sobota 23. prosince 2017

23. den / Tři poukazy na výuková videa od Vaničkování

Sponzorem dnešního dne je vanickovani.cz.
Do bazénu se s miminky zpravidla chodí až od 6 měsíců věku. Základy plavecké dovednosti však můžete začít nacvičovat už od jeho narození. Dokonce nemusíte ani nikam docházem, vše potřebné najdete u sebe doma. Potřebujete pouze vanu, chuť a odhodlání vyzkoušet něco nového. Ve známém prostředí se jistě vy i miminko budete cítit nejlépe. A věřte, že se o vašem vztahu naučíte něco nového nebo si mezi sebou něco nového dokonce vybudujete. Plavání pro děti do 3 let totiž není primárně o tom, aby se naučily plavat, ale především o tom, aby si vypěstovaly k vodě kladný vztah a také, aby se prohloubil vztah mezi dítětem a rodičem. Čas, který s miminkem trávíte při vaničkování, si spolu užíváte na 100 %. Vaničkování navíc podporuje psychomotorický vývoj dítěte, prohlubuje spánek, zlepšuje střevní peristaltiku (pomáhá uvolnit bolavé bříško), pozitivně ovlivňuje srdečně-cévní systém, zvyšuje kapacitu plic,... 
Pro tři z vás tu mám voucher na online kurz vaničkování v hodnotě 1000,- ZDARMA!
A dnešními výherci jsou:

1/
2/


3/


edit 24.12.: výherce třetího poukazu se výhry vzdal ve prospěch dalšího soutěžícího, vylosovala jsem tedy náhradníka a tím se stává:

Gratuluji! Vouchery vám pošlu na vámi uvedené mailové adresy. ;)

SOUTĚŽÍME DÁL!

Chcete si zasoutěžit o zítřejší POSLEDNÍ výhru?

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG

Do komentářů pod tento článek zde na blogu napište svůj email, na který vás budu v případě výhry kontaktovat, a odpověď na soutěžní otázku: "Dnes jsme s Tobískem patlali rafaelo kuličky a tak mě zajímá, jaké je vaše oblíbené cukroví? Přizpůsobujete výběr druhů věku svých dětí?"
Komentáře, které nebudou obsahovat emailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového.
Pozor! Soutěž je pro čtenáře s doručovací adresou v ČR i SK! Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)

Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓
 
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz každý den od 30.11. do 24.12.2017, každý den od 1.12. do 24.12. 2017 se na blogu budou otevírat okénka/články s výhrami, které v nich budou představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem!).
Soutěžící budou den předem přidávat soutěžní komentář pod článek, který se soutěže bude týkat a ve kterém k tomu budou vyzváni (první je článek/video: VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017). Následující den se na blogu objeví článek s výhrou a rovnou i se jménem/jmény výherce/ů. Soutěžící tedy dopředu neví, o co soutěží. Je zachovaný princip překvapení jako v klasickém Adventním kalendáři.
Všechny sponzory a výhry si však můžete dopředu prohlédnout v události na facebooku a v úvodním videu na youtube. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete, a zvýšíte tím tak i pravděpodobnost výhry jedné z hlavních cen. Výherce budu losovat náhodně ze všech platných komentářů přes random.org. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odeslat včas, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení do Štědrého dne.

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG
TIP: Nastavte si na facebooku ve sledování mé stránky, aby se vám moje příspěvky objevovaly jako první, neuteče vám tak žádná z adventních soutěží!

Hlavní výhry:
Apartmány Babyhouse, které jsou na seznamu Amazing Places v ČR, věnovaly VOUCHER NA UBYTOVÁNÍ NA 2NOCI V APARTMÁNU Č.3 KDYKOLIV V ROCE 2018 V TERMÍNU DLE VÝBĚRU VÝHERCE (kromě víkendů/prázdnin/svátků - nástupní dny pondělí, úterý nebo středa a dle volných kapacit)
Fotografka Anna Ulman věnovala VOUCHER NA JARNÍ FOCENÍ DĚTÍ, RODINNÉ FOCENÍ NEBO PORTRÉTNÍ FOCENÍ V EXTERIÉRU V PRAZE (termín jaro 2018, lokalita dle výběru fotografky, 1 hodina focení, 10 upravených fotografií)
Princip:
Letos máme v kalendáři i dvě hlavní výhry, jejichž výherci se budou losovat 24.12.2017. Nejprve se náhodně vylosuje v rámci Adventního kalendáře den a ze všech komentářů, které byly v tento den přidány, se posléze náhodně vylosuje jeden výherce. Stejným způsobem se bude losovat i výherce druhé hlavní výhry. Každá z hlavních výher bude mít jiného vítěze!

