čtvrtek 7. prosince 2017

7. den / 2x Wiky WinFat svítící a hrací medvídek od feedo.cz

Sponzorem sedmého dne Adventního kalendáře je eshop feedo.cz.
Feedo.cz - největší specializovaný e-shop s výživou a potřebami pro kojence a dětským vybavením působící v České republice, Slovensku a Polsku - mi pro vás věnovalo dva obří (75cm) svítící a hrací medvídky Wiky WinFat. Stačí, když medvídkovi zmáčknete tlapku, rozsvítí se a začne hrát příjemné melodie. Medvídek je vyroben z jemného plyše a bude s radostí dělat společnost malým i větším dětem. Součástí balení jsou i baterie. 
A dnešními výherci se stávají:

Gratuluji k výhře! Budu Vás kontaktovat na uvedené mailové adresy.

SOUTĚŽÍME DÁL!
Chcete si zasoutěžit o zítřejší výhru?

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG

Do komentářů pod tento článek zde na blogu napište svůj email, na který vás budu v případě výhry kontaktovat, a odpověď na soutěžní otázku: "Používáte raději klasické, tradiční kojenecké potřeby nebo jste otevřeni zejména těm novým, inovovaným, z praktičtějších materiálů?"
Komentáře, které nebudou obsahovat emailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového.
Pozor! Soutěž je pouze pro čtenáře s doručovací adresou v ČR! Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)

Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓
 
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz každý den od 30.11. do 24.12.2017, každý den od 1.12. do 24.12. 2017 se na blogu budou otevírat okénka/články s výhrami, které v nich budou představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem!).
Soutěžící budou den předem přidávat soutěžní komentář pod článek, který se soutěže bude týkat a ve kterém k tomu budou vyzváni (první je článek/video: VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017). Následující den se na blogu objeví článek s výhrou a rovnou i se jménem/jmény výherce/ů. Soutěžící tedy dopředu neví, o co soutěží. Je zachovaný princip překvapení jako v klasickém Adventním kalendáři.
Všechny sponzory a výhry si však můžete dopředu prohlédnout v události na facebooku a v úvodním videu na youtube. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete, a zvýšíte tím tak i pravděpodobnost výhry jedné z hlavních cen. Výherce budu losovat náhodně ze všech platných komentářů přes random.org. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odeslat včas, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení do Štědrého dne.

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG
TIP: Nastavte si na facebooku ve sledování mé stránky, aby se vám moje příspěvky objevovaly jako první, neuteče vám tak žádná z adventních soutěží!

Hlavní výhry:
Apartmány Babyhouse, které jsou na seznamu Amazing Places v ČR, věnovaly VOUCHER NA UBYTOVÁNÍ NA 2NOCI V APARTMÁNU Č.3 KDYKOLIV V ROCE 2018 V TERMÍNU DLE VÝBĚRU VÝHERCE (kromě víkendů/prázdnin/svátků - nástupní dny pondělí, úterý nebo středa a dle volných kapacit)

Fotografka Anna Ulman věnovala VOUCHER NA JARNÍ FOCENÍ DĚTÍ, RODINNÉ FOCENÍ NEBO PORTRÉTNÍ FOCENÍ V EXTERIÉRU V PRAZE (termín jaro 2018, lokalita dle výběru fotografky, 1 hodina focení, 10 upravených fotografií)

Princip:
Letos máme v kalendáři i dvě hlavní výhry, jejichž výherci se budou losovat 24.12.2017. Nejprve se náhodně vylosuje v rámci Adventního kalendáře den a ze všech komentářů, které byly v tento den přidány, se posléze náhodně vylosuje jeden výherce. Stejným způsobem se bude losovat i výherce druhé hlavní výhry. Každá z hlavních výher bude mít jiného vítěze!

!PODMÍNKY PRO ZÍSKÁNÍ HLAVNÍ VÝHRY:
Sledujte instagramové profily apartmanybabyhouse a anna_ulman (pokud nejste na instagramu dejte "To se mi líbí" jejich facebookovým stránkám Babyhouse a Anna Ulman)

HODNĚ ŠTĚSTÍ!

103 komentářů:

  1. Jsem hlavně pro praktičnost a nezávadnost materiálů, tak jsem moc ráda, že je možnost si vybrat:-) Šárka saui.dj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Narozeni miminka ocekavame cca za 2 tydny,ale v nakupu potreb jsme se drzeli tradicnich,klasickych potreb...samozrejme,aby byli nezavadne a vhodne pro deti. Veronika (vrychnovska@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  3. Praktické, ale i moderní. Třeba odzkoušet, aby člověk věděl co je nejlepší. zhalickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Máme tradiční kojenecké potřeby, ale otevřená jsem všemu ;)
    lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ráda klasické ale i moderní :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem spíš pro klasické potřeby,ale ráda vyzkouším i něco nového ;-)Záleží mi hlavně na zdravotní nezávadnosti. sdagmar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Nebráním se vyzkoušet i novinky, avšak vždy hledím na zdravotní nezávadnost. witlucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem spíše pro klasiku. Přirozené kojení je nejlepší. Ale pokud něco zaujme, tak vyzkouším i nějaké novinky :)
    anna-guk@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Řekla bych tak půl na půl,volila jsem jak klasické a osvědčené potřeby,tak i moderní,designové.Ale vždy kvalitní a nezávadné.Věřím,že jako každá maminka vybíram to,o čem si myslím,že je správné :) Pavla H.
    Email: falipe@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  10. jsem hlavně pro klasiku a praktičnost ale nebráním se ani moderním věcem pokud jsou nezávadné a praktičtější než ty klasické
    marketa.heinrichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Nebráním se novinkám ale přednost dávám tradičním potřebám.
    sucha.hakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Asi oboje, ale vzdy koukam peclive na recenze. Skyv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Jelikož nejstarší má 22 let a nejmladší 8 měsíců, vyzkoušela jsem i klasiku i nové trendy, z každého je něco dobré a bez něčeho se obejdu. bartlovahanka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ráda zkouším nové věci ale základ u nás tvoří klasika.
    Email:lidu.milka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Zkoušíme jak ozkoušenou klasiku tak i moderní věcičky, důležite je, aby to prckovi vyhovovalo a výrobky byly kvalitní a nezávadné.
    monikagl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Klasiku, ale nebráním se i nějaké nové věci :) Alena.Pelouchova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Šárka Korousová7. prosince 2017 v 12:27

    Používám klasické i nové věci. Záleží na tom, co zrovna potřebuji já a dítě, jestli mi to nějak ulehčí práci a také na tom, zda to vyhovuje dítěti. �� korousovasarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Mám ráda praktické věci, jako skleněná klasická láhev asi nee, ale co je pohodlné a oblíbené jsou moderní netekoucí hrnečky na pití, nebráním se ničemu.
    vondrackova.jana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Od všeho něco, vzhledem k tomu, že spouatu věci máme po mě a mem příteli tak si užíváme praktičnosti starší doby a Tako spoustu vymoženosti dnešní :)

    Schejbalova12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. U prvního jsem to moc neřešila, neměla jsem přehled. Nastesti neměla žádné kožní apod problémy. U druhého uz budu poucena a pripadne bude vědět, co a na co použit 🙈
    klarakocova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Tezko rict co je noveho a inovativniho. Dcera je jeste mala, ale radeji preferujeme drevene a site hracky, pred plastovymi. Nase heslo je: radeji kvalitu, nez kvantitu. Julie.Halesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. otevřená jsem všemu , ale převládá u nás klasika nenulda@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Je mi to v podstatě jedno, hlavně aby to bylo bezpečné pro děti. :) Silvous96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Je mi to víceméně jedno - jen mě musí něčím zaujmout a hlavně musí být bezpečné pro děti. redel@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  25. U prvního dítěte byla manželka na tradiční, dokonce žehlila košilky na zavazování. U druhého se doma vychytávek objevil mnohem víc,aby byl čas i na něco jiného sramcik@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Je mi to fuk, důležitá je pro mne bezpečnost, kvalita a musí se mi to líbit :D ;)
    Lenka Fořtová
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Nejvíce používáme prsa, nic dalšího jsme zatím nevyzkoušeli :D nicifi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Převažuje asi klasika, nad modernou,..Snažím se jít sice s dobou, ale módním trendům podléhám pozvolna :-) J.a.j.i.n.k.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Používala jsem u syna tradiční, běžně dostupné kojenecké potřeby, moc jsem to neřešila, ale u druhého dítěte budu určitě vybíravější a dám více na kvalitu! Jsem ráda, že na trhu je více a více šetrných a bezpečných atestovaných produktů za přijatelnou cenu:) RadushV@email.cz

    OdpovědětVymazat
  30. používala jsem spíše klasické...ale nebráním se ničemu...důležité je, aby to bylo dobré pro miminko :-) Klarabicikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Nezáleží na tom, zda je to moderní nebo klasické, hlavně abychom s tím byli spokojeni.
    jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Čekám čtvrté miminko a vybíráme i tentokrát staré osvědčené věci, které jsou nyní mnohem kvalitnější a nezávadnější, za což sem moc ráda! Hlavně jde o praktičnost u mě.
    janiej@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Byla jsem na neschopence skoro cele tehotenstvi, tak jsem mela dostatek casu cist a nechat se unaset tim, jake vsechny moderni nezbytnosti potrebujeme. Ted zjistuji, ze klasika je klasika. I kdyz nektere vychytavky dokazi pomoci. Hezky den
    Kulhavakat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Dulezita je hlavne pro me prakticnost.A kdyz uz si najdu oblibeny produkt, zustavam u nej. Katerina.Alexova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Musi byt hlavne prakticke! A je jedno,zda jsou klasicke nebo moderni. Helena.xxxxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Někdy je dobra ověřená klasika a někdy praktičnost je to težké u každé věci Volim něco jiného :-) je potřeba si vše vyzkoušet
    Vendulkabv@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Moderní věci usnadní čas i práci, takže dávám přednost jim.
    cumplova.lenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Klasické, tradiční, ale novinkám se nebráním, až budeme mít další dítě uvidím co mně nového zaujme. misu.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Nezameruji se na to, jestli je něco moderní nebo stará klasika...prostě používám věci, který mi padnou do oka a který právě potřebuji
    nikyta159@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Na trhu je toho docela dost a tak vybírám jen opravdové "zbytnosti" a především z kvalitních materiálů. charlotte.e@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Používám jak klasiku tak i moderní, hlavně když to vyhovuje prckovi :)
    MK.Michaela@seznam.cz
    Michaela Kratochvílová

    OdpovědětVymazat
  42. Nejsem vyhraněná. Mám ráda klasiku, ale nebráním se ani novinkám, pokud je uznám za vhodné :-)

    jawwana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Já nejraději praktické ,ale zároven tradicni, idelane skloubit sikovne s uzitecnym a designovym :) rmarci@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Zalezi jak u ceho. Jsem vdecna za jednorazove plinky a za odsavacku rymy do vysavace. Tyhle "modernosti" bych za klasiku nevymenila. liskahana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Výrobky si vybírám podle praktičnost. Nezaměřuju se jen na klasické nebo moderní.
    Daniela Kováříková
    polackovadaniela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Snažím se vyvažovat mezi klasickým a moderním, i tady podle mě platí staré dobré pravidlo "všeho s mírou" :).
    nikola.hradska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Nozinova.p@seznam.cz
    Pouzivam klasice potreby ale i ty "moderni" jako koupaci kyblik, ci satek na noseni deti

    OdpovědětVymazat
  48. Nebráním se vyzkoušet nové věci, ale co je osvědčené, u toho většinou zůstanu...
    katerinavitu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Ahojky nedrzime se něčeho máme ověřený standart od prvního dítěte a u něj to bylo spíše klasicke,ale záleží na tom oc se jedná. O novinkách si ráda počtu ale vzhledem k ceně se držím spíše těch starších ověřených. Pokud jde o lahvicky máme plastové se silikonem to stejné u dudliků, odsavačka ruční, plenky jednorázové a máme kočárek nikoli šátek či nositko, hračky které podporují hlavně rozvoj a u kosmetiky bio-hip a klasiku nivea.jednu novinku jsme přeci pořídili a to na doporučení naší Marusky �� pejska Dexe kamilamakovcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Klasické, ale i moderní. Nebráním se vyzkoušet něco nového :)
    f.martina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Osvědčily se mi zavazovací košilky nebo zavinovací bodýčka a k nim polodupačky nebo dupačky. Přetahovat věci přes hlavu je totiž s těmi nejmenšími prcky docela boj a ponožky, ty jsou vždy všude možně, jen ne na nohách. Z novinek jsme zkoušeli neúspěšně moderní zavinovačku-kokon, ale nakonec stejně byla nejlepší klasická rychlozavinovačka na suchý zip převázaná stuhou ;-).

    OdpovědětVymazat
  52. Jsem radši pro klasické kojenecké potřeby,ale nebráním se i těm moderním. Můj e-mail: xxmisulkaxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Ráda si necham poradit..třeba nedám dopustit na dudlíky zn. MAM dle velikosti (měsíců) láhve..i miska na sušenky od MAM jsem spokojená. Většinou si nechám poradit od známých...u co se týká plín. Teď jelikož čekáme druhé, sháním informace jaké nosítko na děti jsou nejlepší, tak od 3měsíců :o) ŽAneta Jurečková email kromerova,zaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. My jsme taky používali od všeho něco. Něco modernějšího, něco třeba i z dob starších. Vše má své kouzlo, ale nejdůležitější je, aby to vyhovovalo dítěti.

    OdpovědětVymazat
  55. Mária Kučerová7. prosince 2017 v 16:34

    Máme i klasiku i moderní.
    gabrisova.maria@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Za nedlouho budu vybírat pro druhátko, budu se držet praktických, klasických a nezavadnych věcí. Něco se mi u prvního osvědčilo a něco bylo zbytečné.
    Sarka.jerabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Zdenka Jurečková email electromike@seznam.cz mám doma pro vnoučatka nočník po svých dětech a musím říct, že za nás byly věci kvalitnější..dnes co maji nočníky nevyhovují chlapečkům,predek je nizky..ale taky jsem pro moderní věci..zase dnes je vše hlídané atestované.

    OdpovědětVymazat
  58. janabelcova@gmail.com používáme klasické i moderní, hlavně funkční a nezávadné

    OdpovědětVymazat
  59. Já volím ty nové z praktičtějších materiálů.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. U mne je jedu v praktickém, tradicnim stylu, ale nebranin se podle funkcnosti, nezavadnosti novym vecem.
    petpec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Zalezi jak co, tak jak jsem myslela, ze je to pro nas nejlepsi. ANDREA.KABELKOVA@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Máme malého chlapečka a od začátku kupujeme spíše tradiční věci. Ale poslední dobou se u nás objevují i věcičky moderní, ale kladu velký důraz na materiály a aby byly věci vhodné pro ty nejmenší dětičky. lucierybova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Na speciality mě neužije,hlavně at je to zdravotně nezavadné a jinak beru vše :) Zdeniada@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Syn už je větší, ale rozhodně jsem pro tradiční styl, ale nejsem zas tak konzervativní, takže se ráda poinformuji i o nových inovativních věcech a poté si na to udělám vlastní názor ;)
    lucecitka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Nejak nevim co mam zaradit do klasiky a co do modernich veci :-) pouzivame proste to co mimco a ja potrebujeme. A snazim se vybirat veci tak,aby vyhovovali nam oboum. indrova.klara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Používáme podle uvážení. Když je možnost a existuje přírodní alternativa tak volím tu.
    Katerina.mejstrikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Podle mně se to nedá rozdělovat na dvě skupiny, některé tradiční se vrací a stávají se znovu moderními. Používám to, co cítím že je pro mé miminko správné. :-)

    sipecek3990@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Klasické osvědčené používáme. Ne vše moderní je ideální a ne vše klasické je nemoderní.
    potrefenyhusak@seznam.cz Zdenda Penda

    OdpovědětVymazat
  69. Mám sice dvě děti ale kojenecké potřeby jsem nikdy moc nepotřebovala, protože nám šlo klasické kojení. Nezna.motorkarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Bohužel nevím, co přesně si mám představit pod pojmem nové a inovativní. Možná je používám a ani o tom nevím. :-) Obecně používám to, co nám vyhovuje a neřeším tradičnost či inovativnost. Tereza.binkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Snažím se kombinovat obojí, hlavní pro mě ale je praktičnost, funkčnost, užitečnost a dobré recenze a zkušenosti. Samozřejmě také zdravotní nezávadnost, ale ta je prioritou asi pro každou mámu :)

    OdpovědětVymazat
  72. Používám klasiku i moderní věci..zalezi o co zrovna jde. Nemusíme mít úplně top věci. Vybírám funkční, nezávadné kousky a pokud i dobře vypadají je to plus.
    formankova.maru@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  73. Používáme oboje, jak klasické a osvědčenné, tak i nové a moderní. :)
    karolina.klub@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Používáme kombinaci obojího, záleží, o co se jedná. K osvědčeným věcem se rádi vracíme, nebráním se ani novinkám.
    lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Nezáleží mi nijak zvlášť na tom, aby byly moderní, ráda používám i klasické, tradiční. Důležité je pro mě hlavně to, aby byl materiál zdravotně nezávadný :)
    kam.bob@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Záleží asi na tom o co se jedná. Ale většinu věcí máme "starých" tradičních. Jen pár nových a moderních vychytavek :-)
    Z.Jituska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Mám hodně ráda designovky a nové materiály. Ale na prvním mistě je samozřejmě zdravotní nezávadnost.
    vejvodova.adela_seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Jsem rozhodne otevrena i novym vecem 😊 ale v necem je proste klasika lepsi 👌

    OdpovědětVymazat
  79. Používám jak osvědčené, tak i nové produkty. Petra.sebestova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Klasické i moderní, je ale těžké si v tom obrovském množství vybrat. suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Vyloženě jsem se nespecifikovala. Prostě, co zaujalo (a fungovalo), to posloužilo.
    Macka0308@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj, koukám hlavně na nezávadnost, z kvalitních materiálů, aby nám vše chvíli vydrželo :) Nebráním se rozhodně praktickým materiálům...
    lenasus@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Ahojky, používám hlavně to co nám vyhovuje, ale novinkám se vůbec nebráníme, jen v některých věcech je stejně nejlepší stará dobrá klasika :) Veronika.waloschkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  84. snažím se hledat kompromis...nekupovat zbytečnosti, ale zase musím uznat, že nějaké moderní hračičky práci opravdu usnadní! :-) Jarcca056@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Jsem spíš na tu klasiku, ale teď u syna občas sáhnu i po modernějších a hlavně praktičtějších věcech. makaface@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Jsem spíš pro klasické potřeby,ale ráda vyzkouším i něco nového, ráda sleduji nové trendy a ekologické výrobky. Iva Bidmonová ivusicce@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Jako nejnutnější kojeneckou potrebu beru kojení a to je proste klasika :-D zadne odsavacky, dudliky, lahvicky atd....Neni nic krásnějšího nez dokazat nakrmit, dát naoit, utisit, uklidnit, uzdravit a uspat své dítě a nepotrebovat k tomu nic jineho, než vaše spolecne pouto :-) elis.vesela5@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  88. dáváme přednost klasice, ale některé moderní vymoženosti jsou fajn.

    stepiscz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Při rozhodování pro mne není volba mezi moderním vs. klasickým zbožím. Vždy chci zboží, které je praktické.

    bokul@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Vyhovuje mi obojí, spíše se dívám na praktičnost a hodně dám na recenze a zkušenosti druhých maminek.
    minonnka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Spousta moderních vymožeností je vlastně nejstarší klasika, jen třeba upravená (moderní látkovky, nošení dětí..), takže je to jen o úhlu pohledu :)
    katka.chromkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  93. Jsme sice hodne otevreni modernim vecem, ale vlastne se vzdycky stejne priklonime ke klasice :) strnadova93@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  94. Nerozlišuju jestli jde o věc moderní nebo klasickou. Rozhoduju podle toho jestli je to k něčemu a jestli je to praktické.
    D.lorkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. Spoustu veci maji deti po mne, zbytek se snazim vybirat hlavne tak, aby to byly osvedcene veci, ale spis ty modernejsi (nove materialy, funkcnejsi atd.). Jana meskjana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  96. myslim ze jsme se snazili poridit to nejlepsi co bylo k dostani :-) Nejsem si uplne jisty tim co bych v dnesni dobe nazval jako tradicni a co uz ne.
    a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  97. le.bezdekova@gmail.com
    Rozhodne mam rada prakticnost a rada si vybiram :) vetsinou sahnu po modernich kojeneckych potrebach :)

    OdpovědětVymazat
  98. Zastávám názor všeho s mírou, ale jsem hlavně pro praktičnost a pro využitelnost a nezáleží mi na tom, jestli jde o tradiční či moderní :)
    Samozdřejmě mi jde o nezávadnost materiálů.
    ver2903@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  99. Trendy zkoumám, ale poslední jak čemu. To už musí být ��
    Karpiskova.daniela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  100. Barbora Hajduškova8. prosince 2017 v 7:01

    Nakupují moderní ale at jsou nezávadné. Ale dostali jsme í tradični, myslím že stejně člověk musí vyzkoušet co lépe sedne �� bajaik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  101. Jsem moc ráda, že dnes už si můžeme vybírat. Takže mám nějaké klasické věci a nějaké modernější. Vítězí u mě praktičnosti. Ale čekám své první miminko, tak teprve čas ukáže... Iwaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Jak co, ale třeba bez vlhčených ubrousků a jednorázových plenek bych nemohla být :-D Ale používali jsme i klasické látkové na otírání, ty jsou taky parádní.
    1denca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat