čtvrtek 12. července 2018

recenze: Přírodní kosmetika Winni´s Naturel

Když jsem od Lekarna.cz dostala nabídku vyzkoušet přírodní kosmetiku Winni´s Naturel, mé srdce zaplesalo. Léto trávíme venku v přírodě, kterou milujeme a snažíme se jí i chránit. Dalším z mnoha kroků je moje touha po výměně veškeré kosmetiky za přírodní, méně škodlivou pro tělo i životní prostředí. Ne, vy víte, že nejsem žádná BIOmatka, ale když je možnost, vždy se snažím jít tou lepší cestou. A možnost je vždy! Chachá! Konec slovíčkaření. Přírodní věci jsou zkrátka v kurzu a mě baví je objevovat a hlavně testovat. Předsudků o tom, jak se něco nemůže vyrovnat něčemu jinému, máme plné hlavy všichni, to si přiznejme. Tak jak je to tedy s touhle značkou? Přiznám se, že jsem kývla hlavně proto, že jsem měla otestovat sprchový gel a intimní mýdlo, což je pro mě jedna velká životní kapitola, protože ne každé mi sedne.
WINNI´S NATUREL Gel Doccia Thé Verde - hypoalergenní sprchový gel 250ml (79,-)
Bio sprchový gel obohacený organickými extrakty ze zeleného čaje a břízy voní jako jeden z parfémů mojí maminky (kéž bych si vzpomněla který) a připomíná mi tak dětství. Sprchový kout se po přivření víček promění v deštný prales. Ta vůně není nijak přehnaně intenzivní nebo omamná, ale je opravdu svěží, příjemná, čistá a jsem na ní asi už závislá! Dlouho jsem neměla nic, co by mi na první dobrou tak sedlo a to, prosím, mluvíme o sprchovém gelu. Ale je to tak, je boží! Nijak nedráždí, neštípe ani nevysušuje. Je vhodný i pro alergiky. Pění, což je u přírodních produktů vždy zajímavý bonus! Obsahuje pouze přírodní organické suroviny. Produkt nebyl testován na zvířatech a je plně recyklovatelný.  
VEGAN OK - certifikace pro etické vegan produkty. 
ICEA - certifikace pro kosmetiku vyrobenou ze 100% rostlinných hypoalergenních surovin, která neobsahuje žádné alergeny (ani ty přírodní!).  
SKINECO - složení produktu je derma-kompatibilní (přírodní nebo eko vždy neznamená derma-kompatibilní!!!).

Bio tekuté mýdlo pro intimní hygienu obohacené organickými extrakty ze zeleného čaje, koriandru a aloe vera. Také obsahuje pouze přírodní organické suroviny. A jsem z něj neméně nadšená. Voní dost podobně jako sprchový gel, ale ještě daleko jemněji. Je krásně jemné, nedráždí, neštípe, není příliš "svěží", takže intimní partie šetrně omyje, aniž byste o něm pak musely ještě nějaký čas vědět. Já prostě nějak ten přehnaně svěží pocit tam dole nemusím, takže mi tohle mýdlo sedlo a myslím, že za tu cenu a s tímhle složením je pro mě prozatím bezkonkurenční, jsem moc ráda, že jsem ho mohla objevit a ráda si ho pořídím znovu.
VEGAN OK - certifikace pro etické vegan produkty. 
ICEA - certifikace pro kosmetiku vyrobenou ze 100% rostlinných hypoalergenních surovin, která neobsahuje žádné alergeny (ani ty přírodní!).  
SKINECO - složení produktu je derma-kompatibilní (přírodní nebo eko vždy neznamená derma-kompatibilní!!!).

Moje kamarádka mi prozradila, že značku zná a dělají i super úklidovou drogerii. Zkoukla jsem tedy celou Winni´s Naturel nabídku na Lekarna.cz a zjistila jsem, že mají opravdu hodně zajímavých produktů a určitě moc ráda některé další vyzkouším. Mají hypoalergenní mycí a prací prostředky, tablety a sůl do myčky, ale třeba i ekologický toaletní papír nebo kuchyňské utěrky, takže pokud si na přírodní a eko výrobky potrpíte, určitě to běžte omrknout a pak mi třeba i dejte vědět, jak seděly Winni´s produkty vám. Až budeme v novém, určitě něco dalšího objednám a dám vám pak zase vědět. ;)

1 komentář:

  1. Tak o této značčce jsem vůbec ještě neslyšela to intimní mýdlo mě hodně zaujalo asi bych ho ráda vyzkoušela :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