!PODMÍNKY PRO ZÍSKÁNÍ HLAVNÍ VÝHRY:
Sledujte instagramové profily apartmanybabyhouse a anna_ulman (pokud nejste na instagramu dejte "To se mi líbí" jejich facebookovým stránkám Babyhouse a Anna Ulman)

HODNĚ ŠTĚSTÍ!

82 komentářů:

  1. Milujeme vanilkové rohlíčky, ty nesmí chybět. Cukroví podle věku dětí nijak nerozlišuji, jsou malé ale moc rádi pomáhají. Nezna.motorkarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Linecke, pernicky... no vlastne asi vse. S ctyrmesicni dcerou jsem letos zvladla jen pernicky, ale rodina nam to urcite vynahradi. Julie.Miklovicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. U nás vítězí perníčky a linecké.Ty nikdy nesmí chybět, ale děti rády zkusí všechno, třeba kokosové kuličky s rumem 👌😆🎄 Petra.sebestova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Já osobně miluji perníčky (protože jsem zatím jediná z rodiny víc na mě zbude) :) cukroví ještě neřeším pro syna protože mu je rok tak zatím jsem letos extra pro něj nedělala :) a protože je zítra Štědrý den, tak bych Vám a Vaší rodině chtěla popřát hezké svátky a bohatého Ježíška :)

    OdpovědětVymazat
  5. Musím říct, že já na sladké vůbec nejsem, takže pro mě to jsou asi jednohubky s česnekovou pomazánkou :D
    Ale jinak se u nás v rodině nejvíce jí vanilkové rohlíčky :)
    Nic věku dítěte zatím přizpůsobovat nemusíme, protože žádné dítě ještě nejí ani příkrmy :D

    OdpovědětVymazat
  6. Miluji vanilkové rohlíčky, ty jsou TOP. Synovi není ještě ani rok, tak nic nepřizpůsobuji, protože maximálně letos jen ochutná. Příští Vánoce budu muset vymyslet nějaké zdravější varianty cukroví ;)
    lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Rohlíčky, kokosové kuličky, ořechové bílkové koláčky. Snažíme se o zdravější varianty z celozrnné mouky a méně cukru. Nijak víc se nepřizpůsobujeme. sucha.hakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. zdeňka J email electromike@seznam.cz vnučky mají rádi sladké, a nejraději úly a linecké..malý vnouček zase perníčky. Když mám některé vnouče na hlídání, zdobíme linecké barevnýma kuličkama, čokoládovýma lupínkama, mandličkama. :)

    OdpovědětVymazat
  9. vanilkove rohlíčky a linecke :-) jednoznacna volba :-) Myslim ze nas maly ted o vanocich ochutna i presto, ze mu neni jeste ani rok :-)

    a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Mému synovi není ani rok, takže letos maximálně jen ochutná, ale příští rok chci vymyslet zdravější varianty cukroví. U nás jsou TOP vanilkové rohlíčky
    lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Naše oblíbené cukroví jsou především perníčky, letos poprvé jsme dělali ořechové trubičky. Dělávame marokánky, linecke a rafaelo. Jinak dceři jsou 2 roky. Sladké moc není, musí mít opravdu chuť, takže nepřizpůsobuji nijak extra. :) silvous96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Mám nejraději linecke na různé způsoby. A pak také nepečené dobroty. Zbytek rodiny by dal asi přednost vanilkovym rohlíčkům. Tereza.binkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  13. U nas ma kazdy nejaky oblibeny druh. Linecke a kokosky asi vedou. Cukrovi dle veku nerozlisuji, i kdyz by to nebylo spatne, ale chybi mi zdroj informaci. Hezke svatky. Jana S. meskjana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Milujeme včelí úly a pro svou dceru se snažím péct jak klasiku, tak i zdravější a raw cukroví
    krysatko361@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Mám už dospělé děti, takže neřeším zdravější varianty a nejraději máme jakékoliv"suché" cukroví
    bi.br@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. U nas jednoznacne pernicky. Letos z 3/4 kila mouky a pula uz je pryc 😁.
    Jawwana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. U nás jsou neodmyslitelné perníčky, jednak protože si děti užijí vykrajování a zdobení a druhak, protože jsou dobrý :-) jinak pečeme linecké, rohlíčky, pracínky, střapáče a sádlové kuličky. Když byl Matyášek menší dělala jsem mrkvové sušenky a špaldové sušenky, což mu chutnalo, ale ted už jsem kvůli spěchu upekla jen pár dhuhů-hlavně klasiku. kamilamakovcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. U nas u vsech vekovych kategorii nejvic frci pernicky, vosi hnizda, linecke a vanilkove rohlicky :-) simona.hau@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Osobně mi úplně nejvíc chutnaly košíčky co dělávala moje babička. Teď nejvíc kokosky. Malej bude papkat slepované se spešl domácí marmeládou a rohlíčky. Na ostatní je ještě moc malý.
    sipecek3990@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Nejradši mám linecké a syn bude mít co si ukradne, cukr se mu snažíme nedávat.

    Potrefenyhusak@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. U nás nejvíc frčí nepečené čokoládové kuličky a pak samozřejmě linecké...
    Nikinnna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. U nás jsou nejoblíbenější rohlíčky, dceři dávám jen linecké.
    jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Nejoblíbenější jsou u nás určitě perníčky..každý rok se těším na jejich zdobení a snažím se pokaždé přikoupit nějaké nové vykrajovátko. Od příštího roku u nás budou v kurzu traktory a bagry, tak zkusím sehnat ty :-).

    OdpovědětVymazat
  24. Rafaelo jsme delala se synkem vcera :D jinak z nepeceneho delam jeste vosi uly, u nas teda srsni :D tot z nezdraveho , pecene delam zdrave aby mohl i maly, pernicky a linecke oboje bio a zdrave a bez cukru ( slazeno medem,agavovym sirupem, javorovym atd...) ujizdi na nem i dospelaci :) Rmarci@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Já tedy nejvíc miluji krémové cukroví a perníčky,manžel vanilkové rohlíčky a starší dcera tak od všeho něco :D Pro mladší to bude premiéra. Ale nikdy jsem nepřizbůsobovala :) Pavla H.
    Email: falipe@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Mária Kučerová24. prosince 2017 v 1:06

    Mám moc ráda tzv. Vánoční kmeň, ale je z ořechů. Manžel má bohužel alergii, tak ho nepeču. Maruška ma 4 měsíce, takže jsem výběr nijak neomezovala.
    gabrisova.maria@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Máme rádi perníčky ,linecké ,ale i nepečené cukroví :-) a syn má už 6 takže pomáhá se vším zdobením vykrajovanim dokonce dělal sám celé včelí úly dcera má 5 měsíců takze nedostane nic :-) avosicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. My máme rádi krémové( ořechy, ilšské cukroví) a nepečené ( rumové kuličky, vosí hnízda). S dětmi dělám perníčky. Nepříspůsobuji, dcerka, když v 10 m začala chodit a já byla v kuchyni a bylo neobyčejné ticho, našla jsem ji pod stolem s cukrovím, jak se láduje i s namletými ořiškami:-)
    Irena.myslikovjanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Od mala miluju vanilkové rohlíčky.. Věřím, že příští rok je dcerka bude péct se mnou.

    alenamojzisova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Mamčiny čokoládové trubičky s pařížským krémem😉a letos jsem přemýšlela, jestli dcerce (13 měsíců) dělat nějaké její, ale nakonec jsem nedělala.

    OdpovědětVymazat
  31. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  32. Vanilkové rohlíčky miluji a určitě budeme dělat co nam bude chutnat všem. bajaik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Veronika Šulcová24. prosince 2017 v 4:38

    U triletacky peceme jen linecke a pernicky.
    Skyv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Dělám své osvědčené, letos je pravda že kvůli dceři jsem přidala sušenky aby si mohla otiskat razítko do nich.
    vondrackova.jana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Top jsou pro mne perníčky, linecké a sadlove rohlíčky. Jelikož cukroví dělám pouze s marmeládou, krém u nás nikdo nejí tak cukroví muže prcek aspoň ochutnat, má 10 mesicu :)
    monikagl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Mé oblíbené cukroví jsou pařížské rohlíčky a domácí marcipán, ale letos mám těhotenskou cukrovku, tak mám s dobrotami útrum. Syn miluje perníčky, tak pomáhal vykrajovat i zdobit a už je má skoro všechny sbaštěné :) kabilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Nejoblibenější cukroví je linecké a rohlíčky.xxmisulkaxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. U nás je to linecké a perníčky. Oboje mi děti pomáhali a ještě nezačali vánoce a půlka už je pryč, jak jsou oba druhy dobré. zhalickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Miluju vanilkove rohlicky a linecke. Malemu je to zatim jedno,tem to dostane v mliku. indrova.klara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Moje nejoblibenejsi je linecke a kvuli detem se snazim zaradit i nejakou zdravejsi verzi treba z celozrnne mouky

    OdpovědětVymazat
  41. Určitě přizpůsobuji. Letos je to hlavně linecké na víc způsobu. U staršího jsou letos nejvíc v kurzu vosí úly, stejně jako u tatínka :-D
    1denca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Miluji vanilkove rohlicky a linecke, ty nesmi chybet, a moje dvouleta dcerka sitim take obcas zobne. Loni jsem ji pekla specialni detske maslove susenky.....elis.vesela5@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Dáváme dětem vybrat co si chtějí upéct a to si pak budou i jíst. Letos perníčky. Loni linecké witlucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. U nas vede linecke. Pristi rok chci zkusit nejake zdravejsi varianty cukrovi, aby mohla mlsat i mala.
    Krasne Vanoce
    Kulhavakat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. V naší rodině jsou oblíbené perníčky, linecké, včelí úly a vanilkové rohlíčky a mnoho dalších, každý má rád něco jiného.Letos to bylo cca 12 druhů, ale není toho velké množství od každého.Děti se zapojují hlavně do vykrajování (ten starší) a testování (oba kluci, včetně tatínka). Perníčky jsme museli přidělávat,klukům moc chutnají.A to je dobře, je vidět, že se povedly 😂😃 lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. U nás nejvíce mizí linecké, to máme nejraději :) Syn má rok a devět měsíců a pro toho jsem pekla zdravější verzi z celozrnné mouky, zkusí ale určitě i cukroví klasické, když jsou ty Vánoce :)
    kam.bob@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Jitka Olszarová24. prosince 2017 v 7:23

    My mame nejraději linecke a perníčky. Letos sme taky patlaly raffaelo kuličky. A snažím se vybírat suroviny a cukroví k věku dětí. Dceři sou 3roky a nemá moc sladké ráda (jako nikdo u nás), takže davam všude min cukru. Synovi je 8 měsíců, tak jemu sem udělala sušenky s banánu a ovesných vloček, ať může taky něco mlsat :-)
    Z.jituska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Ja mam nejradsi kakaove kulicky. Druhy neprizpusobuju, ale ditko smi papat jen nektere. liskahana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  49. janabelcova@gmail.com já miluji právě rafaela. Nepřizpusobuji cukroví, je to jen jednou za rok

    OdpovědětVymazat
  50. naše oblíbené cukroví jsou vanilkové rohlíčky :)) a moc rádi zdobíme perníčky. cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Šárka Korousová24. prosince 2017 v 8:11

    Nejvíce milujeme košíčky s oříškovou náplní polité čokoládou a vosí hnízda. Jediné cukroví, které jsem upravila podle věku dcery jsou ta vosí hnízda, do kterých jsem nedala rum. :) korousovasarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. To my doma tvořili perníčky a bylo to super :) Dá se říct, že je to u nás nejoblíbenější cukroví, obzvlášť, když perníčky mají tvary dinosaurů. Také máme rádi kuličky a vosí hnízda. RadushV@email.cz

    OdpovědětVymazat
  53. U nás musí být klasika-rohlicky a linecké a pak kuličky na x variant...oříškové, kokosové, ferrero rocher..
    formankova.maru@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. U nás vede linecké a perníčky, klasické recepty se snažím dělat zdraveji spaldova mouka, třtinový cukr atd. lu.francova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  55. U nás jsou nejoblíbenější podvodníci..kynou pod vodou. Je to sranda. Pak většinou linecke. Už nedělám nepecene z vajec, raději. Iwaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. U nás je nejoblíbenější linecké cukroví a vanilkové rohlíčky :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Cernousci a pernicky ;-) helena.xxxxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Já miluju vosí hnízda :)
    MK.Michaela@seznam.cz
    fb Michaela Kratochvílová

    OdpovědětVymazat
  59. Pecu klasiku,dcerka ma vic jak dva roky a ji hlavne pernicky,od ostatniho jen ochutna,cely talir bych pred ni nedala.Rafaelo zname,ale letos jsem misto neho delala medove kulicky.lt83@email.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Máme rádi například linecké cukroví, vanilkové rohlíčky. Nepřizpůsobuji. Dcera ho moc nesní.
    Daniela Kováříková
    polackovadaniela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. U nás cukroví moc nefrčí a tak nepečeme. Dostaneme od babiček nějaké základní. misu.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. Rohlícky a Linecké. Ale jím ho jen málo vlastně mi moc nechutná zadné. Ale z úcty k tradici ... si kousek dám.
    Katerina.mejstrikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  63. U nás frčí rohlíčkyy, malá 8 let je dělá sama a menší 7 měs ještě nemůže nic, tak jí to filtruji přes MM :-) nenulda@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Pro mě jsou nejoblíbenější perníčky a úlky :) Děti bohužel zatím nemám, takže nemohu posoudit, ale neteřinka miluje linecké :)
    krystovamartina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. My doma děláme ty klasické linecké, vanilkové rohlíčky, perníčky a vánočku. Ostatní druhy ochutnáváme na návštěvách. lucierybova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Já miluju sunarky! :-) syn si naštěstí zatím vystačí s nezdobenými perníčky a ostatní cukroví máme trošku výše! :-) jarcca056@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Já miluju téměř všechno, ale vanilkové rohlíčky a linecké, to být prostě musí;) Výběr přizpůsobuji.
    Lenka Fořtová
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Miluju orechove a letos jsem poprve pekla i zdrave pro dceru. Sarka saui.dj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Naše je klasika, rohlíčky, vosí úlky, slepované i rafaelo :) zatím je ratolest malinká, tak druhy moc neřeším.
    lenasus@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Syn miluje vykrajovani a zdobení, takže perníčky pečeme vždy, pak už záleží, zda už jsou děti větší nebo malinke, letos jsem moc cukroví nestihla, neb mám malé miminko. suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  72. Miluju úlky a rafaelo kuičky a můj syn je takový mlsoun, že tomu chutná vše :D
    n.waliczkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Dcero jsou dva roky a basti na co prijde :-D Nejradeji ma rohlicky a linecke, ale to vicemene jen olizuje marmeladu :-D Andrea.Kabelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. U nás vede klasika - linecké, vanilkové rohlíčky a perníčky. Každý rok peču stejné druhy, bez ohledu na věk dětí.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Syn ještě nemlsa a ja nejvíc miluju úly,které se mi letos vůbec nepovedly :D nicifi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. nase dcerka je jeste malinka, takze zadne cukrovi pro ni ;) ja mam rada snad vsechno.
    maria.starova01@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. Já můžu všechno cukroví, ale nejvíc asi rumove kuličky. A mimi ještě cukroví není ,tak zatím ne...
    katerinavitu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Nejraději mám pařížské rohlíčky. A pro deti jsem letos objednala raw cukroví.
    vejvodova.adela_seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Máme rádi rohlíčky a linecké. Letos jsme pekli se starším synem a byla to zábava,trvalo to trochu déle a potom ten úklid,ale stálo to za tu radost ;-) sdagmar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. U nas frci pernicky. Vetsinou je nestihnu ani nazdobit:-) horakol_volny.cz

    OdpovědětVymazat