sobota 16. prosince 2017

16. den / Dárkové vouchery od Little box

Sponzorem dnešního dne je Little box.
Little box se narodil v myšlence vytvořit vhodný dárek pro přátele - novopečné rodiče. Zakládá si na originalitě a kvalitě. Little box je dárkový balíček, ve kterém najdete certifikované výrobky vhodné pro miminka z organické bavlny nebo ručně vyráběné produkty s velmi příjemným designem. Některé z nich nejsou na českém trhu ani běžně dostupné. Detailně propracované dřevěné krabičky mohou navíc později sloužit na ukládání vzpomínkových předmětů a/nebo fotografií spojených s těhotenstvím a narozením miminka. 
1/ Voucher na dárkový box Benjamin v hodnotě 690,- ZDARMA (na výběr holčičí nebo klučičí varianta)
2/ Slevový voucher v hodnotě 500,- na dárkový box "Little box Vyberte si sami" (holčičí nebo klučičí varianta)
Jedná se o největší z boxů, který obsahuje 4 dárky a některé detaily je možné si zvolit během nákupu (barva/vzor body, hračka a další).
Dnešními výherci jsou:
1/ Voucher na Little box Benjamin

2/ Slevový voucher na Little box "Vyberte si sami"

edit 19.12.: druhý výherce se vzdal své výhry ve prospěch někoho dalšího

Gratuluji k výhře! Budu Vás kontaktovat na uvedené mailové adresy.
SOUTĚŽÍME DÁL!
Chcete si zasoutěžit o zítřejší výhru?

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG

Do komentářů pod tento článek zde na blogu napište svůj email, na který vás budu v případě výhry kontaktovat, a odpověď na soutěžní otázku: "Co se týče doplňků (kabelka, šperky, peněženka...) dáváte přednost klasice nebo se nebojíte kombinovat různé barvy a materiály? Je rozdíl mezi tím, jak se oblékáte v létě a v zimě, co se barevného spektra týče?"
Komentáře, které nebudou obsahovat emailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového.
Pozor! Soutěž je pro čtenáře s doručovací adresou v ČR! Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)

Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓
 
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz každý den od 30.11. do 24.12.2017, každý den od 1.12. do 24.12. 2017 se na blogu budou otevírat okénka/články s výhrami, které v nich budou představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem!).
Soutěžící budou den předem přidávat soutěžní komentář pod článek, který se soutěže bude týkat a ve kterém k tomu budou vyzváni (první je článek/video: VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017). Následující den se na blogu objeví článek s výhrou a rovnou i se jménem/jmény výherce/ů. Soutěžící tedy dopředu neví, o co soutěží. Je zachovaný princip překvapení jako v klasickém Adventním kalendáři.
Všechny sponzory a výhry si však můžete dopředu prohlédnout v události na facebooku a v úvodním videu na youtube. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete, a zvýšíte tím tak i pravděpodobnost výhry jedné z hlavních cen. Výherce budu losovat náhodně ze všech platných komentářů přes random.org. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odeslat včas, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení do Štědrého dne.

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG
TIP: Nastavte si na facebooku ve sledování mé stránky, aby se vám moje příspěvky objevovaly jako první, neuteče vám tak žádná z adventních soutěží!

Hlavní výhry:
Apartmány Babyhouse, které jsou na seznamu Amazing Places v ČR, věnovaly VOUCHER NA UBYTOVÁNÍ NA 2NOCI V APARTMÁNU Č.3 KDYKOLIV V ROCE 2018 V TERMÍNU DLE VÝBĚRU VÝHERCE (kromě víkendů/prázdnin/svátků - nástupní dny pondělí, úterý nebo středa a dle volných kapacit)
Fotografka Anna Ulman věnovala VOUCHER NA JARNÍ FOCENÍ DĚTÍ, RODINNÉ FOCENÍ NEBO PORTRÉTNÍ FOCENÍ V EXTERIÉRU V PRAZE (termín jaro 2018, lokalita dle výběru fotografky, 1 hodina focení, 10 upravených fotografií)
Princip:
Letos máme v kalendáři i dvě hlavní výhry, jejichž výherci se budou losovat 24.12.2017. Nejprve se náhodně vylosuje v rámci Adventního kalendáře den a ze všech komentářů, které byly v tento den přidány, se posléze náhodně vylosuje jeden výherce. Stejným způsobem se bude losovat i výherce druhé hlavní výhry. Každá z hlavních výher bude mít jiného vítěze!

!PODMÍNKY PRO ZÍSKÁNÍ HLAVNÍ VÝHRY:
Sledujte instagramové profily apartmanybabyhouse a anna_ulman (pokud nejste na instagramu dejte "To se mi líbí" jejich facebookovým stránkám Babyhouse a Anna Ulman)

HODNĚ ŠTĚSTÍ!

102 komentářů:

  1. V zimě ráda oblékám tmavší barvy-červenou, černou, v létě hodně bílou a pastelové odstíny. Nebojím se kombinovat ruzné vzory a materiály, ale musí se to s citem.
    vejvodova.adela_seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Nebojím se kombinací materiálů i barev co se týče doplňků. A rozhodně barevné spektrum je odlišné podle ročních období. V zimně klidně černá,fialová, tmavě červená apod. v létě hodně bílá, modrá, červené doplňky, černá vůbec. sucha.hakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ne,miluji svěží barvy,takže ať je nebo teplo. Takže bych řekla,že se nemění :) Pavla H.
    Email: falipe@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Kombinací se nebojím a obecně se oblíkám do obdobných barev po celý rok :) redel@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ja jsem hrozna "konzerva".
    Kulhavakat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Já se držím spíš klasiky. Myslím, že v jednoduchosti je krása. :) Ale taky to bude tím, že na to pořádně nemám ten cit, takže je to pro mě jednodušší. Email:lidu.milka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Určitě se to liší podle ročního období. V zimě nosím hodně barvy jako je šedá, černá, tmavě červená. V létě je to hodně bílá, růžová, zelená. Vzory ani potisky moc v oblibě nemám celkově. Co se týče materiálů, tak ty se samozřejmě podle ročního období liší :-)... Nikinnna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Oblekam se hlavne pohodlne, na sperky moc nejsem, ale tasky, pouzdra, penezenky miluju! Jakekoli, hlavne prostorne, protoze s sebou neustale nosim, jak s oblibou rikam, cely nas svet :-D Andrea.Kabelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. V létě se určitě oblékám o něco víc barevně :) Stejsmichaela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Kombinuji ráda i doplnky nosím.Dle ročního období se neoblékám prostě si zrovna obleču to co se mi zrovna libí a na co chuť :D
    kutrovavedula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. V zime chodim spise ve tmavsi barve jako je cerna, tmave modra a podobne... :-) v lete se snazim I v barevnejsi barvach chodit, ale svetla na me moc nejde. Doblnky se snazim kombinovat s oblecenim. Vcetne bot.:) kattyhavlickova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Snažím se kombinovat barvy, ale asi nejvíce oblečení mám barvy šedé či pískové. Roční období neřeším.
    lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. mám ráda různé rozmanité materiály - filc, papírové tašky i kůži. v zimě si oblékám hodně tmavě modrou v kombinaci s červenou, v létě je to spousta barev. záleží i na náladě :) na youtube odebírám jak Barbora Červenková, na Fb jako Barbora Francová. cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Nebojim se vice barev, ani materialu.. ;-)
    petpec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Nějak kombinaci barev neřeším, mám ráda všechny barvy takže nosím zrovna to co mi ve skříni padne do oka :) kabelku mám jen jednu co nosím a koupila jsem si i neutrální barvu pro nošení s různými styly a barvami :) šperky no řetízky mám ale čím větší věk mám tím méně je nosím mám jen jeden a ten jsem dostala k 24 narozeniny od přítele :) alena.pelouchova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Já se asi nebojím ničeho, ale je fakt, že nejdivočejší punkový období už mám asi za sebou 😁

    OdpovědětVymazat
  17. Doplňky buď klasické, nebo mám šitou kabelku se stejnou peněženkou. Oblečení nosím na jaře a v létě více svěží, světlé barvičky, pastelové, trika s potiskem kytek. Na podzim a v zimě potom nejvíc khaki, červenou, vínovou, a hořčicovou barvu. misu.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. mám ráda barevné takže nebojím se kombinovat různé barvy, především vybírám teplejší odstíny :) milovanejandilek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, klasika.
    hladkakaterina1995@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. V lete nosim rozhodne pestrejsi barvy nez ted v zime..v zime mam nejvice asi cernou a sedivou..v lete hodne barevnych. Kabelky mam jak zimni tak letni. Vytuhuji dle rocniho obdobi,preci jen platena letni se nehodi ke kozackam..indrova.klara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. moje skříň jsou tři různé styly...jeden vyloženě sportovní,protože tu médu miluju.....druhý pohodlný a uplně obyčejné a levné věci a mnou šité sukně a třetí do práce....na sport mám ráda sytě růžovou,tyrkysovou...do práce zase převážně jen tmavě modrou :)

    OdpovědětVymazat
  22. Mám ráda módu, takze kombinuji barvy i doplňky podle nejmodernějších trendu ��
    krystovamartina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Co se týče doplňků moc neexperimentuji, spíše se zaměřuji, aby věci byly nositelné a univerzální k více outfitům. Barvy určitě střídám - mám ráda jaro a pastelové barvy. Na podzim a v zimě preferuji naopak tmavší odstíny. Hezký den J.a.j.i.n.k.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. V létě určitě nosím barevnější oblečení než v zimě. Ale asi je to tím, že to letní oblečení je všeobecně barevnější.
    formankova.maru@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Líbí se mi různé barvy i materiály, ale spíše vybírám podle toho co mi zrovna libí, kolikrát to třeba na věšáku nevypadá nijak dobře, ale oblečené to vypadá super. lucierybova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Mám nejraději klasiku, takže do žádné divočiny se většinou nepouštím. A barvy oblečení nerozlišuji podle toho jestli je léto nebo zima. Nezna.motorkarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Oblekam se podle nalady :) simona.hau@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Mam rada jednoduche vzory a teple barvy,obcas ale ujedu na necem uplne ujetem :-) sarka saui.dj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. rada kombinuji, ale nerada nosim napriklad hodne sperku. take si myslim,ze kdyz mate kvalitni kabelku, nemusite moc resit barvu. co se tyce barvy obleceni..vede u me cerna, cervena a modra po cely rok :) maria.starova01@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Mám ráda kabelky od českých tvůrců a ne moc sériové výrobky z řetězců. A co barvy? To se u mě myslím sezóně nemění.
    katerina.mejstrikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Neumím moc experimentovat, prostě otevřu skříň a co mi padne zrovna do oka, to obleču ;-) V létě nosím více barevné oblečení, v zimě spíše oblečení v přírodních barvách. petra.sebestova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. janabelcova@gmail.com jsem v tomhle konzerva, a barvy nejak moc nemenim se zmenou obdobi

    OdpovědětVymazat
  33. Mám ráda, jak klasiku tak i nějaké originály, ale v poslední době jsem kabelku moc neviděla, v kurzu je přebalovací taška. A rozdíl mezi zimou a létem je určitě, v létě čím barevnější tímn lepší, v zimě to moc neřeším, hlavně ať je mi teplo. Veronika.waloschkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Kombinací se nebojím, ale oblékám se jen do věcí, ve kterých se cítím dobře :)
    kam.bob@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Neexperimentuju, prostě co najdu to si vezmu, ale nějak přiměřeně. :) šperky nosím jen ty, co normálně :) silvous96@Silvous96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Je pravda ze v lete nosim viac farebne veci ako v zime;ale pacia sa mi farebne doplnky ako ciapka.sal :).co sa tyka experimentovania som skor za klasiku :)
    Gregorova.jaruska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Tak tady nemuzu zrovna optimalne odpovedet :-) Sperky nenosim, kabelku uz vubec ne a penezenku vlastne take ne :-)

    Ale jinak mi prijde ze na kazdou zenskou sedi neco trochu jineho.

    a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Miluji prirodni materiály i přírodní barvy, jsem spíš takova šedá myška, ale v létě miluji i neonkove barvicky, a vzdy sve decentni outfity doplnuji barevnym šátkem....elis.vesela5@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Určitě dávám přednost klasice, asi jsem spíše "konzerva" :-).

