pondělí 18. prosince 2017

18. den / Arch dekoračních samolepek Lilipinso od bebex.cz

Sponzorem dnešního dne Adventního kalendáře je bebex.cz.
Lilipinso to je neotřelý, moderní přístup k dekoracím zaměřeným na dětské pokoje. Značka spolupracuje s více jak 60 umělci, přináší tak široké portfolio stylů s krásnými designy. Samolepky Lilipinso jsou vyráběné ve Francii z kvalitního matného vinylu, který se na zeď snadno aplikuje a nezanechává na ní žádné stopy. Lilipinso nejsou jen samolepky, ale i tapety, obrázky, koberce a jiné drobné dekorace. Jeden z vás dnes vyhrává arch samolepek Lilipinso v hodnotě 560Kč dle vlastního výběru (1 ze 13 tipů).

A dnešním výhercem se stává:


Gratuluji k výhře! Budu Vás kontaktovat na uvedené mailové adrese.

SOUTĚŽÍME DÁL!

Chcete si zasoutěžit o zítřejší výhru?

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG

Do komentářů pod tento článek zde na blogu napište svůj email, na který vás budu v případě výhry kontaktovat, a odpověď na soutěžní otázku: "Máte už vše na letošní Vánoce nachystané?"
Komentáře, které nebudou obsahovat emailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového.
Pozor! Soutěž je pro čtenáře s doručovací adresou v ČR! Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)

Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓
 
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz každý den od 30.11. do 24.12.2017, každý den od 1.12. do 24.12. 2017 se na blogu budou otevírat okénka/články s výhrami, které v nich budou představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem!).
Soutěžící budou den předem přidávat soutěžní komentář pod článek, který se soutěže bude týkat a ve kterém k tomu budou vyzváni (první je článek/video: VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017). Následující den se na blogu objeví článek s výhrou a rovnou i se jménem/jmény výherce/ů. Soutěžící tedy dopředu neví, o co soutěží. Je zachovaný princip překvapení jako v klasickém Adventním kalendáři.
Všechny sponzory a výhry si však můžete dopředu prohlédnout v události na facebooku a v úvodním videu na youtube. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete, a zvýšíte tím tak i pravděpodobnost výhry jedné z hlavních cen. Výherce budu losovat náhodně ze všech platných komentářů přes random.org. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odeslat včas, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení do Štědrého dne.

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG
TIP: Nastavte si na facebooku ve sledování mé stránky, aby se vám moje příspěvky objevovaly jako první, neuteče vám tak žádná z adventních soutěží!

Hlavní výhry:
Apartmány Babyhouse, které jsou na seznamu Amazing Places v ČR, věnovaly VOUCHER NA UBYTOVÁNÍ NA 2NOCI V APARTMÁNU Č.3 KDYKOLIV V ROCE 2018 V TERMÍNU DLE VÝBĚRU VÝHERCE (kromě víkendů/prázdnin/svátků - nástupní dny pondělí, úterý nebo středa a dle volných kapacit)
Fotografka Anna Ulman věnovala VOUCHER NA JARNÍ FOCENÍ DĚTÍ, RODINNÉ FOCENÍ NEBO PORTRÉTNÍ FOCENÍ V EXTERIÉRU V PRAZE (termín jaro 2018, lokalita dle výběru fotografky, 1 hodina focení, 10 upravených fotografií)
Princip:
Letos máme v kalendáři i dvě hlavní výhry, jejichž výherci se budou losovat 24.12.2017. Nejprve se náhodně vylosuje v rámci Adventního kalendáře den a ze všech komentářů, které byly v tento den přidány, se posléze náhodně vylosuje jeden výherce. Stejným způsobem se bude losovat i výherce druhé hlavní výhry. Každá z hlavních výher bude mít jiného vítěze!

!PODMÍNKY PRO ZÍSKÁNÍ HLAVNÍ VÝHRY:
Sledujte instagramové profily apartmanybabyhouse a anna_ulman (pokud nejste na instagramu dejte "To se mi líbí" jejich facebookovým stránkám Babyhouse a Anna Ulman)

HODNĚ ŠTĚSTÍ!

94 komentářů:

  1. No jistě, pokud nepočítám, že dárky pro mě jsou ještě nezabalené 😂 nějak přítel se k tomu nemá a mě to už nebaví na to koukat, že jsem jediná kdo má ještě dárky nezabalené 😁Alena.Pelouchova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám, jako každý rok budu vše chystat na poslední chvíli.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. úplně všechno nemám, protože jsem denně od rán a do večera v práci, tak nebylo kdy, pracuji 12 hodin denně v domově pro seniory, takže nestihám napéct cukroví, nemám naklizeno a jediný co jsem po nočních službách místo spánku zvládla tak nakoupit dárky, ale ještě nemám všechny dobalený ale zítra mám zas noční tak to dodělám. Stromeček předčasně nazdobila rodinka už předem, já i 22 i 23.12 budu od rána do večera v práci tak bych to nestihla, tak mě udělali překvápko a stromeček už nazdobili. Hold ježíšek se narodil ve chlívě, tak se u nás bude cítit jako doma :-)

    OdpovědětVymazat
  4. dobrý den, vše nemám - chybí pár posledních dárků a takové to "odfouknutí" - uff, byla to dřina a teď hurááá! moc se na to těším :) cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Skoro :-) Už jen slepit cukroví, zabalit dárky a ozdobit stromeček a.....:-)
    jawwana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Nemáme nic ale moc toho chystání není. Takže jen zabalit dárky a ustrojit stromek.
    Katerina.mejstrikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Víceméně ano, už jenom čokoládový likér a bude všechno hotové. :)
    formankova.maru@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Vse podstatne je hotove, stromecek nsm prinese jezisek s darky balim postupne v noci kdyz deti usnou :) simona.hau@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Zatím ještě vše nachystané nemáme a ještě musíme pořídit vánoční stromeček :-) petra.sebestova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Ano mam, jeste jsem chtela zkusit upect vanocku tak jsem na sebe zvedava jestli to hecnu
    Nozinova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Z velké části už ano. Musím jen zabalit pár dárků a koupit kapra.
    Daniela Kováříková
    polackovadaniela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Hezký večer, cukroví napečeno, dárečky zabaleny a předány Ježíškovi, stromeček přinese Ježíšek až v noci před štědrým dnem, zbývají doladit už jen drobnosti :)
    monikagl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Zatím toho moc nachystaného nemám. Tedy hlavní jsou pro děti dárky. Ty už jsou připravené. Stromeček se aklimatizuje v garáži a už jsem vybalila nějaké dekorace. Jídlo a další zdobení ale čekají na sobotu . No a rozčiluje mě, že se třemi dětmi je úklid utopie. Verc27@email.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Mame dokonce i darky zabalene :-)
    petpec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Zatim nemam,chybi vanocni uklid a vyzvednout par darku. Doufam ze v patek bude vse hotove a zacnou vanoce :-) indrova.klara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Něco máme a na něco se teprve chystáme :) Ještě nás čeká úklid, nákup jídla a možná i posledních dárečků, dobalení toho, co už máme nakoupeno, ale to nějak zmáknem :) Hlavní je přece klídek a pohoda :) kabilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Nemám,jsem ostuda.Nějak to letos nestíhám,ale hlavu si z toho nedělám.Hlavně,že budeme jako pohromadě.To je pro mě nejdůležitější.Pavla H.
    Email; falipe@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Stromecek ceka na balkone,cukrovi mi pekla kamaradka. Darku moc nemame,nejdulezitejsi je domaci pohoda a klid! F.martina@centrum. cz

    OdpovědětVymazat
  19. Ještě zbývá dobalit poslední dárky, nazdobila stromeček a ukuchtit bramborovy salát a Ježíšek může přijít ;)
    lenule683@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Dnes jsem dokoupila poslední dárky a dozdobila pařížské rohlíčky - ano, jsme ready :-)
    vejvodova.adela_seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Mária Kučerová18. prosince 2017 v 22:13

    Ani zdalekaaaaaa.
    gabrisova.maria@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. nemám :) chybi mi zabalit dárky, dozdobit perníčky, udělat vosí hnízda, nakoupit jídlo...ale to se zvládne levou zadni :)

