sobota 2. prosince 2017

2.den / Lodger Walker Loafer od Ondálek.cz

Sponzorem dnešního dne je eshop s dětským zbožím ondalek.cz.
Značku Lodger jsme si doma moc oblíbily. Obě děti už vyzkoušely hned několik produktů, které se pravidelně objevují tady na blogu a přidružených sociálních sítích. Všechny produkty jsou z kvalitních materiálů navrženy tak, aby s maximální péčí poskytovaly dětem komfort a pocit bezpečí doma i na cestách. Za funkčnost a dokonalý design dostala značka již mnoho ocenění. O kožené capáčky Lodger Walker Loafer jste si v létě napsali vy sami, a tak si dnes jeden z vás bude moci vybrat svou vysněnou barvu i velikost, která padne jeho/jejímu miminku.

Dnešním výhercem se stává:


Gratuluji a během dne se Vám ozvu na Vámi uvedenou mailovou adresu!

SOUTĚŽÍME DÁL!
Chcete si zasoutěžit o zítřejší výhru?
Do komentářů pod tento článek zde na blogu napište svůj email, na který vás budu v případě výhry kontaktovat, a odpověď na soutěžní otázku:"Vlastníte něco, co pro Vás má opravdu velkou hodnotu, i když to jinak nijak zvlášť hodnotná věc není?"
Pozor! Tato soutěž je pouze pro čtenáře s doručovací adresou v ČR! Komentáře, které nebudou obsahovat emailovou adresu do slosování zahrnu, výherce pak bude mít tři dny na to, aby se mi ozval sám, pokud tak neučiní, vylosuji výherce nového.
Nezapomeňte se zítra přijít podívat, zda jste měli štěstí nebo si zasoutěžit o další krásné výhry. ;)

Pokud jste tu prvně, pročtěte si pozorně princip soutěže a její pravidla!↓
 
Pravidla a princip soutěže:
Soutěž probíhá na blogu mujfialovysvet.cz každý den od 30.11. do 24.12.2017, každý den od 1.12. do 24.12. 2017 se na blogu budou otevírat okénka/články s výhrami, které v nich budou představeny a popsány (fotografie v článcích i ve videu mohou být pouze ilustrační, řiďte se textem!).
Soutěžící budou den předem přidávat soutěžní komentář pod článek, který se soutěže bude týkat a ve kterém k tomu budou vyzváni (první je článek/video: VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017). Následující den se na blogu objeví článek s výhrou a rovnou i se jménem/jmény výherce/ů. Soutěžící tedy dopředu neví, o co soutěží. Je zachovaný princip překvapení jako v klasickém Adventním kalendáři.
Všechny sponzory a výhry si však můžete dopředu prohlédnout v události na facebooku a v úvodním videu na youtube. Soutěžit můžete každý den! Je jen na vás a na štěstěně, kolik dárečků letos vyhrajete, a zvýšíte tím tak i pravděpodobnost výhry jedné z hlavních cen. Výherce budu losovat náhodně ze všech platných komentářů přes random.org. Výhry se vám společně se sponzory budeme snažit odeslat včas, nicméně bohužel nemůžeme garantovat doručení do Štědrého dne.

!OBECNÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE:
Odebírejte youtube kanál mujfialovysvet
Podívejte se na video VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ / Adventní kalendář 2017 a dejte mu palec nahoru jako poděkování sponzorům soutěže, budu ráda i za jakékoliv jiné/další ohlasy ;)
Sdílejte video veřejně na svém facebookovém profilu
Dejte "To se mi líbí" facebookové stránce Můj fialový svět BLOG
TIP: Nastavte si na facebooku ve sledování mé stránky, aby se vám moje příspěvky objevovaly jako první, neuteče vám tak žádná z adventních soutěží!

Hlavní výhry:
Apartmány Babyhouse, které jsou na seznamu Amazing Places v ČR, věnovaly VOUCHER NA UBYTOVÁNÍ NA 2NOCI V APARTMÁNU Č.3 KDYKOLIV V ROCE 2018 V TERMÍNU DLE VÝBĚRU VÝHERCE (kromě víkendů/prázdnin/svátků - nástupní dny pondělí, úterý nebo středa a dle volných kapacit)

Fotografka Anna Ulman věnovala VOUCHER NA JARNÍ FOCENÍ DĚTÍ, RODINNÉ FOCENÍ NEBO PORTRÉTNÍ FOCENÍ V EXTERIÉRU V PRAZE (termín jaro 2018, lokalita dle výběru fotografky, 1 hodina focení, 10 upravených fotografií)

Princip:
Letos máme v kalendáři i dvě hlavní výhry, jejichž výherci se budou losovat 24.12.2017. Nejprve se náhodně vylosuje v rámci Adventního kalendáře den a ze všech komentářů, které byly v tento den přidány, se posléze náhodně vylosuje jeden výherce. Stejným způsobem se bude losovat i výherce druhé hlavní výhry. Každá z hlavních výher bude mít jiného vítěze!

!PODMÍNKY PRO ZÍSKÁNÍ HLAVNÍ VÝHRY:
Sledujte instagramové profily apartmanybabyhouse a anna_ulman (pokud nejste na instagramu dejte "To se mi líbí" jejich facebookovým stránkám Babyhouse a Anna Ulman)

HODNĚ ŠTĚSTÍ!

106 komentářů:

  1. Nejsem velkým sběratelem věcí, spíše naopak. Mnohem raději sbírám zážitky. Jedna věc, která mě v této souvislosti napadá je deník z cesty na Nový Zéland. Obyčejný papírový blok plný vystrizků z letáků. Pro mě nádherná vzpomínka na místa kam bych se ráda znovu podívala.
    Katerina.mejstrikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, je to rodina ;).
    hladkakaterina1995@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Co bych tak řekla, protože pro mě má všechno nějakou hodnotnou cenu :) ať už je to nějaký pěkný hadřík nebo nějaká věc do bytu :) všechno pro mě něco znamená, protože je to věc co je potřebná k žití a potřebu pro nás zatím tři lidičky v našem bydleníčku❤️ Alena.Pelouchova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Mám takových věcí spoustu, protože si na drahé věci nepotrpím, a vétšinu mám spojenou s různými zážitky. Osobní hodnotu mají nevyčíslitelnou, ale prodejní nulovou. Ať už jde o oblázek od moře, který jsem si přivezla, když jsem tam byla poprvé, o přívěsek na kožené šňůrce, který jsem dostala od dědy jako dítě, nebo o kýčovitou svíčku ve tvaru sovy od tatínka, kterou mám ale stejně vystavenou v obýváku.
    Každý něco takového musí mít, protože to symbolizuje, co jsem zažili a kdo je nám drahý :)
    ver2903@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. janabelcova@gmail.com ano vlastním fotky, pro cizí hodnotné nejsou, ale pro mě jsou to vzpomínky na zážitky nebo třeba osoby, které už jsou na lepším světě

    OdpovědětVymazat
  6. jednou z takových věcí je určitě knížka pohádek, kterou jsem dostala já jako malá a teď z ní čtu synovi pohádky a je to jedna z jeho nejoblíbenějších :-) klarabicikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Sipplova.alena@gmail.com
    Prvni co me napadlo je rtutovy teplomer;) nyni uz nesehnatelny a pritom drive stal par korun;)

    OdpovědětVymazat
  8. Nejcennejsi veci pro me jsou zdravi, laska a rodina.
    cumplova.lenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Maruško,
    jako první mě napadla fotoalba. Opravdu nevím, co bych dělala, kdybych o ně přišla..
    Rodinu nepíšu, to je přeci jasná věc a hlavně, má rodina má nejvyšší hodnotu ;)

    OdpovědětVymazat
  10. asi náš dům, co stavíme je v podstatě neprodejný. Nic tam není rovného, vše jsme si tak nějak udělali samotní a nejsme nijak zvlášť šikovný, je celý z přírodních materiálů, ale já bych ho nedala ani za 10 milionů :D
    Hana hana.dlouha125@seznam.cz
    FB: Kočička Hanička
    youtube sleduji jako muckhana@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Hlavně je to pro mně rodina a dekorace, které mě obklopují kolem.
    vondrackova.jana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Jitka Olszarová2. prosince 2017 v 13:02

    Jediné co je pro mě nejhodnotnější na světě a pro ostatní by asi nebylo je fotka našeho mrtvě narozeného syna. Ta kdyby se mě ztratila, tak budu hodně nešťastná.
    (Z.Jituska@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  13. Co je hodnotne pro me asi nikdo jiny neoceni....je to podpis fotbalisty Pavla Nedveda i s venovanim,ktery mam uz skoro 20 let...bohuzel je to napsano na obyc blockovem papire obyc propiskou z trafiky,takze uz je temer necitelny :( Tak jeho stafetu prevezme podpis Ondry Tunky,mistra sveta v kanoistice :) pivonkova.petra@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Jsou to hlavně asi fotografie které zachycují celý můj život a moji rodinu.
    monikagl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Pro me maji velkou hodnotu knizky a vzpominkova alba!

    OdpovědětVymazat
  16. Mám spoustu drobností, které mi připomínají pro mě důležité chvíle, ať už je to zkamenělina pro štěstí, šaty z předtančení, fotka mého syna na zdi nad gaučem, kterou pořídila, teď již bohužel tragicky zesnulá, sestřenice... A taky další fotky..... klarkakrejcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Pro nas je to schovaný růžový identifikační náramek naší dcerky z porodnice :) a taky otisk te male tapicky 👣
    po narození. mikudo.petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Mám spoustu suvenýrů, pohledy třeba i jen fotky či nejaky kamínek a maličkost z cest . Vzdyvky když na to kouknu vzpomenu si na ty krásné zážitky .vendulkabv@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Silvous96@seznam.cz
    Pro mě je to ma rodina. Naše fotoknihy, fotky a vzpomínky. V peněžence nosím fotku mé prababičky, kterou jsem měla hrozně moc ráda. Bohužel už tu není a fotkou si ji připomínám. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Věcí má člověk doma hodně co mu připomínají hezké okamžiky, ale pro mě nejdůležitější rodina a vychutnávání veškerých společných chvilek které se nám uschovají v srdíčku. lucierybova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Je hodně věcí, které jsou pro mě cenné, např. fotky, přívěšek, který po generace dědíme atd. Z těch nehmotných věcí je to samozřejmě rodina, zdraví. D.Lorkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Tami.sara@seznam.cz
    Jsou to moje dvě holčičky,To je to nejcennější a vzpomínky na mou matku a tatku. S pozdravem Mirka Vošická

    OdpovědětVymazat
  23. Vzpomínky ;-) adriana.sedinova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Mám víc takových věcí, ale první mě napadl kovový přívěšek divočáka od manžela. makaface@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Troufám si tvrdit, že takových věcí mám doma dost. Naposledy jsem takto v ruce držela vzkaz od táty, který je už přes 17 let po smrti... A říkala jsi si, pro jiného kus papíru, pro mně připomínka něčeho, co už nevrátím.

    bokul@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Asi to nejsou přímo věci, ale napadají mě vzpomínky, blízcí lidé, domov, zdraví.
    jana.koloma@email.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Je takových věcí, které pro mě mají obrovskou cenu. Hlavně fotografie, fotoknihy naší rodiny. A pár maličkostí, které bych nikdy nedala pryč a mám je od svého dětství. Jsou to třeba náušnice, které jsem nosila jako miminko. misu.mikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Kulhavakat@seznam.cz

    Tim nejhodnotnejsim, co mam, je moje dcera, rodina a zdravi.

    OdpovědětVymazat
  29. Naramky z porodnice. Andrea.Kabelkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Primo hodnotnou vec si predstavuju vzpominky, fotky, kdyby nam shorel byt nedejboze, nejvic budu litovat fotecek a videi..jinak je zdraví moc dulezite.

