čtvrtek 14. prosince 2017

14. den / Tři dárky značky SKIP HOP od Kašpárka

Sponzorem čtrnáctého dne Adventního kalendáře je kasparek-baby.cz.
Kašpárek Baby specialista na sortiment pro nejmenší mi pro vás do soutěže věnoval tři dárky značky SKIP HOP, které jsem pro vás vybrala já osobně. Se značkou SkipHop mám totiž jen ty nejlepší zkušenosti. Máme doma několik hraček, hrací deku, přebalovací tašku, mističky a také batůžek, o jehož staršího sourozence si dnes mimo jiné můžete zasoutěžit a vaše dítě tak bude mít batůžek se stejným motivem, jako má Tobísek, juchůůů! ;)
1/ SKIP HOP Hračka na kočárek Lev
Lvíček však bude dělat parádu nejen na kočárku, ale třeba i na autosedačce, dětské židličce nebo postýlce. Hračka cinká jako rolnička, v jedné tlapce drží lísteček, který slouží jako kousátko, ve druhé chrastítko. Okolo krku má krásný bryndáček, který se dá sundat a použít na masáž dásní samostatně.
A hurá na výlet! Batůžek ve tvaru žirafy jistě potěší všechny holky i kluky. Kromě prostorné přední kapsy, má i postranní síťovanou kapsu na pití. 
Pejsek lze jednoduše pomocí suchého zipu připevnit na madlo kočárku. Je vyroben z různých materiálů - ouška šustí, čumáček píská. Na nožičkách po stranách jsou krásné, vtipné a zábavné hračky - chrastítko a kousátko, které vaše děťátko na cestách jistě zabaví. Uprostřed je praktická mistička na svačinku nebo dudlíčka.
Dnešními výherci jsou:
1/ Lvíček

2/ Batůžek Žirafa
3/ Pejsek 2v1

Gratuluji k výhře! Milé výherkyně, zkontrolujte si, prosím, email, budu vás kontaktovat co nevidět, aby byla šance, že balíčky dojdou do Štědrého dne!

SOUTĚŽÍME DÁL!
Chcete si zasoutěžit o zítřejší výhru?

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG

Do komentářů pod tento článek zde na blogu napište svůj email, na který vás budu v případě výhry kontaktovat, a odpověď na soutěžní otázku: "Máte rádi společenské hry? Hrajete hry s dětmi? Jaká je vaše nejoblíbenější?"
Komentáře, které nebudou obsahovat emailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového.
Pozor! Soutěž je pro čtenáře s doručovací adresou v ČR i SK! Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)

Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓
 
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz každý den od 30.11. do 24.12.2017, každý den od 1.12. do 24.12. 2017 se na blogu budou otevírat okénka/články s výhrami, které v nich budou představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem!).
Soutěžící budou den předem přidávat soutěžní komentář pod článek, který se soutěže bude týkat a ve kterém k tomu budou vyzváni (první je článek/video: VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017). Následující den se na blogu objeví článek s výhrou a rovnou i se jménem/jmény výherce/ů. Soutěžící tedy dopředu neví, o co soutěží. Je zachovaný princip překvapení jako v klasickém Adventním kalendáři.
Všechny sponzory a výhry si však můžete dopředu prohlédnout v události na facebooku a v úvodním videu na youtube. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete, a zvýšíte tím tak i pravděpodobnost výhry jedné z hlavních cen. Výherce budu losovat náhodně ze všech platných komentářů přes random.org. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odeslat včas, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení do Štědrého dne.

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG
TIP: Nastavte si na facebooku ve sledování mé stránky, aby se vám moje příspěvky objevovaly jako první, neuteče vám tak žádná z adventních soutěží!

Hlavní výhry:
Apartmány Babyhouse, které jsou na seznamu Amazing Places v ČR, věnovaly VOUCHER NA UBYTOVÁNÍ NA 2NOCI V APARTMÁNU Č.3 KDYKOLIV V ROCE 2018 V TERMÍNU DLE VÝBĚRU VÝHERCE (kromě víkendů/prázdnin/svátků - nástupní dny pondělí, úterý nebo středa a dle volných kapacit)
Fotografka Anna Ulman věnovala VOUCHER NA JARNÍ FOCENÍ DĚTÍ, RODINNÉ FOCENÍ NEBO PORTRÉTNÍ FOCENÍ V EXTERIÉRU V PRAZE (termín jaro 2018, lokalita dle výběru fotografky, 1 hodina focení, 10 upravených fotografií)
Princip:
Letos máme v kalendáři i dvě hlavní výhry, jejichž výherci se budou losovat 24.12.2017. Nejprve se náhodně vylosuje v rámci Adventního kalendáře den a ze všech komentářů, které byly v tento den přidány, se posléze náhodně vylosuje jeden výherce. Stejným způsobem se bude losovat i výherce druhé hlavní výhry. Každá z hlavních výher bude mít jiného vítěze!

