úterý 13. října 2015

PAMPERS PREMIUM PROGRAM

Feedo rozjelo unikátní projekt - Pampers Premium Program (PPP).
Za každou utracenou korunu za plenky Pampers na e-shopu feedo.cz získáváte 1 Premium bod. Za nasbírané body získáte členství - bronzové, stříbrné nebo zlaté. V každém členství se vám otevírají různé dárečky a výhody. 

Do programu se zapojíte automaticky nákupem plenek Pampers. Stav bodů můžete sledovat v pravém horním rohu vedle Feedo bodů, které sbíráte zároveň, nebo ve svém profilu. Jednou ze základních výhod je poštovné zdarma a garance vrácení zboží do 365 dní. Pokud se do programu zapojíte nyní získáte 500 Premium bodů jako dárek.
Pokud nakupujete plenky Pampers poprvé, po dosažení hranice 1800 Kč se vám program automaticky aktivuje a v košíku už můžete začít vybírat dárečky. Pokud nakupujete Pampersky pravidelně, započítávají se vám všechny nákupy za posledních 6 měsíců. Status Bronz získáte, pokud jste za posledních 6 měsíců za plenky utratili 1800 - 3000Kč. Status Silver při celkové útratě 3000 - 6000Kč. A Status Gold, pokud jste za Pampersky utratili 6000Kč a více. S přechodem na vyšší status vám ale zároveň zůstává otevřený i status předešlý se všemi výhodami a dárečky. Pak už jen záleží, kolik nasbíráte Premium bodů za nákup. Tyto body se počítají za vaše nákupy od spuštění PPP, tedy od 24. 8. 2015.
Já mám např. Status Silver, protože jsem na Feedu za předešlých 6 měsíců utratila za Pampers více než 3000Kč. A 1879 bodů, protože jsem od 24. 8. 2015 nakoupila plenky za 1879Kč. Můžu si tak vybrat ze tří dárků v členství Bronz nebo si můžu zvolit dáreček z členství Silver.
Více informací k PPP naleznete ZDE.
Celý nápad se mi moc líbí, protože upřímně - kdo nedostává rád dárečky? Nakupování je hned o něco příjemnější a spektrum dárků je opravdu široké, určitě si každý vybere něco, co se mu doopravdy hodí.

Co říkáte na PPP? 

Nezapomeňte na slevu 100Kč při zadání kódu: FIALOVYSVET

12 komentářů:

  1. no tak jako.. dostat šampon za 70 kaček za 1 800 utracených? fakt ne :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jasně.. není to sekačka nebo bazén.. to musíš do Mountfieldu ;) Jinde bych jen utratila prachy za plenky, takhle mám navrch dáreček. Nevím, jak Tebe, ale mě takové maličkosti prostě těší!

      Vymazat
  2. Kupim plienky na akciu a za usetrene si mozem kupit darvek aky chcem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nikde levnější Pampersky nenašla, můžu poprosit o odkaz? :)

      Vymazat
    2. Hmm co tak skusit hypermarkety, zapadnute drogerie? To v parfumerke nezozenes, staci dvihnut zadok ��

      Vymazat
    3. Tak nevím, jak na Slovensku, ale u nás to chodí spíš opačně - čím zapadlejší drogerka, tím dražší.. :) Bydlím na vesnici :)

      Vymazat
  3. Je to super!
    Hned bych do toho šla.
    Plenky kupujeme skoro každý tyden stejně. A kdybych za to měla jeste pro Emí dotat dárek! Škoda, že nebydlíme v Česku. :)

    OdpovědětVymazat
  4. S Feedem jsem také spokojená, už jinde pleny snad neberu :) vyjdou nejlevněji, dostanu je až domů, nemusím se s nima tahat a hlavně mě potěšily třeba vlhčené ubrousky, stejně by je člověk zkusil, tak proč je nedostat zadarmo ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem levnější nikde neobjevila a je super, že se s nimi nemusím tahat.. a taky beru vždycky ubrousky, je to takové nejpraktičtější :)

      Vymazat

Děkuji ♥