pátek 8. prosince 2017

8. den / Dárkový balíček Bibetta a Babycup od belvela.com

Sponzorem dnešního dne se stává společnost belvela.com.
Společnost Belvela s.r.o. se zabývá dovozem a prodejem zboží pro kojence, děti a jejich rodiče. Jejím cílem je vnést na český a slovenský trh inovativní produkty, jež splňují nároky rodičů ohledně praktičnosti a komfortu, které jsou zdravotně nezávadné a které je v první řadě radost používat. Má výhradní zastoupení výrobků značek Bibetta, Babycup a Lucky Industry pro Českou a Slovenskou republiku. Nabídku výrobků a značek se snaží neustále rozšiřovat, aby co nejvíce korespondovala s filozofií společnosti. 
Do Adventního kalendáře mi pro vás společnost Belvela věnovala balíček, který obsahuje neoprenový bryndářek značky Bibetta v tyrkysové barvě, která je prý nejžádanější, a sadu dětských hrnečků Babycup, se kterými se děti učí samostatně pít. 


Po skvělé zkušenosti s neoprenovou přebalovací podložkou jsem na dětském festivalu mini Stellince pořídila právě neoprenový bryndáček akorát v oranžové barvě. Myslím, že do budoucna, pořídíme i kelímky, které jsem měla možnost si prohlédnout a osahat. Pozorovala jsem tam děti, kterým se opravdu krásně držely, skvěle jim padnou do malých ručiček a byly z nich nadšené.
A dnešním vítězem se stává:

Gratuluji k výhře! Budu Vás kontaktovat na uvedenou mailovou adresu.

SOUTĚŽÍME DÁL!
Chcete si zasoutěžit o zítřejší výhru?

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG

Do komentářů pod tento článek zde na blogu napište svůj email, na který vás budu v případě výhry kontaktovat, a odpověď na soutěžní otázku: "Máte nějakou oblíbenou knížku, která souvisí s Vánocema nebo alespoň se zimním obdobím?"
Komentáře, které nebudou obsahovat emailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového.
Pozor! Soutěž je pouze pro čtenáře s doručovací adresou v ČR! Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)

Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓
 
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz každý den od 30.11. do 24.12.2017, každý den od 1.12. do 24.12. 2017 se na blogu budou otevírat okénka/články s výhrami, které v nich budou představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem!).
Soutěžící budou den předem přidávat soutěžní komentář pod článek, který se soutěže bude týkat a ve kterém k tomu budou vyzváni (první je článek/video: VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017). Následující den se na blogu objeví článek s výhrou a rovnou i se jménem/jmény výherce/ů. Soutěžící tedy dopředu neví, o co soutěží. Je zachovaný princip překvapení jako v klasickém Adventním kalendáři.
Všechny sponzory a výhry si však můžete dopředu prohlédnout v události na facebooku a v úvodním videu na youtube. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete, a zvýšíte tím tak i pravděpodobnost výhry jedné z hlavních cen. Výherce budu losovat náhodně ze všech platných komentářů přes random.org. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odeslat včas, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení do Štědrého dne.

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG
TIP: Nastavte si na facebooku ve sledování mé stránky, aby se vám moje příspěvky objevovaly jako první, neuteče vám tak žádná z adventních soutěží!

Hlavní výhry:
Apartmány Babyhouse, které jsou na seznamu Amazing Places v ČR, věnovaly VOUCHER NA UBYTOVÁNÍ NA 2NOCI V APARTMÁNU Č.3 KDYKOLIV V ROCE 2018 V TERMÍNU DLE VÝBĚRU VÝHERCE (kromě víkendů/prázdnin/svátků - nástupní dny pondělí, úterý nebo středa a dle volných kapacit)

Fotografka Anna Ulman věnovala VOUCHER NA JARNÍ FOCENÍ DĚTÍ, RODINNÉ FOCENÍ NEBO PORTRÉTNÍ FOCENÍ V EXTERIÉRU V PRAZE (termín jaro 2018, lokalita dle výběru fotografky, 1 hodina focení, 10 upravených fotografií)

Princip:
Letos máme v kalendáři i dvě hlavní výhry, jejichž výherci se budou losovat 24.12.2017. Nejprve se náhodně vylosuje v rámci Adventního kalendáře den a ze všech komentářů, které byly v tento den přidány, se posléze náhodně vylosuje jeden výherce. Stejným způsobem se bude losovat i výherce druhé hlavní výhry. Každá z hlavních výher bude mít jiného vítěze!

!PODMÍNKY PRO ZÍSKÁNÍ HLAVNÍ VÝHRY:
Sledujte instagramové profily apartmanybabyhouse a anna_ulman (pokud nejste na instagramu dejte "To se mi líbí" jejich facebookovým stránkám Babyhouse a Anna Ulman)

HODNĚ ŠTĚSTÍ!

98 komentářů:

  1. Nic me nenapada, mozna Krtek v zime, tu jsem mela jako mala rada. Julie.Halesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jasný...určitě miluji vánoční knížku Mrazik :-) mám ji od malička s venovanim od babičky
    nikyta159@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Mikuláš Ježíšek pan Vávra a my. witlucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. asi to bude kniha Vianočné oblátky je to aj natočené ako film ale neviem či to dávaju aj u vás v česku. okrem toho mam samozrejme rada všeliake kuchárky kde hladám inšpirácie na Vianočné pečenie :)
    gregorova.jaruska.gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Me se moc libil Zimni pribeh od M.Helprina...je natoceny i film,ten jsem nevidela...ale kniha je moc pekna. :-) Veronika (vrychnovska@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  6. Veronika Šulcová8. prosince 2017 v 11:23

    Nemám, ale Ježíšek přinese spoustu jiných knih :)
    skyv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Teď nedávno jsem zakoupila ve výprodeji knížku Medvědí Vánoce od nakladatelství Rebo - dětem. Knížka mě uplně uchvátila, nejen krásnými ilustracemi, ale i textem. Je to taková hřejivá knížka o tom, jak medvídci milují Vánoce. Letos to budou naše první Vánoce pohromadě jako rodina (vloni jsem byla v porodnici), tak jsem taková naměkko :-) :-) J.a.j.i.n.k.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Kniha Veselé Vánoce, sice je se Santou, ale vždy jsem si ji jako malá ráda četla a letos jsem ji četla dcerce. Petra.sebestova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. České Vánoce Josefa Lady. A obecně všechny knihy ilustrovane právě Ladou. Iwaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Mária Kučerová8. prosince 2017 v 11:32

    Zatím nemám, ale uz po nějaké pokukuji.
    gabrisova.maria@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Já oblíbenou knížku s vánoční tématikou nemám,ale synovi jsme loni koupili k svátku knížku koled s klavírkem a letos už poctivě trénujeme ke stromečku ;-). A pak má taky rád Krtek v zimě :-) sdagmar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Jeste nemame,dcerka dostane na Vanoce velke leporelo zima.Tak pristi rok snad mit bude.lt83@email.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám oblíbenou knihu kterou jsem dostala jako malá na Vánoce takže ji mám spojenou s Vánoci (ikdyž Vánoční moc není) a jmenuje se 365 Hajadanových povídaček na dobrou noc :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Bohužel u nás vánoční knížku nemáme, je možné že u rodičů nějakou Vánoční máme, protože nám maminka vždy četla před spaním. Alena.Pelouchova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, je to Vánoční koleda :D.
    hladkakaterina1995@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Me se moc libi serie knizek od svojtky Hadej jak moc te mam rad :) a v te je i knizka zima :) le.bezdekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. janabelcova@gmail.com, já miluji Vánoční koledu od Dickense, ale i jiná zpracování toho příběhu od jiných autorů

    OdpovědětVymazat
  18. Z "dospělých" knih si o Vánocích žádnou nečtu, ale již třetím rokem si o Vánocích s dcerkou čteme Chumelení od Jiřího Kahouna a Už sněží, už chumelí, aneb Mikuláš, Ježíšek, pan Vrána a my. A pak také hojně prohlížíme velké leporelo od Anne Suess Co se děje o Vánocích, to je opravdu bezva. tereza.binkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Ja miluju od stredni skoly od Charlese Dickense Vanocni koleda, mela jsem ji i na maturitni otazce..je krasna a uz nekolik let i zfilmovana..doporucuju kazdemu precist,zkouknout..hlavne tem lidem, co myslí jen na sebe a sve bohatstvi. Maly ma po me nejake knizky rikanky a jine..mame jich moc 😉 rad se na ne kouka a uci se tim mluvit

    OdpovědětVymazat
  20. Nemám žádnou nebo mě alespoň žádná nenapadá
    kubaskova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Miluji knížku České Vánoce od Josefa Lady a těším se, až ji budu synovi předčítat ;)
    lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Bohužel jsem na žádnou klasiku v tomto tématu nenarazila. Docela by mě nějaká pro děti bavila, tak třeba zítra v rámci výhry v soutěži dostaneme tip.
    katerina.mejstrikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Máme rádi Ladu :-) avosicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Přemýšlím, ale asi nemáme. Když jsem vybírala knížky k Vánocům tak jsem tam viděla i vánoční pohádky ale koupili jsme nakonec hasičské ;-)

    OdpovědětVymazat
  25. nemám. Vůbec nečtu, zvládám jen logopedii se synem. zhalickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Barbora Hajduškova8. prosince 2017 v 12:15

    My žádnou vánoční knížku nemáme, ale strašně se mi líbí pohádka o prodavače zapalek od hanse christiana andersena. Je to strašně krásná pohadka

    OdpovědětVymazat
  27. Miluju Ladovske vanoce a zimu,takze jakakoli knizka od Lady :-) Sarka saui.dj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Knížka Sněží-tři vánoční příběhy, pěkné ;)
    katerinavitu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Synovi se nejvíce líbí knížka Zvířátka ve vánočním lese a mě vlastně také ;)
    kam.bob@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Miluju Harryho Pottera 😊 jak filmy, tak hlavně knížky. Nejsou sice vyloženě vánoční, ale vždy nějaká část příběhu probíhá právě o vánocích 😊🎄
    veru.zamrzlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. ano, kuchařku s názvem Pečeme Vánoční cukroví z babiččina receptáře. :-)
    sipecek3990@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. jmenuje se "Krtek v zimě" a čteme jí teď se synem. :-)
    potrefenyhusak@seznam.cz Zdenda Penda

    OdpovědětVymazat
  33. České vánoce Josefa Lady, ale jinak jsem vždy o Vánocích ráda četla, zachumlaná pod dekou s hrnkem kakaa.Teď co mám malé děti nemám tolik času, ale ráda čtu pohádky alespoň jim. f.martina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Od malička mám knížku Sob se svítícím nosem, je v sobích saních a teď po letech ji čtu dceři ❤️. D.Lorkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Nemáme, ale Ježíšek donese knihu Zima. Věřím že dcerku zaujme, jak vyroste. redel@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Zadnou oblibenou asi nemam,ale letos Jezisek donese dceri krasne ilustrovanou knihu Louskacek,tak myslim,ze to by mohla byt ona(aspon u dcerky);-) horakol_volny.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Zrovna tento týden Mikuláš přinesl knížku "Babi, kdy už přijde Ježíšek". Je to krásně ilustrované leporelo vhodné přesně pro toho našeho prcka. Myslím, že příští rok bychom už mohli zkusit nějakou s příběhy. Těším se na to! macka0308@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Urcite knizky se zimnima obrazkama Joaefa Lady.
    Kulhavakat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Tak takovou ještě nemáme :)
    l.silnicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Máme doma ještě z dětství obrázkovou knížku o narození Ježíška, kterou jsme si otevřenou na obrázku Betléma dávali pod stromeček.
    cumplova.lenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Máme knížku: Krtek v zimě-ta za nás doma vede :)
    Lenka
    lenasus@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Prozatím mám maximálně knihu - kuchařka, kde jsou vypsány recepty na Vánoční cukroví. N.waliczkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Milujeme kniho O čertovi od Pavla Čecha, kterou nám letos přinesl Mikuláš. Od autora mam vyhlídlou i další knihu o Pavouku Čendovi.
    vondrackova.jana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Zatím je u nás aktuální leporelo Krtek a Vánoce. charlotte.e@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Zatím nemam, ale plánuju koupit nějaký zpěvník koled at máme co zpívat, uz jsem jich hodne zapomněla :) nicifi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Knížku žádnou.. Tradičně ale koukáme na film It's a wonderful life. Ráda se tu inspiruji na nějakou knížku :)
    Email: lidu.milka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. když jsem byla malá měla jsem ráda vánočního andělíčka a sněhovou královnu dokonce jsem měla i omalovánky:-) jinak k poslechu mám ráda vánoční pohádky na cd a nejoblíbenější je pohádka kde se vánoční dárky mění jako škatulata:-) jinak s dětma čteme všechno možné ale zatím vánoční knížky nemáme...ted je u nás na programu Karkulka kterou musíme číst každý večer :-D kamilamakovcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Mám ráda knížku 366 pohádek na dobrou noc, kterou jsem dostala jako malá holka právě na Vánoce a už se moc těším, až z ní budu číst dceři - zatím z toho nemá rozum, ve svých 5 týdnech věku :).
    nikola.hradska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Máme s dětmi oblíbené velké dětské leporelo Co se děje o Vánocích. Prohlížíme ji a povídáme si o ní každý den. Jinak loni jsme četli se starším synem V Dlouhonosech zlobí čerti od Jiřího Kahouna.
    lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. máme doma vánoční piano knížku, kterou pravidelně hledáme na štědrý den :-)
    marketa.heinrichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. U nas je top Krtek v zime :) rmarci@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Svíčka jménem Kristián a povídání o Vánocích...je to krásný komiks co vypráví o Ježíškovi. :-) Jako malá jsem ji milovala a teď už čeká na syna! Jarcca056@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Bohužel knížku žádnou, spíše filmy nebo pohádky, jediné co mě napadá jsou nádherné obrázky Josefa Lady. lucierybova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Šárka Korousová8. prosince 2017 v 14:38

    Zatím nemám. Jediné, co mám na vánoční téma, je kuchařka s vánočními recepty jak na hlavní jídla, tak i na cukroví. �� korousovasarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Jako malý jsme k Ježíškovi dostávali vždy knihy, přímo žádnou s vánocemi spojenou nemám...možná první co mě napadla.. Krása Nesmírná. Z té jsme si rády četli. Teď je prcek ještě malej a žádnou konkrétní oblíbenou zatím nemá, ale dost se mu líbí obrázky v knize Chaloupka na vršku.
    Sarka.jerabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Vzhledem k tomu, že Ondra je ještě poměrně malý, tak u nás vede Krtek v zimě asi 100x denně :) kabilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Jako malá jsem zbožn'ovala Kubulu a Kubu Kubikulu od Vladislava Vančury. Obrázek zababušených lidiček na přední stránce ve mně zkrátka evokuje zimní náladu :-).

    OdpovědětVymazat
  58. Ja nemam zadnou, ale dcerka miluje knizku Obrazkove pribehy, a nyni prohlizime knizku s tematem Zima....elis.vesela5@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. Sice ráda čtu, ale žádná taková kniha mě teď nenapadá.
    jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Zdenka Jurečková email electromike@seznam.cz doma mame par knizek pro vnoucata napr Kuba a kubikula se zimnim prebalem..ale spise je zajimaji hracky.knizky tak na zacatku, kdy se uci zviratka ��

    OdpovědětVymazat
  61. Z detstvi mam oblibenou knihu Vesele vanoce a ted je ctene se synem.. :-)
    petpec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Kdyz jsem byla mala, milovala jsem Vesele Vanoce a ted cteme doma Cekani na Vanoce od Popperove. Jana meskjana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. U nas vede vanocni koleda�� Iva Bidmonova ivusicce@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Nemám, ale právě jsem pořídila Zachrání doktor Proktor Vánoce? tak uvidíme, jestli bude ona naše oblíbená v předvánočním čase :-)
    minonnka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Knížek máme hodně, vánoční ale zatím žádnou. liskahana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  66. My máme doma knížku Těšíme se na Vánoce. děti ji milují sramcik@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Když jsem byla malá, milovala jsem knížku Veselé Vánoce od Walt Disney.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Vánoční pohádky od Disney :)
    monikagl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Vánoční knížky máme, ale pouze ty dětské! :)
    karolina.klub@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Máme vánoční pohádky od Disney. Můj e-mail: xxmisulkaxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Neni to vanocni kniha ale oblibena je kniha zima ze serie rocnich obdobi.
    Nozinova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Knížku ani tak ne, ale spis všechny ty vánoční pohádky ☺️☺️ Vendulkabv@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  73. Nejoblíbenější je Krtek a zima.
    Daniela Kováříková
    polackovadaniela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Uplne se stydim rict, ze jsem za svuj zivot skoro zadnou knizku jeste neprecetl. Je to ostuda no...

    a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  75. Máme knížku Zima, ale jinou s vánoční, nebo zimní tématikou nemáme :) misu.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  76. Lidové tradice. Původ lidových tradic, zvyky,pověry, pranostiky a říkadla. Autor: Dagmar šottnerova
    sucha.hakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. Asi ne, ale včera jsem četla dceři o Malé Čarodějnici jak zahřála v zimě kaštanáře. :) Jinak o zimě miluju příběh Sněhové Královny. 😍 :) Silvous96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Ať přemýšlím jak přemýšlím,žádná mě nenapadá.Knihy jsem dostávala k Vánocům každý rok, u dcery to dodržuji také.Ale že by s nimi přímo souviseli, to ne. Pavla H
    Email: falipe@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Nemám oblíbenou žádnou knížku s vánoční tematikou nebo zimou. Ale když jsem byla malá tak jsem k vánocum dostala knížku Dvakrát sedm pohádek od Františka Hrubína a je má oblíbená dodnes a snad si ji oblíbí i syn :) Michaela K.
    MK.Michaela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Ano mám, ještě ze svého dětství. Knížka se jmenuje Poklady pod sněhem. Celý příběh se odehrává v zimě. Maminka mi ji vždy předčítala, a těším se, že ji budu předčítat také své holčičce.
    email:verca.dohnal@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  81. Jen vánoční kuchařku a kuchařku na cukroví. :-D bartlovahanka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Ano máme knížku Vánoce takovou tu velkoformátovou z tvrdýma deskama a je boží :) eva.dozbabova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  83. Dash a Lily - Kniha přání...úžasná knížka:)
    Lenka Fořtová
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Nene,zadnou nemame. K vanocum jsem knizky objednala,ale zadna vanocni..indrova.klara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. KNížku úplně ne, ale třeba koledy s příběhy jsou oblíbené ted
    janiej@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Vyloženě vánoční knížku nemáme. Máme jen knihu Zima, kde dcera vždycky ukazuje kočárky, které by chtěla dostat pod stromeček. makaface@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Vesele Vanoce z Disney kolekce ;-) helena.xxxxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Přímo vánoční knížku asi nemame. Ale viděla jsem tipy na zajímavé knížky s vánoční tématikou, díky kterým se děti o Vánocích i adventu něco dozvědí..tak třeba příští rok. ;)
    formankova.maru@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  89. Teď jsem pořídila Čekání na Vánoce sLuckou, Jendou a Martínkem a líbí se moc 😉ladyhawke@email.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Doposud jsem žádnou oblíbenou knihu s vánoční tematikou neměla, ale chystám se na knihu Vánoce v Paříži ;)
    lucecitka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. zeman.jirik@gmail.com bohužel zimní ani vánoční žádná...ale máme spoustu s dopravními prostředky :D

    OdpovědětVymazat
  92. Dortiky.ostrava@seznam.cz bohuz e l vulozene vanocni nebo zimni nemame..snad jen Kubula a Kuba Kubikula,tam se snih objevuje :)

    OdpovědětVymazat
  93. Mam uz od detstvi porad tu samou. Jsou v 4 pohadky na kazdou adventni nedeli ;-)
    tumova.kristyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Žádnou vánoční ani zimní nemáme. Ježíšek nosí každý rok všem nějakou knížku, ale žádnou vyloženě vánoční ne.
    Z.Jituska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. knížku zatím žádnou nemáme, právě jsem malé chtěla nějakou vybrat, knížky má moc ráda.U pečení už ale posloucháme koledy :) veronika.waloschkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  96. Knížky by pod stromečkem neměly nikdy chybět. Naše oblíbená vánoční knížka je Čekání na Vánoce s Luckou, Jendou a Martínkem, doporučuji všem. Jitka
    ditetova.jitka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  97. Mám doma knížku Vánoční pohádky a je krásná :)
    krystovamartina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat