neděle 17. září 2017

BABY BLOG: SkipHop Aktivity Kemping hrací deka k svátku

V úterý jsme my Marušky měly svátek. Stella po mně nemá pouze dlouhé hubené nohy a odstáté uši, ale i druhé jméno, které se v naší rodině dědí už několik generací. A tak se slavilo! Stellinka k svátku dostala hrací deku Skip Hop Activity camping, která mě nadchla svým originálním designem a provedením. Navíc máme moc rádi zvířátka a zvířecí motivy, takže se nám skvěle hodí do dětského pokoje, kde budeme hraním, čtením a dováděním trávit celou zimu. BRRR!!!
skiphop aktivity kemping
Deka je vhodná pro miminka od narození. Je vyrobená z příjemného a měkkého materiálu, ze kterého jsem opravdu nadšená, a jsou na ní kromě krásných ilustrací různé zajímavé a pro děti lákavé prvky (šustící slunce, heboučký medvídek, tchoř schovaný ve stanu). Spodní strana deky je z tužšího materiálu, který izoluje a zároveň díky němu deka po podlaze tolik neklouže. Na dece stejně jako na konstrukci, která má svým vzhledem evokovat dřevo, jsou poutka, na která můžete libovolně zavěsit čtyři zvířátka (chrastící medvěd s kuličkami; hudební mýval s dřevěným kousátkem; želvička se zrcátkem; šustící světluška, které by měl svítit zadeček, ale nám se zatím nepodařilo přijít na to, jak jí aktivovat). Součástí je pak ještě heboučký polštářek spící medvídek, o které se miminko může opřít v leže na břísku nebo ho zapojit do hry. Moc se mi líbí i síťka mezi zadními "tyčkami", taková příjemná kulisa, která navozuje atmosféru kempování v přírodě, prostor příjemně uzavírá a dělá z deky opravdový hrací ráj. Celá montáž je rychlá a jednoduchá, tyčky stačí provléknout skrz otvory v dece a zacvaknout za poutka, která jsou schovaná vespod. Starším dětem pak tyčky můžete zase odendat.
Stellinka si hrací deku hned oblíbila a mně se ulevilo. Dlouho jsem řešila dilema, zda jí nějaké takové "aktivity centrum" pořídit, takže jsem moc ráda, že sklidilo úspěch. Hrajeme si se zvířátky každý den a moc rád se k nám přidává i Tobík, který ochotně Stellince zahozené hračky zase podává a věší. Máme tak o zábavu postaráno a už se nemůžu dočkat, jaká dobrodružství se zvířátky ještě zažijeme! 
Jak si Stellinka se zvířátky hraje, vám pořádně ukážeme ve videu o čtvrtém měsíci miminka. ;)

4 komentáře:

  1. Stále ji baví? Přijde mi, že má takové decentní barvy a u nás fungovaly jen ty výrazně křiklavé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, měli jsme ji doma do roka, teď už ji má kamarádka pro miminko a také jí ji všichni prý chválí. A je teda fakt, že když jsme je byli nedávno navštívit, tak si tam hned Stella lehla a chvíli si s těma zavěšenýma hračkama hrála, opět jí to zaujalo. ;)

      Vymazat
  2. Ale dá se s tím zabavit i déle :). Nám vydrželo něco hodně podobného více než rok rozhodně :). Díky za zajímavý článek :).

    OdpovědětVymazat
  3. Naše malá z ní byla také unešená, ale bylo to opravdu cca do roka. Potom už to byla jen jedna zajímavost z mnoha a později už na ni jen sedal prach (myslím na deku a né na malou) :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