pondělí 11. února 2019

recenze: WELEDA Vyživující šampón s prosem

Vy víte, že si na recenze schválně vybírám jen ty nejlepší produkty, abych mohla chválit, chválit, chválit, doporučovat a zase jen chválit. Přes svátky mi došel šampón a já dlouho váhala, jaký si vybrat. Nakonec jsem si z Lekarna.cz nechala poslat šampón s prosem od Weledy. Rozhodl fakt, že Weledu a jejich přírodní kosmetiku mám prostě ráda a žádný jejich šampón jsem ještě neměla možnost vyzkoušet. Přála jsem si produkt, který bude o mé vlasy šetrně a kvalitně pečovat a zároveň jim dodá objem, protože jsou velmi jemné. Splnil tento produkt moje očekávání, co myslíte?


Šampón slibuje provzdušnění a odlehčení vlasů, ochranu před nepříznivými vlivy, zdravou strukturu a lepší kvalitu vlasů. Obsahuje jen přírodní suroviny. Vlasy ošetřené šampónem s prosem by měly být silné, hladké, zdravé a lesklé. Obsahuje olej z makadamových ořechů, který má vlasům dodat hebkost a šalvěj pro přirozený lesk. A tam je nejspíš ten háček. Šampón mi krásně voní. Pokud si ho dáte o trošku víc docela dobře se i napění. Mytí je příjemné. Bylinkami provoní vlasy i celou koupelnu. Snadné je i rozčesávání. Všechno to zkrátka funguje, jak má. Vysušené vlasy jsou opravdu nadýchané, vypadají zdravě a jsou i lesklé.
Jenže já se prostě nemůžu zbavit pocitu, že jsou mastné. Není to nic hrozného, naopak mi umyté vlasy všichni chválí, ale druhý den už mám ten pocit tak intenzivní, že si je musím jít přemýt. S žádným jiným šampónem se mi to za poslední dobu nestalo. Řekla bych, že mám teď vlasy už dobré, sice kojím, ale jsem s nimi v míru. Nejsou ani suché ani se nijak extrémně nemastí. Mýt si vlasy každý druhý den mě ale nebaví. Navíc mám prostě celou dobu takový nepříjemný pocit. Řekla bych tedy, že tenhle šampón je vhodný spíš pro sušší vlasy! Pokud máte husté třeba i kudrnaté vlasy, které se vám nedaří dobře rozčesávat, dejte mu šanci. Já ho přenechávám Kamilovi, který má hustší a pevnější vlasy a hlavně si je myje denně při sprchování, hned mu uschnou, takže ho nic podobného rozhodně netrápí. Mrzí mě to. Šampón jsem vydržela používat dva týdny, víc už ani ťuk. Samozřejmě jsem tím na Weledu nijak nezanevřela, tím spíš jsem motivovaná zkusit nějaký další, abych našla ten, co bude sedět mému typu vlasů.
A co vy, máte zkušenost s šampóny od Weledy?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji ♥