    OdpovědětVymazat
  23. Šárka Korousová18. prosince 2017 v 22:16

    Ano, už mám vše nachystané �� korousovasarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Doslepovat cukrovi, dozabalit darky , na uklid asi cas nezbude, ale to se nezblazni :-)
    janiej@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. No moc ne :) Zítra mě čekají vosí úly :) milovanejandilek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Vse uz je nachystane! Andrea.Kabelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Skoro ano, ještě mi chybí umýt poslední dva okna, slepit linecké a zabalit zbytek dárků, letos nějak nestíhám :)
    kam.bob@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Ne ne čeká mě zabalování dárků, což bytostně nesnáším:-( jinak cukroví mám stromeček taky a chybí nám ještě ryba...blázinec ale jsem s milovanou rodinkou :-)kamilamakovcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Skoro. Snad. Vzdycky, kdyz myslim, ze uz bude konec, se jeste neco objevi ☺ liskahana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Ja mam rada klid, proto vse dulezite ano. Julie.Miklovicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Ano! Dnes jsem sehnala poslední dáreček, takže už jen zabalit a je hotovo! tereza.sebestova89@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Skoro, už zbývá jen dobalit dárky a v sobotu salát.
    jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Jelikož jsem se synem oba nemocní, tak jsem ráda že máme vše hotové a můžeme jen ležet v posteli, i když tohle jsme v plánu opravdu neměli :) mk.michaela@seznam.cz, fb Michaela Kratochvílová

    OdpovědětVymazat
  34. Dárky jsou zabalené, cukroví teď dopékám a stromek dneska koupil manžel. Zítra už jen nazdobím cukroví, co dnes nestihnu, ozdobím stromek a hurá hotovo :-)
    Nikinnna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Téměř, chybí jen zabalit dárečky.
    anez.vesel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Nemam zabalené darky a musím to dělat v noci, kdy obě deti spi. Pak jeste nazdobit vánoční stromeček a uvařit štědrovečerní večeři. suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Vše ještě nachystané není, ale zatím zůstávám v klidu :-). Vždyt' na to máme ještě celých pět dní a navíc 24. chodí Ježíšek a ne inspekce z hygieny, takže to nehodlám přehánět :D.

    OdpovědětVymazat
  38. Skoro ano, jen ještě obstarat kapříka a zabalit dárky. makaface@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Chybí mi ještě dobalit dárky, včera jsem sice balila ale syn semnou každý večer, i dnes, soutéží kdo déle vydrží vzhůru. sipecek3990@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Uklidit, zabalit dárky, nakoupit ovoce na mísy, možná ještě i něco dokoupit. Ale nehrotíme to. Vánoce si užíváme a předvánočnímu šílenství nepropadáme. :)
    potrefenyhusak@seznam.cz Zdenda Penda (fb)

    OdpovědětVymazat
  41. Ještě bohužel nemám napečeno cukroví co jsem chtěla. Ale to už asi ani nezvládnu. 😀 nezna.motorkarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Skoro vse je pripraveno :-) Uz jen ozdobit stromecek a je to

    a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Mám většinu dárků, ještě ne ale zabalené. Úklid moc neřeším. Hlavně vše na pohodu. sucha.hakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. První Vánoce s malou se na mne rozhodně podepsaly a já přes veškerou snahu nemám ještě vše :D Musím dobalit dárky a udělat jeden ten větší úklid :D
    Ještě že se letos o pečení postarala babička, jinak bych určitě ještě pekla :D
    ver2903@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. No nemám.... Úklid reším normálním běžným způsobem, nic víc, nic míň. Ale chtěla jsem víc vyzdobit dům, ale s malým se to fakt nedá. A ještě bych chtěla něco upéct,ale když se nepovede, kupované sušenky jsou taky dobré 😁 A dárky musím dobalit pro příbuzné, pro moje chlapy už mám hotovo... macka0308@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Pripraveno nemame, teprve budu balit darky, i kdyz jsem si letos rikala, ze to nebudu delat na posledni chvili, tak to tak asi opet dopadne... Jeste dokoupit jeden, dva darky a bude hotovo. Stromecek zdobime vetsinou den pred Stedrym dnem. Na vetsi uklid se teprve chystam, aby to aspon do toho Stedreho dne vydrzelo. :-) Jana S. meskjana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Nemám ještě zabalený dárky,ale aspoň jsou už nakoupené :) upeču ještě jednou marokánky :-) a už jen strom salát kapra atd. :-) avosicka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Zatím jsem ještě moc neuklízela, pár maličkostí ještě musím dokoupit, cukroví vyzvednout cukrárny a bude to snad všechno. :) EL sunshine29@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Víceméně uz mám vše hotové :) ještě chci v pátek upéct vanočku, dokoupit posledních pár dárků a v sobotu ozdobit stromeček :)
    veru.zamrzlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. zeman.jirik@gmail.com zrovna balím dárky,jinak vyjma jídla ano..

    OdpovědětVymazat
  51. Dárky už mám všechny nakoupené, teď nastane balení a zdobení. Dnes dokončím cukroví a rozdělím ho do krabiček pro rodinu a přátele ;) Pak ještě trochu poklidit, ozdobit stromeček a Vánoce jsou tu ;)
    lucecitka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Ještě ne.
    kubaskova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Mám nakoupené, krom jednoho dárku zabalené, ten bude potravinový, tak musí být na poslední chvíli:-) Cukroví napečeno, teď jen rozdělit pro babičky. Stromeček zdobíme, až den před štědrým dnem a taky kupuje kapra těsně před Vánocemi.
    irena.myslikovjanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Jeste skoro nic kromě dárků ☺️

    OdpovědětVymazat
  55. Jee vidim svoje vylosované jméno a mám teda velkou radost z výhry, docela překvapení. Moc děkuji, už ted se těším :)
    A včera jsem dodělala poslední druh ( ze tří ) cukroví, muž koupil stromeček, dárky máme, jen dobalit zbylé a nakoupit na večeři a trochu poklidit.
    vondrackova.jana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Uz mi chybi jen poklidit a bude hotovo :) uz jen pohadky, cukrovi, darecky,... pivonkova.petra@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. Kromě nakoupených dárečku, ještě nemáme nic nachystané. Všechno budeme cystat v patek a sobotu. bajaik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Tak pro naše broučky vše přichystáno a už se moc těším. Dnes jen jedeme dokoupit pár dárků pro dospělé. Úklid taky hotový, už jen vytřu a musíme nachystat stromeček. Moc se na Vánoce těším. Odpočítáváme s Nelinkou dny do vánoc. zhalickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Veronika Šulcová19. prosince 2017 v 6:32

    Jsem v porodnici, takze vuuuubec.
    Skyv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Jitka Olszarová19. prosince 2017 v 6:44

    Chybí mi dárek pro manžela a uklidit. Jinak sme ready :-)
    Z.jituska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Myslím, že mám vše, kromě jídla. witlucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. Zatím ještě vše nemáme,jídlo budeme kupovat až těsně před vánoci a ještě čekáme než dorazí nějaké dárečky, takže balení dárků bude teprve probíhat. lucierybova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Ještě dokoupíme poslední dárek a udělám nepečené cukroví a máme hotovo :-).
    cumplova.lenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. V podstate ano :) letos to nehrotime

    maria.starova01@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Ano. Hlavne se nestresovat ;-) helena.xxxxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Téměř ano :) Už jen zabalit dárky... Jo a samozřejmě kromě jídla, to budu dělat až den předem ;)
    katerinavitu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Stromeček zdobíme večer před Štědrým dnem, jinak mi zbývá zabalit ještě některé dárečky.
    Sarka.jerabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Ještě nám chybí stromeček a pár dárků jinak už jsme READY ����
    Karpiskova.daniela@seznam.cz Dancza

    OdpovědětVymazat
  69. janabelcova@gmail.com dobalim jeste par darku, douklidim takove drbky, nazdobim stromecek a nachystam veceri a hotovo

    OdpovědětVymazat
  70. Ještě zabalit dárky a dodělat nějaké cukroví a je to podle mě vše ;-) už si víceméně užíváme klidu ;-)

    OdpovědětVymazat
  71. Na Vánoce zatím nemám nachystané vše. Ještě dodělám nějaké cukroví a musím zabalit dárky, jinak se dá říct, že mám vše. :) silvous96@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Myslím, že vše důležité ano....hlavní je pohoda a klid a to tu máme :) elis.vesela5@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  73. Asi ano krome napeceneho cukrovi, ktere jsme dostali od babicek uz predem do zasoby. Venuji se tak vice sve 5 mesicni holcicce. Darky nakoupeny nezabaleny ��.
    Email: verca.dohnal@gmail.com
    Veronika Dohnalova

    OdpovědětVymazat
  74. z důvodu mého velkého pracovního vytížení ještě vše nemám a co se nestihne, to být prostě nemusí ...hlavně z toho nešílet :)

    tanickavlckova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. U nás už je skoro vše nachystané cukroví napečeno dárky nakoupeny a zabaleny akorát ještě ten úklid :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Ještě ne :) redel@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Nemáme, ale vždy děláme jídlo, stromeček a výzdobu, až den předem. A cukroví nepečeme. Dárky už zabalené máme. misu.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  78. ještě ne :) děti jdou od čvrtka na prázdniny a na mě zbývá vánoční úklid, nějaké to pečení, balení dárků, stromeček a podobně :D no mám co dělat :)
    l.silnicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Snad ano, jen v pátek nakoupit jídlo a je to ;-) Nějak tomu nepodléhám. sdagmar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Ani náhodou :D
    Lenka Fořtová
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Ještě úplně vše ne, předvánoční úklid a balení dárku hotovo, akorát chybí ještě nazdobit stromeček ( zdobíme až 3 dny před vánoci ) a v sobotu budeme dělat bramborový salát a přichystat kapra. Můj e-mail: xxmisulkaxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. jeste bohuzel nemam vse nestiham :(, musim jeste zitra pokoupit nejake darky--- zabalit ty nakoupene, koupit kapra....no je toho hodne :D Rmarci@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Ano mám, stačí doladit pár drobností :-) ráda si nachystavam vždy vše předem, abych se vyhla stresu, že nestíhám
    nikyta159@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. Mám pocit, že nachystáno není, ale když nad tím tak přemýšlím, tak spousta věcí nás teprve čeká, nedá se dělat moc dopředu. Nejhorší je, že všechny přípravy směřují k tomu jednomu dni a v ten den to musí být hotovo, takže den před Štědrým dnem půjdu spát až pozdě v noci, tedy spíše brzy ráno na Štědrý den, tak aby po probuzení dětí bylo vše, jak má být. :-) Ale ačkoli mě letos předvánoční atmosféra tolik nepohltila, stejně se moc těším na tu naši malou žížalku, jak se jí bude stromeček líbit a jak bude celý den v tom netrpělivém očekávání. Náš nejmladší z toho nemá rozum. Ten je zatím ničitel věcí, takže bych mohla s manželem uzavřít sázku, jak dlouho vydrží stromeček na svém místě. Pro jistotu letos nebudeme zdobit skleněnými ozdobami, ale vytáhneme jen "plasťáky". tereza.binkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Dnes 2 poslední hodiny strávené ve městě a troufám si říct, že mám 98% všeho, co k Vánocům je třeba :) RadushV@email.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Chybí nám ještě to zásadní a to je stromeček :) Zítra koupíme, nazdobíme a hotovo :)
    krystovamartina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Balení dárků mě ještě čeká. Vše podstatné už připravené je, doladíme pár drobností a vyrazíme na větší nákup, abychom letos už nikam nemuseli. Těším se moc :)
    lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Ještě nemám, ale zdárně škrtán v seznamu a už se to blíží ke konci. bartlovahanka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. dortiky.ostrava@seznam.cz všechno nemáme,ale ani nehrotíme :) dnes jsem dobalila většinu dárků,manžel před chvílí vyrazil na velký nákup,úklid tak normálně-máme2leťáka,takže úklid stejně vydrží tak hodinu :D cukroví mám 2druhy,ale stačí nám to :))) nehoníme se zbytečně,když nemusíme,stromeček máme hotový a ideálně už 23.bude bramborový salát i polévka..24.tedy no stress :))

    OdpovědětVymazat
  90. Zdenka J. email electromike@seznam.cz Mám porad na hlidání vnoucata 1 a 2roky,tak nestiham mirne pect..asi si budu muset nechat napect od zname..a vytahnout stromek a nazdobit snad zvladneme, stemi čertiky malymi :)

    OdpovědětVymazat
  91. Ano, jsem již připravená, cukroví napečené, dá se říci, že uklizeno, dárky zabaleny :) K nám už může Ježíšek zavítat :))
    lenasus@seznam.cz

    OdpovědětVymazat