neděle 13. září 2015

TÝDNY KOJENECKÝCH POTŘEB

Mám tu pro vás jednu veledůležitou informaci - od 14. do 28. září 2015 bude na e-shopu Feedo.cz probíhat akce s názvem: Týdny kojeneckých potřeb! A bude to stát opravdu za to! Zapojeno je více než 20 značek (např. Avent, NUK, MAM, babymoov, Chicco,..) a můžete se těšit na slevu až 30 % na vybrané produkty.




Kromě slev a akčních nabídek se na Feedo blogu budou objevovat zajímavé články na témata točící se okolo kojeneckých potřeb a jejich správného výběru, použití, různé rady a tipy (např. jak vybrat správný dudlík, jak vybrat správnou lahvičku, co budete potřebovat v prvních 6 měsících s dítětem,..).
V neposlední řadě Feedo opět pro maminky nachystalo zajímavý seminář, tentokrát ve spolupráci se značkami Avent a Bepanthen. Bude se konat 25.9. 2015 od 10 do 12:30 hodin v Praze. Dozvíte se na něm jak pečovat o pokožku svou i miminka, co budete potřebovat do výbavičky, poslechnete si přednášku laktační poradkyně a budete si moci prohlédnout chystané novinky. V případě zájmu napište na seminar@feedo.cz. Rozhodně se ničeho nebojte a přihlaste se! Čeká vás příjemné prostředí, milí lidé, malé občerstvení a navíc si domů odnesete dáreček. Já jsem z minulého semináře byla opravdu nadšená a je mi líto, že se tentokrát nemůžu zúčastnit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji ♥