pondělí 14. ledna 2019

my life: O životě online

Nerada se do něčeho nutím, opravdu nerada. Poslední dobou mi jdou daleko lépe psát krátké příběhy do popisků fotek na instagramu než články tady na blog. Všechny se je snažím sdílet na facebooku, aby vám nic neuteklo, ale blog tak trošku zeje prázdnotou. Často cítím, že bych se k tomu tématu chtěla vyjádřit víc, oficiálněji. Článek na blogu mi prostě přijde daleko serióznější než popisek na instagramu, jenže pak si tu otevřu prázdný list a hlava je najednou úplně stejně prázdná. 
Nevím, kde začít, o čem jsem to vlastně chtěla psát?
Hm, děti ještě spí, jdu radši rychle něco sníst.
Už jsem vyndala to prádlo z pračky?
Hm, pořád nevím, co přesně bych vlastně měla psát...
Psát mě baví, o tom žádná, jen mi teď možná chybí dostatek koncentrace. Možná mi chybí i inspirace a nejvíc asi motivace. Psaní není zas tak zautomatizovaná činnost, tedy samotné ťukání do klávesnice ano, ale myslím tu druhou - tvůrčí/kreativní část. Obsah by měl bavit mě i vás. 
Zajímá vás náš běžný den? Zajímá vás můj názor na něco ohledně výchovy? Zajímají vás naše oblíbené hračky? Moje oblíbené knihy/filmy/písničky? Rádi byste si přečetli nějaké recenze? Co vás nejvíc zajímá - kosmetika, knihy, dětské věci, spotřebiče? 
O čem si tu vlastně chcete číst? 

4 komentáře:

  1. Zajimal by me vas bezny den, vcetne vyletu, oblibenych aktivit, jidla...

    OdpovědětVymazat
  2. Marusko, ja cekam na recenzi Baby tula nosite.Pakme zajima Tobik a skolka..a plany,sny..kam se podivat. A samozrejme vychytavky pro deti,obleceni,prakticke veci. 😊

    OdpovědětVymazat
  3. Jak už jsem psala, jsi pro mě inspirativní osůbka, která má milující rodinu a mě opravdu bavi číst cokoli, co se rodiny týká. A samozřejmě nejenom to. Zajímavé jsou i recenze, zejmena dětské tématiky. A upřímně? Rada si od tebe přečtu vše ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímá nás vše. Jak běžný život, stravování, recenze, výlety.. �� Jen tak dál.

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