    OdpovědětVymazat
  40. V létě se lépe nosí barevné věci i doplňky jinak jsem spíš za klasiku. Avosicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Dávala jsem přednost klasice,ale s přibývajícími léty začínám více experimentovat s barvami,materiály a vyhledavam mladé české designéry

    OdpovědětVymazat
  42. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  43. Mám ráda veselé barvy v létě, v zimě přidám navíc i tmavší odstíny oblečení. Šperky moc nenosím, mám pár oblíbených,u peněženek a kabelek spíš převládá klasika.Šály a šátky zase barevnější.
    lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Jsem "konzerva" a pprevazuji u mre spise tmave barvy, ale v lete pridam i par barevnych kousku do satniku. Ivanaulreichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Dávám přednost klasice, nijak neexperientuji. I když v létě nosím barevnější oblečení. Kabelku mám jen jednu, nebavilo by mě pořád předělávat věci. E-mail: xxmisulkaxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. klasické pohodlné věci na sebe barevné
    damihanka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Nic takového neřeším, sahnu do skříně a co vytahnu to si vemu,jsem v tomhle spise chlap..jedna kabelka na cely rok, doplňky žádné, a žiju a je mi fajn :D nicifi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Rada nekdy kombinuji ruzne styly ala prevleky na ruzne prilezitosti. V zime nenosim kvetiny a prilis barevne obleceni... Iva Bidmonova ivusicce@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. miluji veselé barvičky jak v létě tak i v zimě, takže barevné a střídám a kombinuji různé barvy, nejraději mám růžovou a k tomu různě barevné doplňky, mám ráda zářící barvičky léta a používám je i v zimě, aspoň mě rozzáří den
    marketa.heinrichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Když jsem byla bezdětná, ráda jsem nosila barevné vzory na taškách a peněženkách, výrazné barevné šperky, extravagantní ponožky a boty atd., ale od té doby, co mám prcka (a druhého na cestě) dávám přednost praktičnosti. Snadno kombinovatelné barvy, bez výrazných vzorů, kvalitní boty, kožená peněženka, větší prostorná kabelka, jednoduché náušnice z bílého zlata atd. Asi jsem už stará a nudná :-D kabilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. zeman.jirik@gmail.com já nosím,co mi žena koupí :D něco klasika a vesměs dopňuje trička podle módy-námořnické,maskáčové,obrázkové,... :)

    OdpovědětVymazat
  52. Mária Kučerová16. prosince 2017 v 22:01

    Jsem v tomhle konzervativní a nijak nerozlisuji batevnost podle ročního období.
    gabrisova.maria@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Davam prednost klasice, ale obcas se i odvazu a vezmu nejakou zajimavou kombinaci. Barev se nebijim, v lete jsou veselejsi nez v zime. liskahana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Já doplňky přímo miluju jak kabelky tak šperky či doplňky jako šátky nebo čepice. V zimě určitě volím trošičku jiné barvy než na jaře nebo v létě. V létě také záleží na materiálu. Ráda kombinuji a nemám klasiku spíše výrazné věci.Hodně střídám naušnice a korále nebo různé přívěsky, mám ráda křížky a neonové barvičky:-)a vánoční náušničky taky vlastním kamilamakovcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Zbožňují barevne kabelky. Mam asi 7 barevných a pár klasickych (hnědou a cernou) jak v létě tak i v zimě DaVám přednost barevným. Klasicke nosím výjimečně. Také mám oblíbeny cerny kozeny batůžek, který beru s sebou když ježdím do prace na kole nebo koloběžkou :) anna-guk@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Jsem dost konzerva, dříve jsem nosila hlavně černou, teprve teď po 30 si ale už užívám klasiku a kombinuji s barevnou rtenkou a šedou barvou, kterou miluji, barevným šátkem a v létě mám rada vzdušné šaty - květinové nebo staroruzove. suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Oblékám se stejně, ale v létě volím více barevné doplňky. Mám moc ráda výrobky ručně dělané a originální! Jarcca056@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Dávám přednost klasice, nerada v této oblasti experimentuje. witlucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. Nosím převážně pohodlné oblečení, doplňků mám pomalu, nosím spíše tmavší oblečení, které v létě doplňují vytaznejsimi a živými barvami.
    monikagl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Pro me je nejdulezitejsi pohodli a kvalita. Mam jednu nejoblibenejsi crossbody kabelku a tu nosim vsude, jr sice cela cerna, ale original a kozena. Barvy mam rada porad stejne, jen v lete rada doplnim letni vzory. Julie.Halesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Já miluju svěží barvy :úv zimě je pravda nenosím růžovou ale červenou klidne :)

    OdpovědětVymazat
  62. sportovní konzerva:-).Třeba se to s věkem ale změní.
    lt83@email.cz

    OdpovědětVymazat
  63. ja mám rada klasiku, cerna bila, idealne kozenka ci kuze, prakticke a pohodle, nosim celorocne rocni doby neresim :)

    OdpovědětVymazat
  64. Mam rada cernou, takze jestli je zima ci teplo moc neresim:-)
    Jako asi by to chtelo nejakou tu odvahu do pestrosti a kombinace, ale nejak me to priznam se posledni dobou nebavi, radeji resim oblekani deti :-)
    janiej@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Přiliš doplňky neřeším,vždy se jen snažím sladit podle oblečeni.
    Ale rozdíl mezi zimou a létem určitě není.
    anez.vesel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Ráda nosím pestré barvy, i když je pravda, že třeba růžový kabát nemám. svetry pod ním už ale třeba jo.takže oblékání se v zásadě tolik neliší.
    jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Jsem spíš na tu klasiku a barevnost šatníku se mi během roku nemění. makaface@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Nebojím se kombinovat barvy, materiály, ale i klasika má něco do sebe ;) V létě se oblékám více barevněji, od podzima volím spíše tlumené barvy, které čas od času rozjasním nějakou barvičkou
    lucecitka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. V tom jsem trochu barbar, nesnasim nakupovani, takze mam rada prakticke veci, tedy mene barevne. Rocni obdobi moc neresim. Jana S. meskjana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Zdeňka J. email electromike@seznam.cz , Mám ráda všechny barvy, jen mi musí sednout, jelikož jako babička mam sve roky a jsem mirne pri sobe. ALe co se mi líbí koupím, hlavně ,aby byla dobrá kvalita, kabelky mam ráda hlavně černé, nezašpiní se..a na zip. ˇKdyž beru vnoučátka na výlet tak hlavně prostorné kabelky, aby s evlezla nejaka ta plína, ubrousky.

    OdpovědětVymazat
  71. V létě nosím hodně růžovou a žlutou a mám spoustu i takových kabelek :). V zimě ale nosím tmavé kabelky a i tmavé barvy :)
    alenamojzisova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Dortiky.ostrava@seznam.cz nejcasteji kombinuji s cernou, barvam se nebranim,hlavne v lete cim barevnejsi,tim lepsi :)

    OdpovědětVymazat
  73. Úplně se nebojím - mám ráda hand made výrobky, ráda jsem nakupovala na fleru, hlavně se v tom musím cítit dobře já sama;) Co mám ale dceru, tak se nijak nezdobím, s ní by všechno přišlo k úhoně:(...už mi zničila pár věcí, které jsem ani neměla na sobě a omylem se k nim dostala:( V létě se asi oblékám trošku barevněji.
    Lenka Fořtová
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Mám ráda pestrost, materiály přírodní. V zimě se oblékám tmavěji, ale to bude tím, že v šatníku nemám moc zimních barevných hadříků.
    Irena.myslikovjanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Mám ráda jednobaravné oblečení, , snadno kombinovatelné k pestrým doplnkům, nebo vzorované sukně v létě s jednobarevným trikem. v zimě miluji vínovou.
    vondrackova.jana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Ze mě by měli stylisti radost.. Hi hi😀
    Nejraději mám sportovní módu, praktickou domácí módu. To je jediné, co teď na mateřské nosím. Jsem z malé vesnice, moc toho nepotřebuji. A do města jednou za Uherský rok mi stačí jeden outfit. 😂

    OdpovědětVymazat
  77. Určitě klasice. Mám dvě kabelky, víc ne. Takže kombinuju akorát tak černou s černou. Ráda bych víc kabelek, ale asi musím počkat až děti povyrostou a zbyde i na mě. zhalickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Spíš dávám přednost klasice. A co se týče barev, tak se jich nebojím ani v zimě, ale letní"garderóbu" mám asi víc barevnou ;)
    katerinavitu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Co se týče doplňků, tak ráda kombinuji různé barvy a materiály. V létě dávám přednost pestřejším barvičkám, jak u doplňků, tak u oblečení. Přes zimu spíš volím klasické barvy - černá, hnědá, šedá, ale i bílá.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Jsem celkem konzervativní,ale asi vic experimentuji v létě. Jawwana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Oblékám se podle toho, co se líbí mě a trendem se pouze maličko inspiruji, ale rozhodně nekopíruji. Je mnoho věcí, co se mi nelíbí, ale beru to tak, že ať si každý nosí to, co se mu líbí :) Nejraději nosím černou a červenou. V červené barvě se cítím, jak bych to řekla? :-D No zkrátka sexy :-D

