neděle 3. prosince 2017

3. den / Stříbrný náhrdelník s perlou a zirkony Acanda od eppi.cz

Sponzorem třetího dne Adventního kalendáře je klenotnictví eppi.cz.
Kromě luxusních šperků dělaných na zakázku nabízí klenotnictví eppi.cz i krásné, elegantní šperky, kterými se můžete potěšit nebo jimi obdarovat své blízké. Do Adventního kalendáře jsem pro vás vybrala tento nádherný stříbrný náhrdelník s perlou a zirkony Acanda, který, myslím, potěší ženu jakéhokoliv věku. Na webu si o něm můžete přečíst, že bude svou nositelku nejen krášlit, ale také ji bude chránit a vysílat do jejího okolí pozitivní vibrace. Symbolizuje volnost, svobodu a v dekoltu své nositelky se díky zirkonům bude nádherně třpytit.

A dnešním výhercem se stává: 


  Gratuluji k výhře! Budu Vás kontaktovat na uvedený email.

SOUTĚŽÍME DÁL!
Chcete si zasoutěžit o zítřejší výhru?
Do komentářů pod tento článek zde na blogu napište svůj email, na který vás budu v případě výhry kontaktovat, a odpověď na soutěžní otázku: "Vybíráte pro své děti nějaké speciální hračky (např. jen dřevěné) nebo jim kupujete, o co si řeknou samy? Je třeba nějaký druh hraček, které byste dětem nekoupily, i kdyby si je přály?"
Komentáře, které nebudou obsahovat emailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového.
Pozor! Soutěž je pouze pro čtenáře s doručovací adresou v ČR! Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)

Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓
 
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz každý den od 30.11. do 24.12.2017, každý den od 1.12. do 24.12. 2017 se na blogu budou otevírat okénka/články s výhrami, které v nich budou představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem!).
Soutěžící budou den předem přidávat soutěžní komentář pod článek, který se soutěže bude týkat a ve kterém k tomu budou vyzváni (první je článek/video: VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017). Následující den se na blogu objeví článek s výhrou a rovnou i se jménem/jmény výherce/ů. Soutěžící tedy dopředu neví, o co soutěží. Je zachovaný princip překvapení jako v klasickém Adventním kalendáři.
Všechny sponzory a výhry si však můžete dopředu prohlédnout v události na facebooku a v úvodním videu na youtube. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete, a zvýšíte tím tak i pravděpodobnost výhry jedné z hlavních cen. Výherce budu losovat náhodně ze všech platných komentářů přes random.org. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odeslat včas, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení do Štědrého dne.

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG
TIP: Nastavte si na facebooku ve sledování mé stránky, aby se vám moje příspěvky objevovaly jako první, neuteče vám tak žádná z adventních soutěží!

Hlavní výhry:
Apartmány Babyhouse, které jsou na seznamu Amazing Places v ČR, věnovaly VOUCHER NA UBYTOVÁNÍ NA 2NOCI V APARTMÁNU Č.3 KDYKOLIV V ROCE 2018 V TERMÍNU DLE VÝBĚRU VÝHERCE (kromě víkendů/prázdnin/svátků - nástupní dny pondělí, úterý nebo středa a dle volných kapacit)

Fotografka Anna Ulman věnovala VOUCHER NA JARNÍ FOCENÍ DĚTÍ, RODINNÉ FOCENÍ NEBO PORTRÉTNÍ FOCENÍ V EXTERIÉRU V PRAZE (termín jaro 2018, lokalita dle výběru fotografky, 1 hodina focení, 10 upravených fotografií)

Princip:
Letos máme v kalendáři i dvě hlavní výhry, jejichž výherci se budou losovat 24.12.2017. Nejprve se náhodně vylosuje v rámci Adventního kalendáře den a ze všech komentářů, které byly v tento den přidány, se posléze náhodně vylosuje jeden výherce. Stejným způsobem se bude losovat i výherce druhé hlavní výhry. Každá z hlavních výher bude mít jiného vítěze!

!PODMÍNKY PRO ZÍSKÁNÍ HLAVNÍ VÝHRY:
Sledujte instagramové profily apartmanybabyhouse a anna_ulman (pokud nejste na instagramu dejte "To se mi líbí" jejich facebookovým stránkám Babyhouse a Anna Ulman)

HODNĚ ŠTĚSTÍ!

118 komentářů:

  1. Jelikož máme měsíční dcerku, zatím tohle moc řešit nemusíme a jen si bláhově říkáme, co doma opravdu nechceme - hrací hračky (ve většině případů jde o příšerné melodie) nebo levné plastové...A tím pádem taky doufáme, že naše prosby vyslyší i rodina :-) strnadova93@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě kupuji hračky, které jsou bezpečné, ne nějaké pochybné plastové. Celkově na určitém materiálu nezáleží, když je opravdu kvalitní. bacova.zd2@seznam,cz

    OdpovědětVymazat
  3. Jitka Olszarová3. prosince 2017 v 15:46

    My se snažíme kupovat dřevěné a pokud možno, aby k něčemu byli - něco dítě učilo, rozvijelo. Úplně nesnáším blikající a hrací hračky z plastu, takže to bysme asi nekoupili a snazili se najít alternativu ☺
    (Z.jituska@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  4. Letos slavíme poprvé vánoce ve třech a jako rodina (nepočítám našeho jezevčíka, ten je brán jako samozřejmost ❤). Ale poprvé s nasi 7 měsíční Laurinkou �� ta si zatím říct neumí, co by ráda dostala, ale máme nakoupeno od každého něco. Dostane nocnik, kosmetiku na myti a obleceni takže praktické dárky a pak samozřejmě nějaké hračky - soft kostky, kelimkovou věž, knížku, interaktivní knížku a Pejska-sestřičku :)
    veru.zamrzlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Snažím se vybírat hračky tak, aby dítě rozvíjely. Zatím mají krásná přání (zatím jen ta skoro 4 letá) :)
    kubaskova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Preferuji drevene hracky,treba mame krasny dreveny vlacek. Ale frci u nas i Lego duplo. horakol_volny.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, ja děti nemám :D.
    Mail: hladkakaterina1995@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Kupujeme to co si myslíme že k něčemu je - naučné, na motoriku atd. Vyloženě jen dřevěné ne. Máme od všeho trochu. :)
    Silvous96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Věří na Jeziska a tak dostanou jednu věc kterou si přejí nejvíc. To je.moje pravidlo. Pak dostavaji co mi během roku.frnkne do nosu. Zhalickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Doteď se snažíme to nějakým směrem posouvat: ) ale školka to dost narušuje:):) Například dcerka si tam.hraje s kinetickym pískem kterého já jsem odpůrce a strašně si přeje ho mít i doma...eva.dozbabova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. janabelcova@gmail.com snažíme se nakupovat hračky, které nějak rozvíjejí

    OdpovědětVymazat
  12. Snažím se vybírat hračky, které děti rozvíjí. Nemám rády ty, co jen blikají a hrají, i když jsme se jim také nevyhnuli. Určitě nekupuji, na co si dítě ukáže, ale běda jak jde s námi tatínek. Když něco jeho princezna chce, tak to dostane. liskahana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Dětem kupuji takové dárky, které si přejí, samozřejmě s ohledem na bezpečnost a cenu.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Vybírám spíš kreativní hračky a ty děti i baví. Ale třeba dcera má moc ráda Mickey mouse, tak bude i ten. A já už se moc těším, jak se bude tvářit, až ho uvidí..:)
    sykorka.maru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Jestli můžu být konkrétní, tak k Vánocům náš 10mesíční syn dostane Hrací stolek od Fisher Price, Lego Duplo a spousty knížek od nakladatelství Svojtka.
    Rozhodně do budoucna budu mít problém s pistolkama.
    lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Nevyhybam se zadnym hrackam,ale nejradeji mam drevene,knihy a hracky/veci,co dite rozviji - stavebnice,puzzle... ;-) fb Helena Kotrchova helena.xxxxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Snažím se vybírat hračky které pomáhají dítě rozvíjet. Samozřejmě, že mám ráda tradiční dřevěné hračky. Ale malý má rád i lego duplo atd. Když vybírám hračku tak opravdu pečlivě probírám nabídku hraček, abych nekoupila nějakou blbost. Malého stejně nejvíce baví běžné potřeby v domácnosti jako je vysavač, nabíječka na telefon, smetáček a lopatka a když může mamince nebo tatínkovi zamíchat kafíčko tak to je potom super. lucierybova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ze seznamu pro Ježíška vybereme 2-3 věci, děti samy Ježíškovi píší, že nemusí nosit vše. Snažíme se kupovat co nejméně věcí včetně hraček. Dnešní děti jsou přesycené a reklamy na ně útočí ze všech stran.
    Upřednostňujeme hračky, které jsou "klasické" před "módními".
    katerina.mejstrikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Dobré odpoledne :)
    Synek ještě nemá ani dva roky a nemluví, takže si o hračky neříká. Ale vidím, že nejvíc ho baví to, co máme my, takže u nás momentálně vedou Montessori hračky :) Já mám ráda hlavně dřevěné a různé české hračky, ale až si bude prcek říkat, ráda mu udělám radost i něčím jiným :)
    Katka.chromkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  20. nikola.hradska@seznam.cz
    Máme teprve měsíční holčičku, takže hračkám ještě nevěnujeme takovou pozornost, ale už teď vím, že budu velkou pozornost věnovat interaktivním knížkám od Svojtky, jestli to lze považovat za hračku. No a čemu bychom se chtěli vyhnout, asi jako většina rodičů, jsou tablety, mobily a televize ve velké míře... tak uvidíme, jak nám to půjde :).

    OdpovědětVymazat
  21. Tak tenhle rok vzhledem k tomu,že je starší dcerce přes 3 roky tak dřevěné,houpaci prkno a dřevěný domek pro panenky :) (tami.sara@seznam.cz)Mirka Vošická

    OdpovědětVymazat
  22. Kupujeme rozvijejici hracky, dreve i jine ktere nam vyhovuji.. ted dost u nas frci traktory Bruder, duplo, dvevene vlacky..
    petpec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Mária Kučerová3. prosince 2017 v 16:34

    gabrisova.maria@gmail.com
    Zatím jsem to řešit nemusela protze mám 3mesicni holčičku a moc hraček zatím nemá.

    OdpovědětVymazat
  24. Kupuji jakekoliv hracky, drevene i plastove, ale asi bych nikdy neporidila "zbrane". Nastesti je holky nejspis ani chtit nebudou :-)
    Skyv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Líbí se nám dřevěné hračky i se snažíme kupovat, letos z lidlu dostanou traktor, z loni má dcera z lidlu domeček pro panenky s dřevěným vybavením a letos jsme podlehli Mega Blocks Tomášovi, panence Baby Born sister a skluzavce. Zcela se vyhýbám a zatím nikdy jsem nekoupila tablet, notebook atd.
    vondrackova.jana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Nemám ráda hračky z toho měkkého křehkého plastu. Nejraději máme dřevěné. Ale celkově u nás vždy vyhrajou nehračky - různé kelimky, klaciky, cedulky a podobně. Vždy se snažíme domluvit se s rodinou, abychom pak neměli domácnost plnou nekvalitních hraček, které ale jen tak leží v koutě. Proto dáváme rodině tipy třeba na nove pyžamo, povlečení do postýlky, knížky a nebo věci, které mají smysl.Iwaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Kupuji malému hračky, který jsou pro něho vhodné, co je nevýhodou, tak to, že ho zajímají věci okolo, který on mít nemůže.. Takže pěnové puzzle (koberec) šel do ložnice pod postýlku, protože je to lump který to kouše :D a co bych mu nikdy nekoupila? Tak určitě kdyby byl větší a už chodil do školy tak nějaký dražší dotykový telefon, protože si myslím že v jeho věku by stačil nějaký obyčejný, protože v dnešní době jsou ty děti malinko závistivý a o ten telefon by mohl taky přijít. Alena.Pelouchova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Dáváme přednost kvalitě před kvantitou. Pětiletá dcera si ale občas přeje i hračky které nám se zrovna nelíbí. Čas od času dceři nějakou koupíme, ale jsme spíš pro stavebnice ,dřevěné hračky nebo hračky různého vzdělávacího typu. A synkovi 7 měsíců kupujeme většinou ručně dělané hračky,např. Silikonová kousatka apod... 😊 Co u nás určite ještě pár let neprojde jsou hračky typu tablet,telefon či notebook... Na to je ještě casu dost :))
    skrudzz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Většinou jim koupíme co se jim líbí, ale snažíme se vybírat hračky, které něco výdrží. Třeba kvalitní auta, když s nimi bourají aby něco vydrželi. Například značka Bruder je suprová. Ale náš mladší chce ještě aby auta vydávali nějaký zvuk a to zrovna tahle značka nemá. Ale samozřejmě mají i jiné hračky a značky. ;-) 1denca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Synovi jsou čtyři měsíce, takže si o nic neříká:D a já mu toho moc nekupuji, zatím spíše pořád dostáváme. V budoucnu to chci řešit nějakými kompromisy :) nicifi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Kupuji malé různé hračky ale aby něco malou naučily a měly nějaký smysl ne zase každou nesmyslnou kravinu coo si řekne :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Snažíme se kupovat edukativní hračky, většinou na základě nějaké recenze z blogu, ale protože máme chlapečka, tak autíčka vedou. charlotte.e@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Kupuji prevazne drevene hracky.U nas je v oblibe vlackodraha a kuchynka.Nikdy bych nekoupila synovi Spidermana:-)
    Katerina.Alexova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Letos bude Ježíšek ve znamení Fisher Price, Lega a dřevěných hraček. Vybíráme, co se nám líbí, co (snad) vydrží. Určitě dceru pak necháme, aby si vybírala sama. Co se mi moc nelíbí jsou předražené hračky k ničemu. A určitě se mi nelíbí hračky typu kuličkové pistole, ale to snad s dcerou nehrozí. Doufám, že si jednou bude přát nějakou hezkou Barbie s doplňky, která podpoří její fantazii. ;-)
    telus.d@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, kupuji Sáře hlavně knížky. Teď se chystám pořídit knížku Touchy-feely farmyard tales. Sára je o měšíc mladší než Stellinka a teď jí začínají zajímat povrchy atd. Vždycky kupuji to, co mám pocit, že ji v danou chvíli nějak zaujme. Jinak jsme hračky jako chrastítka dostali, tak jsme moc neměli na výběr. Knížky miluje a mě baví si s ní s nimi hrát. Ještě chci koupit Silent book - máme jednu hračku kde je na provázku na suchý zip nalepený pavouk na pavučině a to zbožňuje ho odlepovat. Nejsem fanda hraček které jen hrají nebo zpívají. Raději mám obyčejné hračky u kterých si zvuky děláme sami.
    Email: lidu.milka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Kupuji tak půl na půl,c o si řekne i co padne do oka mě :) A co bych nekoupila? Co bysme uznali,že není vhodné,bezpečné či z rozmaru( např. psa,když bych věděla,že se o něj nebudou schopný postarat). Pavla H.
    Email: falipe@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Dětem kupuji hračky, které se jim líbí a měli by z nich radost. Samozřejmě nedostanou všechno na co si ukážou ale zakázané zatím žádné nemají. Nezna.motorkarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Tak letos poprvé uz kupujeme hračky podle prani 4 letemu synovi, dřevěnou, plast nic nevydrží, pak uz jen nejake drobnosti, hlavní dárek uz máme. Ted hodne sleduji hračky pro předškoláky, písmena a počítání, takže učení hrou se také snažím podpořit. suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Kupuji hračky co mají nějaký smysl,nebo mají dítě něco naučit.Nejraději máme dřevěné,a pak samozřejmě knížky.Nikdy bych nekoupila pistole a roboty. sdagmar@senam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Dceři nejraději kupuji hrací knížky, u nich je zaručené, že si s nimi bude hrát. A velice jsme si oblíbili dřevěné hračky. Na přání ji hračky nekupuji, většinou při nějaké příležitosti, na rozmazlovani skvěle fungují babičky 😀. A co bych rozhodně nekoupila? Nekvalitní hračku o kterou by si mohla ublížit nebo pochybné hračky z aliexpressu apod.

    OdpovědětVymazat
  41. Kupujeme jak dřevěné,tak plastové kvalitní hračky (Lego). U staršího syna to dost začíná ovlivňovat školka, ale vše, co se staršímu synovi líbí, mu nepořizujeme, rozumně se domluvíme. Snažíme se vybírat hračky, co rozvíjí a něco vydrží. lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Kupuji dceri to, co chce, nastesti miluje ze vseho nejvic knizky, takze nemam problem s tim, ze by se mi zdalo neco nevhodne... Andrea.Kabelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Barbora Hajduškova3. prosince 2017 v 18:26

    Zatím vybíráme naučne hračky. Jinak nemám predstavu co budeme a nebudeme kupovat určitě ne hračky od vietnamců �� bajaik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Když bych si měla vybrat hračku plastovou nebo dřevěnou tak sáhnu radši po dřevěné, protože mám ráda kvalitní hračky co něco vydrží. Letos už si dcerka začla říkat co by chtěla, takže dostane i něco co si přeje. No a 11 měsíčnímu synovi je to zatím jedno. makaface@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Máme doma tříměsíční dcerku. Takže teď je u nás nejoblíbenější klasický hrkací špendlík. :) Vyhlídké mám ale výrobce, kteří vyrábí dřevěné hračky, také upřednostňuji takové, které rozvíjejí s když jsou české, tak jsem jedině ráda. Nikdy bych nekoupila nekvalitní, nebezpečné, blikající nebo jakkoliv pištící. Hudební ano, ty mam rada, ale co některé hračky vydávají za tóny nad tím mi zůstává rozum stát (a vlasy hrůzou na hlavě :D ). Stejsmichaela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Nas maky Samik ma v lednu 2,5 r. Hracky kdyz byl maly jsem kupovala prevazne drevene, vkladacky,vlacek atd. Ted uz je na auta hlavne z pohadky cars.Takze povleceni a kovovy mcqueen to jistí a lego duplo..stanek s dodavkou a lesni zviratka jsem mu sehnala. ☺🌲.A neco na tvoreni plastelinu,myslim ze bude mit radost.

    OdpovědětVymazat
  47. Se synem letos slavíme již třetí vánoce. Letos jsme psali společně Jeziskovi dopis, takže si už sám řekl co by si přál. Jeho přání bereme jako předlohou, ale spíš vybíráme podle nás s tím, že se mu některé přání pokusíme splnit. Obecně upřednostňuji dřevěné hračky, u nás doma ve velkém převládají a potom máme rádi knížky, nejraději máme od Svojtky. A ještě si hodně vyhrajeme s legem diplomku, to je taky parádní. Krásný první dveřní neděli, Marie. KaluzovaMajka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Dobrý den,...Vždy koukám po hračkách, které jsou interaktivní a podporují rozvoj dítěte. Dřevěné hračky jsou super, ale bývají dost drahé, jsem celkem spořivá, tak mi nevadí občas koupit nějakou zachovalou hračku přes bazar. J.a.j.i.n.k.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. V podstate kupujeme asi 4 typy darku - Duplo, drevene vlacky, knizky a auticka :D Takze vicemene se vzdycky trefime i do toho,co si syn (3) preje :) Neholduju plastovym hrackam co vydavaji zvuky, ruznym robotum, pistolim,atd...:) pivonkova.petra@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Miminko teprve cekame, ale hracky budeme kupovat z bezpecnych materialu, ne nejake jedovate plasty. Az si dite bude o hracky samo rikat, nebudeme mu kupovat uplne vse, aby si zvykl, ze v zivote nemuze mit vsechno co chce.
    cumplova.lenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. já se na vlastní děti chystám a chci jim hodně hračky vyrábět - třeba šít podle jejich obrázků. máme doma velikou zeď natřenou na tabulovou barvu a jsme hodně kreativní, tak se na to těším. sbírám taky dětské knížky a dětem kamarádek se snažím darovat hračky, které rozvíjí, maminky je ocení a pro děti jso taky nějak atraktivní (a|ť to není jen o moralizování dospělých, co děti musí, mají,atd...). no a když se děckám něco líbí, tak mi přijde smysluplné zhodnotit, jaké hračky už neužívají - ty odnést s děckem na charitu a pak jít koupit novou hračku :) cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Mam vnoucata od 1r-6let vetsinou kdyz je mam na hlidani mam u sebe katalogy od pompa nebo draciku..tak si listuji ti starsi a ukazuji,co by si praly..a pro ty nejmensi mi poradi snachy.Ale jsem i otevrena facebooku,kdyz vidim isnpiraci..sezenu a koupim jako nedavno koule tramtarie bludicke z nekolika drahami.Snad se bude nejstarsi libit.Letos vnoucatum planuju koupit interaktivni zviratko pejsek Lucy Zdeňka Jurečkova email electromike@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. elis.vesela5@gmail.com.....hračky se snažím vybírat podle toho, co mala zrovna miluje (nyni ledové království), ale vseho s mírou, hlavně nedáváme hodně dárků, chci aby si dárků dítě vážilo a nebralo jako samozřejmost, ze dostane vše, co si přeje, ani v životě to tak nefunguje :-)

    OdpovědětVymazat
  54. DaVám přednost bezpečným hračkam. Aby byli pevné bez drobných detailů. To, co deti mají rádi. Nekupuji strašidelné hračky. anna-guk@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Hračky kupujeme různorodé, ale převažují ty dřevěné. Máme také spoustu lega dupla, a pak knížek. A nekupujeme hračky jako dětský robot, toustovač, mikrovlnka apod....Snažíme se vybírat takové u kterých se něco naučí.. misu.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. hračky od malička preferuju dřevěné a nebo alespoň kvalitní...nemám rády kýčovité hračky, kterých mi přijde, že je většina....když otevřu katalogy hraček velkých hračkářství, tak si kolikrát říkám, kdo to kupuje? jsem ráda, že syn zatím nechodí domů s tím, že nějakou tu "hruzu" musí mít a chce. Samozřejmě, že se mu snažím plnit jeho přání,ale snažím se řídit ve všem tím, že dostane pulku toho, co chce on a vše co chci já /tam ale moc materiálních věcí nepatří/. Nikdy bych nekoupila zbraň, nemám je ráda a myslím, že malým dětem do ruky nepatří. Klarabicikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Na zacatku jsem rekla ze malemu nebudeme kupovat zadnou elektroniku ani jeji makety. Ale uz ma svuj telefonek... nesnasim hracky-strelne zbrane a kdyz s tim deti na nekoho miri. To doufam nedovolime... Iva Bidmonova (ivusicce@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  58. Nejsem zatížená na konkrétní styl hraček. Obecně moc nemusím plastové blikací a zvukové hračky, ale i ty doma máme, protože si je děti žádají :). Kupuji od všeho trochu - auto, knihu, deskovou hru, měkkouše :-D. Jediné, co bych určitě nekoupila, je nějaká hračka - zbraň, to se mi příčí v tom děti podporovat od mala..
    můj email: jawwana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Krásný večer
    Nemám ráda takové pochybné plastové, které nic nevydrží. Kdyz už ji dostaneme tak jen trnu kdy z ní něco upadne nebo se zlomí a až nebaví, tak ji na tajnačku schovám:D
    Vybíráme tedy jen osvědčené značky
    tereza.sebestova89@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. Zatím to až tak neřešíme, ale určitě hračky takové, které rozvíjí u miminka jeho další dovednosti. Dřevěné hračky zatím nemáme, ale určitě by u nás neměly chybět. Jsou taková klasika.

    OdpovědětVymazat
  61. le.bezdekova@gmail.com
    Detem hodne radi kupujeme vyukove a didakticke hracky, ale take jim radi kupujeme hracky po kterych touzi :)

    OdpovědětVymazat
  62. Mojí čtyřměsíční princezně stačí, když hračka šustí, cinká, chrastí nebo bliká :) Nemám vybraný "druh" hračky, ale snažím se nekupovat zbyčně moc hraček, protože stejně je nejlepší špendlík :D
    Co vím už teď je, že nebudu svým dětem kupovat dřevěné nebo plastové atrapy zbraní a mečů. Nepřijde mi vhodné, aby se děti učily, že je v pořádku je používat a hrát si s nimi (i když jde jen o hračky).
    ver2903@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  63. Snažím se vybírat hračky, které mají smysl. Snažím se dát na svou intuici,co by se prckovi mohlo líbit. Zatím je malý, tak to je na mě. Dávám přednost dřevěným, ale něco plastových máme také. Hraček moc nekupujeme. Pár hraček stačí.

    OdpovědětVymazat
  64. Zatim jsme koupili pouze par hracek..ale vedou hracky s susticima usima nebo hracky co hraji ruzne zvuky kdyz se do nich bouchne. Ale ve skrini jiz mam schovany dreveny vlacek, ktery tak za rok vytahnu :-) indrova.klara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  66. Elenka i Nikolka si namalují obrázky a tak se snažíme pokud to je v naší moci koupit jím to co si přejí, musím říci, že jsou to parádnice tak to jsou samé sponky, mašle, malovátka, tvoření (kytinkak@atlas.cz)

    OdpovědětVymazat
  67. Snažíme se kupovat něco, co není úplná blbost a k něčemu to je. syn chce lego, tak ho dostane.dceři je to zatím jedno.
    jana.koloma@email.cz




    OdpovědětVymazat
  68. Mám ročního chlapečka, takže je ještě na to malý aby chtěl co sám chce. Takže zatím vybírám hračky,které se mě líbí a mohly by se snad líbit i malému a určitě nekupuji nějaké pochybné hračky. Můj e-mail: xxmisulkaxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Nasemu prckovi se snazim porizovat predevsim hracky edukativni nebo takove, ktere rozvijeji jeho motoricke schopnosti.

    Co se tyce hracek, ktere bych mu nikdy neporidil je to slozitejsi protoze je jeste moc malinkatej na to, aby si neco vymyslel :-)

    Ale po pravde se moc netesim na to obdobi, kdy uslisim tatiiiiii ja to chci a chci a chci. A v takovem pripade to asi nedostane.

    a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  70. Snažím se vybírat hračky, které jsou zdravotně nezávadné, pokud možno nepochází z Číny a jsou prostě bezpečné. Zatím ale u našeho synka nejvíce úspěchu sklízí nehračky (nabíječka, kabely od notebooku, nádobí apod.)... Takže zatím moc hraček nekupuji, ale až bude starší, chci investovat do knížek , výukových hraček a deskových her :)
    katerinavitu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  71. máme zatím 9měsíční holčičku, tak si neumí říct, co chce, ale už jsme schopni okoukat, co se ji asi líbí, tak se snažíme hračky podle toho vybírat, samozřejmě u nás teď vedou všechny, co vydávají nějaký zvuk :D takže myslím, že po Vánocích to bude u nás jak na pouti :D mě se strašně líbí i dřevěné hračky. Vždy se snažíme, aby ji hračky také něco naučily. Určitě bych ji nikdy nekoupila hračky typu mobil, PC, dříve než je bude potřebovat.Veronika.waloschkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  72. Snažím se kupovat hračky hezké, bezpečné a aby měly pro dítě nějaký přínos. Mám ráda jednoduchost a také dřevěné hračky. Nikdy bych dcerkám nekoupila panenku Monster High. Můj email: redel@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Letos se synem budeme slavit první Vánoce, bude mít 10 měsíců. Preferuji spíše dřevěné hračky jak plastové a v budoucnu budeme nakupovat dle přání podle toho zda si to za celý rok zaslouží :) monikagl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. S nasi skoro pulrocni Adelkou nas cekaji prvni Vanoce. Od nas dostane prakticke darky, plenky, kosmetiku, obleceni, je mi jasne, ze babicky se nechaji unest. V budoucnu se tesim, az budu vybirat takove ty rozvijejici hracky.
    Krasny advent
    Katka
    Kulhavakat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Zatím si můj roční lump o hračky neřekne (možná díky bohu), ale je pravda, že jsem ujetá na dřevěné hračky a knížky. A nejradši bych do budoucna nekupovala hračky s motivy pohádek (např. Maša, Mimoni, Ledove království apod.), ale bojím se, že nás to nemine... macka0308@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Preferuji hračky ze dřeva, ale najdou se u nás i plastové. Nejraději mám naučné hračky, ty využiji potom po mateřské i v práci, pracuji totiž s dětmi :-)
    f.martina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Hezky večer,snazim se nekupovat plastove hracky co delaji jen randal :-),ale na navstevach se dcerka vrha hlavne po nich :-) rada kupuji od lokalnich vyrobcu a drevene,hodne take vyrabim a milujeme knizky,dcerka ted zboznuje medvidka Pu,tak shanim knizky s medvikem :-) Sarka saui.dj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Ahoj, speciální hračky nevybíráme, řídíme se jak se říká zdravým selským rozumem :) Zatím si dcera sama ještě neřekne, co by si přála, tak vysloveně nevím, co bych nikdy nekoupila. Máme rádi takové, u kterých se dítko rozvíjí a trošku něco vydrží.
    Lenka
    lenasus@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  80. Vím, co naše holčičky potřebují, co mají rády a udělalo by jim radost, tím se snažíme řídit. Mám ráda hračky, které dětem něco dají, u kterých se musí přemýšlet a někdy taky hračky, se kterými si s dcerkami i já ráda pohraji :D a co bych nekoupila? těžko říct, holky mají rády i auta, traktory.. petra.sebestova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj Maruško,
    moc se omlouvám, ale nemůžu nikde najít můj komentář, který jsem psala před par hodinama, tak ho napíšu znova. Popřípadě prosím, smaž tento.
    Psala jsem, že k Vánocům dostane Hrací stolek od Fisher Price, Lego a spousty knížek od nakladatelství Svojtka.
    Co nerada uvidím v synových rucickach budou pistolky.
    lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Zatím to moc neřeším, dcerka je ještě hodně malá , ale vím, ze budu mit v budoucnu problém spise ja:D kdyz jsme v obchodě mam pocit, ze ty hračky nekdy chci kupovat spíše sobě :D hihi Ale zatim kupujeme především hracky dřevěné a nějak naučné. mikudo.petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Snazim se splnit to co si preji a najit variantu,ktera sa libi i mne😉mrodakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  84. snazim se vybirat hracky co rozvyjeji,hodne davam knihy,pastelky a dalsi kreslici potreby,stavebnice,a spolecenske hry. samozrejme maji i auta a plysove hracky a plastova zviratka. vergr@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Snažím se kupovat hračky, které dceru něco naučí.
    polackovadaniela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Hračky se snažím kupovat takové, aby děti něco naučily, které pomáhají se rozvíjet a z kvalitních materiálů. sucha.hakovav@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  87. Preferuju hračky, které rozvíjí motoriku, představivost, slovní zásobu a jsou zdravotně nezávadné.
    Děsím se doby, kdy bude muj syn ovlivňován reklamou a bude po mě chtít kdejakou hloupost.
    A.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  88. Snažím se vybírat hračky, které dítě co nejvíce rozvíjí (kostky, puzzle, hlavolamy, stavebnice)

    zanda.riedlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Preferuju hračky, které rozvíjí motoriku, představivost, slovní zásobu a jsou zdravotně nezávadné.
    Děsím se doby, kdy bude muj syn ovlivňován reklamou a bude po mě chtít kdejakou hloupost.
    A.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  90. Pro našeho syna se snažíme vybírat hračky, které ho budou posouvat dál. A samozřejmě hračky s naším Krtečkem. ro-kuc@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Tak moje malá má letos pouze jedno skromné přání....chtěla by kouzelnou hůlku...pak by mi včšechno vyčarovala a já bych neměla žádný starosti:-))
    BOhužel takový dárek asi nedostane, ale pokouším se najít něco podobbného. JInak spíše kupujeme hračky které jsou naučné.
    carmchris@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Mám ráda hračky které dítě nějak rozvíjí! Syn si zatím neříká co by chtěl, ale když jsme v krámě dám mu třeba vybrat ze dvou kusů...a upřímně jsem ráda, že mám kluka, protože ty dnešní holčičí moderní hračky se mi nelíbí! :-D jarcca056@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. rmarci@seznam.cz hracky vybiram podle toho co deti bavi-milujeme lego, vlackodrahy, amme radi prirodni materialy, takze drevene pecka, plastovky mame nejake taky, ale nevedou u nas :) milujeme viceucelove hracky, ktere jdou vtahnout do ruznych her, jendou je to mic podrueh let balonem pak zas treba vodni bomba atd nikdy byhc mu nekoupila repliku zbrane, nesnasim tento typ ,,hracek,,

    OdpovědětVymazat
  94. Preferuju hracky takove, ktere rozvijeji motoriku, predstavivost a nejsou zdravi skodlive.
    Obavu mam z toho, az bude muj syn ovlivnovan reklamou a bude po me chtit kdejakou hloupost.
    A.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  95. Snazim se vybrat neco malo s prani deti (preci jen co by pro ne clovek neudelal ze :-) )
    a pak dokupuji neco co si myslim, ze by je mohlo take zaujmout a treba to ani neznaji. Vyhybam se hrackam s melodii!

    OdpovědětVymazat
  96. Pořizuji hračky, které si děti přejí, ale i ty o kterých si myslím, že je zaujmou :-) Na čem ulítávám, tak jsou okénkové knížky, ty děti i my rodiče milujeme :-)
    Hračky které nechci pořizovat (naštěstí po nich děti zatím netouží) jsou zbraně...
    Hodně štěstí všem a přeji krásnou adventní neděli :-)
    minonnka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. raději dceři kupuju dřevěné hračky a knížky, ale až si bude umět říct co chce určitě pod stromečkem najde to po čem její srdce touží :)
    Hana hana.dlouha125@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  98. Od všeho něco... Prcek má 7 m tak spíš pro rozvoj a letos vládne Krteček

    OdpovědětVymazat
  99. Synovi je dnes 15 měsíců. Kupujeme mu hračky které ho zaujmou a něco naučí. Například interaktivní ( hrající globus, mluvící František... ) s kterými poznává nová slova, melodie, zvířátka a tak dále. Pak kostky a stavebnice díky kterým cvičí svou motoriku, dřevěně naučné hračky a vkládačky na kterých trénuje paměť a šikovnost, v neposlední řadě pak plyšáky na mazlení. Nikdy bych mu nekoupila nic čím by si mohl ublížit, nic co obsahuje malé dílky a nic u čeho bejde regulovat hlasitost. :-D

    sipecek3990@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  100. bouce@seznam.cz my nasemu synkovi kupujeme hracky, ktere jej rozji, posouvaji ho dal, urcite byhc mu nekoupil nejakou cetku ( levne plastove, ftalatove hracky od vietnamce) , ktera by mu mohla ublizit :)

    OdpovědětVymazat
  101. rdraza@seznam.cz my kupujeme jen drevene hracky,jednoduche a prakticke, mame radi montessori :)

    OdpovědětVymazat
  102. Snažím se kupovat dětem co nejméně hraček :-D a samé hračky na trénování motoriky a podporu kreativity. Nicméně k mojí nelibosti moji 3letou dceru stejně nejvíce baví plastový mobil a plyšák. Asi bych jí nikdy nekoupila Mickey Mousse, protože ho nesnáším.

    vejvodova.adela_seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Máme od každého druhu hračky něco, není nic čemu bychom se bránili, naše děti jsou celkem rozumné a vybírají si vhodné hračky, mlhosu2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  104. Kupujeme hračky, které se líbí mně abych si mohl s malým taky hrát. :-D Nekupujem hračky s malými dílky a ostrými dranami.
    Zdendapenda@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Ahoj, kupujeme hračky dle věku skřítka....hlavne pro něj musí být bezpečné.
    Balkova.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  106. Nevybiram zadne specialni hracky. Zalezi na tom, co zajima dceru. Davam prednost takovym hrackam, ktere ji budou zajimat delsi dobu. Jana meskjana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  107. Kupujeme synovi hračky, které si přeje, samozřejmě ne všechny :D ale snažíme se jeho přání splnit, je to už školák a tak jsme rádi, že stále na Ježíška věří ;) Největší úspěch u nás mají společenské rodinné hry, které vozíme na výlety a dovolené a o Silvestru všechny vyskládáme a pořádáme rodinný herní večer/noc - je to moc prima, střídáme se ve výběru her a moc se u toho nasmějeme. Čemu se bráním, jsou hračky typu pistolky apod. a potom cokoli co podněcuje agresivitu.
    lucecitka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Dceři 7 let kupujeme pár toho co si přeje a něco co vybereme my. Za to synovi 2 roky, tomu jen my a tam se můžeme vyřadit. Letos už máme krásnou dřevěnou masinku a auta zatím.
    Karpiskova.daniela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Rádi kupujeme didaktické hračky s veselými motivy, převážně ze dřeva. Přijde mi, že je věčné a mám ráda přírodní materiály. Další oblíbenci naší malé princezny jsou plyšáci, takže ti taky nesmí chybět :-).

    OdpovědětVymazat
  110. Děti jsou zatím malé, takže moc nemusíme řešit to, že by něco vyloženě chtěly, ale my byli proti a nelíbilo se nám to. I když dcerka už vyjadřuje své preference, naštěstí s jejími návrhy nemáme problém, jen to množství. :-D Naštěstí to ale platí Ježíšek, takže jsme v klidu. Obecně mám ráda hračky didaktické a kreativní, hračky, které dokáží dát nějakou přidanou hodnotu, ideálně ze dřeva, příp. z kvalitního plastu (např. Duplo), ale určitě se doma najde i něco, co bych nekoupila, třeba že jsme to dostali a děti to milují. :-) Nemám ráda přespříliš blikající a hlasité hračky, takže ty bych asi nekoupila a pokud ano, tak se skřípěním zubů, ale určitě bych nekoupila žádnou napodobeninu zbraně. Takové hračky jsou mi cizí a vlastně ani nechápu, k čemu to dětem je. hanka.nesty@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  111. Já osobně mám nejraději takové hračky, které dítě nějakým způsobem rozvíjejí a nejsou do nich potřeba baterie. :D A protože máme dvě holčičky, jsou u nás na prvním místě panenky. :) Snažíme se tedy, aby dcerky dostaly např. k Vánocům hračku, kterou si samy přejí a namalují do dopisu Ježíškovi, pak hračku, kterou jim vybereme my, např. společenskou hru, stavebnici, lego a nikdy nesmí pod stromečkem chybět pěkná knížka. :) A abych ještě odpověděla i na tu poslední otázku, tak bych svým dětem asi nekoupila ňákou hodně předraženou hračku, kdybych věděla, že si s ní stejně nebudou hrát nebo hračku, na kterou ještě nemají věk. :)
    karolina.klub@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  112. Ja se snazim kupovat hlavne hracky ktere rozviji motoriku. Letos se musim krotit jelikoz jich ma dcera az nad hlavu takze kdyby chtela nejakou hracku tak bych se hodne dlouho rozhodovala jestli ji ju koupim nebo ne
    Jitkamatyskova11@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  113. Rozhodne bych detem nekoupila mobily a tablety. Vetsinou vybiram hracky pri kterych se neco nauci.
    Nozinova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  114. Tak já kupuji hlavně hračky, které se líbí i mně samotné. Dvouletá dcera do toho naštěstí ještě moc nekecá :D:D:D Mám ráda hračky s příběhem, když vím, kdo za samotnou hračkou stojí - taková hračka má duši:)
    Lenka Fořtová
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  115. zeman.jirik@gmail.com syn má 2roky,takže výběr hraček je jednoduchý,potěší jakékoli dopravní prostředky nebo kostky,skládačky,vkládačky a tak... takže zatím nemusíme řešit,ale sestra má 6letého kluka a nikdy by nekoupili jakoukoli imitaci zbraně-pistole,luky,nože,meče,tanky,nic takového prostě... a všichni z rodiny to respektují a také nepořizují..

    OdpovědětVymazat