středa 20. prosince 2017

20. den / Tři vouchery v hodnotě 500,- od ZOOPY

Sponzorem dnešního dne je zoopy.cz.
Zoopy je nový moderní e-shop pro všechny rodiče, kteří nechtějí běhat po obchodech, ale raději chtějí věnovat čas svým malým rošťákům. Protože to nejlepší, co mohou rodiče dát svým dětem, je být s nimi. Vypadá to jednoduše a samozřejmě, ale v dnešní uspěchané době je to mnohdy luxus, který si bohužel všichni nemohou dovolit. A proto vznikl Zoopy, aby rodiče mohli navždy pustit z hlavy starosti spojené s obstaráváním běžných věcí pro své děti a byli raději #vicspolu. Na Zoopy najdete plínky, kaše, mléka, příkrmy, kosmetiku a všechny ostatní nezbytnosti, které potřebujete, abyste přežili rodičovský boj o přežití ;-)
Do Adventního kalendáře eshop zoopy.cz věnoval dárkové vouchery v hodnotě 500,- pro tři z vás.
A dnešními výherci se stávají:
1/


2/

3/

Gratuluji! Vouchery vám pošlu na vámi uvedené mailové adresy. ;)

SOUTĚŽÍME DÁL!

Chcete si zasoutěžit o zítřejší výhru?

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG

Do komentářů pod tento článek zde na blogu napište svůj email, na který vás budu v případě výhry kontaktovat, a odpověď na soutěžní otázku: "Jak nahlížíte na personalizované dárky? Líbí se vám nebo vám to přijde jako kýč."
Komentáře, které nebudou obsahovat emailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového.
Pozor! Soutěž je pro čtenáře s doručovací adresou v ČR! Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)

Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓
 
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz každý den od 30.11. do 24.12.2017, každý den od 1.12. do 24.12. 2017 se na blogu budou otevírat okénka/články s výhrami, které v nich budou představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem!).
Soutěžící budou den předem přidávat soutěžní komentář pod článek, který se soutěže bude týkat a ve kterém k tomu budou vyzváni (první je článek/video: VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017). Následující den se na blogu objeví článek s výhrou a rovnou i se jménem/jmény výherce/ů. Soutěžící tedy dopředu neví, o co soutěží. Je zachovaný princip překvapení jako v klasickém Adventním kalendáři.
Všechny sponzory a výhry si však můžete dopředu prohlédnout v události na facebooku a v úvodním videu na youtube. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete, a zvýšíte tím tak i pravděpodobnost výhry jedné z hlavních cen. Výherce budu losovat náhodně ze všech platných komentářů přes random.org. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odeslat včas, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení do Štědrého dne.

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG
TIP: Nastavte si na facebooku ve sledování mé stránky, aby se vám moje příspěvky objevovaly jako první, neuteče vám tak žádná z adventních soutěží!

Hlavní výhry:
Apartmány Babyhouse, které jsou na seznamu Amazing Places v ČR, věnovaly VOUCHER NA UBYTOVÁNÍ NA 2NOCI V APARTMÁNU Č.3 KDYKOLIV V ROCE 2018 V TERMÍNU DLE VÝBĚRU VÝHERCE (kromě víkendů/prázdnin/svátků - nástupní dny pondělí, úterý nebo středa a dle volných kapacit)
Fotografka Anna Ulman věnovala VOUCHER NA JARNÍ FOCENÍ DĚTÍ, RODINNÉ FOCENÍ NEBO PORTRÉTNÍ FOCENÍ V EXTERIÉRU V PRAZE (termín jaro 2018, lokalita dle výběru fotografky, 1 hodina focení, 10 upravených fotografií)
Princip:
Letos máme v kalendáři i dvě hlavní výhry, jejichž výherci se budou losovat 24.12.2017. Nejprve se náhodně vylosuje v rámci Adventního kalendáře den a ze všech komentářů, které byly v tento den přidány, se posléze náhodně vylosuje jeden výherce. Stejným způsobem se bude losovat i výherce druhé hlavní výhry. Každá z hlavních výher bude mít jiného vítěze!

!PODMÍNKY PRO ZÍSKÁNÍ HLAVNÍ VÝHRY:
Sledujte instagramové profily apartmanybabyhouse a anna_ulman (pokud nejste na instagramu dejte "To se mi líbí" jejich facebookovým stránkám Babyhouse a Anna Ulman)

HODNĚ ŠTĚSTÍ!