    Krásné Vánoce!
    cumanelka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  82. Jsem klasická "konzerva", neexperimentuji, nerada vyčnívám. Občas si koupím něco pro mě netypického, ale pak to stejně leží ve skříni... tereza.binkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Jitka Olszarová17. prosince 2017 v 7:53

    Já cely rok nosím 4 barvy - cernou, šedou, bilou a červenou. Mám teda dve slabosti a to sou šátky a plátěné tažky. Těch mám doma moc v jakékoliv barvě a beru je podle nalady :-)
    Z.jituska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Kabelky mam vetsinou cerne a po cely rok nosim ty stejne. Doplnky kombinuji podle prilezitosti.
    cumplova.lenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. V zime oblekam tmavsi barvy.Cernou, hnedou. V lete mam rada bile, ruzove, zlute kousky obleceni. Mam rada veci jednoduche, nadcasove, na extravaganci me moc neuzije. Z kabelek mam moc rada crossbody kabelky, prijdou mi prakticke.Katerina Alexova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Většinou v létě nosím více barevnější oblečení než v zimě :) i když v zimě se snažím rozjasnit alespon barevnou šálou, kterých mám hodně a v zimě nosím barevné doplňky na krk, které vyrábí moje kamarádka :)
    fb Michaela Kratochvílová, MK.Michaela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Určitě za mě klasika ��
    Karpiskova.daniela@seznam.cz Dancza

    OdpovědětVymazat
  88. Ja to nějak neresim...co vezmu, to vezmu...nebojím se chodit ani v teplakach na procházky, však jsem z vesnice a tu chodí tak každý
    nikyta159@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Mám ráda.hodně barevné věci ;)
    L.silnicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. V zimě dávám přednost tmavším věcem,ale na jaře a v létě miluji pastelové barvy nejen u oblečení,ale i u doplňků. Bohužel teď na mateřské to nijak neřeším a vezmu si cokoliv co obleču,protože mám oblečení +- dvě velikosti(před otěhotněním, v těhotenství, po porodu) sdagmar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. V zime mam radsi klasiku,tocim par nausnic a doplnku,volim podle obleceni. V lete se vice rozsoupnu a mam par ,,divokych,, nahrdelniku a spouuusty krasny bizu nausnic. Ale cim jsem starsi,tim jsem na doplnky stridmejsi. horakol_volny.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Více kombinuji na jaře a v létě, mám na to větší chuť a náladu. Sice na mateřské to většinou neřeším vůbec, ale jednou za čas chci být hezká maminka. Macka0308@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. v jednoduchosti je krása - nejraději nosím univerzální (většinou tmavé) oblečení a k tomu různé doplňky, ty zase pěkně barevné :) Co jsem na mateřské se dvěma dětmi, tak jsem ráda, že mám obě boty stejné a nemám nikde fleky od té mladší :) f.martina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Barev se nebojím, v létě volím veselejší a světlejší odstíny. Černou barvu mám víceméně u společenských kousků oblečení a doplňků. Šperků moc nemám.
    ditetova.jitka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  95. Barvy hrají určitě velkou roli. Na jaře, v létě a na podzim nosím ráda různé barvy (od pastelových na jaře po výrazné na podzim), v zimě preferuji tmavé barvy, a to šedou, černou nebo tmavě modrou. U doplňků preferuji černou, hodící se ke všemu :)RadushV@email.cz

    OdpovědětVymazat
  96. Veronika Šulcová17. prosince 2017 v 14:03

    Klasika a par dni pred porodem jsem rada, kdyz se vubec do neceho vejdu :-)
    Skyv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. To do čeho se zamiluji na první pohled a je jedno jestli je to moderní nebo klasika ... hlavně kabelky !!!! bajaik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  98. Osobně dávám přednost klasice, žádné extra výrazné barvy atd.. V zimě hlavně termo oblečení. Celkově volím pohodlnost..
    lenasus@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  99. zemanova.d@centrum.cz dávám přednost pohodlnému oblečení a klasice, mám ráda i výraznější aplikace tématické-např.vločky,květy a tak :)

    OdpovědětVymazat
  100. Podle nalady. Nekdy zustanu u klasiky a jindy se nebojim experimentovat.
    Nozinova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat