neděle 17. prosince 2017

17.den / Peněženka ALIA od Kipling

Sponzorem dnešního dne je Kipling.
Společnost Kipling do Adventního kalendáře věnovala krásnou stylovou peněženku ALIA v odstínu Orchid bloom. Myslím, že se nám podařilo pro vás vybrat produkt s fialovými prvky, které vám budou připomínat, odkud peněženku máte, zároveň je však decentní a hodí se tak do každé kabelky.
Kromě kabelek, batůžků a doplňků v podobě peněženek, klíčenek, penálů nebo ledvinek, má Kipling ve své nabídce i cestovní tašky a zavazadla. V aktuální kolekci se fialová barva vyskytuje poměrně často, takže pokud vás baví jako mě, určitě se běžte pokochat.

A dnešním výhercem se stává:
Gratuluji k výhře! Budu Vás kontaktovat na uvedené mailové adrese.
SOUTĚŽÍME DÁL!
Chcete si zasoutěžit o zítřejší výhru?

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG

Do komentářů pod tento článek zde na blogu napište svůj email, na který vás budu v případě výhry kontaktovat, a odpověď na soutěžní otázku: "Jak a čím si na Vánoce zdobíte dům /byt?"
Komentáře, které nebudou obsahovat emailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového.
Pozor! Soutěž je pro čtenáře s doručovací adresou v ČR! Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)

Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓
 
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz každý den od 30.11. do 24.12.2017, každý den od 1.12. do 24.12. 2017 se na blogu budou otevírat okénka/články s výhrami, které v nich budou představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem!).
Soutěžící budou den předem přidávat soutěžní komentář pod článek, který se soutěže bude týkat a ve kterém k tomu budou vyzváni (první je článek/video: VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017). Následující den se na blogu objeví článek s výhrou a rovnou i se jménem/jmény výherce/ů. Soutěžící tedy dopředu neví, o co soutěží. Je zachovaný princip překvapení jako v klasickém Adventním kalendáři.
Všechny sponzory a výhry si však můžete dopředu prohlédnout v události na facebooku a v úvodním videu na youtube. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete, a zvýšíte tím tak i pravděpodobnost výhry jedné z hlavních cen. Výherce budu losovat náhodně ze všech platných komentářů přes random.org. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odeslat včas, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení do Štědrého dne.

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG
TIP: Nastavte si na facebooku ve sledování mé stránky, aby se vám moje příspěvky objevovaly jako první, neuteče vám tak žádná z adventních soutěží!

Hlavní výhry:
Apartmány Babyhouse, které jsou na seznamu Amazing Places v ČR, věnovaly VOUCHER NA UBYTOVÁNÍ NA 2NOCI V APARTMÁNU Č.3 KDYKOLIV V ROCE 2018 V TERMÍNU DLE VÝBĚRU VÝHERCE (kromě víkendů/prázdnin/svátků - nástupní dny pondělí, úterý nebo středa a dle volných kapacit)
Fotografka Anna Ulman věnovala VOUCHER NA JARNÍ FOCENÍ DĚTÍ, RODINNÉ FOCENÍ NEBO PORTRÉTNÍ FOCENÍ V EXTERIÉRU V PRAZE (termín jaro 2018, lokalita dle výběru fotografky, 1 hodina focení, 10 upravených fotografií)
Princip:
Letos máme v kalendáři i dvě hlavní výhry, jejichž výherci se budou losovat 24.12.2017. Nejprve se náhodně vylosuje v rámci Adventního kalendáře den a ze všech komentářů, které byly v tento den přidány, se posléze náhodně vylosuje jeden výherce. Stejným způsobem se bude losovat i výherce druhé hlavní výhry. Každá z hlavních výher bude mít jiného vítěze!

!PODMÍNKY PRO ZÍSKÁNÍ HLAVNÍ VÝHRY:
Sledujte instagramové profily apartmanybabyhouse a anna_ulman (pokud nejste na instagramu dejte "To se mi líbí" jejich facebookovým stránkám Babyhouse a Anna Ulman)

HODNĚ ŠTĚSTÍ!

96 komentářů:

  1. ZDeňka J. email electromike@seznam.cz byt v Olšanech jsem vyzdobila malým umělým zasněženým stromečkem se svítícími fialkovými baňkami, vnouček mi na něj pořád chodí,občas ho shodí :oD nadveřích mám věnec s vánočními andílky a na stolech adventní svíce, už jen chybí stromeček, vždy jsme mělý živý,,teď jsme sami dva s dědou, tak stačí umělý, vnoučatum se líbí.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Máme vánoční výzdobu, adventní věnec, světýlka, věnec na dveřích a různé další vánoční drobnosti po domě :-) petra.sebestova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Přírodninami, svíčkami, na stole ubrus a adventní věnec, betlém a tak podobně.
    kubaskova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Miluji vůní jehličí a pomerančů, takže jen co venku přituhne, donesu domů větvičky jehličí, které dům nádherně provoní a zároveň jsou krasnou dekorací😉
    tereza.sebestova89@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Když se rozhlednu po domě, tak ozdob moc nemáme. Na barovem osvětlení dřevěné hvězdičky, pár svíček a adventní věnec. Myslím, že až bude ozdobený stromeček, tak to bude vypadat zase o něco lépe ;) a hlavně největší ozdobou budou rozzářené oči mého syna ;)
    lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Náš byt už druhým rokem zdobíme klasicky chvojím a jmelím a vánoční výzdoba jako jsou světýlka a ozdoby. Alena.Pelouchova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Letos je vyzdoba skromna protoze budeme na Vanoce u rodicu ale mame krasny venec na dverich, na schodech andela a v okne rozsviceni dekoraci. Pristi rok byh chtela vyzdobu i na parapety a vic svetel... Iva Bidmonova ivusicce@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Výzdobu máme jen jednoduchou, ozdobené větvičky ve váze, v dětském pokoji vločky na oknech a samozřejmě stromeček laděný do zlaté barvy a slaměné ozdoby :)
    kam.bob@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Venec na dverich, truhlik na okne, adventni venec, svicky, svetylka,...
    Kulhavakat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. My toho tolik nemáme, máme vánoční ubrus, adventní věnec, světýlka, papírovou výzdobu na oknech.
    jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Mi máme Barborku, věnec, květináče s vánoční dekorací a světýlka :-) avosicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Mame adventni venec, na stul i na dvere, v okne mame svetylka a po byte povesene drevene hvezdicky. Letos nam na zdi visi jeste veliky mnou usity adventni kalendar - letos jeste pro pritele, pristi rok pro dceru. Email:lidu.milka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Venku na zábradlí nám svítí světýlka a doma máme adventní věnec a pak až na Vánoce stromeček. Nezna.motorkarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. mame adventni venec, mam tematicke polstarky, pak jmeli. jednu dobu jsem lepila obrazky na okna.
    maria.starova01@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Jmelím,třpytivými řetězy, stromečkem a svíčkami :)

    OdpovědětVymazat
  16. Máme věnce, proutěný strom s ozdobami, pak keramické mísy nazdobené, vánočními hvězdami a jmelím.
    vejvodova.adela_seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojky, já miluju strašně světýlka už od malička, takže do okna i na balkon a na venkovní stromeček, potom všude máme sobíky a samosřejmostí je vánoční stromek a větvičky do vázy, na chalupě pak mám pro děti látkový adventní kalendář. Taky dávám do okna svícen a na dveře věnec. stomek máme laděný do fialovo stříbrna a jinak volím klasiku žádnou moc divočinu prostě tradiční věci :-)kamilamakovcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Asi jako spousta dalších... na okna nálepky a světýlka, na stůl adventní věnec, na dveře malý věneček, a všudd po bytě všelijaké svíčky a další serepetičky :) kabilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Na okna dáváme vystříhovánky a světýlka :) na stůl adventní věnec, na dveře vysací vánoční ozdobu a svíčky po bytě :) milovanejandilek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Moc si na výzdobu nepotrpím, stromeček stačí:)

