neděle 17. února 2019

výzva: Knihy pro vaše děti / Čtěme dětem!

Možná už jste si všimli knižní výzvy, která koluje nějaký ten pátek Facebookem. Já jsem se rozhodla se do ní takhle při neděli zapojit a napadlo mě, že místo, abych jí sdílela jen mezi svými přáteli, vyšlu ji do světa mezi všechny mé sledující. Normálně se žádných "facebookových her" a řetězáků neúčastním. Tohle je ale moc hezký nápad v duchu mého oblíbeného přísloví: "Aby k Tobě byl život štědrý a mohl jsi dostávat, musíš nejdřív sám dát!" 
Zkopírovaný text výzvy:

Milí přátelé,
účastním se krásného projektu týkajícího se četby dětí.
Hledám mezi vami 6 lidí, kteří budou ochotni koupit knihu a poslat ji konkrétnímu dítěti (jeho jméno, adresu a věk vám pošlu v SZ).
Později, na oplátku, vy dostanete 36 knih pro svoje dítě.
Pokud se chcete zúčastnit, dejte mi vědět v komentáři. Já vám pošlu další detaily v SZ. Spoléhám na vás, že dodržíte slovo.
Vhodné pro děti od 0 do 16 let.
Ve jménu lásky ke knihám ❤️

Jak a jestli to v praxi funguje, nevím. Nic neslibuji. Je jen na vás, zda se rozhodnete zapojit. Pokud máte zájem, napište mi to do komentářů na Facebooku pod příspěvek s odkazem na tento článek. Tady na blogu komentáře vypnu, aby vás to zbytečně nemátlo. Pojďme to společně zkusit! I kdyby se vám za to malé gesto (jednu knížku poslanou nějakému malému dítěti), žádná nevrátila, věřte, že se vám to vrátí brzy jinde. Na tohle fakt věřím! Dáš, dostaneš. Přesně to, co si zasloužíš. ;)