103 komentářů:

  1. Líbí se mi to, ale například personalizované věci na děti jako klipy na dudlíky, madla ke kočárkům atd. mi přijdou nepraktické, že se nedají použít i pro druhé dítě.
    cumplova.lenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já si třeba synovi koupila do kočárku deku a polštářek s jeho jménem, hodně se mi to líbilo a v dnešní době bazárků se to pak dá snadno prodat. Pokud Vaše jméno není nějak moc neobvyklé :D Takže za mně ano
    nikola.cinkrautova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Syn dostal k prvním narozeninám od kamarádek sadu tří bodyček se jménem a moc se mi to líbilo :) asi je ani prodávat nebudu a schovám na památku, takže ano takové dárky se mi líbí :) MK.Michaela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Neřekla bych, že je to kýč, ale je to dost nepraktické :) Nedá se to použít pro druhé dítě, a když se to chce prodat, tak většina si to chce stejně nechat udělat podle sebe.
    ver2903@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě ano, není nad osobní dárky :-)
    Nikinnna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Knizka je treba super :-) sarka saui.dj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Personalizované dárky jsou super. Většinou zůstanou napořád jako památka :) redel@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Záleží, o jaký dárek se jedná. U drobností-proč ne ;)
    katerinavitu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné, v jemných barvách, hezká vzpomínka a památka.
    vondrackova.jana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Určitě ano, je pak vidět že si člověk s dárkem dal práci ho vymyslet ;-)
    Děkuji moc za dnešní výhru, konečně se štěstí usmálo i na mě ;-)
    1denca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Jak které. Některé jsou moc hezké. My takle máme třeba knihu nebo handmade řetízek na dudlik. Ale je spousta kýčů, třeba takové ty ručníky se jménem z vietnamské tržnice. To odsuzuji. Iwaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Me se to libi prijde mi to celkem osobni a originalni :) Rmarci@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ano, personalizované dárky se mi líbí, ale nesmí se to přehánět. Hezký den.....J.a.j.i.n.k.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Mě se to líbí příjde mi to dost originální a super nápad. xxmisulkaxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Prijde mi to super! Nejlepsi jsou personalizovane knizky!
    Nozinova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Mě se to líbí, mám třeba v albumu malého první dudlík aby až bude velký aby měl co nejvíc vzpomínek na svoje dětství, má dokonce i kousátko a dudlík s vlastním jménem, nevadí mi že to pak nemůžu dát pak druhému dítěti, protože mě dost záleží na tom aby jsme měli co nejvíc vzpomínek na to jak byl malej. Líbí se mi když je nějaká věc se jménem, já třeba dostala od mamky hrníček se jménem byla to taková první osobní věc co jsem dostala do nového bytu :) Alena.Pelouchova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. mám moc ráda personalizované dárky, má to pro mě přidanou hodnotu!
    Táňa
    tanickavlckova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. me to prijde super a podle me to udela i vetsi radost.
    maria.starova01@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. janabelcova@gmail.com mě osobně se to velice líbí

    OdpovědětVymazat
  20. Určitě je fajn když dítko dostane něco co bude čistě jen jeho, na památku a nevadí že už se to nebude dát použít na druhé.
    monikagl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Mě se to velmi líbí a určitě bych takovýto dárek nikdy nevyhodili nebo neposlala dál, zůstal by mi nebo dítěti jako památka ;)
    lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Takové dárky se mi líbí :-) nejvíce asi knížky :-) avosicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Pár věcí mám se jménem a nevadí mi to. Nechám si to, většinou jsou to praktické věci, jako deka, polštář atd.
    Sarka.jerabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Mne se moc libi personalni darky..
    petpec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Záleží asi na tom kde jméno je. Ale osobne tohle nevyhledám. Kdyby něco dostali děti tak to samozřejmě nevyhodím, ale ja bych to nekoupila.
    Z.jituska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Asi jak které. Třeba jméno dítěte bych si na auto nedala. Ale jsou i povedenejsi verze. Mám třeba pro kamarádku razítko na textil se jménem jejího dítěte. Personalizovaný i prakticky dárek v jednom.
    Katka
    Katerina.mejstrikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Líbí se mi, proč ne :) Ale nemusí být moc přeplácané. V jednoduchosti a klasice je krása!RadushV@email.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Personalisované dárky jsou nejlepší, jsou určené jen pro toho daného človíčka a zůstanou jako památka :) lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Líbí se mi, pro miminko jsme dostali třeba bryndaček se jménem. bajaik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Já personalizovaný dárek zatím nikdy nedostala, ale celkem se mi to i zamluvá. Uvažuju pro naši malou 4asem o takové té pohádkové knížce s jejím jménem :-).

