pondělí 30. dubna 2012

black & white

i když je venku asi 30°C ve stínu, doma máme opravdu chladno, rozhodla jsem se vám dnes tedy ukázat svůj domácí outfit. :-) moc ráda nosím tenhle vzdušný, asymetrický, bílý top. je z H&M stejně tak jako volné černé kalhoty z příjemného materiálu, které se dají nosit jako tříčtvrťáky s vysokým pasem nebo jako harémky.  :-) venku - na zahradě - se pak většinou promenáduju jen v plavkách.
 koná se u vás dnes nějaká akce? u nás se každoročně pálí čarodějnice na kopci nad městem, ale nevím, jestli tuhle tradici letos nevynechám... no zase je to hezká procházka. :-) každopádně se víc těším na zítřejší 1. máj, doufám, že bude stejně krásně jako dnes.


8 komentářů:

  1. Obvykle bývám oblečená podobně, jen teď to vedro nemůžu nějak vydejchat, zvlášť ve svém podkroví, takže jakmile jsem přijela ze školy, šla jsem taky do plavek :-) U nás se taky klasicky pálí čarodejnice a právě se rozmýšlím, jestli vůbec letos vyrazím.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se u nás koná pálení čarodejnic..spíše sem se těšila na 1.Máj, ale přítel musí do práce takže zase nic. :) Ale asi zajedu s mým BF na kafe. :D Jinak sekne ti to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :-) podstatné je si to užít, ať už se děje cokoliv :-)

      Vymazat
  3. Tohle je domácí outfit? No tak to koukám chodíš chic za každé příležitosti:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji. ale rozhodně upřednostňuji pohodlí, takže to zas taková sláva není. :-)

      Vymazat

Děkuji ♥