!PODMÍNKY PRO ZÍSKÁNÍ HLAVNÍ VÝHRY:
Sledujte instagramové profily apartmanybabyhouse a anna_ulman (pokud nejste na instagramu dejte "To se mi líbí" jejich facebookovým stránkám Babyhouse a Anna Ulman)

HODNĚ ŠTĚSTÍ!

107 komentářů:

  1. Syn je na společenské hry ještě malinký, ale všeobecně v rodině, ať už s manželem nebo mojí setrou, hrajeme nejraději Sázky a dostihy.

    OdpovědětVymazat
  2. Hry se synem zatím nehrajeme, bude mu teprve rok, ale s manželem máme rádi obyčejné karty nebo Jengu. J.a.j.i.n.k.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Máme rádi, hrajeme různé stolní, karty...witlucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Hrajeme člověče nezlob se, pomalu začínáme Dobble a upravené karty.

    OdpovědětVymazat
  5. U nas se hraje pexeso do zblbnuti,uz se tesim az doroste i do jinych her.:-) Sarka saui.dj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Společenské hry mám strašně ráda, třeba člověče nezlob se, prší, pexeso a pod... Akorát ještě společně s rodinou hrát ještě nehrajeme protože synovi je rok :) Alena.Pelouchova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Miluji Sazky a dostihy nebo Activity, uz se tesim, az si budeme s dcerkou hrat s nejakou detskou deskovkou.
    Kulhavakat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Mária Kučerová14. prosince 2017 v 19:45

    Společenské hry milujeme. Zatím hrajeme jen s netrřemi a nejraději aktivity.
    gabrisova.maria@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. janabelcova@gmail.com hrajeme s manželem velmi rádi a už se těšíme, až bude prďolka větší, že budeme mít třetího do hry. Co si budeme povídat, ve dvou to není ono a některé ani nejdou hrát.

    OdpovědětVymazat
  10. Společenské hry máme rádi všichni, jen tatínek trochu trpí. Nejraději asi Osadníky z Katanu a Kamionem po Evropě. Letos dostaneme od Ježíška Dixit.
    katerina.mejstrikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Naše nejoblíbenější hra je člobrdo :) milovanejandilek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Dceri jsou cerstve dva roky, zkousime pexeso s obrazky vzhuru a hledat dvojice, to zatim nema velky uspech, ale k Vanocum dostane Moji prvni hru s Krteckem, tak jsem zvedava ;-) Andrea.Kabelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Zatím je starší dceři 2,5, takže začínáme. Zkoušeli jsme pexeso a docela to šlo :)
    vondrackova.jana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Nase nejoblibenejsi hra je momentalne hra na schovavanou.
    Nozinova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Hrajeme rádi společenské hry jako třeba sázky a dostihy, activity a těším se až budeme moc něco hrát se synem, třeba pexeso ale to ještě nějaký čas potrvá :)
    monikagl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Mám rada klasiky :-) člověče nezlob se, pexeso, kvarteto a prší ☺️

    OdpovědětVymazat
  17. Miluju společenské hry! Hlavně kvízové, hádací typu Česko nebo Activity. Partner na to moc není, tak se těším, az malá vyroste a budeme hrát spolu. stejsmichaela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Ano hrajeme, teď si dcerka oblíbila hru Pojď si hrát takže ji hrajeme každý den :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Mám ráda společenské hry a těším se, až bude syn starší a budeme si hrát ;)
    lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Hrajeme nejčastěji karty,šachy nebo dámu avosicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Zatím jsme ještě malincí na hry, ale hrajeme zatím třeba hru na schovávanou :D
    lenasus@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Jojo máme moc rádi společenské hry. My dospělí rádi hrajeme dostihy a sázky, česko, různé karty atd. Samozřejmě k tomu budeme vést i našeho syna, zatím jedeme jenom pexeso, ale už se těším až bude větší. lucierybova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Miluji hry od malička jakékoliv karty různě druhý, člověče, dostihy a sázky... už se těším až bude ten náš prcek velký a budeme hrát í klidně pexeso :-)
    bajaik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Společenské hry milujeme a nejradši člověče a nebo dámu s naším nejmenším mometalně začínáme zkoušet pexeso :) Rmarci@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, nejoblíbenější jsou asi Aktivity :D.
    hladkakaterina1995@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Začínáme hrát domino a pexeso. Už se těším až děti povyrostou a dostaneme se i k jiným hram. Já mám třeba ráda poker, ale ten asi jentak děti učit nebudu. :-D
    formankova.maru@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Miluji společenské hry, nase mals sle zatim zadnou nema....my.mame oblubene Aktivity a Ubongo...elis.vesela5@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. S dcerkou nejčastěji hraji člověče, pexeso a jiné hry na principu hodu kostkou a postupovani po herním poli. Někdy si s bráchou, ségrou a mužem zahrajeme Dostihy, jako připomínku let dávno minulých a ráda si s nimi zahraji i karty. Karty pro mě také mají nádech mého mládí... bohužel se v plné sestavě a neomezeným časem sejdeme už jen málokdy. Tereza.binkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Mám ráda společenské hry,ale zatím je náš chlapeček na to malý takže až povyroste určitě budeme hrát. Jak jsem byla dítě tak jsme hodně hrávali člověče, nezlob se!, Dostihy a sázky, různé karetní hry. Můj e-mail: xxmisulkaxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. My mame radi klasicke hry jako clovece nezlob se,dostihy a sazky,karty a pexeso...to mam nejradeji to vecernickove,ktere mam uz hrozne dlouho :-)Veronika (vrychnovska@seznam.cz,na fcb veronika muflikova)

    OdpovědětVymazat
  31. My teprve budeme začínat s naším tříletým. K Vánocům dostane první hru od Krtečka ;-) Tak snad ho to bude bavit a mladší mu to nebude brát ;-)

    OdpovědětVymazat
  32. My zbožňujeme spíše stolní hry jako člověče nezlobse a aktivity :) anna-guk@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Momentalne u nas frci clobrdo.jezisek prinese Ubongo. Jawwana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Dortiky.ostrava@seznam.cz :) synma dva roky a mame sadu her Moudra sova doporucuje... mame sluchove pexeso, navlekani barevnych koralku podle predlohy, pak sklafan i kostek do 3D tvaru podle obrazku a tak :) s manzelem a rodinou si radi zahrajeme dostihy,osadniky nebo karty :)

    OdpovědětVymazat
  35. hezký den, my máme deskovky doma moc rádi - hlavně Aktivity, Dixit a teď Krycí jména. Jsou to i skvělé dárky, které rádi dáváme přátelům.
    Na Fb sdílím video jako Barbora Francová, na Youtube jako Červenková Barbora. cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. U nas zatim hrajeme pouze pexeso a clovece nezlob se, ale uz se tesim, az deti povyrostou a zahrajeme si Sazky a dostihy. Ivanaulreichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Hry miluji a už se těším až prcek povyroste. Nyní skládáme puzzle a prirazujeme obrázky.
    Sarka.jerabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Společenské hry hrajeme a mám je moc ráda. Miluju Z pohádky do pohadky - vždy jsem chtěla být princezna. :) Jinak hry máme rádi všechny - Smolicek pacholicek, tučňáci, dostihy, doba ledová, dlouhý široký a bystrozraký, nebo klasika člobrdo. :) Silvous96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Šárka Korousová14. prosince 2017 v 20:46

    Společenské hry hrajeme rádi a já mám nejraději Activity original, u kterých se vždy všichni hráči nasmějeme :) Také si strašně ráda hraju s mou dcerou, ale nikdy u toho nevydrží déle než 10 minut... :) korousovasarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Milujeme všechny společenské hry. Hrajeme a vždy jsme hráli i s manželem. Nejvíce vede pexeso. Iwaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Miluji společenské hry, protoze aspoň trávíme čas spolu v dnešním uspěchaném světě. Máme rádi pexeso, dstihy a sazky atd...
    nikyta159@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Veronika Šulcová14. prosince 2017 v 20:57

    Dcera je zatim na hry hodne mala, ale uz jsme vyzkouseli Clovece nezlob se pro deti, jsou tam obrazky misto cisel.
    Skyv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Ano hrajeme. Nejvíc asi klasiku Člověče nezlob se :) redel@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Společenské hry s mužem milujeme - máme jich velké množství.
    Jednou za měsíc pořádáme Deskoherní odpoledne (nebo Deskoherní noc) pro děti z Royal Rangers (křesťanská nezisková organizace). S naší tříměsíční dcerkou si ještě nezahrajeme.
    Velmi ráda mám Patchwork,který je pro dva hráče a tedy ideální pro mě a manžela. Ale asi nejoblíbenější hrou je Sabotér.
    anez.vesel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Ano máme. Zatím se synem hrajeme pexeso, ale s manželem máme rádi i bingo, karty, svět, Evropu, aktivity, atd. KaluzovaMajka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Kdyz jsme byli mali, milovali jsme pexeso. Uz mam pro nase mimco par pexes pripravenych a tesim se az budem hrat.
    Cumplova.lenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Na takové hry je zatím malý, ale už má dřevěné pexeso se zvířátky a zkoušíme hledat dvě stejná zvířátka. Občas mu to už jde.ale jestli bude po mamce a taťkovi, tak nevím, kam ty hry budeme za chvíli dávat 😃 macka0308@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Společenské hry máme rádi. Nejlepší je člověče nezlob se, ale baví nás i Ubongo, Aktivity, Osadníci z katanu. Kostky - dějepis v kostce apod. , karty.
    sucha.hakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Dceru baví zatím jenom pexeso. Ale tak jenom jedna hra a končí ��
    Z.Jituska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Milujeme Monopoly, i když je hrajeme jen cca 2x rocne na dovolenych. A Dostihy a sázky, na tom jsme strávili hodiny a hodiny v dětství. S dcerou jsem zkoušela hrát ruzne hry (3r), ale zatím odmítá respektovat pravidla :-D vejvodova.adela_seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Baví nás hra Dobble, někdy hrajeme Pexeso, ale to baví dcerku zatím jen v případě, když vyhrává :-D petra.sebestova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Syn je malý, takže teprve zkoušíme hledat stejné obrázky na pexesu, už se těším,až budeme hrát nějaké opravdové hry... :)
    f.martina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Rozhodně máme. Dcerka je ještě malá na takové hry, ale už se těšíme, až povyroste a zahrajeme si poprvé člověče nezlob se. Často hrajeme hry se švagrovou a švagrem, a moc si to užíváme. Nejraději teď máme hru Zámky. misu.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. Společenské hry máme moc rádi. Hrajeme se synem (5) nejčastěji Dobble dětskou verzi. Jinak máme Veselé hry od Lucie Ernestové a ty jsou moc fajn a taky oblíbené, jsou tam 4 různé hry pro děti od 3,5let, syn dostal loni od Ježíška.V nabídce jsou i jiné, Dobrodružné, Zvířátkové, Přírodovědné a další pro různý věk. S manželem čas od času hrajeme Scrabble.
    lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Nejvice asi karty a nebo clovece nezlob se. Ale jakmile prcek vyroste rad bych si zahral i deskove hry jako je napriklad warhammer :-) Na to si ale jeste budu muset dlouho pockat

    a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. hry mám ráda moc...zjistila jsem, že mám pro malého k Vánocům skoro samé hry a musím pořídit i nějakou "blbost". Mám ráda Agátin svět a tam se to hrami jen hemží, takže se těším až si zahrajeme "nešTourej se v nose", která taky bude pod stromečkem :)

    OdpovědětVymazat
  57. Dostihy a sazky byla moje nejoblibenejsi stolni hra. S dcerkou ted zkousime pexeso,nekdy ji to jde,nekdy si upravujeme pravidla. Ale myslim,ze az povyroste,bude ji to bavit. horakol_volny.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Společenské hry máme rádi ale děti jsou na ně ještě malé. Takže zatím jsme jen u Člověče nezlob se. 😀 nezna.motorkarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Hrajeme rádi. Syna baví pexeso, ale celou rodinu baví Dobble, takže to je zatím naše top ��
    jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Já mám společenské hry ráda. Dcera je ještě malá, ale už se těším až budeme spolu hrát například člověče nezlob se.
    Daniela Kováříková
    polackovadaniela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. spolocenske hry mame radi ale ako sme vyrastli je pravda ze ich uz moc nehravame tesim sa ked bude nasa mala vacsia a zase nejake nove objavime a spolocne tak stravime cas.
    gregorova.jaruska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. Hry jsem hravala jako malá, ted uz moc ne a je to Škoda, ale s přítelem jsme radi hráli karty a pexeso a chcete byt milionářem. suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  63. U nás zatím vede kloboučku hop a z mého dětství určitě sázky a dostihy.
    lu.francova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Samosebou hry milujeme...nejčastěji teď hrajeme prší...je vtipné pozorovat 2,5leté dítě jak mastí karban a říká hod tam kule :-D...jinak se snažíme naučit první člověče nezlob se s barvičkama,a pexeso a se starším hrajeme od grany farmáře a černého petra to je fajn...aktivity jsou taky bezva když je čas a nálada...pro dva pak máme lodě nebo hádej kdo i monopoly čí dostihy jsou fajn když máte moře času :-) kamilamakovcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Ze synem hrajeme zatim pexeso, k vanocum dostane prvni sadu her..
    petpec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Hry miluji a už se těším až prcek povyroste. Nyní skládáme puzzle a prirazujeme obrázky.
    Sarka.jerabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Hrajeme, zatím lehčí, oblíbená je karkulka a vlk :) jakinaki@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Ano hrajeme.Starší dcera miluje Krtečkovi hry-je to více her v jedné krabici :) To by mohla hrát pořád :D Pavla H.
    Email: falipe@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  69. My jsme klasici, pexeso, karty, activity atd ��
    Hana hana.dlouha125@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Hry milujeme! Naposledy nás hodně pobavilo Tik tak bum😉 klasika je Carcassonne 😉

    OdpovědětVymazat
  71. Zboznuji hry, uz od malicka. Dcera je jeste malicka, ale s manzelem hrajeme Patchwork a jsem na tom totalne zavisla. Julie.Halesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Se čtyřletým synkem hrajeme hru Člověče nezlob se
    damihanka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Mám ráda například Česko a AZ kvíz. :-)
    Doma hrajeme kostky, pexeso a Člobrdo... syn spíš dohlíží a hraju já s bráškou a neteří. :)
    sipecek3990@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Nejradši mám karty a se synkem si hrajene s dřevěným pexesem a dřevěnými puzzlemi.
    potrefenyhusak@seznam.cz Zdenda Penda (fb)

    OdpovědětVymazat
  75. Zdeňka J. Email electromike@seznam.cz s vnuckama hraju rada Kloboucku hop,.pak mam rada logicke hry..obcas kdyz vidim nejake novinky..rada je koupim vnoucatum.

    OdpovědětVymazat
  76. U nás je zatím vrchol umu zvládnout Domino! :-) Ale už se těším až semnou bude hrát Dostihy a sázky! :-) Jarcca056@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. U nás nejčastěji hrajeme kvarteto, Člověče, nezlob se. Sázky a dostihy nebo Monopoly,když je více času.S vnoučaty pak pexeso nebo Dobble.
    ditetova.jitka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  78. Syn je jeste maly a my si radi zahrajeme scrabble,kanastu a aktivity☺ Iva Bidmonova ivusicce@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Zatím hrajeme jen s mojí mladší ségrou, můj prcek je na to moc malej. Jinak nás moc baví hra Krycí jména, dřív jsme hodně hrávali hru Sedm divů. Jinak samozřejmostí je BANG! se všemi obměnami. Včera jsme poprvé hráli hru Koncept a taky nás bavila. Moc rádi zkoušíme nové hry, ale nepohrdneme klasikou jako je Člověče nezlob se, Activity atd. Jo a hru Logik hrajem taky docela často. :)
    Email: lidu.milka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Máme rádi stolní hry, momentálně hrajeme Osadníky z Katanu :-)
    janiej@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Společenské hry mám ráda, ale s dětmi zatím nehrajeme. Plánuju pořídit nějakou pro nejmenší děti. Já už jsem taky žádnou nehrála ani nepamatuju. Hodně jsme měli rádi karetní hry. makaface@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj, baví nás celou rodinu Dobble a hry od Lucie Ernestové. EL sunshine29@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Miluju společenské hry :) syn je ale malý a tak se na hraní s nim zatím jen těším :) nicifi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Mám ráda stolní hry, ale s dcerkou ještě nehraji. Má teprve 6 měsíců :)

    alenamojzisova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. s Nelinou pexeso a s klukama dětský scrable. To jsou super hry. zhalickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Společenské hry mě i manžela moc baví. Bohužel děti zatím naše nadšení nesdílejí asi jsou na to ještě malé. Zatím jsme vyzkoušeli jen pexeso, domino a člověče nezlob se. A to si ještě náš nejstarší synek u Člověče vymyslel vlastní pravidla a prostřední začal domino nakládat na tatru. :-D Verc27@email.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Společenské hry miluju a moc mě mrzí, že teď na ně nemám čas. Už se moc těším, až dcerka vyroste natolik, že si budeme hrát spolu. liskahana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Hrajeme často a asi nejvíc TIK TAK BUM. U toho se vždy nasmějeme.
    Karpiskova.daniela@seznam.cz Danczaks

    OdpovědětVymazat
  89. Mam rada hry. Ale je pravda ze neni moc cas je hrat..az povyroste syn tesim se, ze budu mit partaka. indrova.klara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Miluju společenské hry!! Prcek je na ně ještě malý, ale ráda ho svou láskou ke hrám nakazím:D A já mám nejraději asi Aktivity. A teď mě nově zaujala hra 6 bere!
    katerinavitu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Společenské hry mám ráda.Když jsme byli malí tak jsme je hrávali dost často. Nejoblíbenější byli Sázky a dostihy,později Activity a nyní s dětmi je to Člověče nezlob se ;-) sdagmar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. My strašně rádi hrajeme krtku nezlob se, kostku, domina pexesa, a těším aýž deti povyrostou a budeme pařit carcasone, dostihy apod :)

    OdpovědětVymazat
  93. Eva Suchomelová15. prosince 2017 v 9:03

    Jéé tak tady je mi fakt líto že sem nevyhrála ten pejsek na kočárek je naprosto boží, rovnou jsem se koukala že bych ho zakoupila avšude je vyprodaný :( Děti jsou zatím menší tak hrajeme jen pexeso a zvířátkové domino :) evulineek@seznam.cz fb:Eva Nějaká

    OdpovědětVymazat
  94. Máme oba rádi deskové hry, ale naše princezna je na ně zatím ještě malá, tak si hrajeme s kostkama a nebo skládáme puzzle pro nejmenší. No a její nejoblíbenější hra je asi brakování máminy kabelky a nebo šuplíků, u toho vydrží hodiny :D.

    OdpovědětVymazat
  95. společenské hry milujeme celá rodina, moc rádi si hrajeme a dokonce se na dovolené stalo, že děti už dávno spali a my dospěláci si dál hráli člověče nezlob se a věřte, že jsme se u toho zlobili víc než děti :-)
    marketa.heinrichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  96. Společenské hry zatím moc nehrajeme, syn je ještě malý, ale určitě ho zasvětím do pravidel nejoblíběnějších her, a to jsou Pexeso, Člověče nezlob se a Domino :)) RadushV@email.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Já jsem na společenské hry už odmala. A když si semnou nikdo hrát nechtěl, hrála jsem si i sama. Teď už na to mám manžela, se kterým hrajeme třeba Kamionem po Evropě nebo Dostihy a sázky. Kdysi nás bavily Activity. Syn je ještě maličký, ale věřím, že si jednou zahrajeme i s ním.
    N.Waliczkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  98. zeman.jirik@gmail.com se synem nejvíc na schovku :D a pak domino,ale musíme sehnat obrázkové,zatím s dvouleťákem počítáme tečky :D

    OdpovědětVymazat
  99. určitě hrajeme společenské hry a nejen s dětma, ale i dospěláci se přitom dobře pobaví, v poslední době nás hodně baví hra doble. Veronika.waloschkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  100. Společenské hry miluju, nejoblíbenější je na klasiku Aktivity nebo Párty Alias :)
    nikola.hradska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  101. Syn je na společenské hry ještě malý, ale pomalu začínáme s pexesem a dominem a to ho moc baví :) kabilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. S dcerou určitě hrát budeme, zatím jsme s ní zkoušeli jednu hru od Djeca - Malá spolupráce a celkem to i chápala a moc ji to bavilo:) Jinak já osobně miluju pexeso a Člověče, nezlob se :D Já i manžel deskové hry máme rádi, manžel dodnes hraje s kamarády Osadníky z Katanu, Carcassonne a Dobyvatelé vesmíru;)
    Lenka Fořtová
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  103. S vnučkami hrajeme společenské hry moc rádi. Nejčastěji Člověče nezlob se.
    babicka999@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  104. s dcerou hrajeme Dobble a baví nás to všechny :)
    Táňa
    tanickavlckova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Společenské hry máme rádi celá rodina. Nejoblíbenější máme Dostihy a sázky.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. Ano, společenské hry máme moc rádi. Například hra: Česko nebo Alias párty :-). S naší malou holčičkou budeme taky určitě hrát až povyroste, teď je ještě moc malinká.
    email: verca.dohnal@gmail.com

    OdpovědětVymazat