    OdpovědětVymazat
  21. Tento rok máme ozdobeno jen věncem (tento rok jsme spíš běhali kolem nového domu, narozeného syna a pesanu)
    V příštím roce by jsme chtěli výzdobu trochu vylepšit, přidat i nějaké to světýlko atd.
    a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Adventní věnec na stole, věnec na dveřích, svícen v okně, vánoční ubrus, až bude syn větší budu chtít zavést domácí adventní kalendář a větší výzdobu do oken. Nesmí chybět perníčky a cukroví a na Štědrý den stromeček :)
    monikagl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Snažím se ozdoby eliminovat a vybírat podle svého vkusu, takže pozvolna nakupuji co se mi líbí, moc to neprehanim, protoze nas bytecek je malý a uz tak je v něm moc veci, takže stromeček a svetylka zatím vedou. suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Adventní věnce, světýlka, svíčky ( spousty svíček :)), věnec na dveřích, sušené ovoce a další drobnosti po baraku ;)
    L.silnicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Mám vyzdobený byt, ve váze větvičky jedliček s ozdůbky, jmelí, adventní věnec, synovi jsem vyráběla adventní kalendář a samozřejmě stromeček. Fb Michaela Kratochvílová, mk.michaela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Proutěný zdobený věnec či hvězdu na dveře, všude svíčky, betlém na komodě, adventní svícen na stole a časem určitě budou venkovní světýlka. macka0308@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Prirodni materialy, vence, svicny..
    Janiej@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Před domem máme světýlka na stromku, v bytě máme s dětmi vyrobené svícínky, adventní věnec z klacíků, stromeček ze šišek, papírové vločky, sněhuláčky.
    irena.myslikovjanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Adventni venec nesmi chybet a od te doby co mame deti, tak u nas plati: cim vic svetylek, tim vic vanoce :)) takze svetylka vseho druhu.. simona.hau@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. V oknech mám světýlka, adventní věnec a na dveřích věnec :).. venku ozdobené stromky :)

    alenamojzisova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. V jednoduchém stylu Adventní věnec, svítící betlém, andělské zvonění, stromeček s přírodními ozdobami. witlucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Spíš jednoduše a přírodně, letos jsem si v kuchyni nakreslila adventní věnec křídou 😁

    OdpovědětVymazat
  33. Mária Kučerová18. prosince 2017 v 2:47

    Klasicke dekorace, jehličí, jmelí, svíčky, věnec, stromek...
    gabrisova.maria@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Taková klasika...adventní věnec, věnec na dveře, nějaké svíčky, s dcerkou jsme dělali papírové vánoční stromečky a letos nově světýlka nad krbem a ještě přidáme Betlém.
    formankova.maru@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Letos jen svíčky a stromeček, jeden rok jsem měla í vystrihnute vločky a zvířátka na okna. bajaik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Máme věnec, svítící hvězdu v okně, nějaké dřevěné dekorace. Na dveřích velkou rolničku a na brance a příjezdových vratech provlečené zlaté řetězy. Jo a jeětě decentně řetězem nasvícenou čelní stranu terasy a náš jediný smrček.
    vondrackova.jana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Mame vanocni vyzdobu,adventni venec, venkovni osvetleny stromecek a tyden pred vanoci davame stromecek abychom si ho uzili. Po novem roce to pak uz pro nas neni ono, tak ho davame driv. indrova.klara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Nemame toho moc, ale venec na dverich a svetylka venku na stromecku chybetvnesmi. Uvnitr pak svicen, par dekoraci a samozrejme stromecek. liskahana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  39. dobrý den, já zdobím hodně stylem DIY a máme doma velkou stěnu natřenou tabulovou barvou, s tím se dají dělat zázraky :) mám ráda svícny a světýlka...cervenkova.barbora@seznam.cz (na Fb jako Barbora Francová)

    OdpovědětVymazat
  40. Letos to bude jen stromecek a maly betlem, s malym miminkem nechci vytvaret nic velkeho. Julie.Halesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Ozbody vyrábí dcera, jsou to papírové vločky, perlové koule a hvězda �� ozdobíme ve stylu hand made .
    Karpiskova.daniela@seznam.cz Dancza

    OdpovědětVymazat
  42. Zdobime jako každý rok, nějaké dekorace na okna - andělíčky, stromečky, koule a ozdobujeme živý stromek. E-mail: xxmisulkaxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. V oknech vánoční nálepky, adv. věnec, řetězy a světýlka a různé doplňky. Klasika jako v mnoha domácnostech.
    Sarka.jerabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Máme adventní věnec, a pak vždy na začátku adventu vytahneme obří krabici s vánočními věcmi, tam se pohrabu a něco vymyslim. Letos mě ale bohužel zdobici nálada zatím nedostihla. A lepší už to asi nebude. tereza.binkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Čerstvé větvičky s vůní lesa,jmelí nesmí chybět a vůně cukroví.To je naše vánoční výzdoba :) Pavla H.
    Email: falipe@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Veronika Šulcová18. prosince 2017 v 6:52

    Hlavne vanocnim zivym stromecek a pak mame dreveny malicky stromek se svetylky na policce. Letos s dcerou i zkousime vyrabet dekorace z papiru.
    Skyv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Obecne nemam rada kyc, ale na Vanoce ho miluju! Takze svetylka, andelicci, puncosky, svicny, sobicci zkratka vsim! Andrea.Kabelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Obecne nemam rada kyc, ale na Vanoce ho miluju! Takze svetylka, andelicci, puncosky, svicny, sobicci zkratka vsim! Andrea.Kabelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Miluju světýlka takže mam vsude svetelne řetězy, svetelne koule, hvezdu v okně, a spooooousty svíček, dale miluji vůni jehličí, takže nesmí chybět větvičky, aby to tu vonělo, zapálit františka, upect cukroví a atmosfera je tu :-) elis.vesela5@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Být jsme si vyzdobili synovými výrobky, něco tvořil ve školce na keramice, něco jsme tvořili spolu. Nechybí vánoční zápichy do květináčů, smrkové větvičky ve váze, svíčky, svícen s betlémem a adventní věnec na stole. V okně u dětí světýlka a vločky. Na Štědrý den nám Ježíšek přinese ozdobený stromeček.
    lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. janabelcova@gmail.com my nemame skoro nic, jen venec na dverich a stromecek bude, nejak jsem to neresila, pro nas Vanoce teprve znovu prichazeji s prckem

    OdpovědětVymazat
  52. Snad vším co existuje :D svetylka, retezy, koulicky, kycoviti sobi...Kazdopadne jakmile uderi 1.12., zdobim pomalu i na zachode. strnadova93@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Osobně mě moc baví zdobit dům, máme věnce na dveřích, chvojky z lesa, jmelí, žárovičky, svíčky zapálené františky,purpuru atd.. :)
    lenasus@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Věnec na dveřích, který si vždy vyrobím, adventní věnec, svíčky, světýlka, dekorace a cinkající zvoneček se svíčkama po dědečkovi :) f.martina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Věnec na dveřích, asi tak milón svíček a adventní věnec, jinak jsem toho moc letos nedávala kvůli prckovi, nebyl čas, ale příští rok snad bude lépe :)
    bastera@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Vanocni dekorace, jmeli, svicky, vence, vanocni hvezda.
    Nozinova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. máme samolepky na oknech, na dveřích takového Vánočního sobíka, doma už i stromeček, hvězdu, adventní věnec, velikého skřítka, s kterým si chodí má 7,5m dcera neustále povídat :-) nenulda@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Letos bude na výzdobu muset stačit krásně nazdobený stromeček...chystáme se na prcka, takže vše ostatní jde ted' ve finiši stranou..ale těším se, jak si příští rok zase naplno užiju výrobu adventního věnce, zdobení perníčků a cukroví a vymýšlení nejrůznějších vánočních dekorací :-).