    OdpovědětVymazat
  31. Docela se mi to líbí, ale zkuste najít někde jméno Evelína že :D eva.dozbabova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Veronika Šulcová20. prosince 2017 v 13:50

    Jeden uz mam koupenej, takze proc ne :-)
    Skyv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Dárek se jménem se mi líbí, když je to jemné a decentní, nebo věnování v knize, ano. sucha.hakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Líbí se mi i když je často nekupuji, líbí se mi třeba knížky pro děti, v níž můžou vystupovat hlavní hrdinové stejného jména. lucierybova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Jde o to jakým způsobem personalizované. Styl "vyšité jméno na věcech" ráda nemám.
    kubaskova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Líbí se mi ;).
    L.silnicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Zalezi jak je to vyjadreno, ale obecne proc ne, jen vseho s mirou. Julie.Miklovicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  39. Bohužel je to většinou dražší varianta a jako matka studentka musím většinou volit ty levnější varianty. Ale jinak se mi to moc líbí. Email:lidu.milka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Určitě ano, je to krásná vzpomínka :) f.martina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Mám raději univerzální dárky ��
    jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Uz jsem pro dcerku par takovych darku dostala a moc se mi libily. Ocenila jsem napaditost! horakol_volny.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Některé jsou moc pěkně, proč ne.
    Irena.myslikovjanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Me se to libi. Zvlast pokud je to darek prakticky (nemusi se pak podepisovat :)) simona.hau@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Záleží o co konkrétně jde.Dcera třeba dostala medvídka s jejím jménem a je to krásné,má ho moc ráda :) Pavla H.
    Email: falipe@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Líbí se mi, je to více osobní.
    krystovamartina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Miluju je! A hlavně je ráda dávám. strnadova93@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Jsou hezké a určitě mi nepřijdou jako kýče :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Jak které :) Maličkosti jako klipy na dudlík mi přijdou roztomilé, ale deky, kde je jméno, datum narození nebo knížky mi přijdou zbytečné. A zda se mi, že je to jedno na úkor druhého. Platí se přemrštěné částky za “pár písmenek”.

    OdpovědětVymazat
  50. Líbí se mi, synovi jsem jednu takovou nechala vytvořit a plakala jsem dojetí. Jen ta cena:-)witlucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Přijde mi to jako krásná vzpomínka, takové osobní dárky v sobě mají svoje kouzlo. :) bacova.zd2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. mě se to líbí a moc, navíc je to hezká vzpomínka i do budoucna a nemůže to nikdo podědit. škoda, že já mám z dětsví jen album.veronika.waloschkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Některé mohou být opravdu kýčem, ale třeba takový kalendář z vlastních fotek? Neznám nikoho, koho by nepotěšil. Verc27@email.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Mária Kučerová20. prosince 2017 v 16:51

    Líbí se mi, ale zase aby jich bylo tak přiměřeně.
    gabrisova.maria@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. Jak co,kalnedar z fotek nebo propiska se jmenem fajn,ale ze bych musela nosit jmeno na tricku apod.,to ne. Helena.xxxxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Mám takové dárky ráda, zvlášť u miminek je to roztomilé :-) Ale jak se říká, všeho s mírou :-)
    minonnka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. rozhodně to kýč není, naopak mi to přijde osobní a pěkné, vhodné jako pěkný dárek, mě se to líbí
    marketa.heinrichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Některé ty věci se mi líbí a pro některé jsou to skvělé dárky, ale ne vždy je to do budoucna výhodné. Když má dcerka třeba ručník se jménem, tak to mi přijde fajn. misu.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. Je to moc hezké, mnohem více osobní, než dát neco, co může mít každý druhy dite .....muze si to schovat i do dospelosti na památku, libi se mi to :) elis.vesela5@mail.com

    OdpovědětVymazat
  60. Mě se takové dárky moc nelíbí, myslím třeba hrnek se jménem,body se jménem, ručník se jménem.... sdagmar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Me to prijde hezke, ale nic personalizovaneho nemame.
    Kulhavakat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Mně se to celkem líbí, třeba ty ručníky se jmény jsou super každý hned ví který je jeho :-) bodíčko se jmény taky dobré i na památku nebo kasičky tužky hrnečky každý má svůj....sice to nelze prodat, ale zase proč to prodávat....:-) většinou to stejně člově dostane jako dárek tak by si to měl nechat je to vzpomínka nebo osobní pouto :-)kamilamakovcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Některé mohou být až moc, ale některé jsou super! Určitě jsem PRO, protože je to krásná památka. Sama jsem nechala vyrobit pro neteřinku... macka0308@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Myslim, ze to neni kyc. Ale zatim jsem detem nic takoveho neporidila. Ale jako vzpominka je to pekne.
    Katerina.Alexova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Moc se mi to libi,ale všeho s mírou :) jedna věc staci..nicifi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Mně se to líbí. Záleží samozřejmě, co to konkrétně je, ale všeobecně jsem pro. liskahana-centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Myslím, ze je to dobrý nápad, záleží, o co se jedná. Třeba taková personalizovaná knížka mi přijde moc fajn dárek a dětem se to velmi líbí.
    lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Šárka Korousová20. prosince 2017 v 19:28

    Záleží na tom, co to je za dárek. Třeba hrníček se jménem, propiska a jiné praktické dárky jsou fajn, ale například oblečení se jménem je pro mě zbytečnost hlavně pro děti, protože to jedno dítě nosí chvíli a druhému to neobléknete. Sama jsem zatím nikomu takový dárek nepořídila. :) korousovasarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Myslim, ze je to hezka vzpominka ;-) Andrea.Kabelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Líbí se mi:) Dcera má panenku s vyšitým zkráceným jménem...
    Lenka Fořtová
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Jak co, ale třeba teď mám pro chlapa kámasútru na míru, tak jsem zvědavá, až ji zítra vyzvednu na poště 😂

    OdpovědětVymazat
  72. Je to mile, proč ne. Pár jich doma také máme. suezi@email. cz

    OdpovědětVymazat
  73. Mě se to líbí moc ☺️ Ma to své kouzlo . Vendulkabv@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  74. Nelíbí se mi to na oblečení. Ale máme třeba knihu od Originálních knih se jménem a celým příběhem o dceři a to je moc hezké.
    vejvodova.adela_seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Moc se mi to líbí na věcech pro děti. Ale my žádnou takovou nemáme. :)
    karolina.klub@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Záleží na druhu, něco je fajn - jako vzpomínkové předměty, knížky atp., ale oblečení tedy ne! jakinaki@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Líbí se mi to, jednou to poslouží jako hezká vzpomínka na dětství :-)

    OdpovědětVymazat
  78. Mam je rad :-) Od knizek pocinaje a hrneckama konce :-)

    a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  79. Mam takove darky rada. Myslim si,ze kdyz je darek vkusny urcite potesi. A muze to byt i krasna vzpominka. indrova.klara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Mně se moc líbí! Jestli to je kýč, to záleží na provedení.
    anez.vesel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  81. Za mě určitě ano, proč nemít krásnou knihu se jménem vaší ratolesti :)
    lenasus@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Zdenka J email:electromike@seznam.cz ..me potesi kazdy darek i malickost, a zvlast i takove darky kupuju vnoucatum..ted jsem nekde videla i Cd pisnicky pro deti a jejich jmeny..,jinak mam sama doma hrnicky osobni..porad z nich piju kafe.

    OdpovědětVymazat
  83. Když je to pro děti a spíš nějaká drobnost, tak je to hezké.
    formankova.maru@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  84. Praktičtější jsou univerzální věci ale zase s jménem mohou zůstat jako vzpomínka. Takže oboje je dobré a když to není moc přehnané jako kýč to nevidím. Nezna.motorkarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Líbí se mi to. Vím pak, že to bylo kupované pro mně a ne stylem "to by se mohl9 někomu líbit" :-)

    sipecek3990@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Mně personalizované dárky přijdou hodně osobní a tak to má být! :-)
    potrefenyhusak@seznam.cz Zdenda Penda (fb)

    OdpovědětVymazat
  87. Líbí se mi.
    Daniela Kováříková
    polackovadaniela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Mně se personalizované dárky líbí... EL sunshine29@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Líbí se mi to moc :)
    alenamojzisova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Dortiky.ostrava@seznam.cz priznam se,e pojem personalizovany darek ctu prvne:) jinak mi se moc libi tabilky k narozeni miminek nebo tistene hrnecky, knihy,alba,..kyc,ale osobity :)

    OdpovědětVymazat
  91. Zeman.jirik@gmail.com za me v pohode,lepsi nez kosmeticke balicky ;)

    OdpovědětVymazat
  92. Já na to upřímně moc nejsem... Jarcca056@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Líbí se mi to. ��
    Karpiskova.daniela@seznam.cz Dancza

    OdpovědětVymazat
  94. Uprimne spise je nemusim, ale nedavno jsem narazila na detskou knihu personalizovanou a moc se mi libila :-)...takze asi jak co
    janiej@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. líbi se mi.
    lt83@email.cz

    OdpovědětVymazat
  96. Přesto, že syn má celkem běžné jméno, tak žádné personalizované věci nemáme. Takhle je alespoň budou moct dědit další a nemusí koukat na jméno ;) kabilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Mám dceru Ellu, 3 měsíce. Na Vánoce se připravujeme, pekla jsem cukroví, máme adventní věnec, dopis Ježíškovy napsaný. Zatim Vánoce neřeší, ale chci aby je měla hezké, když jsou její první a měla z fotek ,na co vzpomínat :-)
    Dnes už má celkem běžné jméno, pár věcí má se jménem, ale ty jí schovám do krabice vzpomínek :-)
    trubicka246@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  98. Na oblečení mi to nepřijde moc praktické, jinak je to velmi pěkný dárek- hrneček, knížka apod.
    ditetova.jitka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  99. Mně se moc líbí. :-)
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  100. Nejsou spatne je to originalni. Verca.dohnal@gmail.com
    Veronika Dohnalova

    OdpovědětVymazat