pondělí 10. října 2011

World Press Photo 11

nebudu vám tady ukazovat fotky fotek a ani vám nebudu popisovat, co jste na výstavě mohli vidět. měli jste se jít podívat sami :-)
já jsem využila příležitosti - ve středu jsem měla v Karolinu imatrikulaci a pak jsem prostě neodolala a musela jsem se jít podívat.
byla jsem neskutečně zvědavá a ani ne tak na všechny ty úžasné fotografie jako spíš na to, jaký pocit ve mně zanechají. odcházela jsem dojatá...
wpp

2 komentáře:

  1. Sakra škoda, sice jsem to jednou nějak zahlédl někde v novinách či novinkách, ale asi sem na to zapoměl, i když nevím zda ta informace byla o této výstavě a já ji prošvihl, ach jo... šlo by příště poslat tip do předu? =) pokud tu teda nebyl ;)

    OdpovědětVymazat
  2. I comment each time I especially enjoy a article on a website or
    if I have something to contribute to the discussion.

    It's caused by the passion displayed in the article I looked at. And after this post "World Press Photo 11". I was moved enough to write a comment ;) I do have a couple of questions for you if you do not mind. Is it only me or does it appear like a few of the comments come across like they are coming from brain dead individuals? :-P And, if you are writing at other places, I would like to keep up with you. Would you list every one of all your public pages like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?

    Also visit my webpage - agencja reklam

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