    OdpovědětVymazat
  59. Klasické vánoční dekorace, ale určitě nesmí chybět čtyři adventní svíčky, ať už na věnci nebo nějaké modernější formě. lu.francova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Normálně máme klasickou výzdobu, ale když náš malý by chtěl všechno chytat a prohlížet si to tak je momentálně naše výzdoba trošku omezená, věnec na dveřích, adventní svíčky na každou neděli jedna, nějaké ozdoby na stěnách,andílek, svícen a vánoční girlanda v obýváku, takže spíše věci aby na ně malý nedosáhl, ale samozřejmě mu vše ukazujeme a moc rád se na ně dívá z maminčina náručí. lucierybova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Samozřejmě základ...polepime okna...potom svicen, všude hodně jehličí,.hvězdičky, sisky

    OdpovědětVymazat
  62. Dům zdobíme jmelím, chvojím, světlýlka, ozdůbky. Adventni věnec. Na okna hvězdičky. sucha.hakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  63. Z venku máme kolem celého domu včetně štítu světýlka, na francouzských balkónech pak máme svítící sněhové vločky a na dveřích velký věnec.
    Do domu si každoročně kupuju Vánoční hvězdu, nechávám si vyrábět adventní věnec a do okna v kuchyni dávám velkou svítící hvězdu... Jo a v Kiku jsem neodolala velkému skřítkovi 😂...
    Nikinnna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. Máme stromeček, adventní věnec, větvičky ve váze a spousty svíček.
    cumplova.lenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Šárka Korousová18. prosince 2017 v 8:54

    Adventním věncem, světýlkama, svíčkami, stromečkem ozdobným zlatými nebo červenými ozdobami a také nám nechybí pár kýčovitých ozdob, jako jsou soby, sněhuláci... :) korousovasarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Mame doma klasiku-adventni venec,ruzne dekorace-letos ladene klasicky do cerveno-bile. A misto klasickeho stromku mame prouteny,taky ozdobeny,ptz na svatky byvame na chalupe a klasickeho stromecku by tu byla skoda. horakol_volny.cz

    OdpovědětVymazat
  67. My máme venku celý dům ozdobený světýlky v led barvě, doma nějaké ty světýlka taky a hlavně svíčky, jmelí, adventní věnec atd.

    OdpovědětVymazat
  68. Kromě tradičního stromečku máme adventní věnce-na dveřích a na stole se svíčkami. Dále pak vločky na dveřích, pár andělíčku a sněhuláků pověšených různě po byte a také adventní kalendáře-kupované i vyráběné. Jestli se to počítá jako výzdoba ;)
    katerinavitu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Byt zdobíme o Vánoce vším. Na okna girlandu, na stůl adventní věnec, větvičky barborky s lízátky, jmelí na lustr, všude Yankee svíčky, na dveřích vánoční věnec a na oknech truhlíky s vánoční výzdobou a světýlky :) a pak klasicky vánoční stromeček :) moc se těším na příští rok až bude naše Laurinka o rok starší (letos 7 měsíců) a bude si užívat tu vánoční atmosféru s námi ♥
    veru.zamrzlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Hodně světýlkami ♥ poté jehličím té vůni neodoloám a ona topení obcas rozehrívám plátky pomeranče a to je vune ♥ eva.dozbabova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  71. Zdobím domácnost hlavně vánoční vůní-cukroví, svařák, purpura, frantičky... :)
    Táňa
    tanickavlckova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. zeman.jirik@gmail.com zdobí manželka,svíčky,lucerna,sáňky-miniverze,jmelí,borůvčí, andělé,nápis Xmas,adventní kalendř domácí pytlíčkový a samo stromeček a světýlka... vše letos do dřevěna :)

    OdpovědětVymazat
  73. Svetylka,vanocni hvezda, jmeli, jehlici,......pak taky cukrovi:-) sarka saui.dj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Hlavně všude svíčky a světýlka. Stromeček a adventní věnec. To je asi vše...hlavne světlo a teplo. Iwaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Adventní věnec,světýlka,vánoční ubrus a hlavně vánoční nálada.
    lt83@email.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Adventní věnec a všelijaké tvoření - z papírů, sisek, papirovych tacku atd..
    anez.vesel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. Zdobíme naše obydlí především světýlky a nalepovacími vánočními samolepkami na sklo :) RadushV@email.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Jsem úplný blázen do různých Vánočních dekorací. Kdyby záleželo na mě, jsem schopná utratit majlant za Vánoční ozdoby a dekorace. Ale naštěstí mě při tom nakupování ještě rozum neopustil, a proto každoročně vytáhnu svíčky s Vánočními motivy, svícen, různé svítící dekorace do oken, nálepky na okna, Vánoční ubrusy a různé banky. N.Waliczkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. V bytě máme jen stromeček, a ve vázách větvičky s ozdobama. Jinak to nijak neprožíváme. Hlavně, že jsme jako rodina pospolu :) misu.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Nesmí chybět adventní věnec, světýlka v oknech a pár dalších maličkostí, vánoční svíčky, sváteční bílý ubrus, andělíčci a na štědrý den také vánoční stromeček. :)
    karolina.klub@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  81. u nás nesmí chybět světýlka, adventní věnec ručně vyrobený, samozřejmě stromeček a rodinná pohoda :) Veronika.waloschkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  82. Máme vánoční stromeček, ostatní by s malou brzy přišlo k úhoně :D...on i ten stromeček bude mít namále:)))
    Lenka Fořtová
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Vanocni vyzdobu mame v celem dome, hlavně nesmí chybět adventní věnec, jmelí, vánoční hvězda, věnec na dveřích , stromecek a cukroví. Ivanaulreichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. V bytě větvičky, adventní věnec, různé ubrousky, vánoční hvězda, svíčky a samozřejmě stromeček. Když mám náladu tak i okna. Letos poprvé sme dali na balkon světylka.
    Z.Jituska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Vánoční zdobení v bytě nijak nepřeháním. Letos jsem koupila dva skřítky, kteří mi sedí na poličce, pár ozdůbek jako jsou saně a vločky, nějaký řetěz a samozřejmě spousta svíček :)
    krystovamartina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Do truhlíků ven bílá světýlka, doma adventní věnec, barborku s větvičkou jedle,vánoční hvězdu a malý svícínek s andělíčky, jmelí. Nijak to nepřeháním ;-) sdagmar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Mám jmelí,stromeček z papíru co jsem dělala s dcerou, adventní věnec a samolepky na oknech :) ještě budeme mít dokonce stromeček :)) u nás se to nepřehání :) Hana hana.dlouha125@seznam.cu

    OdpovědětVymazat
  88. Máme jmelí, adventní věnec, vánoční hvězdu, ozdobený stůl a vánoční stromeček. redel@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Každoročně máme adventní věnec, dekoraci na dveřích, vánoční stromeček ozdobený perníčky, dřevěnými vložkami a světýlky. Loni jsem si vyráběla sněhuláka z ponožky a letos anděla z bukového polena. J.a.j.i.n.k.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Máme adventní věnec na stole, jmelí, vánoční samolepky na oknech, vánoční stromeček. Venku máme světýlka na stromečku a věnec na dveřích.
    Daniela Kováříková
    polackovadaniela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Máme adventní věnec, ozdobený stůl, vánoční stromeček a dekorace.
    babicka999@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  92. Mame betlém,adventni venec,nalepky nanoknech a filcove postavicky pro deti,ktere lepim na dvere
    Jawwana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat