středa 12. října 2011

Avon - matte nailwear & glazewear

aneb můj první matný lak na nehty a "podzimní" lesk na rty.
AVON: matte nailwear - Inky Blue; glazewear Duo Reflect - Peach Twist
Lesk na rty: glazewear Duo Reflect - Peach Twist
v katalogu mě nadchla především jeho barva, proto jsem byla dost zklamaná, že se po rozbalení nijak nelišila od jiných klasických lesků /možná je o trošičku víc měňavá.../ a ani na rtech nevypadá nijak vyjímečně. na druhou stranu musím pochválit nádhernou vůni /neřekla bych, že jsou to broskve, cítím spíš karamelový pudink :-D/ a docela dobrou chuť! určitě ho tedy budu používat ráda, ale čekala jsem víc nebo spíš něco trochu jiného...
proto 7/10
Lak na nehty: matte - Inky Blue

otevřela jsem krabičku s lakem v odstínu Inky Blue a ŠOK! lak je v lahvičce fialový. začala jsem proklínat svou Avon Lady, že to celé popletla. mám sice fialovou ráda, ale těšila jsem se na ten temně modrý matný lak... smířila jsem se tedy s fialovými nehty a už jsem ani neočekávala, že se nějaký matný efekt vůbec dostaví. a výsledek:
PŘEKVAPENÍ! na fotce to sice není moc poznat, ale lak při nanášení začal tmavnout a zaschnul do matna a to během pár vteřin!!! za celý den se ani trošičku neoloupal a už se rozmýšlím, který si objednám dál ;-)
10/10
Máte zkušenost s některým z těchto produktů?
Zajímá mě váš názor!!! :-)

1 komentář:

  1. Já mám černý i fialový, oba jsou krásné, schnou matně a velmi rychle (což je plus, ale ne fakt, který by mě u laku přesvědčil, abych si ho koupila znova, klidně si počkám), ale výdrž je tristní. (Což je pro mě hlavní kritérium, nemám čas si nehty lakovat znova co dva dny.) Oba se mi začnou oloupávat během pár hodin. Že by špatný kus? Má smysl lakům u Avonu ještě věřit? NYC z drogerky s Essence nadlakem se začíná lehce oloupávat čtvrtý den nošení, mám jen lehce jetý špičky, stačí doopravit a minimálně ještě další den je nositelný. Jako za tu cenu Avon laky zklamání maximální.

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