    OdpovědětVymazat
  31. Petpec@seznam.cz
    Po precteni soutezni otazky mne hned napadly fotky, moc rada je prohluzim, vzpominam a muj syn ted jimy raky moc rad uz listuje :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Urcite spolecne fotky :-) skyv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Nejsem zrovna dvakrát syslík na schovávání věcí... a jak už bylo napsáno výše, z fyzických věcí pro mne mají velkou hodnotu fotky a krabice, kde mám uložené drobné předmět z dětství a mládí, které pro mě mají zvláštní význam (první milostná báseň, kterou jsem dostala,maturitní stuha, dárek od prvního kluka apod. :)
    katerinavitu@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Ahojky, co se týče hmotných věcí, jsem moc ráda, že mám staré fotografie mých rodičů a prarodičů, které se vždy kolem Vánoc s rodinou prohlížíme a posloucháme historky z mládí našich starších příbuzných :).
    Niky
    nikola.hradska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Obrovskou hodnotu, pro me ma dopis co mi napsal muj muz :) to je ten nejhodnotnejsi list papiru a potom fotky nasi rodiny :)

    OdpovědětVymazat
  36. Fotky patri mezi veci, ktere pro me maji velky vyznam ale pro ostatni jsou bezcenne.
    a.taborik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Pro mě mají nevyčíslitelnou hodnotu všechny fotky a fotoalba, které doma mám. Kdyby u nás "nedejbože" jednou začalo hořet, tak popadnu psa a fotky a mizím. Vím, že je moderní dnes mít fotky v počítači a v mobilu, ale podle mě klasická fotka je nejvíc. :)
    mail: krystovamartina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. U mě to asi taky budou fotky a ještě obrázky od mé tříleté dcery...finanční ani uměleckou hodnotu asi nemaji, ale pro mě jsou nej... ��
    sykorka.maru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Pro mě má velikou hodnotu kamínek ve tvaru srdce,který jsme si z manželem přivezli s naší první dovolené od moře(z každého místa si vozíme nějaký,jako vzpomínku),protože jsme tenkrát odtud nejeli jen dva,ale tři ;-) sdagmar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. indrova.klara@seznam.cz vlastnim maly sadrovy silnicni patnicek,ktery jsme si s manzelem koupili ve Francii po 50km vyslapu na kopec. Pro nekoho kus sadrove blbosti, pro me spousty zatitku. A pak rodinne fotky. Hlavne babicky a dedy co uz jsou v nebi.

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj, musím se opicit,nejhodnotnejsi jsou proste fotky :) a ta nejhlavnější je urcite fotka z ultrazvuku našeho syna :)
    Nicifi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Mám doma jednu takovou moji tajnou krabici, vlastně o ní nikdo asi ani neví. Uchovávám si v ní pro mě důležité věci. Třeba deníky, které jsem si psala v pubertě nebo trenýrky, které měl na sobě manžel v den svatby, peněženku, kterou měl u sebe taťka, když zemřel a pár dalších věcí, které mají pro mě nepopsatelnou hodnotu.

    OdpovědětVymazat
  43. Největší hodnotu na světě má pro mě má rodina, partner, naše 7 měsíční dcera Laurinka a náš jezevčík Hugo. Tohle je pro mě letos nejvíc na světě. Hlavně když jsou všichni zdraví ♥
    veru.zamrzlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Mária Kučerová2. prosince 2017 v 15:34

    gabrisova.maria@gmail.com
    První co mě k otázce napada je, že jsou to fotkyyyyy.

    OdpovědětVymazat
  45. Pominu-li rodinu, vzpomínky a fotky, tak vlastním ještě pár serepetiček, kterých se tak nějak nedokážu vzdát a to přesto, že leží hluboko ve skříni. Jedná se třeba o triko z tábora s podpisy spolutaborníků (ano, vím, že ho na sebe nikdy neobleču, ale ta nostalgie...), walkmana, kterého jsem si tenkrát (skoro před 20ti!!!! lety) strašně přála na Ježíška, malý plyšový medvídek, kterého jsem dostala od své první lásky (která vydržela dlouhých 14 let), doklad o pokutě za špatné parkování vystavený tři minuty před narozením syna, klasická karimatka, kterou okousalo štěně německého ovčáka, které jsme tenkrát měli a spalo se mnou ve stanu (je to prosím pěkně neuvěřitelných 25 let a ta karimatka se mnou do dneška jezdí na všechny akce) a dalších pár "blbostí", kterých se prostě nedokážu vzdát. A to jsem prosím typ, který nemá vystaveny žádné prkotinky, porcelán po prababičce apod. :-D :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  46. Mám malého porcelanoveho slona, kterého jsem dostala ve čtvrté třídě od třídní, když jsem se loučila. Poté jsme se přestěhovali jinam. A právě slonik mi připomíná tu malou školu ve vesnici, která má všeho všudy 40 obyvatel. Pak jsme šli do velkého města, takže taková nostalgická vzpomínka a dětství na vesnici. Iwaneta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Moje babička sbírala malé porcelánové slony. Když zemřela, jednoho jsem si vzala a schovala.
    Dále mám schovaný sešit s dopisy s mou nejlepší kamarádkou ze základní školy a prvního dudlíka dcery. :-)
    telus.d@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Mam po babicce sici stroj,ktery uz davno neni nej,ale je to pamatka :-) sarka saui.dj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Určitě fotoalba a fotky. liskahana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Jsou to jednoznačně rodinné fotografie. Pro jiné by hodnotu neměly žádnou, pro mě neocenitelné a ničím nenahraditelné. Tereza.binkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  51. První věcí, která mě napadla je skleněný ptáček po mém dědečkovi, který pro mě hodně znamenal. A druhá hodnota je zdraví, moje a mé rodiny, sice je to klišé,..ale jako zdravotní sestra opravdu každý den v práci sleduji,...že ano, zdraví opravdu je nejdůležitější a nenahraditelné. J.a.j.i.n.k.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Vlastním dřevěnou nádobku s tradičními vzory, kterou používám na cukr. Mám jí po dědovi, připomíná mi jak jsem trávila čas u prarodičů jako mala holka. anna-guk@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Fotky.....zachycuji tolik, pro mne důležitých okamžiků ❤
    Balkova.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Mam moc rada fotoknihy, u kterych vzpominam na zazitky z cest :-)Iva Bidmonova ivusicce@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Pár věcí které mi na památku zůstalo po tatínkovi a pro mě mají velkou cenu ikdyž nejsou nějak hodnotné
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Hodnotná je pro mě každá věc, kterou dostanu od někoho z lásky, k narozeninám nebo jen tak. Hodnotná je pro me večeře doma s přítelem. Hodnotná je pro mě chvilku klidu, ačkoliv jich moc nevlastním..😉 ono to ani s 10 měsíčním nejhodnotnějším dàrkem nás dvou ,ani nejde..:)
    Michaela.pinkasova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Jsou to fotky mých deti, jsou to vzpomínky, které mají nevycislitelnou hodnotu. suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Vlastnoručně vyrobena fotoalba a pak.sestrihané videa 💕💕 to pro mě má největší hodnotu, věcí se rozbíjí a krása pomíjí ale vzpomínky jsou nejvíc. Eva.dozbabova@gmail.com fb:Eva Nějaká

    OdpovědětVymazat
  59. Zdenka jureckova, email electromike@seznam.cz cennim si nadobi,figurek porcelanovych po mamince, vnoucatum s taky libi...ale smaozrejme nejcennejsi je zdravi, vnoucata, deti,manzel..

    OdpovědětVymazat
  60. Rodina <3 ale co mam doma tak je to muj syn <3

    Klarapoklopova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Pro mě je nejcennější rodina, můj syn, zdraví a vzpomínky na krásné okamžiky, které jsem prožila se svými blízkými, to je k nezaplacení ;)
    lucecitka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Když jsem přemýšlela o otázce, kterou jsme dnes dostali, napadly mě moje deníky, které jsem si psala a občas se k nim ráda vracím a pročítám si, co jsem prožívala. Určitě bych sem zařadila i fotografie a genealogii naší rodiny, protože si myslím, že je důležité vědět, kdo byli ti, co nás předešli. Pak to je samozřejmě rodina, bez které si nedovedu představit svůj život a vzpomínky na chvíle prožité s nimi, to jsou moje poklady ukryté v srdci.
    lenka.cervenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Barbora Hajduškova2. prosince 2017 v 19:06

    Pro mě jsou nejvážnější fotečky s rodinou a vzpomínkáma s výletů a mou prababičkou.
    bajaik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Pro me je hodnotna fotokniha kde mame nase nej fotecky :) rmarci@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Dobrý večer,
    ano, vlastně mám takových věcí kolem sebe hodně. Tak jednu za všechny - mám tu maličkou, ručně malovanou vázičku, kterou jsem dostala od babičky. Ona ji dostala od své maminky. Je to jedna z mála věcí, která přežila bombardování jejich domova v Hodoníně, a navíc je prostě překrásná :)
    Katka.chromkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  66. dobrý den, já vlastním mnoho věcí, které mohou být nehodnotné, na druhou stranu mám mnoho hodnotných věcí, které mi štěstí nepřináší...teď mám doma dvě kočky - obyčejné vesnické mourovaté škubánky. ale pro mě mají nevyčíslitelnou hodnotu a čas s nimi, jejich vrnění a legrace, to je něco, co peníze naprosto přesahuje. cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Už 11 let schovávám vzkazy od dědy, které mi kdysi nechával. smazena.hranolka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. První foto, každého z našich pěti dětí a první obleček. bartlovahanka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Kromě rodiny samozřejmě jsem pyšná a cením si naší sbírky magnetek z cizích zemí, které s manželem sbíráme 10 let, co jsem spolu. Teď nám je většinou vozí kamarádi, když cestují nebo jezdí na služební cesty a sbírku máme opravdu pestrou - od Ásie až po Ameriku :-).

    Email: jawwana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Pěkný večer, ano mám spousty fotek z rodinou. I když to nemá žádnou hodnotnou cenu, pro mě je to nejkrásnější co si můžu dokola pořád prohlížet. Můj email: xxmisulkaxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Rodina a fotografie ;)
    L.silnicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Hrneček, který mi dal přítel k našemu prvnímu výročí. Vyrobil ho vlastnoručně úplně celý. Měla jsem tehdy horší období, na dně hrnečku byl napsaný verš od Vyspané fixy "Dno je dobrý na to aby sis ho prohlíd" a tehdy mě to strašně potěšilo. Od té doby už nepiju čaj z jiného hrnečku. Lída
    Email: lidu.milka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  73. Ano ;-) helena.xxxxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Takových věcí má nejspíš doma každý. Mě třeba napadá kaštan, který mám schovaný od manžela z loňského podzimu. Dal mi ho v areálu nemocnice, když jsme jezdili na kontroly do porodnice. Myslím, že týden na to byl syn na světě. macka0308@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Mam doma krasny ramecek po babicce, velkou hodnotu asi moc nema,ale ja ho zboznuju. horakol_volny.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  77. Vzpomínkovych pro mě hodnotou nevyčíslitelných věcí mám dost a nevím, která je více či méně. Všechny tyto věcičky mě odkazují na vzpomínky a zážitky v mém životě a utvářeji ho. Pro jiné to samozřejmě žádnou hodnotu nemá. Je to jen mé.
    sarka.jerabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Pro mě to jsou fotografie a fotoalba :-) strnadova93@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  79. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  80. Pro mě to je určitě fotoalbum, které své dceři tvořím. Za každý měsíc ji tam přidávám nejkrásnější fotky a hlavně její pokroky <3, doufám,že se na něho bude v pozdějších letech také ráda dívat. Veronika.waloschkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  81. Mám skleněný podnos po mojí prababičce, který vytahuji při spešl událostech. Je to muj poklad a doufám, že ho jednou předám mým dcerám.
    vejvodova.adela_sezam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Určitě je to spouuusty věcí a každý má nějakou takovou, určitě fotografie a videa s nezapomenutelnými vzpomínkami, dále vlásky a posléze i první vydlé zoubky dětí, první květina, kterou jsem dostala,papírová krabička od bonboniéry od mé lásky k Valentýnu. Kamínky z výletů atd. Nejvíc však pro mě znamená má rodina!!!
    kamilamakovcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Urcite fotografie. Ivanaulreichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  84. 1denca@seznam.cz
    Samozřejmě největší hodnotu pro mě má moje rodina, kterou miluji. Ale když to má být věc, tak zrovna dnes jsme vybalili z krabice dvě vánoční ozdoby, které jsme si koupili v Řecku před 5 lezy, když jsme se tam s manželem zasnoubili ;-) Je to takový kýč ale pro nás má velikou hodnotu ;-)

    OdpovědětVymazat
  85. Ano,dcerin prvni dudlik.lt83@email.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Nedávno jsem si udělala ten nejkrásnější obrázek co jsem mohla...obtiskla jsem na obri ctvrtku nohy manzela, me a pak i nozky me dvoulete dcerky Štěpánky a 4měsíční dcerky Johanky.....stále se na nej dívám a vím, že jednou ty maličké nožičky mych holčiček budou uz velké a budou běhat nekde po světě, ale doufám, ze se za mnou budou casto a rady vracet.....moje rodina je pro mne vším a dekuji moc za to, že je mám.....Šťastné a Veselé svátky přejí Veselaci a gratuluji tomu, na koho se usměje štěstí ;-)

    OdpovědětVymazat
  87. Ano,jsou to dopisy z mládí :) Je krásné v nich po těch letech listovat a číst,vrací se vzpomínky :) Pro někoho jen popsané papíry,pro mě nevyčíslitelné :) Pavla H.
    Email: falipe@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Je to spousta drobností-předmětů nashromážděných z mládí, které když vidím, tak si vždy vzpomenu na různé situace :-)
    petra.sebestova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  89. kubaskova@email.cz
    Ano, pár takových věcí u nás je :)

    OdpovědětVymazat
  90. Mam treba knihy,ktere jsem cetla jako dite a pripominaji mi detstvi.mrodakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  91. Byly by to zrejme fotky plne vzpominek a zazitku :-)
    janiej@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Mám doma talíře po mé babičce, i když se už nějaké rozbili, snažím se na ně dávat velký pozor, protože pro mě mají velkou cenu. Nezna.motorkarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. Mám několik dětských "pokladů", které schovávám spíš z nostalgie, většinou nějaké kamínky apod�� ladyhawke@email.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Ano, když se se mnou vnučka naučila šít a pak mi věnovala vlastnoručně vyšitý obrázek, který mám stále vystavený a těším se z něj. bacova.zd2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. Hodiny, jsou to klasické obyčejné hodiny, ale je to jediná věc, kterou jsem si vzala z bytu po babičce když umřela...každý den když na ně koukám si na ni vzpomenu! :-) Jarcca056@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  96. Stare rodinne fotografie ve mne probouzejí hřejivou nostalgii a spojují s lidmi kteří už nejsou s námi a s místy, které nás utvareli. Dekuju!
    Amazonka.cz@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  97. Mám děti a to víc než cokoliv jiného. Zpeněžit by se mi je nepovedlo, ale pro mě mají cenu nejvyšší.
    Karpiskova.daniela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  98. Hned při dočtení soutěžní otázky jsem věděla, co má pro mě nevyčíslitelnou hodnotu. Je to můj pejsek, láska největší. Nechala jsem si ho skoro před rokem i vytetovat na své tělo, jeho hlavičku, kterou tatérka vytetovala úžasně, přesně tak, jak vypadá ON :)
    cumanelka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  99. Řekla bych, že rodina, protože sice by je nikdo občas nechtěl ani za milión, ale někdy jsou zase k nezaplacení :)
    Adresa bastera@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  100. Pokud by melo jit o nezivou vec,pak urcite prvni synovo pranicko ke kni matek,ktere delal asi v roce a pul- kytice kvetin :) to ukapla slzicka :))

    OdpovědětVymazat
  101. Napadá mě hrníček s medvídkama, který jsem příteli pořídila před téměř 20 lety k prvním společným Vánocům. Těším se, až z něj brzy budou pít kakao naši prckové :-).

    OdpovědětVymazat