čtvrtek 14. března 2019

vlog: Den s Ryorem / Cesta krému + soutěž

Zajímá vás, jak se vyrábí kosmetika? Dnes vám dám možnost nakouknout pod pokličku přímo u výrobce české kosmetiky Ryor. Den s Ryorem byl ale nejen o kosmetice. Pozvání jsem přijala od týmu e-shopu Vivantis.cz, který s námi v Kyšicích nafotil novou Fashion Story a trošku mě i ostatní blogerky Terezu a Káju vyzpovídal. 


Atmosféra celého dne byla velmi přátelská. V Ryoru si pro nás připravili výborné občerstvení a bohatý program. Prošly jsme si celou cestu krému od naskladnění surovin, přes výrobu, až po naplnění do kelímků. Nahlédly jsme i do prodejny a e-shopu. 
Mohly jsme si namalovat vlastní etiketu na krém na ruce, vyzkoušely jsme a očuchaly desítky produktů, prošly jsme testem vůní a dostaly jsme spoustu produktů pro sebe i pro vás. Na instagramu si tak už teď můžete zasoutěžit o osm plných balení těchto produktů: Podkladová báze pod make-up, Rozjasňující make-up 8v1, Krém s kyselinou hyaluronovou a kmenovými buňkami, Matující krém s pudrovým efektem, Oční gel, Výživný krém Exclusive, Osvěžující sprchový gel Lemongrass a Osvěžující mlha s kyselinou hyaluronovou.  
Ryor byl založen před téměř třiceti lety v rodinném domě v Praze, dnes v Kyšicích vyrábí 220 produktů, které kromě českého trhu vyváží i do dvaceti převážně evropských států. Zakladatelka a majitelka této úspěšné společnosti stejně jako její dcera Jana s námi strávily celý den. A bez nadsázky to bylo jako kdybych šla na kávu se svými dobrými přítelkyněmi. Bavily jsme se nejen o firmě a produktech, ale řeč přišla třeba i na to, jak náročné bylo stát v čele Ryoru a zároveň vychovávat dítě, a jak nyní jejich vztah ovlivňuje společná práce v rodinné firmě. Provoz výrobny mě sice ohromil, ale nejvíce mě k vyzkoušení produktů motivovala právě paní Eva Štěpánková, které byste její věk opravdu netipovali! 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji ♥