středa 9. ledna 2019

recenze: NUXE Huile Prodigieuse Riche / Univerzální vyživující olej

V novém roce i více času pro sebe! Děti a péče o ně nám umí zabrat spoustu času. Já jsem ochotná jim ho věnovat všechen, ale pochopila jsem, že to není úplně nejlepší řešení. Za prvé to není dobré pro ně samotné. Potřebují se osamostatnit, potřebují se naučit hrát si samy, potřebují mít čas a prostor i samy pro sebe a stejně tak já. Tím druhým důvodem je, že pak při vší té péči vypadám jak divoženka a dostávám se do stavu lehké zanedbanosti, což pro zdravý vztah sama se sebou ani s mým mužem není úplně ideální. Letos se tu tedy budou více objevovat i různé motivační články, recenze kosmetiky a jiných beauty produktů. Mám v hlavě i jeden zajímavý projekt, na který jsem zatím nenašla čas a prostor. Začínám zostra tímhle malým francouzským zázrakem. Suchý olej NUXE není u nás doma žádný nováček. Novinkou je však varianta NUXE Huile Prodigieuse Riche určená pro velmi suchou pleť a pokožku. 


Moc se mi líbí velmi elegantní matné balení. Praktický je i dávkovač s pumpičkou. Oleji zůstává jeho příjemná vůně, díky které si získal srdce tolika žen, i jeho další neodmyslitelné vlastnosti. Obsahuje vzácné rostlinné oleje, 98, 1 % přísad rostlinného původu. Neobsahuje minerální oleje, parabeny ani silikony. Vyživuje, regeneruje, zjemňuje pokožku. Můžete ho používat celoročně na obličej, tělo i vlasy. Tato nová receptura pro suchý typ pleti je hutnější, ale nemastná, hned se vstřebá a nezanechává žádný nepříjemný mastný pocit na rukách, obličeji ani těle. Jsou prokázány jeho antioxidační účinky. Pomáhá dokonce redukovat zabarvení strií. Mně hodně pomohl se zatažením jizvy, kterou mám od května dost ošklivě zahojenou, vyhřezlou a je znát, že se pomalu zplošťuje a ztrácí, uf! Taky si ho moc ráda lehce vtírám do vlasů. Jsou pak krásně voňavé, lesklé, vypadají zdravěji a vyživeněji, přitom nejsou nijak umaštěné. Je to taková luxusní kúra, kterou se čas od času rozmazluji. Představuji si, že když se procházíte po Paříži, cítíte kolem sebe ze všech těch šik Pařížanek právě tuhle decentní ikonickou vůni vzácných olejů. 

Je moc fajn i na sušší místa na těle jako jsou teď v zimě líčka (jako krém nebo sérum), ruce, příjemná je i masáž nohou a chodidel. Tím, že je olej suchý a nelepí, se nemusíte bát, že sebou pak švihnete. Děti mají teď období, kdy sebe i mě rádi mažou a takové večerní voňavé mazání zad mamince je nakonec zábava pro všechny! Říkám mu tekuté zlato a je pravda, že mám tendenci si ho šetřit, ale jakmile ho jednou vyzkoušíte, už na něj nezapomenete. Vsadíme se? Jeden tu pro vás mám. Sledujte @mujfialovysvet na instagramu.

PS: Našla jsem i majitelku těch andělských křídel, která mi posloužila jako rekvizita při focení. ;)
Dar z nebes!

1 komentář:

  1. Už dlouho o oleji od Nuxe přemýšlím. Jediné co mě odrazovalo byla jeho cena, ale po přečtení více recenzi vidím, že stojí za to :) půjdu do něj. Ale ještě nevím, jestli do tohoto nebo do třpytivého.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