a taková aby nekazila nožičku. Takže rozhodně volíme podle ročných období. Cena taky dělá hodně svoje je lepší si u bot připlatit, ale zase ne přehršle, protože dětské nohy rychle rostou. Hodně využíváme i bačkorky. Značka nehraje roli pokud je bota kvalitní- ale značky typu adidas, nike...atd. jsou nevhodné nemají uvnitř tvarovanou vložku. Takže tak a pro miminka capáčky do kočárku na parádu :-)
    kamilamakovcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. indrova.klara@seznam.cz ja jsem zatim obuv vyborat nepotrebovala,vzhledem k tomu,ze maly je jeste opravdu maly :-) zatim mame jen boticky do kocarku od lodger. ale urcite se necham inspirovat na blogu a pak budu vybirat nejakou pohodlnou,rychle nazouvaci a dle rocniho obdobi.

    OdpovědětVymazat
  52. Já děti zatím nemám, ale vybíráním správné obuvi jsem informovaná ze strany sester. Vím, že výběr kvalitní obuvi pro malé děti je velmi důležité, takže na tom si dám záležet a doufám, že do té doby než budu tohle řešit, tak výrobci vymyslí nějaké fakt krásné a moderní botky, které se budou líbit i mě :)
    cumanelka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Své dceři vybírám jen novou a kvalitní obuv. V létě na boso nebo sandálky, jaro, podzim pevnou obuv a v zimě hlavně ať jdou teploučké a nepromokavé. Cena nám samozřejmě taky není jedno navíc, když to má děťátko jen pár měsíců, kvalita je však vždy na prvním místě. D.Lorkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Snažím se vybírat boty kvalitní a hlavně aby dětem správně seděly. už jsem uvažovala o barefoot, ale zatím nemáme.
    jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Vybíráme hlavně kvalitní a s certifikátem pokud možno, na jaře kvalitní kožené, v létě sandálky a chodí i naboso, v zimě, nepromokavé a teplé. Dle ročního období a co zrovna potřebujeme. Nedovolím, aby měla na noze něco špatného!
    lenasus@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Me se u syna nejvíce osvědčily boty adidas, neosoupou se a vydrží celou sezónu, ostatní boty vždy zničené, na zimu jsem řešila aby nebyly mokré ponozky a koupila jsem goretexove boty, jsou úplně super, neznicene a noha zaručeně sucha, jen šílene drahé, takže jsme přešli na jinou značku, tak uvidíme, jak obstojí.

    OdpovědětVymazat
  57. Tak vzhledem k tomu, že mám 5 měsíční holčičku, boty jsem ještě pořádně neřešila. Teď aktuálně vyhlížím akorát nějaké pěkné capáčky, které by se nám hodily, když malou nosím v nosítku. Přiznám se, že zatím více neřeším. Ale určitě budu asi vždy volit nějaký kompromis mezi cenovou dostupností a kvalitou, ale kvalita materiálu pro mě bude určitě důležitější a budu ji více sledovat, než když si boty kupuji třeba pro sebe.
    email: verca.dohnal@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. U botiček pro malou jsme řešili, aby byly kožené, měly nízkou váhu, dostatečně ohebné a co nejzdravější pro vyvíjející se nožičky našeho malého pokladu :-).

    OdpovědětVymazat
  59. Mam teprve petimesicniho chlapecka, ale už když byl v brisku, tak jsem vedela, ze naše první boticky které poridime budou attipasky, mají krásný design a nozickam v nich doprejeme přirozený vývoj 😊 Tereza.Horychova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. Hezky vecer,pro dceru jsem vybirala barefoot obuv,celorocky a, capacky na pozdim zimu jsme zkusily ddstep kompromisy,nebo klasika snehule a jsme spokojene.Hlavne se ridim selskym rozumem,aby nozka mela misto a volnost pro samotny pohyb. :-) Sarka saui.dj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Botičky nás teprve čekají, protože máme ještě malého špunta.

    U obuvy si chceme dát ale určitě záležet a prioritní bude, aby byly kvalitní především s ohledem na správný vývoj našeho prcka.

    A co se týče ročního období? Tak v zimě něco teplého a v létě něco vzdušného :-)))

    A.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. Dětské botky dost řeším od začátku, co syn začal chodit. Většinou jsem pro BF, kompromis ale máme i pár poděděných. Velmi mě mrzí, že obecně dětské botičky jsou tak drahé vzhledem k tomu, že je dítko vezme jen pár krát a nožka povyroste. Hezký večer, charlotte.e@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  63. 1denca@seznam.cz
    Vybírám určitě podle ročního období. Také podle toho, aby se v nich klukům dobře chodilo. Nejsem typ co kupuje pouze barefoot atd. Prostě když se mi zdají kvalitní za přijatelnou cenu, beru je ;-)

    OdpovědětVymazat
  64. nikola.hradska@seznam.cz
    Já mám teprve měsíční holčičku, takže jsem obutí ještě neřešila :) nicméně určitě se budu inspirovat u kamarádek nebo mimo jiné ve Vašich videích :).
    Děkuji za krásnou soutěž!
    Nikola

    OdpovědětVymazat
  65. Vybírám zdravou obuv, starší do dvou let nosila jen kožené capáčky, začala chodit pozdě a mladší má 8,5 měsíce, tak už také capáčky a potom nějakou super barefoot. bartlovahanka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. U dětí se snažím o BF kompromisní boty, já sama mám problémy s kostmi u palců, tak bych tomu u nich chtěla předejít, takže hlavně pátrám po širokých botkách. Ale máme i pár převážně zimních poděděných botů, které máme jako náhradní. V létě je to jednodušší, to capkají hlavně bosky. makaface@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. martina.stefkova@centrum.cz
    Obutí jsme zatím neřešili, ale určitě půjdeme po pevné kvalitní obuvi.

    OdpovědětVymazat
  68. ivusicce@seznam.cz
    U nás jsou první botičky aktuální téma a chtěli bychom vybrat nějaké "bosé". První botičky budou pravěpoobně celoroční nebo zimní... Iva Bidmonová

    OdpovědětVymazat
  69. lenka.cervenova@seznam.cz
    V létě pohodlné sandálky s okopovou špicí, kupujeme každý rok od stejné značky. Využití mají i holínky do mokra a kaluží, naši kluci jsou bažiňáci �� na podzim a v zimě hlavně nepromokovavé botky, co něco vydrží, a jsou dostatečně široké. U druhého syna jsem začala boty řešit více, vyloženě barefoot nejedeme.

    OdpovědětVymazat
  70. Holcickam kupuji kvalitni obuv (aspon doufam, ze je kvalitni) do skolky zdravotni papucky, v lete sandalky s oporou paty,v zime snehulky s berankem. Jinak kotnickove boticky a nekdy nosi i botasky,tenisky. petra.sebestova1@gmail.com FB Petra Vojtěch, instagram Sebinka1316

    OdpovědětVymazat
  71. Pro děti vybírám kvalitní obuv od osvědčených prodejců, protože nechci, aby měly poškozené nožičky v důsledku nošení nesprávné obuvi. Roční období umě nehraje roli, vždy volím kvalitní obuv.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  73. Kupujeme stále od stejné známé firmy. Víme, že mu skvěle padnou, že se mi v nich dobře chodí a že jeho nožce neškodí. Bačkůrky pouze s nálepkou a nosí je jen když jde přes chodbu nebo o patro níž k babičce. Jinak chodí doma bosý
    Potrefenyhusak@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Kvalitní značkové boty u kterých mám jistotu, že si malej nezničí nohu.
    sipecek3990@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Kupujeme kvalitní, na botách se nemá šetřit. simkru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Botky vybirame hlavne aby byly funkcni, no a ted s pribyvajicim vekem je to dost orisek, protoze se detem musi i libit :-)
    Ja bych nejradeji barefoot, ale ne vzdy nam sedi na uzke nozky.
    A Marie omlouvam se, ale nemam Facebook, tak pokud nevadi, budu lajkovat jen youtube a instagram, ktery sleduju.
    janiej@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Při výběru bot se řídím heslem kvalita za rozumnou. Ale vždycky musí být funkční a dětičkám se líbit. Nezna.motorkarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Boty se snažím kupovat certifikované,ale za rozumnou cenu a s ohledem na roční období (tenisky,sandálky,sněhule,..). No a v létě samozřejmě chodíme všichni co nejvíc bosí ;-) sdagmar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Jelikož mám teď miminko tak boty zatím jeste neřeším tolik. Pro nás jsou teď nejpohodlnější capáčky od firmy lodger. A až bude chodit tak určitě se chci porozhlídnout
    po kvalitní zdravotní obuvi. Vendulkabv@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Pro meho dvouletaka Samíka kupuju zn. peddy a loap..ktere jsou dostupne v Šumperku..a nozicka mu v nich dobre sedí,nema odrene nozicky a jsou za prijatelnou cenu. 😉 Email kromerova.zaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Vnoucatum si netroufnu koupit boty ale kdyz uz je mam na hlidani tak nemeckou znacku.Ale opravdu moc nekupuju tezko se i snacham trefit do vkusu ��Zdeňka Jurečková electromike@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Botičky pro dětičky vybírám vždy sohledem na kvalitu. Raději si připlatím a mám klid. A také je velice důležité, aby byli pohodlnéa pro dceru 7 let aby byli hezké.
    Karpiskova.daniela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Dortiky.ostrava@seznam.cz :) ve chvilich,kdy nejsou potreba, se snazim botickam vyhybat, doma neb o v lete venku, v kocarku boticky medav a m vubec.. a uvazuji synovi poridit "nahe" boty..nevzpomenu si presny nazev,alw jsou to vicemene ponozky pogumovane velmi odolnou podrazkou,kterou neprorizne ani sklo :) jinak pochopitelne n a zimu aby byly hlavne nepromokave a vykoziskovane :)

    OdpovědětVymazat
  84. Snažím se vybírat barefoot botky, bohužel zimní máme zatím Superfity, protože BF u nás v krámě je sci-fi a dcera prostě potřebovala boty teď hned, protože maminka má pořád čas:(...dnes se ale chystáme do Prahy na festival mini a třeba tam nějaké BF ulovím (jestli tam teda stihneme dorazit včas, protože dcera i manžel mají stále půlnoc:D) Proč? Dle mého názoru je pro děti BF ta nejlepší volba, naše oblíbené jsou Jack and Lily a dcera v nich chodí krásně a navíc jsou naprosto ňuňu:D...Jinak botky se mi navíc musí líbit, mám ráda takové, které se hodí jak k šatičkám tak i kalhotům a taky mě nesmí finančně zruinovat, jelikož ta dětská nožka taaaak rychle roste;)))
    Lenka Fořtová
    lenka.cicha@email.cz

    podmínky soutěže jsem snad splnila všechny - na FB jsem jako Lenka Fořtová (Cichá) (video nasdíleno), na IG sleduji jako cichulak - Lenka F. a youtube odebírám, To se mi líbí videu taky dán a jsem tam snad taky jako Lenka Fořtová (případně cichulak)

    OdpovědětVymazat
  85. Kulhavakat@seznam.cz

    Vyber prvnich boticek nas teprve ceka, ale vim, ze se rozhodne budu orientovat podle kvality a ne podle ceny boticek. Hezky advent
    Katka

    OdpovědětVymazat
  86. Jsem v tomto asi nestandardní, ale nekupuji vždy nové boty a klidně se k tomu přiznám. Některé mají děti i po někom z rodiny, z bazaru. Samozřejmě nesešlapané, takové ty skoro nenošené. Máme i barefooty, postupně se je snažím kupovat častěji, ale ty ceny ...
    katerina.mejstrikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  87. U dcery jedeme v barefoot, nemusí být úplně tenoučká podrážka, ale důležité je pro mě, aby botka neutlačovala prstíky.
    veronika.sulcova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat