středa 31. října 2018

event: Nový přebalovací a kojící Hami koutek v Hamleys

Věřím, že nejen moje děti jsou specialisti, kterým se začne chtít kakat nebo dostanou žízeň/hlad v tu nejmíň vhodnou chvíli. V centru Prahy uprostřed obchodů a turistických atrakcí jsou možnosti, kde  můžete v klidu přebalit nebo nakojit miminko, dost omezené, takže mám velikou radost, že jsme se poslední říjnový den mohli účastnit slavnostního otevření kojícího Hami koutku v Hamleys - největším hračkářství u nás. Tahle oáza je k dispozici všem maminkám, které chtějí v centru Prahy v klidu, čistotě a soukromí přebalit, nakojit nebo nakrmit své děti
Použití koutku není nijak zpoplatněno ani podmíněno nákupem v Hamleys! K dispozici jsou zde dva přebalovací pulty, mikrovlnka, dětská jídelní židlička i ohřívač láhví. Součástí koutku je i malá hernička, kde si děti můžou v klidu pohrát, protáhnout si nožičky po dlouhém sezení v kočárku nebo nošení v nosítku. Maminky si mezitím můžou odpočinout a pohovět v pohodlném sedacím pytli.

V Hami přebalovacím a kojícím koutku se Supermatkou a Anetou z Deníčku nastávající matky:)
Nově otevřený kojící koutek se nachází ve spodním podlaží hračkářství Hamleys poblíž zrcadlového bludiště. Iniciátorem vzniku tohoto zázemí pro maminky je kromě Hamleys také společnost Nutricia, která se prostřednictvím svých produktů stará o spokojená bříška miminek. 
"Přejeme si, aby se maminky a jejich děti v Hamleys cítily co nejlépe. Proto jsme se rozhodli spolupracovat se značkou Hami, která je odborníkem na dětskou výživu a pomohla nám vytvořit maminkám čistý a bezpečný prostor pro podporu kojení," říká Pavel Čmelík, ředitel pražské pobočky Hamleys. 
Lucie Šilhánová
Kromě nově otevřeného kojícího koutku jsme v Hamleys navštívili i Motýlí zahradu, Zrcadlové bludiště, vyzkoušeli jsme si virtuální realitu a projeli jsme se společně na kolotoči, který je dominantou hračkářství. Atrakce se platí speciální Hamleys kartou, kterou si pořídíte a nabijete na Infostánku v přízemí. Díky kartě pak máte i zvýhodněné ceny vstupného. Ale o tom příště...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji ♥